doganos Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 ωραια. ειμαι περιεργος αν εχει διαφορα στις φωτογραφιες Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Καλημέρα παιδιά. Έσκασε στο firmware finder η 161 για το εργαλείο!! P30 Pro 256gb Aurora PowerΜε το firmware finder πώς ακριβώς γίνεται η ενημέρωση; Συγνώμη αν έχει ξανασχολιαστει αν και διαβάζω όλα τα σχόλια. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Με το firmware finder πώς ακριβώς γίνεται η ενημέρωση; Συγνώμη αν έχει ξανασχολιαστει αν και διαβάζω όλα τα σχόλια. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλέον δεν μπορείς να κάνεις ενημέρωση μέσω firmware finder. Μπορείς μόνο να δεις το νέο firmware και το πότε θα γίνει approved για την συσκευή σου έχοντας έτσι μια ιδέα πότε θα σου έρθει το update μέσω ota! :) P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Πλέον δεν μπορείς να κάνεις ενημέρωση μέσω firmware finder. Μπορείς μόνο να δεις το νέο firmware και το πότε θα γίνει approved για την συσκευή σου έχοντας έτσι μια ιδέα πότε θα σου έρθει το update μέσω ota! :) P30 Pro 256gb Aurora PowerΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Να σαι καλά φίλε μου. Καλό μεσημέρι P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Καλησπερα! Κατοχος και εγω της συσκευης από το απογευμα και συγκεκριμένα με χρωμα Breathing crystal! Πηρα και την θηκη smart view flip cover.. Πρωτη φορτιση κανω απευθειας πριν το πρωτο ανοιγμα; Η ανοιγω αφηνω να πεσει στο 15% κλεινω για κανα 4ωρο και μετα ολα κομπλε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Καλησπερα! Κατοχος και εγω της συσκευης από το απογευμα και συγκεκριμένα με χρωμα Breathing crystal! Πηρα και την θηκη smart view flip cover.. Πρωτη φορτιση κανω απευθειας πριν το πρωτο ανοιγμα; Η ανοιγω αφηνω να πεσει στο 15% κλεινω για κανα 4ωρο και μετα ολα κομπλε; :)Καλορίζικο φίλε μου. Το ανοίγεις το δουλεύεις μέχρι να πέσει 20% και μετα φόρτιση κανονικά μέχρι 100%!! P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Καλησπερα! Κατοχος και εγω της συσκευης από το απογευμα και συγκεκριμένα με χρωμα Breathing crystal! Πηρα και την θηκη smart view flip cover.. Πρωτη φορτιση κανω απευθειας πριν το πρωτο ανοιγμα; Η ανοιγω αφηνω να πεσει στο 15% κλεινω για κανα 4ωρο και μετα ολα κομπλε; :) Ότι και από τα 2 και αν κάνεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει με την μπαταρία... Αν και εγω ακολουθώ για ψυχολογικούς λόγους τον 2ο...να αφηνω την μπαταρία να φτάσει στο 0 και μετά να κάνω την 1η φόρτιση... Το 4ωρο φορτιση είναι υπερβολή... 2 ώρες για 1η φόρτιση και πολύ είναι... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ η μπαταρία στο μηδέν .... ΠΟΤΕ!!! Κάπου στο 20- 15% να το βάζεις για φόρτιση. Επίσης καλό θα ήταν (αν και δύσκολο) να κρατάς την μπαταρία μεταξύ 20-90% που έτσι θα την κρατήσεις υγιέστατη σε βάθος χρόνου. Δηλαδή να το βάζεις στον φορτιστή όταν πάει στο 20% και να το βγάζεις στο 90! (Απλά μια φορά το 2μηνο να το πας στο 100 για re-calibration - φαντάσου σα να κάνεις μια επανεκκίνηση στο pc) Επίσης καλό θα ήταν να ΜΗΝ κάνεις ποτέ ολονύχτια φόρτιση, να το βάζεις εννοώ στην πρίζα και να κοιμάσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Το ανοιξα κ ξεκιναει με 60% ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ότι και από τα 2 και αν κάνεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει με την μπαταρία... Αν και εγω ακολουθώ για ψυχολογικούς λόγους τον 2ο...να αφηνω την μπαταρία να φτάσει στο 0 και μετά να κάνω την 1η φόρτιση... Το 4ωρο φορτιση είναι υπερβολή... 2 ώρες για 1η φόρτιση και πολύ είναι... Παλια θυμαμαι που οταν παιρναμε ενα κινητο (εποχη Nokia N8 ας πουμε) το φορτιζαμε κανα οχτάωρο!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Καλά ότι χρήση και να κάνετε η μπαταρία είναι ατελείωτη!!! Δεν τελειώνει με τπτ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ η μπαταρία στο μηδέν .... ΠΟΤΕ!!! Κάπου στο 20- 15% να το βάζεις για φόρτιση. Επίσης καλό θα ήταν (αν και δύσκολο) να κρατάς την μπαταρία μεταξύ 20-90% που έτσι θα την κρατήσεις υγιέστατη σε βάθος χρόνου. Δηλαδή να το βάζεις στον φορτιστή όταν πάει στο 20% και να το βγάζεις στο 90! (Απλά μια φορά το 2μηνο να το πας στο 100 για re-calibration - φαντάσου σα να κάνεις μια επανεκκίνηση στο pc) Επίσης καλό θα ήταν να ΜΗΝ κάνεις ποτέ ολονύχτια φόρτιση, να το βάζεις εννοώ στην πρίζα και να κοιμάσαι.Το θεωρώ άσκοπο να είμαι με το ρολόι στο χέρι για να φορτίσω το κινητό μου. Στην χειρότερη των περιπτώσεων να αλλάξω μια μπαταρία στα δύο χρόνια. Τώρα το πότε πρέπει να το βάζεις για φόρτιση, εφόσον το κινητό στο ζητάει στο 20% το βάζεις τότε. Ποτέ μα ποτέ δεν αφήνουμε να σβήσει το κινητό από μπαταρία είναι σαν να σβήνεις το PC σου τραβώντας την πρίζα από το ρεύμα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Καλησπέρα στη παρέα Χτες αγόρασα και εγώ τη συσκευή από αμαζον σφραγισμένη. Είναι η 128/8 Προερχομενος από αιφον μέχρι στιγμής έχω να πω τα καλύτερα. Έχω πάθει πλάκα με την οθόνη και την αίσθηση της συσκευής στο χέρι. Σήμερα θα δοκιμάσω και τις δυνατότητες τις κάμερας. Η βασική μου ερώτηση είναι μιας και δεν έχει λεντ αν η always on οθόνη καταναλώνει πολύ μπαταρία; Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ η μπαταρία στο μηδέν .... ΠΟΤΕ!!! Κάπου στο 20- 15% να το βάζεις για φόρτιση. Επίσης καλό θα ήταν (αν και δύσκολο) να κρατάς την μπαταρία μεταξύ 20-90% που έτσι θα την κρατήσεις υγιέστατη σε βάθος χρόνου. Δηλαδή να το βάζεις στον φορτιστή όταν πάει στο 20% και να το βγάζεις στο 90! (Απλά μια φορά το 2μηνο να το πας στο 100 για re-calibration - φαντάσου σα να κάνεις μια επανεκκίνηση στο pc) Επίσης καλό θα ήταν να ΜΗΝ κάνεις ποτέ ολονύχτια φόρτιση, να το βάζεις εννοώ στην πρίζα και να κοιμάσαι. Αυτο ακριβως.. Ολα οσα ειπες εχω ακουσει κ γω οτι ειναι το καλυτερο δυνατο για την μπαταρια σε βαθος χρονου.. Κ αυτο με το 100% δεν το ξέρουν κ πολλοί.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στη παρέα Χτες αγόρασα και εγώ τη συσκευή από αμαζον σφραγισμένη. Είναι η 128/8 Προερχομενος από αιφον μέχρι στιγμής έχω να πω τα καλύτερα. Έχω πάθει πλάκα με την οθόνη και την αίσθηση της συσκευής στο χέρι. Σήμερα θα δοκιμάσω και τις δυνατότητες τις κάμερας. Η βασική μου ερώτηση είναι μιας και δεν έχει λεντ αν η always on οθόνη καταναλώνει πολύ μπαταρία; Σας ευχαριστώ Καλοριζικο το εργαλείο!!! Φιλε μου πιο iphone ειχες πριν αν επιτρέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Αυτο ακριβως.. Ολα οσα ειπες εχω ακουσει κ γω οτι ειναι το καλυτερο δυνατο για την μπαταρια σε βαθος χρονου.. Κ αυτο με το 100% δεν το ξέρουν κ πολλοί.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοριζικο το εργαλείο!!! Φιλε μου πιο iphone ειχες πριν αν επιτρέπετε; Σε ευχαριστώ πολύ. Είχα τα X και XR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 (edited) Huawei's future phones reportedly won't have access to Google services, including the Play Store The move could also prevent Huawei from updating its existing phones, as the updates can't be re-certified for Play Store access. Δεν εχω Huawei αλλα το ειδατε αυτο? Edited May 19, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Huawei's future phones reportedly won't have access to Google services, including the Play Store Δεν εχω Huawei αλλα το ειδατε αυτο? https://www.google.com/amp/s/www.techgear.gr/huawei-android-windows-plan-b-ready-157073/ Δικό τους software έχουν έτοιμο... Μεγάλη καταστροφή παιδιά Κρίμα εκεί που πήγανε μπροστά με αυτό θα πέσει στο πάτο Για να δούμε εξελίξεις Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 https://www.reuters.com/article/us-huawei-tech-alphabet-exclusive/exclusive-google-suspends-some-business-with-huawei-after-trump-blacklist-source-idUSKCN1SP0NB Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 (edited) Mocolo uv tempered, tmax ποιο τζαμακι να παρω? Ειδα σε ενα ποστ καποιος ειπε οτι του το πεταξε η spigen. Οι περισσοτεροι (δεν προσεξα αν ειναι ο ιδιος που το προτεινει) γραφετε tmax αλλα δεν λενε για τις θηκες τι παιζει. (εκτος αν μου ξεφυγε καποιο σχολιο) Παρηγγειλα το 6/128, σκεφτομαι μηπως να ακυρωσω να παρω το 8/256 στα 100€ η διαφορα. Εχει ουσιαστικη διαφορα το 8γιγα ραμ? Edit: Ωπα, τωρα ειδα και τα νεα για το εμπαργκο. Αμαν. Μας γ@μ4σ3 ο μ@λ@κ@ς. Ειδα τουιτερ εχουν φριξει σε ολη την υφηλιο. Εφυγε ακυρωση. Ηξερα οτι κατι θα παει στραβα με αυτη την αγορα. :( Edited May 20, 2019 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Αυτά θα πάθουμε και χειρότερα όλοι μας όταν έχεις μόνο τρεις software providers (google, Microsoft,apple) και είναι και οι τρεις Αμερικάνοι. Κοιμήσου λίγο ακόμα Ευρώπη, κοιμήσου... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Έχουν καταφέρει και έχουν μονοπωλήσει τα πάντα οι Αμερικανοί... Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι επειδή ανέβηκε τρελλα η Χαβάη τα τελευταία χρόνια και κάνει ζημιά στην μηλιά γίνονται όλα αυτά... Όπως και να έχει δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο η τουλάχιστον να κρατήσει πολύ. Είναι πολλά τα δις παιδιά. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealMakka Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 https://techblog.gr/software/ta-huawei-smartphones-prostateyontai-dilonei-google/ Δεν νομίζω να την αφήσουν έτσι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλημερα παιδιά. Ερώτηση: Χτες άφησα το κινητο στο 100% σε λειτουργία πτήσης και μην ενοχλείται. Είχα ανοικτό το wifi και το Κοσμοτε wifi calling. Το πρωι που ξύπνησα η μπαταρία είχε πέσει 10%. Δυστηχώς δεν έβγαλα screenshot τα στατιστικά της μπαταρίας αλλά από ότι είδα η περισσότερη χρήση ήταν στην αναμονη κυψέλης και στις υπηρεσίες google. Το κινητό δεν είχε wake ups όλο το βράδυ πέρα από μια ειδοποίηση ινσταγκραμ. Έχετε καμια συμβουλή για το τι πρέπει να κλείσω; Τα δυο πράγματα που μπορώ να σκεφτώ ότι φταίνε ειναι: α) Έχω γυρίσει τη γλώσσα στα αγγλικά για να έχω ενεργό το google assistant β) Το wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 https://techblog.gr/software/ta-huawei-smartphones-prostateyontai-dilonei-google/ Δεν νομίζω να την αφήσουν έτσι .. Άρα ράδιο αρβύλα όλα τα υπόλοιπα. Δεν περίμενα κι εγώ να γίνει κάτι τέτοιο. Παραείναι χοντρο. Εσείς που σηκώσατε αγγελία τις τηλεφωναρες σας τρεχάτε να τις κατεβάσετε τώρα :) Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts