manan69t Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Το έβαλες στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά? Σα να μου φενεται αρκετά βαθιά.. P30 Pro 256gb Aurora PowerΣτενή τσέπη μπουφάν που έκλεινε με φερμουάρ.. Ούτε κατάλαβα πως έγινε.. Κι αν έχει γίνει εκεί? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Στενή τσέπη μπουφάν που έκλεινε με φερμουάρ.. Ούτε κατάλαβα πως έγινε.. Κι αν έχει γίνει εκεί? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ περίεργο πάντως να έγινε στην τσέπη του μπουφάν χωρίς τπτ άλλο μέσα. Κάτι πρέπει να είχε η μπορει να έγινε σε άλλο μέρος και να μην το πήρες γρήγορα χαμπάρι.. Κρίμα πάντως.... P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλημέρα, υπάρχει κάποιος που να προήλθε από note 9 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Αν έχεις κάποιον με αλοιφαδορο (κανονικό) και 3άρια pad η πιο μικρό..Μπορεί να.Στο πατήσει λίγο,φυσιολογικά θα σβήσει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Αν έχεις κάποιον με αλοιφαδορο (κανονικό) και 3άρια pad η πιο μικρό..Μπορεί να.Στο πατήσει λίγο,φυσιολογικά θα σβήσει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛες να γίνει δουλειά? Για δώσε λίγο πιο πολλές info αν θες. Μίλησα και με το live chat Δεν γίνεται τίποτα μου είπαν μέχρι 15 ήταν η υπηρεσία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι δωρεάν κούριερ και το κόστος είναι 266 ευρώ Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Λες να γίνει δουλειά? Για δώσε λίγο πιο πολλές info αν θες. Μίλησα και με το live chat Δεν γίνεται τίποτα μου είπαν μέχρι 15 ήταν η υπηρεσία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι δωρεάν κούριερ και το κόστος είναι 266 ευρώ Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔυστυχώς Μάνο έκατσε η πολύ στραβή συν ότι δεν πρόλαβες την ασφάλεια οθόνης για ενα τρίμηνο. Σε εμένα την είχα την ασφάλεια οθόνης και δεν ήξερα ότι υπήρχε χρονικός περιορισμός και ότι έως 15 Απριλίου ίσχυε η ενεργοποίηση και μετά παπαλα. Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Δυστυχώς Μάνο έκατσε η πολύ στραβή συν ότι δεν πρόλαβες την ασφάλεια οθόνης για ενα τρίμηνο. Σε εμένα την είχα την ασφάλεια οθόνης και δεν ήξερα ότι υπήρχε χρονικός περιορισμός και ότι έως 15 Απριλίου ίσχυε η ενεργοποίηση και μετά παπαλα. Sent from my V1821A using TapatalkΠολύ κρίμα πάντως. Πριν δοκιμάσεις την λύση με τον αλοιφαδορο, κάτι που μου ήρθε τώρα είναι να βάλεις τζαμακι με κόλλα UV. Κατά προτίμηση αυτή την tmax. Αν θυμάμαι καλά λένε ότι τις μικρογρατσουνιες τις καλύπτει. Αν λοιπόν δεν είναι τόσο βαθιά ίσως κ να την γλυτώσεις. Ρώτα και στο μαγαζί που το εφαρμόζουν Edited April 30, 2019 by privilegeastros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Παιδιά το ξέρω οτι είμαι λίγο off topic μιας και βλέπω το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο φίλος με την γρατζουνιά στην οθόνη ( και διάβασα και το κόστος στα 250€+) Ήθελα να ρωτήσω εγώ τώρα αν έχει βρει κανείς wallpapers που να κρύβουν το notch hole . Δεν ξέρω αν είχατε δει όπως έχουν βγει κάποια ευφάνταστα για το s10 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Ήθελα να ρωτήσω εγώ τώρα αν έχει βρει κανείς wallpapers που να κρύβουν το notch hole . Δεν ξέρω αν είχατε δει όπως έχουν βγει κάποια ευφάνταστα για το s10 . https://www.right-brothers.net/dont-like-notch-i-complied-181-wallpapers-that-hides-the-notch-download-link/ Ακόμα και αναζήτηση dot notch wallpapers θα βρεις αρκετές. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Δυστυχώς Μάνο έκατσε η πολύ στραβή συν ότι δεν πρόλαβες την ασφάλεια οθόνης για ενα τρίμηνο. Σε εμένα την είχα την ασφάλεια οθόνης και δεν ήξερα ότι υπήρχε χρονικός περιορισμός και ότι έως 15 Απριλίου ίσχυε η ενεργοποίηση και μετά παπαλα. Sent from my V1821A using TapatalkΆστα Άλεξ... Γιαυτό καλό τζαμάκι ή ασφάλεια. Παλιά έβαζα μόνο ασφάλεια στις συσκευές μου και που προσοχή. Πλέον τα έχουν κάνει μαντάρα κι αυτές είναι πανάκριβες 80€ ζήταγαν απ τον Κωτσόβολο και κάλυπταν μόνο το 50% της ζημιάς ενώ και η άλλη που προτιμούσα η Generali κάνει μήνες να αποζημιώσει και ούτε αυτή δίνει το 100% της ζημιάς επιστροφή όπως παλιά. Οπότε καλό τζαμάκι σε αυτά που κυκλοφορώ έξω ενώ για το Xiaomi Max3 πι έχω σπίτι δε βάζω τίποτα προς το παρόν και απολαμβάνω την αίσθηση της γυμνής οθόνης. Ίδωμεν φίλε.. Πολύ κρίμα πάντως. Πριν δοκιμάσεις την λύση με τον αλοιφαδορο, κάτι που μου ήρθε τώρα είναι να βάλεις τζαμακι με κόλλα UV. Κατά προτίμηση αυτή την tmax. Αν θυμάμαι καλά λένε ότι τις μικρογρατσουνιες τις καλύπτει. Αν λοιπόν δεν είναι τόσο βαθιά ίσως κ να την γλυτώσεις. Ρώτα και στο μαγαζί που το εφαρμόζουνΘα το ψάξω με το τζαμακι tmax Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 https://www.right-brothers.net/dont-like-notch-i-complied-181-wallpapers-that-hides-the-notch-download-link/ Ακόμα και αναζήτηση dot notch wallpapers θα βρεις αρκετές. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Με τα τζαμακια δεν έχετε πρόβλημα με το αποτύπωμα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Με τα τζαμακια δεν έχετε πρόβλημα με το αποτύπωμα;Με το tmax που εχω εγώ δουλεύει άψογα σα να είναι γυμνό. P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Με το tmax που εχω εγώ δουλεύει άψογα σα να είναι γυμνό. P30 Pro 256gb Aurora Power Εγώ με τη μεμβράνη της spigen έχω θεματακια με το αποτύπωμα. Όποτε θέλει δουλεύει. Με έχετε ψήσει να πάω κ γω στ tmax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 (edited) Και εγώ που δεν έχω tmax δεν υπάρχει θέμα με το αποτύπωμα. Βέβαια από την άλλη, έχω θέμα με τις δακτύλιες, οπότε στο μέλλον θα μεταβώ σε tmax. Ερώτηση, είχα αναφέρει και πιο παλιά ότι δεν φορτώνει γρήγορα βίντεο και στην περιήγηση τις σελίδες. Διαπίστωσα ότι το κάνει τελικά μόνο στο wifi του σπιτιού μου και όχι με τα δεδομένα η σε άλλα δίκτυα. Τι πρέπει να κοιτάξω για να διορθωθεί αυτό το φαινόμενο; Το ρούτερ είναι tplink w9980 dual band. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 1, 2019 by privilegeastros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 [QUOTη άλλη που προτιμούσα η Generali κάνει μήνες να αποζημιώσει και ούτε αυτή δίνει το 100% της ζημιάς επιστροφή όπως παλιά. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγώ πάντως από την τζενεράλι έκανα δύο εβδομάδες για να πάρω τα χρήματά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbxgr Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλησπερα παιδιά και εγω κάτοχος της συσκευής μετά από xs max και s10 plus. Έχω να πω τα καλύτερα. Κορυφαία συσκευή βεβαια εγώ για την μπαταρία θα πω ότι καμία σχέση με την χρήση που κάνω. θα φορτίσω σίγουρα το βραδυ ενώ στο s10 το απόγευμα. αλλά στο max την αλλη μέρα. Όμως δεν με πολύ ενδιαφέρει γιατί η συσκευή φορτίζει ταχύτατα. Κάτι που με προβλημάτισε όμως είναι 1ον Ρολόι s3 frontier δεν το φορτίζει και 2ον Υπαρχει τρόπος να γίνει foul screen with notch η οθόνη στο netflix και στα παιχνίδια η οχι? Παράθεση P30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλησπερα παιδιά και εγω κάτοχος της συσκευής μετά από xs max και s10 plus. Έχω να πω τα καλύτερα. Κορυφαία συσκευή βεβαια εγώ για την μπαταρία θα πω ότι καμία σχέση με την χρήση που κάνω. θα φορτίσω σίγουρα το βραδυ ενώ στο s10 το απόγευμα. αλλά στο max την αλλη μέρα. Όμως δεν με πολύ ενδιαφέρει γιατί η συσκευή φορτίζει ταχύτατα. Κάτι που με προβλημάτισε όμως είναι 1ον Ρολόι s3 frontier δεν το φορτίζει και 2ον Υπαρχει τρόπος να γίνει foul screen with notch η οθόνη στο netflix και στα παιχνίδια η οχι? Καλοριζικο το εργαλείο κ να το χαρεις!!! Αλλα γιατι μου το κανεις αυτο.. Ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα τρία.. Περισσότερο βεβαια σε max κ p30 pro.. Σε φωτογραφια ξερω οτι το p30 δεν εχει αντιπαλο αλλα το max πρεπει να εχει φοβερο κ καλύτερο βιντεο.. Φοβερη συσκευη το p30 αλλα οτι παρω θα το κρατησω 3 με 4 χρονια.. Καλυτερα λες το max; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλησπερα παιδιά και εγω κάτοχος της συσκευής μετά από xs max και s10 plus. Έχω να πω τα καλύτερα. Κορυφαία συσκευή βεβαια εγώ για την μπαταρία θα πω ότι καμία σχέση με την χρήση που κάνω. θα φορτίσω σίγουρα το βραδυ ενώ στο s10 το απόγευμα. αλλά στο max την αλλη μέρα. Όμως δεν με πολύ ενδιαφέρει γιατί η συσκευή φορτίζει ταχύτατα. Κάτι που με προβλημάτισε όμως είναι 1ον Ρολόι s3 frontier δεν το φορτίζει και 2ον Υπαρχει τρόπος να γίνει foul screen with notch η οθόνη στο netflix και στα παιχνίδια η οχι? Ούτε το galaxy watch που έχω φορτίζει με το κινητό. Πρέπει να είναι θέμα ρολογιού. Έχω ασύρματο φορτιστή samsung για το κινητό, και το ρολόι δεν φορτίζει ούτε σε αυτόν. Αν προσέξεις στην διαφήμιση του S10, δείχνει να φορτίζει μόνο το καινούργιο ρολόι της samsung. Το πρόβλημα λοιπόν είναι στα ρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbxgr Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλοριζικο το εργαλείο κ να το χαρεις!!! Αλλα γιατι μου το κανεις αυτο.. Ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα τρία.. Περισσότερο βεβαια σε max κ p30 pro.. Σε φωτογραφια ξερω οτι το p30 δεν εχει αντιπαλο αλλα το max πρεπει να εχει φοβερο κ καλύτερο βιντεο.. Φοβερη συσκευη το p30 αλλα οτι παρω θα το κρατησω 3 με 4 χρονια.. Καλυτερα λες το max; Koιτα να δεις εξαρταται αν εισαι φαν της φωτογραφιας μονοδρομος το p30 pro τα εχει ολα και δεν καταλαβαινει τιποτα πολυ γρηγορο σε οτι και αν κανεις ομως μην το παρεις τωρα παρε το οταν πεσει λιγο η τιμη του σε κανα μηνα με 2 μηνες θα εχει πεσει αρκετα. Αν θες συσκευη με υποστηριξη για σιγουρα 4 χρονια τοτε ναι περνεις iphone xs max με κλειστα τα ματια και αυτο τα κανει ολα και συμφερει επισης αν εισαι και χρηστης cosmote τοτε εσυ μπορεις να το λειτουργησεις και dual sim ..γιατι μονο η cosmote εχει esim. Aπο οθονη καλυτερη απο του p30 pro γιατι ειναι επιπεδη και oxi edge και λαύτερη αναλυση κατεμε βεβαια γουστα ειναι αυτα. Oμως ομολογω οτι θυσιασα το iphone και την εχω καταβρει πολυ περισσοτερο me to p30 pro γιατι οπως και να το κανουμε εχει πολυ καλυτερο πιασιμο στο χερι. Παράθεση P30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλησπερα παιδιά και εγω κάτοχος της συσκευής μετά από xs max και s10 plus. Έχω να πω τα καλύτερα. Κορυφαία συσκευή βεβαια εγώ για την μπαταρία θα πω ότι καμία σχέση με την χρήση που κάνω. θα φορτίσω σίγουρα το βραδυ ενώ στο s10 το απόγευμα. αλλά στο max την αλλη μέρα. Όμως δεν με πολύ ενδιαφέρει γιατί η συσκευή φορτίζει ταχύτατα. Κάτι που με προβλημάτισε όμως είναι 1ον Ρολόι s3 frontier δεν το φορτίζει και 2ον Υπαρχει τρόπος να γίνει foul screen with notch η οθόνη στο netflix και στα παιχνίδια η οχι?Καλορίζικο φίλε μου και καλό μήνα. Για πες μας εντυπώσεις απέναντι στο s10+. Εύχομαι να το χαρείς. Είναι κινηταρα!! P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbxgr Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλορίζικο φίλε μου και καλό μήνα. Για πες μας εντυπώσεις απέναντι στο s10+. Εύχομαι να το χαρείς. Είναι κινηταρα!! P30 Pro 256gb Aurora Power εντυπωσεις μαλιστα λοιπον δεν εχει καλη κεραια gsm ειναι αδυνατο γενικα προς το σημα του. δεν ξερω αν διωρθωθει με καποιο update. μπαταρια με μετρια χρηση μια μερα και αν. η ιδια χρηση στο p30 pro κραταει ενα 25 % παραπανω. την οθονη του την εχω full hd και οχι 2k ξεκλειδωμα kameras πολυ αργο σε σχεση με p30pro η irida ειχε καλυτερα αποτελεσματα στο note 9 και s9 plus που ειχα. δαχτυλικο οχι τοσο αποτελεσματικο οσο το p30 pro. στα καλα του τωρα η οθονη του πολυ καλυτερη μου φαινεται πιο γεματη και μεγαλη απο του p30 pro. παιζει παντου αν θες foul screen ενω στο p30 oxi. hxos πιο δυνατος ωραιο πιασιμο και αυτο στο χερι. πιο premium ομως νοιωθω το p30 pro. Παράθεση P30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 εντυπωσεις μαλιστα λοιπον δεν εχει καλη κεραια gsm ειναι αδυνατο γενικα προς το σημα του. δεν ξερω αν διωρθωθει με καποιο update. μπαταρια με μετρια χρηση μια μερα και αν. η ιδια χρηση στο p30 pro κραταει ενα 25 % παραπανω. την οθονη του την εχω full hd και οχι 2k ξεκλειδωμα kameras πολυ αργο σε σχεση με p30pro η irida ειχε καλυτερα αποτελεσματα στο note 9 και s9 plus που ειχα. δαχτυλικο οχι τοσο αποτελεσματικο οσο το p30 pro. στα καλα του τωρα η οθονη του πολυ καλυτερη μου φαινεται πιο γεματη και μεγαλη απο του p30 pro. παιζει παντου αν θες foul screen ενω στο p30 oxi. hxos πιο δυνατος ωραιο πιασιμο και αυτο στο χερι. πιο premium ομως νοιωθω το p30 pro.Σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου. Full-screen εννοείς στις εφαρμογές και τα παιχνίδια? Εαν ναι και στο p30 pro γίνεται. Πας ρυθμισεις, προβολή, περισσότερες ρυθμίσεις παρουσίασης της οθόνης μετά εγκοπή και εξατομίκευση. Απο εκεί επιλέγεις σε όποια θες full screen εμφάνιση εγκοπής.! P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbxgr Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου. Full-screen εννοείς στις εφαρμογές και τα παιχνίδια? Εαν ναι και στο p30 pro γίνεται. Πας ρυθμισεις, προβολή, περισσότερες ρυθμίσεις παρουσίασης της οθόνης μετά εγκοπή και εξατομίκευση. Απο εκεί επιλέγεις σε όποια θες full screen εμφάνιση εγκοπής.! P30 Pro 256gb Aurora Power ναι φιλε μου και σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα παλι μου κοβει στο notch Παράθεση P30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 ναι φιλε μου και σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα παλι μου κοβει στο notchΠαρακαλώ. Όταν λες κόβει το notch τι εννοείς? Δεν κατάλαβα... P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts