johnnyman25 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 δοκιμασε αυτοΚαλημέρα. Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Αυτό δούλευε στα παλιότερα firmware, πλέον δεν δουλεύει. P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Καλημέρα. Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Αυτό δούλευε στα παλιότερα firmware, πλέον δεν δουλεύει. P30 Pro 256gb Aurora Power Αρα αυτη η εφαρμογη ειναι αχρηστη στα EMUI 9 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Χρόνια πολλά παιδιά. Έχουμε κανένα νέο για το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Χρόνια πολλά παιδιά. Έχουμε κανένα νέο για το update?To 140 είναι approved. Οπότε αναμένουμε. Χρόνια πολλά και σε σένα φίλε μου. P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 To 140 είναι approved. Οπότε αναμένουμε. Χρόνια πολλά και σε σένα φίλε μου. P30 Pro 256gb Aurora Power Αντε να δούμε. Να σαι καλά φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλημέρα και Χριστός Ανέστη! Γνωρίζει κάποιος αν έχει προεγκατεστημένη μεμβράνη στην οθόνη το κινητό?? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλημέρα και Χριστός Ανέστη! Γνωρίζει κάποιος αν έχει προεγκατεστημένη μεμβράνη στην οθόνη το κινητό?? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το P20 Pro ειχε.....δυστηχως το P30 Pρο δεν εχει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλημέρα και Χριστός Ανέστη! Γνωρίζει κάποιος αν έχει προεγκατεστημένη μεμβράνη στην οθόνη το κινητό?? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι όχι δεν έχει προ εγκατεστημένη μεμβράνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Ωχ.... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Δεν βάλανε οι ανεπροκοποι της Huawei Μάνο δυστυχώς. Απέναντιας σε s10 plus βάλανε και είναι άκρως ποιοτικό Χρόνια Πολλά!! Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Ωχ.... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓρατζουνια είναι αυτή??? Ωχ... P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Δεν βάλανε οι ανεπροκοποι της Huawei Μάνο δυστυχώς. Απέναντιας σε s10 plus βάλανε και είναι άκρως ποιοτικό Χρόνια Πολλά!! Sent from my V1821A using Tapatalk Ναι εν τω μεταξύ πόσο τους κοστίζει να βάλουν μια ζελατίνα σιγά. Στο mate10pro είχε πάντως κ προσωπικά δεν την είχα βγάλει ποτέ και ούτε είχα ασχοληθει να τη βγάλω κ να βάλω άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Δεν βάλανε οι ανεπροκοποι της Huawei Μάνο δυστυχώς. Απέναντιας σε s10 plus βάλανε και είναι άκρως ποιοτικό Χρόνια Πολλά!! Sent from my V1821A using TapatalkΠερικοπές παντού.. Μόνο να ζητάνε πιο πολλά ξέρουν.. Για πες Άλεξ μήπως ξέρεις πόσο πάει η οθόνη αλλαγή? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 εντωμεταξυ στο απλο το p30 που πηρα ειχε μεμβρανη και δεν βαλανε στο pro. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Προς το παρόν με pre-installed screen protector έρχονται τα μοντέλα με flat panel. Δυστυχως στα edge μοντέλα (Mate 20 Pro, P30 Pro) θα πρέπει να βάλουμε μόνοι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Γρατζουνια είναι αυτή??? Ωχ... P30 Pro 256gb Aurora Power Θα πρότεινα, εάν δεν βγάλετε άκρη με το κατάστημα αγοράς, να στείλετε αίτημα μέσα από το Hi-care για ασφάλιση οθόνης. Έχει διάρκεια 3 μήνες και είναι δωρεάν. Ενεργοποιείται σε περίπου 7 μέρες αν θυμάμαι σωστά, οπότε μετά κάνετε αλλαγή της οθόνης. Ας προτείνουν και τα άλλα μέλη του φόρουμ κάποια λύση... :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Πώς γίνεται αυτό περίπου ..Εγώ έμπλεξα με την κωλόacs ..courier να τους κάνει ο Θεός τους άχρηστους...ακόμη περιμένω..να δούμε αύριο Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Θα πρότεινα, εάν δεν βγάλετε άκρη με το κατάστημα αγοράς, να στείλετε αίτημα μέσα από το Hi-care για ασφάλιση οθόνης. Έχει διάρκεια 3 μήνες και είναι δωρεάν. Ενεργοποιείται σε περίπου 7 μέρες αν θυμάμαι σωστά, οπότε μετά κάνετε αλλαγή της οθόνης. Ας προτείνουν και τα άλλα μέλη του φόρουμ κάποια λύση... :what:Από που ακριβώς ενεργοποιείς την ασφάλεια οθόνης? Την περασμένη Δευτέρα αγόρασα την συσκευή P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Από που ακριβώς ενεργοποιείς την ασφάλεια οθόνης? Την περασμένη Δευτέρα αγόρασα την συσκευή P30 Pro 256gb Aurora Power Από την εφαρμογή hicare... Πας πλεονεκτήματα και στην βγάζει εκεί ακολουθείς τα βήματα και ενεργοποιητε Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Από την εφαρμογή hicare... Πας πλεονεκτήματα και στην βγάζει εκεί ακολουθείς τα βήματα και ενεργοποιητεΣτα πλεονέκτηματα απλά μου βγάζει ποτέ αρχίζει και πότε τελειώνει η εγγύηση. Δεν βγάζει κάτι άλλο... P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 εχει ληξει η προσφορα για 3 μηνες σπασιμο οθονης κτλ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 εχει ληξει η προσφορα για 3 μηνες σπασιμο οθονης κτλ...Νομίζω ισχύει όταν το κινητό έχει αγοραστεί και ενεργοποιηθεί μεταξύ 26 Μαρτίου και 15 Απρίλη, οπότε δεν χάνετε κάτι να το δοκιμάσετε https://consumer.huawei.com/gr/support/screen-insurance/ Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Νομίζω ισχύει όταν το κινητό έχει αγοραστεί και ενεργοποιηθεί μεταξύ 26 Μαρτίου και 15 Απρίλη, οπότε δεν χάνετε κάτι να το δοκιμάσετε https://consumer.huawei.com/gr/support/screen-insurance/ Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΑναφέρει αναβάθμιση του hicare σαν υποσημείωση. Αναρωτιέμαι πάντως πως έγινε η γρατζουνιά.... Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Γρατζουνια είναι αυτή??? Ωχ... P30 Pro 256gb Aurora PowerΝαι δυστυχώς... Κι εγώ γιατί έχει και καλά gorilla glass 6 και αέρας κοπανιστός.. Αφού δε πρόλαβε να μπει γυαλί ιδού τα αποτελέσματα... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Ναι δυστυχώς... Κι εγώ γιατί έχει και καλά gorilla glass 6 και αέρας κοπανιστός.. Αφού δε πρόλαβε να μπει γυαλί ιδού τα αποτελέσματα... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έβαλες στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά? Σα να μου φενεται αρκετά βαθιά.. P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts