Sheik Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 748 στο Σκρουτζ από ένα κατάστημα η έκδοση 128. Γιατι όμως όλες οι εκδόσεις 128 έχουν 6GB RAM? Στη παρουσίαση του κινητού όλες οι εκδόσεις είχαν 8GB Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Με ενημερωσαν και μενα για παραλαβη την παρασκευη σε aurora 8/256 απο markt. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 συγγνωμη για το ασχετο αλλα εχω ενα σφραγισμενο aurora 256 για πουλημα. οποιος πιστος pm. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Μια ερώτηση. Αν απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο, και μετά το βάλετε για φόρτηση, θα παραμείνει κλειστό, ή θα ενεργοποιηθεί μόνο του; Το mate 20 pro που έχω, ενεργοποιήται μόνο του και με εκνευρίζει. Το P20 pro που είχα πριν, δεν το έκανε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Γιατι όμως όλες οι εκδόσεις 128 έχουν 6GB RAM? Στη παρουσίαση του κινητού όλες οι εκδόσεις είχαν 8GB Βγαινουν εκδοσεις 8/128 και 6/128 αναλογα την χωρα/αγορα που προοριζεται η καθε συσκευη.Το γιατι δεν το γνωριζω,ειναι καθαρα αποφασεις της Huawei https://www.gsmarena.com/huawei_p30_pro-9635.php Οπως βλεπεις μεχρι και 512 εκδοση εχει ανακοινωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Μια ερώτηση. Αν απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο, και μετά το βάλετε για φόρτηση, θα παραμείνει κλειστό, ή θα ενεργοποιηθεί μόνο του; Το mate 20 pro που έχω, ενεργοποιήται μόνο του και με εκνευρίζει. Το P20 pro που είχα πριν, δεν το έκανε αυτό. ναι ενεργοποιειετε το Mate 20 pro αλλα και παλι μολις ενεργοποιηθει ,μπορεις να το κλεισεις ξανα και να φορτιζει κλειστο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εγω το αγορασα απο Κωτσοβολο το p30 pro black 256gb με εκπτωση 20% ατην αρχικη τιμη και μετα αποφορολογηση το ΦΠΑ τελικη τιμη στα 677! Αλλα ειναι αποκλειστικα για οσους εχουν ΑΦΜ και θα κοψουν τιμολογιο. Πολλα παιδια μπορουνε να βρουνε οποτε το γραφω για να βοηθησω. Αξιζει σε αυτη την τιμη απο 1049 πεφτει στα 677 . :rolleyes:Το 20% το κάνει σε όλους? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Το 20% το κάνει σε όλους? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για απαλλαγή ΦΠΑ + 20% πήγα σε κατάστημα το ζήτησα και μου το έδωσαν,δεν έλαβα Κάποιο sms . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Το 20% το κάνει σε όλους? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εχεις καρτα eurobank στο κανει. Για την αποφορολογηση πρεπει να εντάσσεσαι στο νομο 39α. Με αλλα λογια αν δεν εισαι επαγγελματιας και δεν εχεις καρτα της eurobank το κινητο κανει 1049. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Από θήκες και προστασία οθόνης τι κάνετε? Ισχύει ότι η προστασία οθόνης επηρεάζει τον ήχο του ακουστικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo_pc Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Αν εχεις καρτα eurobank στο κανει. Για την αποφορολογηση πρεπει να εντάσσεσαι στο νομο 39α. Με αλλα λογια αν δεν εισαι επαγγελματιας και δεν εχεις καρτα της eurobank το κινητο κανει 1049. Παιδια δεν ισχυει για καρτες κτλ. απλα πρεπει να εχεις ενα ΑΦΜ να κοπει τιμολογιο στην εταιρεια. Ισχυει μεχρι το Σαββατο 13/04 η προσφορα .Ειναι 20% στην αρχικη τιμη και αποφορολογηση μετα συνολο 677 ενα κινητο των 256gb. επικοινωνηστε στο τηλ 6951829859 ειναι επαγγελματικος αντιπρόσωπος Κωτσόβολος. Πληρωνετε κανονικα με μετρητα η καρτα δεν εχει σημασια. Απλα πρεπει να εχετε επαγγελματικο ΑΦΜ. Παράθεση Find What you LOVE and let it kill you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Στην λειτουργία AOD σας δείχνει κανονικά ειδοποιήσεις; Γιατί εμένα μόνο την ώρα την ημερομηνία και τη μπαταρία δείχνει. Έρχονται μηνύματα αλλά δε δείχνει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo_pc Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Στην λειτουργία AOD σας δείχνει κανονικά ειδοποιήσεις; Γιατί εμένα μόνο την ώρα την ημερομηνία και τη μπαταρία δείχνει. Έρχονται μηνύματα αλλά δε δείχνει κάτι.. Κανονικα ολα τα δειχνει αρκει να εχεις κανει update firmware στην 124. Προφανως δεν εχει ερθει ακομα το update φιλε μου. Παράθεση Find What you LOVE and let it kill you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Ευχαριστώ πολύ... Πριν λίγο ήρθε η αναβάθμιση στη 124.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Παιδια δεν ισχυει για καρτες κτλ. απλα πρεπει να εχεις ενα ΑΦΜ να κοπει τιμολογιο στην εταιρεια. Ισχυει μεχρι το Σαββατο 13/04 η προσφορα .Ειναι 20% στην αρχικη τιμη και αποφορολογηση μετα συνολο 677 ενα κινητο των 256gb. επικοινωνηστε στο τηλ 6951829859 ειναι επαγγελματικος αντιπρόσωπος Κωτσόβολος. Πληρωνετε κανονικα με μετρητα η καρτα δεν εχει σημασια. Απλα πρεπει να εχετε επαγγελματικο ΑΦΜ. Λοιπον τα πραγματα και μετα απο επικοινωνια , εχουν ως εξης : Για να κανει εκπτωση 20% πρεπει να εχεις επαγγελματικο αφμ και επιπλεον για να γινει αποφορολογηση πρεπει η εταιρεια που εχεις να εμπιπτει στια διαταξεις του αρθρου 39α. Αν συμβαινουν αυτα τα 2 , τοτε ναι το κινητο κοστιζει 676 ευρω. Αν δεν συμβαινουν τοτε κοστιζει 1049. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Η χρήση μεμβράνης η τζαμιού στην οθόνη πέρα από τις περιπτώσεις που ξεκολλάνε, υπάρχει περίπτωση να επηρεάσουν το δακτυλικό αποτύπωμα; Μου ανέφεραν τέτοιο θέμα με το S10. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Οχι κανενα προβλημα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Αύριο περιμένω και γω το δικό μου aurora από πλαίσιο. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Παραλαμβανω σημερα , για πειτε ποια διαφανη θηκη πλατης να παρω;;; Για την οθονη ποιο γυαλι προτεινετε;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Παραλαμβανω σημερα , για πειτε ποια διαφανη θηκη πλατης να παρω;;; Για την οθονη ποιο γυαλι προτεινετε;;;Για θήκη εγώ θα παραγγείλω αυτή https://www.skroutz.gr/s/18033270/Ringke-Fusion-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Huawei-P30-Pro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να θέσω ένα άλλο ερώτημα που δεν είδα μέχρι σήμερα, αξίζει η ασφάλεια των κινητών; Εγώ έχω κάνει για 3 κινητά μέχρι σήμερα αλλά δεν μου χρειάστηκε. Τι λέτε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εγώ που φοράω καποιο γυαλάκι από το Πλαίσιο (νομίζω Sentio), πέρα από το ότι κολλάει μόνο περιμετρικά (πράγμα που μισώ), έχει και τη γυαλάδα που σου χαλάει όλη την ποιότητα της οθόνης. Από την άλλη, επιλογές πολλές δεν υπάρχουν ακόμη, ενώ στα θετικά είναι η πολύ καλή απόκριση της οθόνης (εκτός από το δακτυλικό, το οποίο ψιλοκαταστρέφει). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackhawk007 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μια ερώτηση όσο αφορά τις ειδοποιήσεις. Σε Facebook viber messenger κτλ δεν μου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης στην οθόνη όταν είναι σε αναμονή. Κοίταξα τις ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημενη η ρύθμιση για εμφάνιση περιεχομένου. Πάει το μυαλό σας τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μια ερώτηση όσο αφορά τις ειδοποιήσεις. Σε Facebook viber messenger κτλ δεν μου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης στην οθόνη όταν είναι σε αναμονή. Κοίταξα τις ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημενη η ρύθμιση για εμφάνιση περιεχομένου. Πάει το μυαλό σας τι μπορεί να φταίει? Και εμενα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Και εμενα το ιδιοΑν έχεις το face unlock πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του και να απενεργοποιησεις την έξυπνη ανάγνωση ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) Απο σημερα κι εγω μαζι σας , παρελαβα το aurora 8/256 και ειναι πανεμορφο!!! Ερωτηση πρωτη και κυρια : Οσοι παραλαβατε και το ρολοι μαζι στο κουτι εξωτερικα , αναφερεται καπου η λεξη active ;;;;;; Γιατι σε μενα δεν αναφερεται πουθενα!!!! Δεν θα επρεπε να το λεει καπου;;;; Στο τιμολογιο βεβαια το λεει αλλα στο κουτι του τιποτα... Edited April 12, 2019 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts