Xander Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Παρήγγειλα χθες την Cruzerlite για το Nexus. Από ότι μπόρεσα να διαβάσω φαίνεται να είναι σχετικά ποιοτική. Εσείς τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη; Πόσο σου βγήκε τελική τιμή; μια χαρά είναι οι θήκες της cruzerlite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Εμένα με ενδιαφέρει να είναι λεπτή και όταν το ακουμπάω σε τραπέζι να μην έρχεται σε επαφή το τζαμακι της κάμερας. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η προστασία από πέσιμο. Με βλέπω να παίρνω καμία από τις φτηνές του ebay που το κόψιμο στην κάμερα είναι μέχρι τέλος και προστατεύει από την επαφή. Σε αυτή την περίπτωση, έχε υπ' όψη σου την Ringke slim. Πολύ λεπτή, σκληρή, αλλά η αίσθηση στο χέρι έχει αυτό το "απαλό" που έχει και η συσκευή γυμνή. Προστατεύει από γρατζουνιές την πλάτη ΚΑΙ τις τέσσερις πλευρικές επιφάνειες (όχι μόνο τις δύο, όπως οι υπόλοιπες "σκληρές"), καθώς και από μικρο-πτώσεις (όχι όσο μια TPU ή hybrid), ενώ δεν αφήνει το τζαμάκι της κάμερας να εφάπτεται με την επιφάνεια που αποθέτουμε το κινητό "ανάσκελα". Περισσότερα . Για TPU/σιλικόνη, θα πήγαινα σε Diztronic. Την είχα για το Oneplu One Μου και έχα μείνει πολύ ικανοποιημένος. Edited July 8, 2016 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Πόσο σου βγήκε τελική τιμή; μια χαρά είναι οι θήκες της cruzerlite 20.48 με μεταφορικά για επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Επίσης πολύ καλή θήκη είναι η supcase https://www.amazon.de/gp/aw/d/B015XA94OY/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A30G15NR8CHI48 Την είχα στο Nexus 6 μου και η ποιότητα της ήταν φανταστική. Αν ψήνεται κανείς για την συγκεκριμένη και είναι από Αθήνα ας μου στείλει pm μήπως τις παραγγειλουμε μαζί για να μοιραστούμε τα μεταφορικά. Τελική τιμή είναι στα 13.5 ευρώ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Επίσης πολύ καλή θήκη είναι η supcase https://www.amazon.de/gp/aw/d/B015XA94OY/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A30G15NR8CHI48 Την είχα στο Nexus 6 μου και η ποιότητα της ήταν φανταστική. Αν ψήνεται κανείς για την συγκεκριμένη και είναι από Αθήνα ας μου στείλει pm μήπως τις παραγγειλουμε μαζί για να μοιραστούμε τα μεταφορικά. Τελική τιμή είναι στα 13.5 ευρώ περίπου. Προσοχή με αυτή τη θήκη. Φίλος την πήρε σε μπλε. Το κινητό του είναι με την λευκή πλάτη και χθες που βγάλαμε τη θήκη του άφησε ένα ωραίο μπλε περίγραμμα σε όλη την πλάτη. Δεν καταφέραμε να το βγάλουμε... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Προσοχή με αυτή τη θήκη. Φίλος την πήρε σε μπλε. Το κινητό του είναι με την λευκή πλάτη και χθες που βγάλαμε τη θήκη του άφησε ένα ωραίο μπλε περίγραμμα σε όλη την πλάτη. Δεν καταφέραμε να το βγάλουμε... Ναι γενικά για την λευκή πλάτη δεν διαβάζω τα καλύτερα. Γενικά λένε ότι βρωμιζει εύκολα και για άλλες θήκες έχω ακούσει ότι έχουν αφήσει χρώμα. Εγώ έχω μαύρη πλάτη και θα πάρω την μαύρη οπότε δεν θα υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Ναι γενικά για την λευκή πλάτη δεν διαβάζω τα καλύτερα. Γενικά λένε ότι βρωμιζει εύκολα και για άλλες θήκες έχω ακούσει ότι έχουν αφήσει χρώμα. Εγώ έχω μαύρη πλάτη και θα πάρω την μαύρη οπότε δεν θα υπάρχει θέμα. Και γω έτσι είμαι. Μαύρο με μαύρη πλάτη. Ήρθαν και τα αυτοκόλλητα της dbrand χθες. Πολύ καλή εφαρμογή και πολύ ωραία αίσθηση. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Και γω έτσι είμαι. Μαύρο με μαύρη πλάτη. Ήρθαν και τα αυτοκόλλητα της dbrand χθες. Πολύ καλή εφαρμογή και πολύ ωραία αίσθηση. Περιμένω και γω τα δικά μου να έρθουν,χαίρομαι που είναι ολα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Το ίδιο καλώδιο αγόρασα και χρησιμοποιώ από το e-shop χωρίς κανένα πρόβλημα. Οταν το συνδέω, αλλάζω στο κινητό αυτό που γράφει "USB για φόρτιση" σε "USB για μεταφορά αρχείων σε Windows ή Mac" και όλα καλά.. Και εγώ αυτό κάνω αλλά δεν βλέπω το τηλ στο pc μου. Κάνω κάτι λάθος;; το καλώδιο μου είναι Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Διαβάζω διάφορα για την συσκευή με την λευκή πλάτη πως βρωμίζει κτλπ.. Υπάρχει η δυνατότητα να την αλλάξουμε από μόνοι μας και να βάλουμε καμιά μαύρη σε περίπτωση που μας την βαρέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Σύμφωνα με αυτό το βίντεο δείχνει αρκετά εύκολο. Βέβαια δεν ξέρω πόσο κάνει μια αυθεντική πλάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παιδιά φίλος θα μου φέρει από Αγγλία την μαμά carbon θήκη! Την έχει κανείς; Εντυπώσεις; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά φίλος θα μου φέρει από Αγγλία την μαμά carbon θήκη! Την έχει κανείς; Εντυπώσεις; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ποια είναι αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ποια είναι αυτή? Ή μαύρη... το χρώμα το λένε carbon Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Για εμένα 2 θήκες αξίζουν. Nillkin TPU & SPIGEN thin fit (black) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 http://plusmobi.net/Anker-10400mAh-External-Battery-POWER-BANK-2nd-Gen-ASTRO-A1214011-A1214021 Παίδες έχετε βρει τίποτα αντίστοιχο σε USB type c αλλά απο "ελληνικό" μαγαζί ? Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Παιδιά αυτό παίζει να λειτουργεί σαν otg; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/df84a958fc3ffe836f04f3e2c1fc10d6.jpg Να το πάρω; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/b3f139d56f1063514481938e77a04789.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/d437b3b2a99ce770d1b18864a614dc69.jpg Αυτό πάντως της Huawei από Μ. Μαρκτ είναι μία χαρά! Και data κ εννοείται φόρτιση Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) Ναι θα λειτουργεί μια χαρά. Βέβαια αν έχει πάνω από 5 ευρώ μην το πάρεις δεν αξίζει, εγώ πήρα ένα τέτοιο και δουλεύει άψογα http://m.ebay.com/itm/REMAX-USB-3-0-To-Type-C-USB-3-1-OTG-Adapter-For-iphone-Cellphone-Tablet-Laptop-/381624895811?nav=SEARCH Το καλώδιο πόσο έκανε; Edited July 16, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ναι θα λειτουργεί μια χαρά. Βέβαια αν έχει πάνω από 5 ευρώ μην το πάρεις δεν αξίζει, εγώ πήρα ένα τέτοιο και δουλεύει άψογα http://m.ebay.com/itm/REMAX-USB-3-0-To-Type-C-USB-3-1-OTG-Adapter-For-iphone-Cellphone-Tablet-Laptop-/381624895811?nav=SEARCH Το καλώδιο πόσο έκανε; Το αναγνώρισε αμέσως, ή εγκατέστησες κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Το αναγνώρισε αμέσως, ή εγκατέστησες κάποια εφαρμογή? Αν το stick σου είναι διαμορφωμένο σε fat32 τότε χρειάζεται μόνο ένας file explorer. Αν είναι σε ntfs χρειάζεται και το stickmount (αν είσαι root) αλλιώς total commander μαζί με usb stick plugin-tc (αν δεν είσαι Root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ναι θα λειτουργεί μια χαρά. Βέβαια αν έχει πάνω από 5 ευρώ μην το πάρεις δεν αξίζει, εγώ πήρα ένα τέτοιο και δουλεύει άψογα http://m.ebay.com/itm/REMAX-USB-3-0-To-Type-C-USB-3-1-OTG-Adapter-For-iphone-Cellphone-Tablet-Laptop-/381624895811?nav=SEARCH Το καλώδιο πόσο έκανε; Ε ναι έχει αρκετά πάνω από 5... Ελλάς γαρ.. 15 παρά κάτι το Trust... δεν το πήρα τελικά! Το καλώδιο είχε 10 Ψάχνω OTG καλώδιο όχι αντάπτορα! Η κύρια χρήση του θα είναι για σύνδεση με DAC στο οποίο κουμπώνει το θηλυκό usb Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ε ναι έχει αρκετά πάνω από 5... Ελλάς γαρ.. 15 παρά κάτι το Trust... δεν το πήρα τελικά! Το καλώδιο είχε 10 Ψάχνω OTG καλώδιο όχι αντάπτορα! Η κύρια χρήση του θα είναι για σύνδεση με DAC στο οποίο κουμπώνει το θηλυκό usb Sent from my Nexus 5X using Tapatalk OTG ανταπτορας είναι αυτό που ποσταρα ακριβώς την ίδια δουλειά κάνει με αυτό που ποσταρες εσύ. Άκου 15 ευρώ ένα απλό ανταπτορακι. Και το καλωδιο ακριβό είναι. Ούτε καν 3Α δεν βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 OTG ανταπτορας είναι αυτό που ποσταρα ακριβώς την ίδια δουλειά κάνει με αυτό που ποσταρες εσύ. Άκου 15 ευρώ ένα απλό ανταπτορακι. Και το καλωδιο ακριβό είναι. Ούτε καν 3Α δεν βγάζει. Ναι σύμφωνοι την ίδια δουλειά αλλά εργονομικά με βολεύει το καλώδιο! Θέλω να πιάνω το τηλ πάνω στο DAC και να τα συνδέω με το καλωδιάκι Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Και εγώ αυτό κάνω αλλά δεν βλέπω το τηλ στο pc μου. Κάνω κάτι λάθος;; το καλώδιο μου είναι Huawei ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/b3f139d56f1063514481938e77a04789.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/d437b3b2a99ce770d1b18864a614dc69.jpg Αυτό πάντως της Huawei από Μ. Μαρκτ είναι μία χαρά! Και data κ εννοείται φόρτιση Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Και εγώ αυτό έχω αλλά δεν βλέπω το τηλ στο pc. . Κάνω κάτι λάθος;; το καλώδιο μου είναι Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts