Jump to content

Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eπιστροφη στο android 9,στοκ καμερα,αυτοματο,ανευ επεξεργασιας. ΧΖ3

Περιορισμενο οπτικο πεδιο λογω καραβιου και ειχε μικρο κουνημα.Συννεφια,αλλες φορες βαρια αλλες κρυφοεβγαινε ο ηλιος.

Ειχα ενεργη την ποιοτητα εικονα αντι διορθωση παραμορφωσης (ξεχασα να τα ξαναρυθμισω αυτα)

DSC-0004-2.jpg

DSC-0046-2.jpg

DSC-0048-2.jpg

DSC-0049-1.jpg

Edited by r31134

Παρόλο τον δύσκολο φωτισμό λόγω καιρού,βγήκαν φυσικότατες και ολοκάθαρες.

Πολύ καλές Δημήτρη!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ναι είναι πολύ όμορφες!

Μου αρέσουν γενικά τα χρώματα του ουρανού.

Ξέρεις με τέτοιο θέμα περιμένεις γαλάζιο καλοκαίρι και εδώ η συννεφιά το αλλάζει στο πιο special!!!

Και εμενα μου αρεσει αυτη η περιεργη συννεφια ειδικα οταν ειναι αραιη γιατι ενω δεν πεφτει απευθειας και δυνατο φως στα αντικειμενα και μπορεις να φωτογραφιζεις προς καθε κατευθυνση,ωστοσο τα κοντινα αντικειμενα φαινονται λες και φωτιζονται απο πληρη ηλιο. Οπως πχ. η καμπανουλα της τελευταιας φωτογραφιας. Συν οτι λετε για τον ουρανο.

Ευχαριστω

Και μία τριάδα φωτογραφιών με παραπλήσιο τοπίο με τις προηγούμενες αλλα με τελείως δυνατό μεσημεριανό ήλιο, αεράκι που καθάριζε τον ουρανό και λίγα σύννεφα στο βάθος. Αυτόματο, απείραχτες,ΧΖ3

DSC-0522.jpg

DSC-0526.jpg

DSC-0521.jpg

Edited by r31134

http://i.imgur.com/JoZrrIk.jpg

Με ελάχιστο τσίμπημα τον κορεσμό, γιατί ήταν τόσο μουντη μέρα που βγήκε σχεδόν άχρωμη.

Αν πειράξεις κι άλλα η φωτογραφία γίνεται πολύ δυνατή...

πολύ όμορφη!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ηλιοβασιλεμα,θαλασσα και μερικα συννεφακια. Βαζω μονο 2 δειγματα με το ιδιο καδρο αλλα με διαφορετικο tap για φωτομετρηση.

Με tap στην θαλασσα ειναι η πρωτη και με tap στον ουρανο η δευτερη.Οι διαφορες φαινονται καλυτερα αν τις ανοιξετε σε διπλανα παραθυρα.

Αυτοματο,απειραχτες,στοκ καμερα ΧΖ3

DSC-0576.jpgDSC-0577.jpgDSC-0575.jpg

Edited by r31134

δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές εδώ

ελα ρε εσενα το ματι πιανει πραγματα που μονο εαν τα πεις γυρνω και τα κοιταω,καθαρα αλλος χρωματισμος,στο μπλε του ουρανο στην πολυκατοικια αριστερα....

παντως και η μαμα εκανε hdr εδω.

για να πω την αλήθεια βαριομουν και ειπα να κινησω το νημα μας!!!!

Εβαλα και εγω προχθες 2 φωτογραφιες πιο πανω για κινητικοτητα αλλα το imgbb ενω αρχικα τις εδειχνε κανονικα,μετα τις συρρικνωσε χωρις δυνατοτητα να τις ανοιξεις.

Μετα των 2 καμερων στο ΧΖ1, η στοκ δινει πιο ζωντανο και ομορφο αποτελεσμα πλην των συννεφων οπου τραβηξε πολυ φως στο λευκο τμημα τους.

Στα λευκα κτιρια αναμεσα στα δεντρα φαινεται πολυ εντονα η διαφορα

Μια χαρά τις ανοίγει τις δικές σου και είναι υπέροχες και οι 2.

Ήθελα να το γράψω αλλά ξεχάστηκα.

εγώ διαλέγω αυτή με το tap στον ήλιο.

Πολύ πιο όμορφη έχοντας πιάσει πολλά από αυτόν και τα σύννεφα και καλύτερο χρώμα εκεί,πιο βαθύ.

Η παραλία δε με χαλάει που είναι σκοτεινή,έτσι την θέλω.

Το marketing θέλει να φαίνονται όλα ,και τα φωτεινα και τα σκοτεινά.

Αλλά όχι δεν πάει έτσι δεν πάει καθόλου έτσι.

Εάν στη φωτογραφία που σου λέω φαινόταν καθαρά η παραλία δεν θα συγκρινόταν με αυτήν που έβγαλες.

Τωρα τις διόρθωσα ξανά και ανοίγουν. Έχω και πιο φωτεινή αλλά δεν μπορείς να δεις τον ηλιο μετά. Φυσικά συμφωνώ μαζί σου. Βέβαια στο καράβι δεξιά, εχει θόρυβο. Τις εβαλα στην τηλεόραση και φαίνονται τα πάντα.

Edit: την έβαλα κι αυτήν επάνω με τις άλλες δύο.

Επειδη μάλλον μπέρδεψα τη σειρά στη διόρθωση, η πιο σκοτεινή ολων δεν σου άρεσε περισσοτερο;

Edited by r31134

Ναι με διάφορα,εαν το ζητούμενο ειναι να βγαλεις την παραλία για να την δείξεις καπου οτι δεν έχει βράχια και κανει για μπάνιο!!!! Θα δείξεις την φωτεινή,εαν ειναι να βγαλεις κατι ομορφο με ωραιο συναισθήματα θα δείξεις την σκοτεινή.

επεξεργασία? η πρώτη και η τελευταία φίλε μου φαίνονται σαν ψεύτικες

Το παραεκανα ε;

Καλα κανεις και το είπες,με βοηθάς.

LRM-EXPORT-38580998285172-20190601-152311030.jpg

LRM-EXPORT-38570834258301-20190601-152300866.jpg

Οι μαμά.

Δεν το είπα για κακό...

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας
  • The topic was pinned