Jump to content

Online αναβάθμιση του K750i: Προβλήματα, απορίες

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι με την R1N;  

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι με την R1N;

• ΝΑΙ
      0
    • ΟΧΙ
      0
    • Δεν ασχολούμαι με τα updates
      0

Recommended Posts

εφαγα μια τρελλη ψυχρολουσια αλλα τα καταφερα.

μετα απο ψαξιμο στο νετ

On 2005-09-18 14:00:46, Sunnie wrote:

The 'Master Reset'-Trick works for me.

I did the following;

Backup:

- Copy all contacts to my SIM-Card

- Copy all themes I put on the phone to my PC

- Removed my 1GB MemoryStick Pro Duo

Master Reset:

- Menu -> Settings -> Master Reset -> Reset All

- Enter code 0000

- The Phone said: "Memory Cleared" and restarts by itselfs.

- When it restarts, just turn it off.

Updating:

- Go to SE update site.

- Did the "Recovery Mode"-update

- It went till 39%, then it freezes for like a minute and went to 42%

- Then runs smoothly to around 60% and jumps to 100% and says it was 'Update Complete'.

- Remove battery and put it back

- Turn the phone on

- Do another Master Reset to get all languages back

Now the phone is working again with R1N and camera 4.5

πηγη..

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=103568&r=a

οπως θα δειτε το ιδιο προβλημα το εχουν πολλοι. ημουν τυχερος και δουλεψε

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να μου στειλει καποιος τα δυο αρχεια της αναβαθμισης που βρισκονται στο φακελλο sony ericsson\update service\software-data ? Θα του ημουν υποχρεος

Prospatho edo kai meres na kano update to tilefono kai den ginete tipota. Otan mou leei na kliso to tilefono to klino, to afino 20'' kai me patimeno to ''c'' to ksanavazo sto kalodio alla panta anigei to kinito kai mou zitaei pin.

Mipos patao lathos koumpi? Pio ''c'' prepei na patiso. To a-b-c (to 2 diladi)? i to c pou einai as poume to delte kai vriskete pano apo to 3?

Ean den kano kati lathos me to koumpi ti mporei na ftaiei? Enas filos anefere ean ''Εγκατέστησες το D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver;'' ti einai auto kai pou mporo na to do kai fisika pou na to vro?

Prospatho edo kai meres na kano update to tilefono kai den ginete tipota. Otan mou leei na kliso to tilefono to klino, to afino 20'' kai me patimeno to ''c'' to ksanavazo sto kalodio alla panta anigei to kinito kai mou zitaei pin.

Mipos patao lathos koumpi? Pio ''c'' prepei na patiso. To a-b-c (to 2 diladi)? i to c pou einai as poume to delte kai vriskete pano apo to 3?

Ean den kano kati lathos me to koumpi ti mporei na ftaiei? Enas filos anefere ean ''Εγκατέστησες το D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver;'' ti einai auto kai pou mporo na to do kai fisika pou na to vro?

Πρώτα πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers που αναφέρεις. Θα τους βρείς εδώ.

Για να κάνεις την εγκατάσταση πατάς το c πάνω από το 3 και συνδέεις το καλώδιο στο κινητό. Μόλις το συνδέσεις θα σου βρουν τα windows μια συσκευή flash και θα ζητήσουν τους drivers. Τους εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος για αναβάθμιση.

εφαγα μια τρελλη ψυχρολουσια αλλα τα καταφερα.

μετα απο ψαξιμο στο νετ

On 2005-09-18 14:00:46, Sunnie wrote:

The 'Master Reset'-Trick works for me.

I did the following;

Backup:

- Copy all contacts to my SIM-Card

- Copy all themes I put on the phone to my PC

- Removed my 1GB MemoryStick Pro Duo

Master Reset:

- Menu -> Settings -> Master Reset -> Reset All

- Enter code 0000

- The Phone said: "Memory Cleared" and restarts by itselfs.

- When it restarts, just turn it off.

Updating:

- Go to SE update site.

- Did the "Recovery Mode"-update

- It went till 39%, then it freezes for like a minute and went to 42%

- Then runs smoothly to around 60% and jumps to 100% and says it was 'Update Complete'.

- Remove battery and put it back

- Turn the phone on

- Do another Master Reset to get all languages back

Now the phone is working again with R1N and camera 4.5

πηγη..

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=103568&r=a

οπως θα δειτε το ιδιο προβλημα το εχουν πολλοι. ημουν τυχερος και δουλεψε

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE

Φίλε dimitris74, ή και όποιος άλλος μπορεί, σχετικά με την αναβάθμηση...

Μάλλον κάτι δεν κανω σωστά, αν και κάνω ακριβώς ο,τι περιγράφεται παραπάνω. Δέν ξέρω μήπως δεν έχω κάνει σωστά εγκατάσταση των updated drivers, και αυτό διότι αν και κάνω - πιστεύω σωστα - την διαδικασία, ακόμα κι αν απεγκατέστησα τους drivers, το pc αυτόματα, εγκαθιστα τους παλιους μαλλον, εφόσον μου βγάζει τον αφαιρούμενο δισκο με τα περιεχομενα της memory card αυτόματα... Δεν ξέρω, εχω απογοητευτεί, και ευτυχώς και στο esato απ' ο,τι είδα, αντιμέτωπίζουν και άλλοι το ιδιο προβλημα.... εμενα κολλάει στο 46% και μετα απο 1-2 λεπτά μου βγάζει 49% και μετά σφαλμα σύνδεσης, ειτε απο τη recovery, ειτε απο την update επιλογή. οπως κατάλαβες, η cam ειναι off. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος, ξεκινώντας βασικά την εγκατάσταση του updated driver, θα του ήμουν ευγνώμων...

(εννοείται οτι εχουν γίνει unzip τα αρχεία, ετσι?)

φιλε μου εγω εκανα ακριβως οτι περιγραφει η διαδικασια, κολλησε, βγαζω μπαταρια, μαστερ ρεσετ, ξανα Update με ανακτηση, και δουλεψε, επειτα ενα δευτερο μαστερ reset Και μπηκαν και οι γλωσσες. απο drivers δεν εκανα κατι ιδιαιτερο, απλα αυτο που θυμαμαι οταν εκανα το update ηθελε δυο φορες το c Και να συνδεθει το τηλεφωνο,

εφοσον ειμαστε δυο ατομα στο φορουμ, και πολλοι αλλοι στο esato καλο ειναι οι mod να κανουν μια επισυμανση στην αρχη μην τυχον προκυψει και σε αλλους το προβλημα,

δοκιμασε το ξανα και πες μου αν γινει κατι

edit. δοκιμασε απο internet explorer και οταν σου βγαλει την επιλογη για το τι θελεις να κανει με το memory stick πες οτι δεν θες να κανεις κατι. ουτε explore ουτε view

Εάν υποθέσουμε ότι η διαδικασία με το master reset - άλλωστε δεν έχω λόγους να την αμφισβητήσω - είναι σωστή, μάλλον κάτι δεν παει καλά με τον "οδηγο εύρεσης νέου υλικού". Ξεκινώντας από τα βασικά: έχοντας κλειστό το κινητό, κρατάω παρατεταμένα το "c", όπως περιγράφεται στην οδηγία, αλλά αντί να με πάει στον "οδηγό", μου ανοίγει τον αφαιρούμενο σκληρό με τα περιεχόμενά του. το εχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά pc, δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πάει απευθείας στον "οδηγό ευρεσης νέου υλικού", οπως μάλλον θα έπρεπε, αλλα μου ανοίγει το κινητό με τα περιεχόμενά του να εμφανίζονται στην οθόνη. εχω απεγκαταστήσει όλους τους drivers του κινητού, αλλα, τους εγκαθιστά αυτόματα και παλι τα ιδια.... εννοείται οτι εχω κανει master reset, εβγαλα μπαταριες κλπ, κλπ, δεκάδες φορες. Νομίζω, οτι άν λύσω αυτό, θα γίνει η αναβάθμιση.

Εάν υποθέσουμε ότι η διαδικασία με το master reset - άλλωστε δεν έχω λόγους να την αμφισβητήσω - είναι σωστή, μάλλον κάτι δεν παει καλά με τον "οδηγο εύρεσης νέου υλικού". Ξεκινώντας από τα βασικά: έχοντας κλειστό το κινητό, κρατάω παρατεταμένα το "c", όπως περιγράφεται στην οδηγία, αλλά αντί να με πάει στον "οδηγό", μου ανοίγει τον αφαιρούμενο σκληρό με τα περιεχόμενά του. το εχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά pc, δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πάει απευθείας στον "οδηγό ευρεσης νέου υλικού", οπως μάλλον θα έπρεπε, αλλα μου ανοίγει το κινητό με τα περιεχόμενά του να εμφανίζονται στην οθόνη. εχω απεγκαταστήσει όλους τους drivers του κινητού, αλλα, τους εγκαθιστά αυτόματα και παλι τα ιδια.... εννοείται οτι εχω κανει master reset, εβγαλα μπαταριες κλπ, κλπ, δεκάδες φορες. Νομίζω, οτι άν λύσω αυτό, θα γίνει η αναβάθμιση.

( το έχω κάνει ήδη, και αυτό...)

kapoios na me boh8hsei na bgalo to vodafone live apo to k750i mou?

myi.gr

Φτιάξτε αυτό το "Τροποποίηση υπογραφής" ούτε εικόνα δεν μπορούμε να βάλουμε, έλεος 1 ώρα παλεύω" using safari.:mad:

iPhone 3G Pwned | Mac Pro 2.8 8core/6GB RAM/8 TB HDs/8800 NVIDIA | MacBook Pro 15 unibody |

κοιτα να δεις, εγω περασα τους drivers κανονικα, και μολις το βαζεις εστω και σβυστο βλέπει το Mstick. αν ξεκιναει το update ασχετα αν το τελειωνει η οχι δηλαδη σου δειχνει η μπαρα οτι εισαι στο 20-30% κλπ αυτο κατ εμε σημαινει οτι δεν εχει προβλημα με θεμα drivers. AYTO που πιστευω οτι πρεπει να κανεις ειναι και αυτο που εκανα

α) δοκιμασε να κανεις update να σου βγαλει το error.

β) δοκιμασε οσες φορες θελεις, εγω το εκανα τουλαχιστον 20 με τα ιδια αποτελεσματα, ******α δηλαδη,

γ) τωρα ουσιαστικα κανεις το πρωτο βημα, αφου τελειωσει η αποτυχημενη προσπαθεια, βγαλε μπαταρια, βγαλε το memory stick και ανοιξε το κινητο, μολις ανοιξει τραβα του ενα reset all, και μετα μολις ανοιξει παλι κλειστο τελειως

δ)κανε το recovery mode, και περιμενε να τελειωσει, αν τελειωσει εισαι οκ, αν οχι δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω, εγω εκανα βουντου προσευχες επιασε με την μια, απο το 35 πηγε στο 40 και μετα στο 100% απευθειας, δε ειναι στανταρ τα νουμερα

ε) μολις τελειωσει ενα reset all και λογικα θα δει και τις γλωσσες

εγω το εκανα με Iexplorer επιασε με την μια και δεν δοκιμασα αλλους browsers. πιθανον να παιζουν

ειχα την sim της TIM επανω

ειχα εξω το memory stick

στο recovery mode αν θυμαμαι καλα και ειλικρινα δεν προκειται να το ξανακανω για να σε βοηθησω παραπανω σου ζηταει οταν ανοιγει το seus να βαλεις το κινητο κλειστο και με πατημενο το C στην αρχη και μετα μολις ξεκινησει η διαδικασια update σου λεει να το βγαλεις παλι και με το C πατημενο να το ξαναβαλεις, δηλαδη δυο φορες

ευχομαι να σου δουλεψει, και ενημερωσε με τουλαχιστον μιας και ειμαστε οι μονοι απο οτι φαινεται που αντιμετωπισαμε προβλημα στην ελλαδα,

αν δεν σου δουλεψει πηγαινε και απογειωσε κανεναν στην sony ericsson, απο οτι διαβασες στο εσατο, μερικοι αναγκαστηκαν να αγορασουν απο davinci το update ενω η SE ελεγε κατι κουφα του στυλ φταιε ο java vlient κλπ. πιασ το αυγο και κουρευτο δηλαδη.

Δυστυχώς, δεν ξέρω πως θα μπορώ να ελέγξω αν εχουν περαστεί οι καινουργιοι drivers, και αφου δεν μου βγάζει "οδηγό ευρεσης νέου υλικού", τι να υποθέσω, ότι εχουν περαστεί, ή οτι δεν χρειάζονται? γιατί, λογικά, δεν θα έμπαινε στη διαδικασία αναβάθμισης καθόλου. Άλλωστε, είτε στο update, eite sto recovery mode, στο ιδιο σημείο κολλάει. Διάβασα όλη τη διαδικασία με προσοχή για το reset κλπ, και πίστεψέ την ακολούθησα με θρησκευτική ευλάβεια, άλλωστε εχω ξανακάνει online αναβάθμιση απο την RIA στην RIL, αλλα αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί... και να κολλάει πάντα στο ίδιο σημείο? και κάποιος άλλος στο esato αναφέρει το κόλλημα ακριβώς στο ίδιο σημείο. και εγώ με iexplorer το δοκιμάζω, με όλα τα antivirus και τα firewalls off, και ούτε που θυμάμαι τί άλλο εχω δοκιμάσει. Anyway, σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι αν και κάποιος άλλος έχει καμια καλή ιδέα, ευπροσδεκτος.

Δυστυχώς, δεν ξέρω πως θα μπορώ να ελέγξω αν εχουν περαστεί οι καινουργιοι drivers, και αφου δεν μου βγάζει "οδηγό ευρεσης νέου υλικού", τι να υποθέσω, ότι εχουν περαστεί, ή οτι δεν χρειάζονται? γιατί, λογικά, δεν θα έμπαινε στη διαδικασία αναβάθμισης καθόλου. Άλλωστε, είτε στο update, eite sto recovery mode, στο ιδιο σημείο κολλάει. Διάβασα όλη τη διαδικασία με προσοχή για το reset κλπ, και πίστεψέ την ακολούθησα με θρησκευτική ευλάβεια, άλλωστε εχω ξανακάνει online αναβάθμιση απο την RIA στην RIL, αλλα αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί... και να κολλάει πάντα στο ίδιο σημείο? και κάποιος άλλος στο esato αναφέρει το κόλλημα ακριβώς στο ίδιο σημείο. και εγώ με iexplorer το δοκιμάζω, με όλα τα antivirus και τα firewalls off, και ούτε που θυμάμαι τί άλλο εχω δοκιμάσει. Anyway, σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι αν και κάποιος άλλος έχει καμια καλή ιδέα, ευπροσδεκτος.

Δοκίμασες να αλλάξεις θύρα USB; και σε μένα δεν έβγαζε στην αρχή τον "οδηγό ευρεσης νέου υλικού", άλλαξα θύρα και αποφάσισε να τον βγάλει. Μετά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το να μην αναγνωρίζει πάντα την κάρτα μνήμης μου το κάνει και άλλες άσχετες φορές. Ειδικά αν σε όλες τις USB θύρες υπάρχει κάτι.

φιλε geofil, είχες δίκο τελικά για τη θύρα. το pc, ήταν και φορτωμένο, και μολις αλλαξα θύρα, βρήκε το νέο υλικό και εγκατέστησε το driver. δυστυχώς όμως, πανω που είμουν ετοιμος να πανηγυρίσω, τελειώνοντας το "καταραμένο" upgrade, κόλλησε και πάλι στο ίδιο σημείο... νομίζω οτι θα δοκιμάσω να βγάζω το καλώδιο σε διάφορετικά σημεία, μήπως και το πείσω να κολήσει και πουθενά αλλού... αυτό το 49% μου έχει κάτσει στο στομάχι εδώ και 2-3 μερες....

Εγώ έχω την έκδοση R1J002 ποια είναι η ποιο τελευταία έκδοση λογισμικού ? αξίζει να κάνω αναβάθμιση ?

Εγώ έχω την έκδοση R1J002 ποια είναι η ποιο τελευταία έκδοση λογισμικού ? αξίζει να κάνω αναβάθμιση ?

Αν δεις λίγο παραπάνω τα posts θα δεις ότι τελευταία έκδοση είναι η R1N. Αξίζει αν δεν σε ικανοποιεί η ποιότητα video που τραβάς με την R1J. Με την R1N βελτιώθηκε η λήψη. Κατά τα άλλα δεν θα δεις μεγάλες αλλαγές.

Aλοίμονο σε μας που κάναμε αναβάθμιση από το 9volto και τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε update
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά κανείς απο σας που κάνατε αναβάθμιση στο 9volto δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση online? το πρόβλημα είναι στα ελληνικά μόνο ή υπάρχουν και άλλα προβλήματα;

ωπα...ημουνα ετοιμος να κάνω την αναβαθμιση και ευτυχως επεσα σε αυτο το post

δηλαδη οσοι εχουμε το κινητο σπασμενο live απο το 9volto εχουμε το προβλημα με τη γλωσσα και το CDA? κατι ειχα μυριστει!

ego pou to flashara ki ebgala to vflive edo spiti me to davinci client? mporo na kano?

myi.gr

Φτιάξτε αυτό το "Τροποποίηση υπογραφής" ούτε εικόνα δεν μπορούμε να βάλουμε, έλεος 1 ώρα παλεύω" using safari.:mad:

iPhone 3G Pwned | Mac Pro 2.8 8core/6GB RAM/8 TB HDs/8800 NVIDIA | MacBook Pro 15 unibody |

ego pou to flashara ki ebgala to vflive edo spiti me to davinci client? mporo na kano?

Εάν ελέγξεις το CDA σου (πατάς >*<<*<* , Πληροφορίες συσκευής, πληροφορίες λογισμικού, scroll down αναφέρει Προσαρμογή και το CDA της συσκευής σου) και είναι το CDA 102337/3 δηλαδή ΕΜΕΑ3 προχώρα άφοβα στην αναβάθμιση της συσκευής σου μέσω SEUS, όπως έκανα και εγώ.

Αν έχεις άλλο CDA όπως το 102337/2 ή κάτι άλλο εκτός από το παραπάνω, (δηλαδή τσέκαρες στο cliend του Davinci λάθος CDA ή όποιος άλλος φίλος έχει ξηλώσει το VL από άλλη πηγή όπως το 9volto και πιθανώς έχει άλλο CDA) τότε φοβάμαι ότι το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση δεν θα έχει Ελληνικά μενού ώς επιλογή, γιατί το SEUS λόγω εσφαλμένου CDA θα flash-άρει FW χωρίς ελληνικά.

Επαναλαμβάνω για όλους τους φίλους. Το CDA (όπως και το FW αναβάθμισης) πρέπει να είναι 102337/3 ΕΜΕΑ3 δηλαδή για Αγγλικά (ΕΝ), Ελληνικά (ΕL) και Shqip (SQ).

Καλή επιτυχία σε όλους.!

εμενα εχει CDA 102286/8 EMEA_3 απο το 9βολτο...

:blink:

Δεν το έχω ξαναδεί.! Πάντως επειδή σε ξένα φόρα έχουν κατά καιρούς ειπωθεί διάφορά για CDA που είναι σε "μαύρη λίστα" του SEUS ή έχουν πρόβλημα με την αναβάθμιση πρέπει να το ψάξεις λίγο ακόμη (αυτό βέβαια περιλαμβάνει και άμεση ερώτηση στο 9volto που σου έκανε την αναβάθμιση).

Εγώ με μια μικρή έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι το 102286/8 δεν είnai banned από το SEUS. .. Μόνο που φοβάμαι ότι πρόκειται για customized ρώσικη έκδοση FW (102286/8 το 8 νομίζω υποννοεί ΕΜΕΑ8 δηλαδή Αγγλικά, Ρώσικα) που όπως λέει και το 9volto μπορεί να κάνει. Για καλό και για κακό ρώτα κατευθείαν το 9volto.

Απλα αν βαλετε απο τ 9βολτο μετα δεν γινεται αναβαθμιση ονλινε...Εμενα μου ειπαν σιγουρα γινεται αλλα τους εστειλα μαιλ οτι δεν γινεται και μου απαντησαν ετσι ....

καλησπέρα,

με σιγουριά δεν θα σας είχαμε πει για κάτι

που θα έβγαζε μελλοντικά η SonyEricsson.

Μέχρι εκείνη την στιγμή που κάνατε την

αναβάθμιση αυτά που ίσχυαν ήταν ότι η SE

στην Online αναβάθμιση δεν τσέκαρε το IMEI της

συσκευής κι άλλες δικλείδες ασφαλείας του

τηλεφώνου.

Τώρα όμως το κάνει. Δεν γνωρίζουμε εάν

μελλοντικά θα το κόψει. Εφόσον

ανακαλύψουμε τι ακριβώς τσεκάρει το Online

σύστημα και το περιορίσουμε θα το

ανακοινώσουμε στο site.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

Φιλικά