Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε αν θες τα word, excel και microcal(excel) από το briefcase μου. Αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα.

http://briefcase.pathfinder.gr/browse/geofil/25868/?pg=2

Efxaristo, ta dokimasa, alla de vrika tropo na kano edit arxeia pou iparxoun sto kinito, i na dimiouriso kapoio arxeio (txt gia paradeigma) se kapoio fakelo tou kinitou...

Vasika, o logos pou thelo na mporo na dimiourgiso kai na kano edit arxeia txt, einai gia na mporo na grapso ena keimeno, kai na mporo na to steilo meso Bluetooth se kapoio allo tilefono. Exei kaneis kamia idea, i kamia efarmogi ipopsin?

Thnx...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

... και ισχύει ως το Σάββατο που μας έρχεται. Μετά θα επανέλθει στα... κανονικά (?) επίπεδα. Κάτι μου λέει ότι ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το γερασμένο Κ700.
:shifty:

... και ισχύει ως το Σάββατο που μας έρχεται. Μετά θα επανέλθει στα... κανονικά (?) επίπεδα.

Δεν νομίζω. Στα 244 € έχει πέσει και στο Πλαίσιο. Πραγματική ευκαιρία θα έλεγα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι.... βρήκε κανείς τρόπο να κάνει update στο κινητό απο το σπίτι (με το USB καλώδιο) σε Vodafone Live συσκευή?

Δεν θέλω να το πάω σε Service center γιατί είναι πολύ άσχετοι εκεί μαζεμένοι :mad: .....! Διάβασα για την davinci team

(http://www.davinciteam.com/index.php ) που μπορείς να 'πειράξεις' το κινητό - ακόμα και να βγάλεις το Vodafone menu τελείως, αλλά θέλουν και λεφτά τα παλικάρια εκεί!

Κανένας άλλος τρόπος? :!:

Δεν νομίζω. Στα 244 € έχει πέσει και στο Πλαίσιο. Πραγματική ευκαιρία θα έλεγα.

entaxh oxi kai eukairia!!! akriva tha elega to poulane ean skefths ti metapolush exei meta... exei pesei polu san kinhto.. kai xwria pou einai kai palio

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Καλησπέρα!

Παιδιά δοκίμασε κανένας το update service τις τελευταίες μέρες;

Εγώ δοκήμασα να κάνω update στο κ750 ενός φίλου. Αφού άνοιξα το πρόγραμμα, έκανε αυτόματα ένα μικρό update στα αρχεία του και από τότε όταν το τρέχεις δεν εμφανίζει καθόλου γράμματα πουθενά με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το δουλέψεις!!:confused::confused::confused:

Δοκίμασα να το κάνω uninstall και ξανα install αλλά το πρόβλημμα παραμένει!

Ιδέες;;;;;:blink::blink::blink:

http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg

click me....

Τeohaz, εγώ μιλάω ότι είναι ευκαιρία να αποκτήσεις ένα κινητό με αυτές τις δυνατότητες σε αυτή την τιμή! Όχι να το πάρεις για να το μεταπουλήσεις! Άλλωστε είναι ένα κινητό που βρίσκεται στο τέλος του κύκλου του, αφού βγαίνουν νέα μοντέλα, αλλά παρ'ολα αυτά σε αυτή την τιμή δεν βρίσκεις τόσο ολοκληρωμένες συσκευές όσο το Κ750.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

καλησπέρα παιδιά ξέρει κανένας κάποιον image editor ώστε να μετατρέπω τις εικόνες που έχω στο pc σε ανάλυση 176χ220 με σκοπό όσο το δυνατον καλύτερη ποιότητα?

όσες έχω περάσει μέχρι τώρα δεν φαίνονται καλά!!!

Ευχαριστώ!!!

Τeohaz, εγώ μιλάω ότι είναι ευκαιρία να αποκτήσεις ένα κινητό με αυτές τις δυνατότητες σε αυτή την τιμή! Όχι να το πάρεις για να το μεταπουλήσεις! Άλλωστε είναι ένα κινητό που βρίσκεται στο τέλος του κύκλου του, αφού βγαίνουν νέα μοντέλα, αλλά παρ'ολα αυτά σε αυτή την τιμή δεν βρίσκεις τόσο ολοκληρωμένες συσκευές όσο το Κ750.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Συν τοις άλλοις, η συσκευή πλέον έχει ξεπεράσει όλες τις «παιδικές ασθένειες» με την τελευταία της αναβάθμιση.

Ως υποψήφιος κάτοχος έχω μερικές απορίες:

1. Μπορώ στο ημερολόγιο να ορίσω επαναλαμβανόμενα γεγονότα (γενέθλια φερ' ειπείν);

2. Μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το backup που έχω κρατήσει μέσω του MyPhoneExplorer (το τωρινό μου κινητό είναι ένα K700) χωρίς «παρατράγουδα» (υπ' όψιν είναι στα greeklish);

3. Τα τραγούδια με στερεοφωνικό ήχο και καλή ποιότητα (πχ 96kbps/44KHz) αναπαράγονται καλά ως ήχοι κλήσης (το Κ700 μου αναπαράγει καλύτερα τα μονοφωνικά - στα στερεοφωνικά «μπουκώνει»);

Τέλος, αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας γράψει αναλυτικά τι περιέχει η συσκευασία του κινητού ώστε να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.

καλησπέρα παιδιά ξέρει κανένας κάποιον image editor ώστε να μετατρέπω τις εικόνες που έχω στο pc σε ανάλυση 176χ220 με σκοπό όσο το δυνατον καλύτερη ποιότητα?

όσες έχω περάσει μέχρι τώρα δεν φαίνονται καλά!!!

Ευχαριστώ!!!

Image Editors υπάρχουν αμέτρητοι. Με κορυφή το photoshop φυσικά. Μπορείς να κάνεις και μαζικά resize.

Αλλά για αυτήν την δουλειά και για λίγα αρχεία μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι πιο ελαφρύ σαν το ACDsee. Μπορείς επίσης να χρησιμοποίησεις τον Sony Ericsson Image Editor για να κόψεις φωτογραφίες.

Αλλά γιατί η συγκεκριμένη ανάλυση;

Θες να τις χρησιμοιήσεις για να φτιάξεις θέματα;

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Συν τοις άλλοις, η συσκευή πλέον έχει ξεπεράσει όλες τις «παιδικές ασθένειες» με την τελευταία της αναβάθμιση.

Ως υποψήφιος κάτοχος έχω μερικές απορίες:

1. Μπορώ στο ημερολόγιο να ορίσω επαναλαμβανόμενα γεγονότα (γενέθλια φερ' ειπείν);

2. Μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το backup που έχω κρατήσει μέσω του MyPhoneExplorer (το τωρινό μου κινητό είναι ένα K700) χωρίς «παρατράγουδα» (υπ' όψιν είναι στα greeklish);

3. Τα τραγούδια με στερεοφωνικό ήχο και καλή ποιότητα (πχ 96kbps/44KHz) αναπαράγονται καλά ως ήχοι κλήσης (το Κ700 μου αναπαράγει καλύτερα τα μονοφωνικά - στα στερεοφωνικά «μπουκώνει»);

Τέλος, αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας γράψει αναλυτικά τι περιέχει η συσκευασία του κινητού ώστε να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.

Φίλε μου όλα αυτά που ρωτάς και πολλά περισσότερα θα τα βρεις μαζεμένα στο FAQ για το Κ750. Για να μην τα γράφουμε για 1000ή φορά πήγαινε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910

Μονολεκτικά

1 Όχι

2 Ναι

3 Ναι

Φίλε μου όλα αυτά που ρωτάς και πολλά περισσότερα θα τα βρεις μαζεμένα στο FAQ για το Κ750. Για να μην τα γράφουμε για 1000ή φορά πήγαινε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910 [...]

Ooops! My bad... :O

entaxh oxi kai eukairia!!! akriva tha elega to poulane ean skefths ti metapolush exei meta... exei pesei polu san kinhto.. kai xwria pou einai kai palio

Με την συγκεκριμένη τιμή μάλλον για ευκαιρία μιλάμε. Ενάμιση έτος νομίζω κυκλοφορεί το κ750 και η μεταπώληση ειναι αρκετά καλή. Εδώ κυκλοφορεί ακόμα και μοσχοπουλάει το κ700 που δε λεει να παλιώσει παρά τα 40mb του, σκέψου πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει κανείς το κ750 που παρέχει και απεριόριστη μνήμη. Δε λέω, καλές οι νέες συσκευές αλλα αμα ειναι να σκας 450άρια κάθε φορά δε λέει. Άλλωστε νομίζω οτι οι περισότερες νέες συσκευές μπορούν ακόμα να συγκριθούν ακόμα και με το κ700 :-Ρ

Ήδη σκέφτομαι να πάρω και 2ο... Απίστευτη τιμή !!!

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Οντςως παιδια πιστευω οτι η τιμη ειναι super ισως το μοναδικο κινητο που σκεφτομαι να ξαναπαρω για δευτερη φορα και πιστεψτε με στα αληθεια εχω αλλαξει πολλες συσκευες...αλλα τελικα θα καταληξω παλυ εκει.
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Παιδια συγχωρηστε με που δεν προλαβαινω να διαβασω 300 σελιδες!

Θελω να σας ρωτησω αν το κ750 επιτρεπει την δημιουργια playlist απο mp3...

ΤΟ ΠΗΡΑ! Μια χαρά όλα, η έκδοση λογισμικού μόνο δεν είναι η τελευταία αλλά αυτό λίγο με πειράζει όσο το τηλέφωνο δουλεύει σωστά. Τώρα περνώ επαφές κλπ συναφή μέχρι να τελειώσει και η μπαταρία του και το βράδυ θα το αφήσω να φορτίσει ώστε αύριο να δοκιμάσω και την κάμερά του.

Ελπίζω να μη μείνω απογοητευμένος από την επιλογή μου, όπως δεν έμεινα από το Κ700 που είχα μέχρι τώρα.

ΤΟ ΠΗΡΑ! Μια χαρά όλα, η έκδοση λογισμικού μόνο δεν είναι η τελευταία αλλά αυτό λίγο με πειράζει όσο το τηλέφωνο δουλεύει σωστά. Τώρα περνώ επαφές κλπ συναφή μέχρι να τελειώσει και η μπαταρία του και το βράδυ θα το αφήσω να φορτίσει ώστε αύριο να δοκιμάσω και την κάμερά του.

Ελπίζω να μη μείνω απογοητευμένος από την επιλογή μου, όπως δεν έμεινα από το Κ700 που είχα μέχρι τώρα.

Καλορίζικο. Aν έμεινες ευχαριστημένος από το κ700, με το Κ750 θα είσαι υπερευχαριστημένος. Στο λέει κάποιος που πέρασε και από τα 2 και δεν ήταν τόσο ευχαριστημένος από το 700 σε αντίθεση με το 750. Και δεν μιλάω μόνο για την κάμερα.

Καλορίζικο

Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι η αυτοσυγκράτησή σου....Μπράβο

Να περιμένεις μια ολόκληρη μέρα για το δοκιμάσεις (κάμερα κλπ κλπ)

Εγώ το ξεκολ***α την πρώτη μισή ώρα που το είχα :)

Δημήτρης

Καλορίζικο

Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι η αυτοσυγκράτησή σου....Μπράβο

Να περιμένεις μια ολόκληρη μέρα για το δοκιμάσεις (κάμερα κλπ κλπ)

Εγώ το ξεκολ***α την πρώτη μισή ώρα που το είχα :)

Δημήτρης

Το ίδιο είχα κάνει και εγώ. Από ότι φαίνεται ο kotetsi είναι πιο ψύχραιμος.

πως θα ξεκλειδωσω το k750 της orange για παιζει κ στα ελληνικα δικτυα???

ε πως???

οποιος με βοηθησει εχει ενα ms pro duo δωρο!!!

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

• The title was changed to Sony Ericsson K750i