gorillas Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Kαλημέρα. Επεδή μόλις αγόρασα το κινητό(5 μέρες) και τα post είναι πάρα πολλά μπορεί κάποιος να μου δώσει συγκεντρωτικά τα Link για update, themes ktl ktl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Kalhmera se olous.Exw to kinhto polly kairo.Alla h entash tou akoustikou einai shmantika xamhlh apo tote pou to phra.Prepei na einai poly hsyxia gia na mporw na akousw kathara.Ti mporei na fatiei? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Kalhmera se olous.Exw to kinhto polly kairo.Alla h entash tou akoustikou einai shmantika xamhlh apo tote pou to phra.Prepei na einai poly hsyxia gia na mporw na akousw kathara.Ti mporei na fatiei? Γρήγορα για μια αναβάθμιση στην ericsson,και θα δεις ότι θα γίνει μεγαλύτερη η ένταση! Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Γρήγορα για μια αναβάθμιση στην ericsson,και θα δεις ότι θα γίνει μεγαλύτερη η ένταση! An aknw online thn anavathmish to idio einai?Mhn trexw se Ericsson.Thank you. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Το μέγεθος των MMS εξαρτάται ΚΑΙ από τα δίκτυα. Κάποια ΝΟΜΙΖΩ (κάπου στο myPhone το διάβασα) έχουν όριο τα 100KB (π.χ. η Cosmote). Ευχαριστω για την απαντηση Εγω εχω ΤΙΜ παντως και με αφηνει να στειλω μονο μεχρι 100κb μαλλον. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να στελνω μεγαλυτερα ΜΜS? Thanks! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 An aknw online thn anavathmish to idio einai?Mhn trexw se Ericsson.Thank you. Εγω παντως φιλε μου online την εκανα και δυναμωσε η ενταση του ακουστικου. Νομιζω οτι και online να την κανεις το ιδιο ειναι. Μετα την αναβαθμιση απλα θυμισου να κανεις ενα master reset και ενα φορμαρισμα το memory stick (αφου βεβαια κανεις back up τα αρχεια και τον καταλογο σου) γιατι πολλοι (και η S.E. μαζι) λενε οτι μονο ετσι γινεται ολοκληρωμενη αναβαθμιση. Αυτα! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Kalhmera se olous.Exw to kinhto polly kairo.Alla h entash tou akoustikou einai shmantika xamhlh apo tote pou to phra.Prepei na einai poly hsyxia gia na mporw na akousw kathara.Ti mporei na fatiei? Η εγκατερστημένη έκδοση του λογισμικού που έχει το κιν μου είναι R1L002 και λογισμικό κάμερας η 4,4. Αυτή είναι σταθερή; Υπάρχει και μεταγενέστερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Το μέγεθος των MMS εξαρτάται ΚΑΙ από τα δίκτυα. Κάποια ΝΟΜΙΖΩ (κάπου στο myPhone το διάβασα) έχουν όριο τα 100KB (π.χ. η Cosmote). etsi ine file spaul..;) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Μετα την αναβαθμιση απλα θυμισου να κανεις ενα master reset και ενα φορμαρισμα το memory stick (αφου βεβαια κανεις back up τα αρχεια και τον καταλογο σου) γιατι πολλοι (και η S.E. μαζι) λενε οτι μονο ετσι γινεται ολοκληρωμενη αναβαθμιση. Αυτα! file dante den ime sigouros oti xriazete afto pou les.. ego pote den to exo kani kai den exo kapio prob..:cool: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Kαλημέρα. Επεδή μόλις αγόρασα το κινητό(5 μέρες) και τα post είναι πάρα πολλά μπορεί κάποιος να μου δώσει συγκεντρωτικά τα Link για update, themes ktl ktl tha vris arketa pragmata EDW... ;) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Η εγκατερστημένη έκδοση του λογισμικού που έχει το κιν μου είναι R1L002 και λογισμικό κάμερας η 4,4. Αυτή είναι σταθερή; Υπάρχει και μεταγενέστερη. file gorilla, to logismiko tis kameras anavathmizete paralila me tin anavathmisi logismikou.. kai ego ixa tin R1L ala otan vgike i R1N tin evala sto kinito mou me apotelesma to logismiko tis kameras na gini 4.5. i kamera veltiothike poli (kirios sta video).. tora exi vgi akoma pio kenourgia i R1AA, tin opia dn riskaro na valo giati ola pane kala me tin R1N kai epidi ap'oti exo akousi den epiferi kamia spoudea alagi..:cool: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 An aknw online thn anavathmish to idio einai?Mhn trexw se Ericsson.Thank you. Ναι το ίδιο είναι Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ψάχνω ένα αρχείο zip που να περιέχει themes κτλ κτλ αλλά δεν βρίσκω. Βαριέμαι πολύ να κατεβάζω ένα ένα. Άσε που ζαλίστικα γιατί έχω διαβάσει 150 σελίδες του topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Καλώς ήρθες στο MyPhone :) Τι εννοείς ότι δεν τα καταφέρνεις με τα σύμβολα > < ; 1 κλικ κάνεις αριστερά ή δεξιά ανάλογα. Το έκανα στο W800 που μόλις πήρα και όλα ΟΚ! :D Στο Κ750 δε μπορούσα να το κάνω γιατί το joystick ήταν προβληματικό. THANKS! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ψάχνω ένα αρχείο zip που να περιέχει themes κτλ κτλ αλλά δεν βρίσκω. Βαριέμαι πολύ να κατεβάζω ένα ένα. Άσε που ζαλίστικα γιατί έχω διαβάσει 150 σελίδες του topic. δεν νομιζω να βρεις.ολοι τα εχουμε κατεβασει ενα προς ενα.μην ξεχνας οτι το γουστο εδω μεσα δεν ειναι το ιδιο,γι αυτο μπες στο γνωστο site και κατεβασε οτι γουσταρεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 θέλω να σας ρωτήσω αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην ένταση του ακουστικού κατα τη διάρκεια μιας κλήσης? Είχα πολλά χρόναι sony ericsson και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το ακουστικό. Με αυτή τη συσκευή όμως ιδίως όταν οδηγώ και μιλάω στο κινητό δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Τι άποψη έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 θέλω να σας ρωτήσω αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην ένταση του ακουστικού κατα τη διάρκεια μιας κλήσης? Είχα πολλά χρόναι sony ericsson και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το ακουστικό. Με αυτή τη συσκευή όμως ιδίως όταν οδηγώ και μιλάω στο κινητό δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Τι άποψη έχετε? Εχω την αποψη οτι πρεπει να κανεις ενα update στο λογισμικο του τηλεφωνου σου και το προβλημα θα λυθει :) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Βρήκα ένα bug του τηλεφώνου. Όταν ακούς μια λίστα αναπαραγωγής και είσαι στην επιφάνεια εργασίας και πατήσεις pause και ξανά play δεν κάνει resume και παίζει ότι ήχο έχεις. Aν δεν είσαι σε playlist το resume δουλεύει κανονικά. Και κάτι ακόμα. Ενώ στην αρχή το πλήκρο play/pause δούλευε στην αρχική οθόνη χωρίς ακουστικά τώρα μου τα ζητάει απαραίτητα. Όταν τα συνδέσω δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα από τις ρυθμίσει>κουμπί μουσικής να αλλάξω την λειτουργία του αλλά μάταια. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aitherobamwn Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Pleon katexw to K750i.Poiothta kataskeuhs ekplhktikh.H aisthisi pou dinei h forhtothta tou poly kalh,dld den einai pantofla.Ena poly prosegmeno thlefwno pou exei ola osa thelei kapoios pou kai den zhta mia 3g syskeuh.h timh tou exei ftasei sta 338 eurw apo to Germano.Thn idia timh exei h Vodafone me to OTEshop na to exei sta 377.Ean kapoios skeftetai na to parei me doseis tha prepei na exei AFM,na kanei forologiki dhlwsh kai na douleui kapou. Exei kaneis proseksei oti to k750i exei brabeftei ws h "Best Mobile Imaging Device" :happy: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Pleon katexw to K750i.Poiothta kataskeuhs ekplhktikh.H aisthisi pou dinei h forhtothta tou poly kalh,dld den einai pantofla.Ena poly prosegmeno thlefwno pou exei ola osa thelei kapoios pou kai den zhta mia 3g syskeuh.h timh tou exei ftasei sta 338 eurw apo to Germano.Thn idia timh exei h Vodafone me to OTEshop na to exei sta 377.Ean kapoios skeftetai na to parei me doseis tha prepei na exei AFM,na kanei forologiki dhlwsh kai na douleui kapou. Exei kaneis proseksei oti to k750i exei brabeftei ws h "Best Mobile Imaging Device" :happy: :D εγω παντως σε τετοια τιμη δεν θα το επερνα για τον απλουστατο λογο οτι με 30 euro παραπανω αγοραζω το w800i που ειναι περιπου και (για μενα ποιο ευχρηστο) το ιδιο κινητο με + την καρτουλα που εχει των 512 mb;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aitherobamwn Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 To W800 den diathetei portaki asfaleias gia to mati ths cameras me synepeia na epikathetai skoni h kapoio aixmhro antikeimeno na mporei na thn pligwsei. Symfwna me timh Germanou kanei 61 eurw pio akriba kai oxi 30 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatopardos Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 To W800 den diathetei portaki asfaleias gia to mati ths cameras me synepeia na epikathetai skoni h kapoio aixmhro antikeimeno na mporei na thn pligwsei. Symfwna me timh Germanou kanei 61 eurw pio akriba kai oxi 30 :) file mou kaneis 2 megala lathoi! to w800 kanei 359 euro se polla e-shops kai episis diathetei portaki (vasika einai poly mikro portaki) pou se pliroforw oti prostatevei apolyta to fako! :cool: :rolleyes: Παράθεση Get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 λοιπόν βρήκα έναν απλό τρόπο για να μετατρέπετε οποιοδήποτε αρχειο βίντεο σε mp4 με πολλη ικανοποιητική ποιοτητα. 1. Κατεβαζουμε απο εδω http://www.pspvideo9.com το PSP Video 9 (ειναι freeware) 2. Aφου το εγκαταστήσουμε παμε στo μενού setup και στην καρτέλα profile 3. Eκει βαζουμε μια οποιαδήποτε αναλυση για το βιντεο (δεν μας ενδιαφερει ακόμα γιατι θα αλλαχτει πιο μετα),bitrate εγω όρισα 128,framerate 14.985 και passes 2. Για τον ήχο bitrate 32,channels mono και volume 100%. Τις παραπανω επιλογες τις πήρα βάσει των ρυθμίσεων που είχε το demo βιντεακι του k750.Ολες τις παραπανω ρυθμίσεις τις σώζουμε σε ένα νεο προφιλ.Μετά πηγαινουμε στην καρτέλα settings και δηλώνουμε ως default profile αυτο που δημιουργήσαμε προηγουμένως 4. Επειδή το προγραμμα απο μόνο του δεν δίνει επιλογή για αναλυση βίντεο 176χ144 πάμε στο φάκελο που εγκαταστήσαμε το προγραμμα και ανοιγουμε με το notepad το αρχείο profiles.xml. Εκει ψαχνουμε να βρουμε τις 3 γραμμες που αντιστοιχούν στο προφιλ που φτιάξαμε και αλλαζουμε το σημείο που αναφέρεται στην αναλυση σε 176χ144 (δηλ. resolution="176x144").Επισης μπορούμε να αλλαξουμε και το samplerate γιατι σύμφωνα με το demo βιντεακι ήταν στα 16.000 (οπότε κι εγώ το αλλαξα σε samplerate="16000") 5. Σωζουμε τις αλλαγες που κάναμε στο profiles.xml και ειμαστε έτοιμοι να μετατρέψουμε οποιοδήποτε αρχειο βίντεο σε ικανοποιητικής αποδοσης mp4 ΥΓ. Τον παραπανω οδηγό τον εγραψα γιατι καποια αλλα προγράμματα που αναφέρθηκαν για τη μετατροπη βιντεο σε αρχειo αναγνωρήσιμα απο το κ750 δεν μου εδιναv το επιθυμητό αποτέλεσμα στο θέμα ποιότητα.Τα *.3gp είναι σαφώς κατώτερα απο τα mp4 ενώ τα mp4 που εφτιαξα με το ImTOO 3GP Video Converter και άλλα ομοια προγραμματα ήταν κι αυτα χειρότερα απο εκεινα που δημιούργησα με το PSP Video 9 (ειτε υπήρχε ασυγχρονισμός μεταξύ εικόνας και ήχου,ειτε δεν μου δινόταν επιλογή να μικρηνω το μεγεθος του κλιπ κ.α) ΥΓ2. Τι κερδίζω που είμαι το 1000στο ποστ; :) άντε να τα 10.000ρίσουμε παιδια κανω αυτα ακριβως που λεει εδω και οταν στελνω το video στο κινητο το αποθηκευει σαν ηχο:blink: γιατι το κανει αυτο? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 καλησπέρα, Είμαι νεος στο thread αυτό και πολύ άσχετος μια και δεν είχα ποτέ sony ericsson. Τώρα έχω το εξής πρόβλημα. Μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από ένα νόκια 6600 στο Κ750i είναι καμμιά 300ριά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Σκέφτομαι να το πάρω. Έχω μια ερώτηση που στο review δεν την απαντά. Η στάνταρ εσωτερική μνήμη που έχει πόση είναι; Και η κάρτα μνήμης που δίνουν τι μέγεθος έχει; Και ενδεικτικές τιμές από άλλες κάρτες που παίρνει; Από ό,τι γνωρίζω οι MS-duo που παίρνει είναι ακριβές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts