Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια...μου κανει εντυπωση!!!

διαβαζω εδω κ 30 λεπτα κ βλεπω πως κανενας δεν αναφερεται στο ποσο ΑΡΓΟ ειναι το κινητο στις "κινησεις" του.Ειτε στο θεμα των ρυθμισεων της φωτογραφιας,ειτε στις μετακινησεις μεσα στο μενου,στις κλησεις,στον τηλεφωνικο καταλογο,τις ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ πισεσεις του joistick για τη μεταβαση στην επομενη φωτο ή στην επομενη ληφθησα κληση!!!

Το κινητο ειναι "της υπομονης"..Αν εσεις ειστε ικανοποιημενοι...εμενα παλι η γνωμη μου περισσευει...τι να πω..Δεν ειχα συνηθησει ετσι με το προηγουμενο κινητο μου(αλλης μαρκας-την οποια δε θα πω για αποφυγη παρεξηγησεων).

Βασικα οποιος διαφωνει μαζι μου θα ηθελα την εμπεριστατωμενη αποψη του.

(εχω την εκδοση R1L002 & την καρτα μνημης την μανισια 64ΜΒ)

Σε σχεση με το s700 που ειχα ειμαι υπερ-ικανοποιημενος στο θεμα ταχυτητας, επισης δεν ξερω τι κινητο ειχες πριν αλλα σκεψου πως αυτο ζοριζεται γιατι αναλαμβανει να απεικονησει 262 χιλιαδες χρωματα και να εχει στο "μυαλλο" του εκατονταδες εντολες που μπορει να του δωσεις απο το πληθεστατο μενου και λειτουργιες του. Επισης να τονισω πως η χρηση μικρου επεξεργαστη βοηθαει στην παραταση ζωης της μπαταριας του, με λιγα λογια πιο αργο, πιο μεγαλη διαρκεια μπαταριας. :cool:

Αισθητη διαφορα στην ταχυτητα εχουν προσεξει πολλοι αφαιροντας τις εικονες απο τα θεματα, βαζοντας ενα κενο θεμα δηλαδη, κανοντας το κινητο πιο ασχημο! :alien:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειδιή είμαι νέος εριξονάκιας, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα δω την έκδοση του λογισμικού του κινητού μου? κάνω το combo ( :p ) με το joystick αλλά δεν γίνεται τίποτα... :( πρέπει να είναι κλειδωμένο το πληκτρολόγιο? ξε-κλείδωτο? :confused:

θενκς

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

επειδιή είμαι νέος εριξονάκιας, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα δω την έκδοση του λογισμικού του κινητού μου? κάνω το combo ( :p ) με το joystick αλλά δεν γίνεται τίποτα... :( πρέπει να είναι κλειδωμένο το πληκτρολόγιο? ξε-κλείδωτο? :confused:

θενκς

με ξεκλειδωτο πληκτρολογιο > * << * < *

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε σχεση με το s700 που ειχα ειμαι υπερ-ικανοποιημενος στο θεμα ταχυτητας

Κι εγώ το S700i έχω, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα ταχύτητας,,, :confused:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Σε σχεση με το s700 που ειχα ειμαι υπερ-ικανοποιημενος στο θεμα ταχυτητας

Κι εγώ το S700i έχω, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα ταχύτητας στο μενού :confused:

Παιδιά καλησπέρα. Πως μπορώ να κάνω το ξυπνητήρι να χτυπάει με με πλήρη ένταση του μεγαφώνου και όχι χαμηλά? :worry:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Παιδιά καλησπέρα. Πως μπορώ να κάνω το ξυπνητήρι να χτυπάει με με πλήρη ένταση του μεγαφώνου και όχι χαμηλά? :worry:

Αυξανοντας την ενταση του ηχου κλησης στο τερμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ το S700i έχω, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα ταχύτητας στο μενού :confused:

λογω της μεγαλυτερης αναλυσης οθονης ειναι γενικα πιο αργο, το ειχα 7 μηνες και καταλαβαινω τη διαφορα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια...μου κανει εντυπωση!!!

διαβαζω εδω κ 30 λεπτα κ βλεπω πως κανενας δεν αναφερεται στο ποσο ΑΡΓΟ ειναι το κινητο στις "κινησεις" του.Ειτε στο θεμα των ρυθμισεων της φωτογραφιας,ειτε στις μετακινησεις μεσα στο μενου,στις κλησεις,στον τηλεφωνικο καταλογο,τις ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ πισεσεις του joistick για τη μεταβαση στην επομενη φωτο ή στην επομενη ληφθησα κληση!!!

Το κινητο ειναι "της υπομονης"..Αν εσεις ειστε ικανοποιημενοι...εμενα παλι η γνωμη μου περισσευει...τι να πω..Δεν ειχα συνηθησει ετσι με το προηγουμενο κινητο μου(αλλης μαρκας-την οποια δε θα πω για αποφυγη παρεξηγησεων).

Βασικα οποιος διαφωνει μαζι μου θα ηθελα την εμπεριστατωμενη αποψη του.

(εχω την εκδοση R1L002 & την καρτα μνημης την μανισια 64ΜΒ)

Φιλε singer ουτε ειχα ουτε εχω προβλημα ταχυτητας με το κινητο. Δε ξερω αν το εχεις παραφορτωσει με εφαρμογες, themes κ.λ. και γι'αυτο στα κανει αυτα.. Εγω το'χω φορτωσει με mp3, videακια και φωτο κυριως, λιγες java εφαρμογες (4). Ο,τι εχω τα περναω στο memory stick και οχι στη μνημη του κινητου, δε ξερω αν αυτο βοηθαει.. Το ιδιο λογισμικο εχουμε (R1L). Εχω μια 512 με 80 mega ελευθερα

λογω της μεγαλυτερης αναλυσης οθονης ειναι γενικα πιο αργο, το ειχα 7 μηνες και καταλαβαινω τη διαφορα ;)

Ίσως όταν το αλλάξω κι εγώ να δω διαφορά.

Ούτε εμένα μου φαίνεται ότι αργεί το k750. Ίσα ίσα το θεωρώ γρήγορο στο μενού του και στις λειτουργίες του γενικά :cool:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Paides, ksanarotao bas kai kserei kaneis pragmatika na mou apadhsei.

Poia einai h megisth analysh video pou borei na paiksei to kinhtaki?

Borei na xrhsimopoihsei olh thn othoni (full screen) sthn anaparagogh video?

@migel, Thamks gia ta links! Telika sto k750i.net vriskei kaneis ola ta programmatakia pou xreiazetai!

Παιδιά εσείς έχετε παρατηρήσει το κιτρίνισμα που γίνεται μετά την λήψη μιας φωτ. και το πόσο αργεί να τραβήξει την φωτ. αφού έχει ακουστεί κανονικά ο ήχος του κλείστρου? Επίσης ο συγχρονισμός με το φλάς είναι χάλια!

Τραβάω την φωτ, αστράφτει (κανονικά) το φλάς αλλά την φωτ. την αποθανατίζει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα με αποτέλεσμα να πάει χαμένει η λάμψη που είχε γίνει! Ίσως σε αυτό να οφείλεται το κιτρίνισμα...

Δεν ξέρω τι να σας πώ.

Αν κάποιος έχει τα ίδια προβλήματα ή γνωρίζει κατι Please Help!

Υ.Γ: Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά έχω την R1C004.

Thanks Anyway!

Παιδιά εσείς έχετε παρατηρήσει το κιτρίνισμα που γίνεται μετά την λήψη μιας φωτ. και το πόσο αργεί να τραβήξει την φωτ. αφού έχει ακουστεί κανονικά ο ήχος του κλείστρου? Επίσης ο συγχρονισμός με το φλάς είναι χάλια!

Τραβάω την φωτ, αστράφτει (κανονικά) το φλάς αλλά την φωτ. την αποθανατίζει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα με αποτέλεσμα να πάει χαμένει η λάμψη που είχε γίνει! Ίσως σε αυτό να οφείλεται το κιτρίνισμα...

Δεν ξέρω τι να σας πώ.

Αν κάποιος έχει τα ίδια προβλήματα ή γνωρίζει κατι Please Help!

Υ.Γ: Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά έχω την R1C004.

Thanks Anyway!

Το ίδιο συμβαίνει και με την R1L. Το κιτρίνισμα ίσως οφείλεται στο white balance. Εγώ παρατηρώ οτι όταν βλέπεις την προεπισκόπιση στην οθόνη, φαίνεται πεντακάθαρα, ενώ την στιγμή που αποθηκέυει τη φωτογραφία, χάνει την ζωντάνια της. Δεν είναι θέμα flash πάντως, γιατί το έχω παρατηρήσει και σε φώς ημέρας. Μάλλον κάτι γίνεται με την συμπίεση.

Το παρατήρησα και εγώ τελικά, το κιτρίνισμα τον φώτος. Πρέπει να έχει να κάνει με τον πως αντιλαμβάνεται ο cmos sensor την φώτο. Το ίδιο κιτρινισμα έχω και σε μια Olympus των 5.0 MP. Δεν είναι τίποτα, ρυθμίζεται πολύ εύκολα απο το Photoshop. :)

Paides, ksanarotao bas kai kserei kaneis pragmatika na mou apadhsei.

Poia einai h megisth analysh video pou borei na paiksei to kinhtaki?

Borei na xrhsimopoihsei olh thn othoni (full screen) sthn anaparagogh video?

@migel, Thamks gia ta links! Telika sto k750i.net vriskei kaneis ola ta programmatakia pou xreiazetai!

den kserw poia einai h megisth analush alla exei san epilogh na epilekseis full screen!!

den kserw poia einai h megisth analush alla exei san epilogh na epilekseis full screen!!
176x132 Μπορει να παιξει το κινητο σε full screen :mad: To μονο αρνητικο του για μενα

176x132 Μπορει να παιξει το κινητο σε full screen :mad: To μονο αρνητικο του για μενα

Νομίζω οτι είναι 176Χ144

Καλημέρα παίδες!

Θέλω να αναβαθμίσω το λογισμικό του κινητού μου γιατί έχω την R1C004 που προσφέρεται με το vodafone Live και έχω κυριολεκτικά απογοητευθεί πολυ σε σχέση με άλλες Versions που έχω δεί.

Πιο συγκεκριμένα έχω δεί την R1L002 και πολλά απ'τα προβλήματα που έχω συναντήσει εγώ εκεί δεν υπήρχαν ή έστω είχαν μειωθεί στον βαθμό του ικανοποιητικού!

Μποεί κάποιος να μου πεί ποιά ςίναι η νεότερη Version και ποιά τα χαρακτηριστηκά της???

Επίσης κάπου διάβασα ότι με τις νεότερες εκδόσεις διορθόνονται πολλά πράγματα αλλά "χαλάει" η ποότητα των βίντεο και της φωτογραφίας. Ισχύει???

Και για την αναβάθμιση σε w800i τι λέτε? Ξέρω ότι βγαίνω off topic αλλά με ενδοιαφέρει πολύ η γνώμη σας.

Συγνώμη για το μέγεος του post.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παραθέτω μια photo στην οποία φαίνεται η διαφορά του κιτρινίσματος.

Η πάνω φώτο είναι όπως την έβγαλε το k750 ελαφρώς κιτρινισμένη. Η απο κάτω είναι η ίδια photo μετά απο μια μικρή παρέμβαση απο το photoshop. :)

Photo

Στις δικιές μου φωτογραφίες, παρατηρώ ένα ξεθώριασμα κατα τη διάρκεια της αποθήκευσης, αλλα κι αυτό με το photoshop διορθώνεται. Το θέμα είναι όμως να μήν χρειαζόμαστε διάφορα προγράμματα για να φτιάχνουμε τις φωτογραφίες μας. Ισως η SE μαζί με το θέμα του video θα πρέπει να κοιτάξει και το θέμα των φωτογραφιών.

Παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις του φωτισμού και την ισσοροπία του λευκού. Δεν χρειάζεται photoshop

• The title was changed to Sony Ericsson K750i