Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia, exw ena mikro provlima pou eimai sigouros oti den exei 3anaerwtithei... Exw parei ena Sandisk 512MB memory stick duo pro... To opoio doulevei mia xara sto kinito... To provlima mou einai to e3is...

To vazw sto kinito kai to kanw format... kai doulevei...

TO vgazw apo to kinito kai to vazw sto card reader tou pc... doulevei mia xara kai vazw panw merika mp3's

To 3anavazw sto kinito kai ta vlepei ola mia xara

Otan paw na to 3anavalw sto pc, o card reader den mporei na to diavasei. Mono an to enwsw sto pc me to usb cable mporw na exw prosvasi sto memory stick.

Gia na mporesw na to 3anadw apo to pc, prepei na kanw backup oti exw panw mesw tou cable, na to formarw sto kinito kai meta na to valw sto card reader.

3ereis kanenas ti paizei? mipws exei kapoio provlima to memory stick? o card reader mou isws?

a, kai to allo koufo... o usb card reader tou desktop pc to diavazei meta apo to format... o card reader tou laptop omws, ena hp nx9110, to diavazei episis amesws meta to format, alla to vlepei mono san 210 MB!!!! kai akoma na katalavw ti sto kalo ginete.

Μηπως λεω μηπως απενεργοποιεις το card reader σπο το safe removal/ασφαλης καταργηση των windows για να βγαλεις την καρτα ασφαλεστερα??? :p Μετα πρεπει να βγαλεις το καλωδιο του card reader και να το ξαναβαλεις για να ξαναδουλεψει

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παλιοτερα ειχα ενα 7650 κι ειχε κλειδωμα τηλεφωνου με κωδικο.Μηπως εχει τετοια λειτουργεια το Κ750.Δυστυχως στο Κ700 μου ελειπε.Πολυ χρησιμο για αδιακριτους. :)

Παλιοτερα ειχα ενα 7650 κι ειχε κλειδωμα τηλεφωνου με κωδικο.Μηπως εχει τετοια λειτουργεια το Κ750.Δυστυχως στο Κ700 μου ελειπε.Πολυ χρησιμο για αδιακριτους. :)

Θα συνεχίσει να σου λείπει νομίζω ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

egw re paidia den exo katalabh ayto me tin camera me to WhiteBalance ti diafora exei an px vgalo mia foto tin hmera me to fos tou hliou kai to exo sto aytomato thn epilogh kai meta vgalo tin idia foto me epilogh fos hmeras h diafores einai midamines sxedon kamia diafora mono sta xromata ligo kai paly sto auto fenetai kalytera h foto kai px vgazo foto se xoro apo lampa fthorismou to vazo stin antistixh epilogh kai meta sto auto kai den exei megalh diafora sga tin mlkia.otan to exo sto aytomato kai kala ti kanei prosarmozetai analoga me to fos tou xorou kai mpenei h antistixh epilogh apo to whitebalance den exo katalabh h einai kai kala h Default epilogh tis cameras???kai to BrightneSS to kanoniko den einai na to exeis sto +0.0 ?? ligo panw kato na to kaneis xalaei h foto h kanw lathos kai se skotino xoro nasai kai balis brightness pio poly xalia vgenei.
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παίδες.Έχω το Κ750i πάνω από μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ούτε τρίζει ούτε τίποτα.

Έχω όμως το εξής πρόβλημα:το έκανα αναβάθμιση σε W800 και από τότε όταν πάω να το συνδέσω με το καλώδιο USB μου ζητάει drivers για το W800.Προσπάθησα να περάσω τους drivers του Κ750i αλλά δεν τους παίρνει.Καμία λύση;

Καλημέρα παίδες.Έχω το Κ750i πάνω από μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ούτε τρίζει ούτε τίποτα.

Έχω όμως το εξής πρόβλημα:το έκανα αναβάθμιση σε W800 και από τότε όταν πάω να το συνδέσω με το καλώδιο USB μου ζητάει drivers για το W800.Προσπάθησα να περάσω τους drivers του Κ750i αλλά δεν τους παίρνει.Καμία λύση;

h**p://www.sonyericsson.com/spg.jsp...ps1_1&pid=10245

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245

Μηπως εαν εβαζες τους drivers του W800 ??? :whistle:

Η ποιότητα του video , είναι καλυ΄τερη στην R1L από την R1J ??

Οχι. Η ποιότητα του video χάλασε στην R1L. Η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι αν δεν έχεις προβλήματα με το τηλέφωνο, μην κάνεις την αναβάθμιση

Οχι. Η ποιότητα του video χάλασε στην R1L. Η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι αν δεν έχεις προβλήματα με το τηλέφωνο, μην κάνεις την αναβάθμιση

Την έχω ήδη. Με αυτήν το αγόρασα. Νόμιζα οτι η ποιότητα μειώθηκε λόγω bitrate στην R1J κ βελτιώθηκε ( χωρίς αύξηση bitrate ) στην R1L .

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποσο λετε να πεσει η τιμη του τωρα που θα βγει το w800i?

K750i - 372 Euro

W800 - 422 Euro

:scared: :scared: :scared:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλημερα σε ολους. Ειμαι νεος χρηστης του K750i και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω δωρεαν προγραμματα, ηχους, screensaver και γενικα οτι εχει σχεση με το κινητο αυτο. επισης αν υπαρχουν τιποτα ρυθμισεις για να γινει πιο καλο π.χ. στην φωτο ή αν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαει πιο μεγαλα video κλπ.

Ευχαριστω πολυ.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου.Πριν από 1-2 βδομάδες που είχα κοιτάξει δεν είχαν βγει οι drivers.

gia sas exo parei to k750i apo tin vodafone kai den mporo na balo san ringtone ta mp3 pou exo perasmena stin karta mnimis mou.Iparxei kati pou mporo na kano gia na bazo ringtone oti thelo?

Διαβασε λιγο και τις αλλες σελιδες :rolleyes: . Υπαρχει και το search ! ;)

egw re paidia den exo katalabh ayto me tin camera me to WhiteBalance ti diafora exei an px vgalo mia foto tin hmera me to fos tou hliou kai to exo sto aytomato thn epilogh kai meta vgalo tin idia foto me epilogh fos hmeras h diafores einai midamines sxedon kamia diafora mono sta xromata ligo kai paly sto auto fenetai kalytera h foto kai px vgazo foto se xoro apo lampa fthorismou to vazo stin antistixh epilogh kai meta sto auto kai den exei megalh diafora sga tin mlkia.otan to exo sto aytomato kai kala ti kanei prosarmozetai analoga me to fos tou xorou kai mpenei h antistixh epilogh apo to whitebalance den exo katalabh h einai kai kala h Default epilogh tis cameras???kai to BrightneSS to kanoniko den einai na to exeis sto +0.0 ?? ligo panw kato na to kaneis xalaei h foto h kanw lathos kai se skotino xoro nasai kai balis brightness pio poly xalia vgenei.

Γεννημένος για ψηφιακή φωτογράφιση!!! Σκέψου να αγόραζες κάποια παλιά καλή φωτογραφική απορίες που θα είχες για iso, asa, f/s, φίλτρα, σου πα μουπες κλπ κλπ...

Το whitebalance στο ΑΥΤΟΜΑΤΟ δεν λειτουργεί πάντα σωστα. Αν η εικόνα που βλέπεις στην προεπισκόπηση ΔΕΝ σου 'φαινεται' σωστά (Ως προς τα χρώματα συνήθως), τότε μπορείς μόνος συυ να επιλέξεις καταληλότερο white balance. Π.Χ. σε ένα δωμάτιο με λάμπα αναμένη (πυρακτώσεως-κίτρινη) επέλεξε πρώτα το Whitebalance [Φθορισμού] και μετά [Πυρακτώσεως]. Εκεί θα δεις διαφορά. Τώρα όμως 'παίζει', το κινητό σου να 'καταλαβαίνει' σωστά τον φωτισμό και να επιλέγει απο μόνο του την [Πυρακτώσεως], οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τον κόπο. Παίζει πραγματικά ρόλο το φως που έχει η ατμοσφαιρα. Είναι ΠΟΛΥ χρήσιμη επιλογή για φωτογράφιση σε δωμάτιο...

Το +0.0 είναι το νορμάλ. Αν το ανεβάσεις, θα 'πάρει' περισσότερο φως η φωτογραφία σου, (πιθανό να επηρεάζεται και ο χρόνος λήψης). Αν το κατεβάσει η φωτογραφία θα 'παρει' λιγότερο φώς (περισσότερες σκιές). Είναι πάλι θέμα περιβάλλοντος και είναι επίσης χρήσιμη δυνατότητα αν μάθεις να την χρησιμοποιείς. Σε σκοτεινό χώρο θα βοηθήσει ένα +2.2 αλλά όχι τόσο όσ το να έχεις "ΒΡΑΔΙΝΗ ΛΗΨΗ" ενεργοποιημένη ή ακόμα καλύτερα, να έχει το flash αναμένο.

Καλημερα σε ολους. Ειμαι νεος χρηστης του K750i και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω δωρεαν προγραμματα, ηχους, screensaver και γενικα οτι εχει σχεση με το κινητο αυτο. επισης αν υπαρχουν τιποτα ρυθμισεις για να γινει πιο καλο π.χ. στην φωτο ή αν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαει πιο μεγαλα video κλπ.

Ευχαριστω πολυ.

Themes, games etc:

Στο thread "Games,applications,and themes για k-750 μονο" και στις υπογραφές πολλών μελών.

Για ρυθμίσεις και τεχνικές για φωτογραφία, αρχικά διάβασε προσεκτικά το manual και, αν έχεις λίγο χρόνο (εγώ σου το συστήνω ανεπιφύλακτα), διάβασε και τα reviews που έχουν δημοσιευτεί στο δίκτυο για το τηλέφωνο και τη φωτογραφική του, θα τα βρεις εξαιρετικά χρήσιμα. Links για τέτοια reviews θα βρεις πολλά στο FAQ του Κ750i (#31).

Για το μέγεθος του video (αν εννοείς αυτό που κατάλαβα): Από τις ρυθμίσεις του video πήγαινε "τρόπος λήψης" και επέλεξε "υψηλή ποιότητα". Έτσι, κανονικά, θα σε αφήσει να τραβήξεις απεριόριστο (όσο χωράει η κάρτα σου). Ο περιορισμένος χρόνος των μερικών δευτερολέπτων ισχύει μόνο στη ρύθμιση "για MMS".

@Tthawth / MaIdeN

Συμφωνώ απολύτως και, απλά, συμπληρώνω: Η χρησιμότερη εφαρμογή της χειροκίνητης έκθεσης είναι σε περιπτώσεις backlight ή γενικά μεγάλων διαφορών φωτισμού. Πχ αν φωτογραφίζεις σε πολύ φωτεινό περιβάλλον κάποιον που στέκεται σε σκιά, ή κάποιον που στέκεται μέσα σε δωμάτιο και δίπλα από ένα φωτεινό παράθυρο, θα σου βγει μαύρος αν δεν βάλεις και ένα πχ +1,7. Γενικά, αν το φωτόμετρο μπερδεύεται από το περιβάλλον που είναι πολύ πιο φωτεινό ή πολύ πιο σκοτεινό από το θέμα, επεμβαίνεις χειροκίνητα ώστε το θέμα σου να έρθει στα ίσα του (αναγκαστικά το γύρω-γύρω από το θέμα θα σου βγει καμμένο ή μαύρο, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα)...

• The title was changed to Sony Ericsson K750i