Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το ξερω πολυ καλα τι γραφει,αλλοι προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους!.Πληροφορίες εγγύησης.

Μια χαρά τα λέει.:) Λέει αν η βλάβη οφέιλεται στο κακό λογισμικό που έβαλες μόνος σου η αυτός που δεν τον πληρώνω εγώ, εγώ η SE δεν σε καλύπτω.. Για ΑΥΤΗΝ την βλάβη :shifty: δεν σε καλύπτω και ΟΧΙ για τις άλλες που είναι ανεξάρτητες από το δικό σου λογισμικό Έτσι καμένος φορτιστής στο 6μηνο, καμενη οθώνη (εξαιρέι 2 Pixel δεν είναι zero pixel), ελατωματική επαφή της κάρτας και άλλες πολλές ΠΡΕΠΕΙ να καλύπτονται και μετά το debrand με βάση τους όρους τους. :cool:

ΥΓ. Η Alcatel κάλυπτε και μπαταρίες (16 μηνες έιχε παλιά). Εχω προσωπικά αλλάξει μπαταρία στους 12 μήνες γιατί το κινητό έκληνε λόγο μπαταρίας που ξεφωρτίζονταν αμέσως (χαλασμένη). Μου την αλλάξαν αμέσως και δωρεάν (ομνιτεκ κάνιγκος). Η SE εξαιρέι τις μπαταρίες μιλόντας κάτι για 100 φορτησεις.. (αυτό είναι ασαφές)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά εχω ενα κ750 δεν το χρησιμοποιω ιδιαίτερα,λεω να το φτιαξω,βασικά λειτουργει απλά οι προσόψεις εχουν σπάσει και ειναι χάλια.

Μπορείτε να μου πείτε ενα αξιοπιστο site να παραγγειλω Και να είναι καλή η πρόσοψη όμως.

Ευχαριστώ.

Παιδιά εχω ενα κ750 δεν το χρησιμοποιω ιδιαίτερα,λεω να το φτιαξω,βασικά λειτουργει απλά οι προσόψεις εχουν σπάσει και ειναι χάλια.

Μπορείτε να μου πείτε ενα αξιοπιστο site να παραγγειλω Και να είναι καλή η πρόσοψη όμως.

Ευχαριστώ.

Μπες στο ebay και ψαξε για full housing, 2 προσοψεις εχω παρει απο εκει, μια W800 και μια D750 και μου εχουν βγει καλες

Sony Ericsson K750i, CID49/RED, R1CA021

+

Sony Momory Stick PRO Duo 4GB (MSX-M4GST)

=

3.8GB και λειτουργεί ΑΡΙΣΤΑ!!!

Την έχω φορτώσει με 2.5GB...

Συλλογή κινητών:

SonyEricsson K750@W800, K800@K810,

Nokia N80i, E51i, 3120c,

Motorola V220, V300,

Siemens M75, LC KC550.

Sony Ericsson K750i, CID49/RED, R1CA021

+

Sony Momory Stick PRO Duo 4GB (MSX-M4GST)

=

3.8GB και λειτουργεί ΑΡΙΣΤΑ!!!

Την έχω φορτώσει με 2.5GB...

Υπάρχει ένας μύθος (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) ότι το K750 με μνήμη πάνω από 512, γίνεται αργό. (χωρίς να ξέρω τι 'οριζουν' σαν 'αργο', ίσως την μετακίνηση στους φακέλους και ελπίζω όχι το μενού). Ισχύει κάτι τέτοιο? :confused: Εμένα ΔΕΝ μου φαίνεται λογικό.

Υπάρχει ένας μύθος (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) ότι το K750 με μνήμη πάνω από 512, γίνεται αργό. (χωρίς να ξέρω τι 'οριζουν' σαν 'αργο', ίσως την μετακίνηση στους φακέλους και ελπίζω όχι το μενού). Ισχύει κάτι τέτοιο? :confused: Εμένα ΔΕΝ μου φαίνεται λογικό.

Μύθος είναι. Με γεμάτη 2gb είναι μια χαρά. Το μόνο που αργεί λίγο (περίπου 40-45 δευτερόλεπτα), είναι όταν ανοίγεις το κινητό και τίποτε περισσότερο... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

re paidia, telika h metatropi k750 se w800 ginete se cid49 me to aplo usb kalodio (DCU-60)? kati ksena forum lene oti ginete alla den brisko arketes plirofories... exei kanei kaneis ayth thn metatropi?

Νομιζω γινεται μονο σε CID μεταξύ των 16, 29 ή 36.Για περισσοτερες πληροφοριες :blink: Se mobiles: Αναβαθμίσεις & τροποποιήσεις του λειτουργικού..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να προσθεσω και εγω πως δεν ισχυει κατι τετοιο. Ειχα 2GB full στο κ750 αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα.

Με το συγκεκριμενο τηλεφωνο εχω το εξης προβλημα (το ανεφερα και σε προηγουμενη δημοσιευση αλλα δεν ελαβα καμια ουσιαστικη απαντηση):Αφου κατεβασα τον καταλληλο USB driver απο την ιστοσελιδα της Sonyericsson και το εγκατεστησα στον υπολογιστη,ακολουθησα τις οδηγειες της ιστοσελιδας και εκανα συνδεση του υπολογιστη με το τηλεφωνο (ειμαι απολυτα βεβαιος οτι η συνδεση εγινε σωστα με το καλωδιο USB) οπου (συμφωνα παντα με τις οδηγιες) θα επρεπε να ενεργοποιηθει ο wizard των windows για τον εντοπισμο νεου υλικου!Οχι μονο δεν εγινε κατι τετοιο αλλα το τηλεφωνο αρχισε παλι να φορτιζει,κατι που το κανει καθε φορα που προσπαθω να το συνδεσω με USB! Απεγκατεστησα τον USB driver,τον επανεγκατεστησα,αλλα παλι τα ιδια!

Την ιδια συμπεριφορα εχει το τηλεφωνο μετα την εγκατασταση του λογισμικου που περιεχεται στο πακετο του!Καμια ιδεα;;;:(

Ξεχασα να προσθεσω,οτι οταν συνδεω το w810i της ξαδελφης μου με USB (το USB απο το πακετο του δικου μου Κ750i) ,ο υπολογιστης οχι μονο το εντοπιζει,αλλα και ανταλασει με αυτο αρχεια χωρις απολυτως κανενα προβλημα και χωρις κανενα driver!!!:wacko:

Ξεχασα να προσθεσω,οτι οταν συνδεω το w810i της ξαδελφης μου με USB (το USB απο το πακετο του δικου μου Κ750i) ,ο υπολογιστης οχι μονο το εντοπιζει,αλλα και ανταλασει με αυτο αρχεια χωρις απολυτως κανενα προβλημα και χωρις κανενα driver!!!:wacko:

Μηπως το κινητο σου ειναι vodafone live :blink: ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το συγκεκριμενο τηλεφωνο εχω το εξης προβλημα (το ανεφερα και σε προηγουμενη δημοσιευση αλλα δεν ελαβα καμια ουσιαστικη απαντηση):Αφου κατεβασα τον καταλληλο USB driver απο την ιστοσελιδα της Sonyericsson και το εγκατεστησα στον υπολογιστη,ακολουθησα τις οδηγειες της ιστοσελιδας και εκανα συνδεση του υπολογιστη με το τηλεφωνο (ειμαι απολυτα βεβαιος οτι η συνδεση εγινε σωστα με το καλωδιο USB) οπου (συμφωνα παντα με τις οδηγιες) θα επρεπε να ενεργοποιηθει ο wizard των windows για τον εντοπισμο νεου υλικου!Οχι μονο δεν εγινε κατι τετοιο αλλα το τηλεφωνο αρχισε παλι να φορτιζει,κατι που το κανει καθε φορα που προσπαθω να το συνδεσω με USB! Απεγκατεστησα τον USB driver,τον επανεγκατεστησα,αλλα παλι τα ιδια!

Την ιδια συμπεριφορα εχει το τηλεφωνο μετα την εγκατασταση του λογισμικου που περιεχεται στο πακετο του!Καμια ιδεα;;;:(

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις πρώτα το PC Suite απο το CD που υπάρχει στη συσκευασία του τηλεφώνου και θα λυθεί το πρόβλημα σου. Σ' εμένα τουλάχιστον που είχα το ίδιο πρόβλημα με τους USB drivers δούλεψε.

http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif

Παιδια,οχι,το τηλεφωνο δεν ειναι vodafone live!

Θα δοκιμασω να εγκαταστησω το pc suite και μετα θα το συνδεσω (για πολοστη φορα) και θα σας πω τι εγινε!

Ευχαριστω!

Μπες στο ebay και ψαξε για full housing, 2 προσοψεις εχω παρει απο εκει, μια W800 και μια D750 και μου εχουν βγει καλες

Thanks,κανένα άλλο αξιοπιστο site με καλές προσόψεις έχετε να μου προτείνετε?

Εκτος απο ebay

Thanks,κανένα άλλο αξιοπιστο site με καλές προσόψεις έχετε να μου προτείνετε?

Εκτος απο ebay

Στην Ελλαδα εγω δεν εχω βρει κατι αξιολογο,καποτε ενας ειχε αναφερει ενα site εδω μεσα αλλα δεν θυμαμαι πιο ειναι..παντως εδω δεν βρισκεις στην αντιπροσωπια,θα βρεις after market..:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά!!! έχω 120 επαφές σε excel (όνομα - τηλέφωνο). Πως μπορώ να τις μεταφέρω στο K750i?(Outlook, myPhoneExplerer, PCSuite)???

αν ξέρει κάποιος...με σώζει από 2 ώρες δουλειά..

Ευχαριστώ

Όλα είναι ... μαθηματικά

Χμ.. Χρησιμοποιήσε το Mobiledit (θέλει 'activation' για να γράψει η αναγνωση είναι δωρεάν). Το Mobiledit μεταξύ άλλων υποστιρίζει απ ευθείας το xls σαν format για contacts.

Θα χριαστέις να το "πειράξεις" λίγο το αρχείο. Το 'πώς' θα το καταλάβεις κάνοντας ένα export να δείς πως τα σώζει το mobiledit σε exel ώστε να τα βάλεις με την σωστη σειρά (τα ονόματα και τηλέφωνα στην σωστή στήλη και όχι ανάποδα πχ).

Υπαρχει καποιος τροπος να σβηνει ο φωτισμος της οθονης κατα τη διαρκεια κλησης?

Νομιζω οχι..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμ.. Χρησιμοποιήσε το Mobiledit (θέλει 'activation' για να γράψει η αναγνωση είναι δωρεάν). Το Mobiledit μεταξύ άλλων υποστιρίζει απ ευθείας το xls σαν format για contacts.

Θα χριαστέις να το "πειράξεις" λίγο το αρχείο. Το 'πώς' θα το καταλάβεις κάνοντας ένα export να δείς πως τα σώζει το mobiledit σε exel ώστε να τα βάλεις με την σωστη σειρά (τα ονόματα και τηλέφωνα στην σωστή στήλη και όχι ανάποδα πχ).

Τελικά έγινε σε 10' !!!:)

έκανα merge, σε μια στήλη, ονόματα και τηλέφωνα, έδωσα όνομα στην περιοχή στο excel και έκανα εισαγωγή στο outlook.

μετά ηταν εύκολο με αποκοπή-επικόληση να μεταφερθούν τα τηλέφωνα στη δική τους στήλη. Με MyphoneExplorer έκανα συγχρονισμό από outlook==>κινητό

και όλα καλά:)

Όλα είναι ... μαθηματικά

• The title was changed to Sony Ericsson K750i