Rospy7 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Καλησπέρα.Έσκασε και σε εμένα το update για να δούμε Greece EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Γατάκια εμένα με κοσμοτε μου γράφει ότι είναι ενημερωμένο... Δεν χρειάζεται κανένα update... Χα χα Έκανα εκκαθάριση εφαρμογή cahce κ άνοιξε αμέσως τώρα που με πήραν τηλέφωνο.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 α Έκανα εκκαθάριση εφαρμογή cahce κ άνοιξε αμέσως τώρα που με πήραν τηλέφωνο..που το κανεις?στις ρυθμισεις κλησεων δεν βρισκω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 που το κανεις?στις ρυθμισεις κλησεων δεν βρισκω κατι Ρυθμίσεις εφαρμογές τηλέφωνο αποθήκευση εκκαθάριση μνήμης cahce Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 μηπως καποιος γνωριζει γιατι στα μηνυματα στη φωνητικη εισαγωγη samsung δεν εχει ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 μηπως καποιος γνωριζει γιατι στα μηνυματα στη φωνητικη εισαγωγη samsung δεν εχει ελληνικα. δεν εχει,εβαλα το google keyboart και ειμαι οκ τωρα,κριμα βεβαια γιατι της samsung ειχε καλυτερο πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Υποτίθεται ότι έχουμε smartphones... Αλίμονο αν δεν μπορεί να επιλέξει το δίκτυο με το καλύτερο σήμα. Και μένα το έκανε αυτό αλλά τώρα τι να το κάνω που στο ένα δωμάτιο δεν πιάνει καθόλου ? Προτιμώ να γυρνάω χειροκίνητα πάρα να παίζω με 4g με μια γραμμή σήμα Δεν νομιζω οτι συνδεονται στο ισχυροτερο δίκτυο,οταν ενα ισχυρο και ενα λιγοτερο ισχυρο ειναι ορατα στη συσκευή.Το S9+ εως τωρα συνδεεονταν σε αυτο που ηταν συνδεδεμένο τελευταία και αγνοουσε το ισχυρότερο. Btw το S10+,μετα το sw upgrade δεν εχει καμμια αλλαγη στο wifi.Τουλάχιστον ορατή σε μενα στην καθημερινότητά μου στο σπίτι μου. Ειμαι στον πάνω οροφο του σπιτιού μου και τα δικτυα του κάτω ορόφου δεν τα δειχνει κάν... Αντιθετα,ο αισθητήρας ξεκλειδώματος βελτιώθηκε αισθητά... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ρυθμίσεις εφαρμογές τηλέφωνο αποθήκευση εκκαθάριση μνήμης cahce περιεργο ,δεν υπαρχει αποθηκευση και μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Καλησπέρα και Καλό Πάσχα να έχουμε. Έχω Ένα θέμα με το κινητό και το router ενώ Όλα τ άλλα τα κινητά συνδέονται κανονικά το s10 plus συνδέεται με το wifi αλλά χωρίς internet και δεν μπορώ να καταλάβω το Γιατί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιατί μόνο το δικό μου δεν έχει ίντερνετ.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 περιεργο ,δεν υπαρχει αποθηκευση και μετα Βάση λογικής δεν γίνεται αυτό... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ρε παιδιά ενώ εχω ελληνικό cosmote πως γίνεται να μην έρχεται σε ολους το update μπορει να μου πει καποιος ακομη δεν μου εχει έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου... αρχίζω αμέσως άμεση αντιπαράθεση με το max... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ρε παιδιά ενώ εχω ελληνικό cosmote πως γίνεται να μην έρχεται σε ολους το update μπορει να μου πει καποιος ακομη δεν μου εχει έρθει Πάντα η cosmote έρχεται τελευταία και καταϊδρωμένη... Εμείς το update μπορεί να το πάρουμε και σε μια βδομάδα αν κ θέλω να έρθει ως το βράδυ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Πάντα η cosmote έρχεται τελευταία και καταϊδρωμένη... Εμείς το update μπορεί να το πάρουμε και σε μια βδομάδα αν κ θέλω να έρθει ως το βράδυ Κατσε τα παιδια που το πηραν και εχουν eur cosmote δεν ειχαν η κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Η cosmote έχει cos οι άλλοι έχουν eur. Ήρθε και σε μένα από το πρωί 205 mb update. Δεν κατάλαβα καμία διαφορά, βέβαια η συσκευή πετάει. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Edited April 25, 2019 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Δεν νομιζω οτι συνδεονται στο ισχυροτερο δίκτυο,οταν ενα ισχυρο και ενα λιγοτερο ισχυρο ειναι ορατα στη συσκευή.Το S9+ εως τωρα συνδεεονταν σε αυτο που ηταν συνδεδεμένο τελευταία και αγνοουσε το ισχυρότερο. Btw το S10+,μετα το sw upgrade δεν εχει καμμια αλλαγη στο wifi.Τουλάχιστον ορατή σε μενα στην καθημερινότητά μου στο σπίτι μου. Ειμαι στον πάνω οροφο του σπιτιού μου και τα δικτυα του κάτω ορόφου δεν τα δειχνει κάν... Αντιθετα,ο αισθητήρας ξεκλειδώματος βελτιώθηκε αισθητά... Αυτό λέω,από τη στιγμή που μιλάμε για έξυπνα κινητά, το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να συνδέονται στο πιο ισχυρό, όχι να έχουν χαμηλή εμβέλεια για να μην πιάνουν τα αδυναμα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 καλησπέρα και Καλό Πάσχα να έχουμε. Μπορει καποιος να βοηθησει Έχω Ένα θέμα με το κινητό και το router ενώ Όλα τ άλλα τα κινητά συνδέονται κανονικά το s10 plus συνδέεται με το wifi αλλά χωρίς internet και δεν μπορώ να καταλάβω το Γιατί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιατί μόνο το δικό μου δεν έχει ίντερνετ.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 καλησπέρα και Καλό Πάσχα να έχουμε. Μπορει καποιος να βοηθησει Έχω Ένα θέμα με το κινητό και το router ενώ Όλα τ άλλα τα κινητά συνδέονται κανονικά το s10 plus συνδέεται με το wifi αλλά χωρίς internet και δεν μπορώ να καταλάβω το Γιατί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιατί μόνο το δικό μου δεν έχει ίντερνετ.. Ευχαριστώ Σε άλλα ρουτερ δουλεύει κ γενικά σε καφετέριες κτλ; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Την καθυστερηση να αναψει η οθονη στην κληση δε το λες και πολυ θετικο Εβαλα την εφαρμογη κλησεων της google και φαινεται να δουλευει ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 καλησπέρα και Καλό Πάσχα να έχουμε. Μπορει καποιος να βοηθησει Έχω Ένα θέμα με το κινητό και το router ενώ Όλα τ άλλα τα κινητά συνδέονται κανονικά το s10 plus συνδέεται με το wifi αλλά χωρίς internet και δεν μπορώ να καταλάβω το Γιατί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιατί μόνο το δικό μου δεν έχει ίντερνετ.. Ευχαριστώ Άλλαξε το κανάλι του wifi στο router και ξανά δοκίμασε. Συνήθως από 1 έως 6 θα είσαι οκ.. Δε φταίει το κινητό για αυτό αλλά το router. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sobebe Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Λοιπόν παραθέτω κάποιες φωτο από night mode vs night auto....απλά το βάζω εδώ Γιατί το ζήτησαν κάποια παιδιά .. Εδώ είναι από πίσσα σκοτάδι σχεδόν Η επόμενη με χαμηλό φωτισμό Τα αποτελέσματα εμένα με ικανοποιούν και με το παραπάνω Αφού δεν θέλω να γίνει η νύχτα μέρα αλλά σε λογικά πλαίσια να φωτιστεί η εικόνα.... Κ η τρίτη με φωτισμό κολόνας.....Πολύ καλή και με χαμηλό θόρυβο κ εμε Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Εγώ τις βλέπω αρκετά ικανοποιητικές τις φωτό. Δεν ξέρω για τους λάτρεις της βραδινής φωτογραφίας, αλλά εμένα μου αρκεί και με το παραπάνω με την χρήση που κάνω στην φωτογραφική του κινητού μου. Η γυναίκα σήμερα μου έδειξε φωτό που έβγαλε από την Σταύρωση σήμερα με το Mate 20 Pro και έμεινα με το στόμα ανοιχτό... αλλά μην τρελαθούμε κι όλας. Μια χαρά καμερούλες έχουμε. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Καλησπέρα και Καλό Πάσχα να έχουμε. Έχω Ένα θέμα με το κινητό και το router ενώ Όλα τ άλλα τα κινητά συνδέονται κανονικά το s10 plus συνδέεται με το wifi αλλά χωρίς internet και δεν μπορώ να καταλάβω το Γιατί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιατί μόνο το δικό μου δεν έχει ίντερνετ.. Ευχαριστώ Δοκιμασε να αλλάξεις κανάλι στο router . 1 ,6 και 11 είναι τα καλύτερα αν θυμάμαι καλά Edited April 25, 2019 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Βάση λογικής δεν γίνεται αυτό... Εμ ναι δεν γίνεται ,αλλού κοιτούσα ,το.βρκα τώρα , ευχαριστώ πολύ,περιμένω να δω τις κλήσεις και θα ενημερώσω ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ τις βλέπω αρκετά ικανοποιητικές τις φωτό. Δεν ξέρω για τους λάτρεις της βραδινής φωτογραφίας, αλλά εμένα μου αρκεί και με το παραπάνω με την χρήση που κάνω στην φωτογραφική του κινητού μου. Η γυναίκα σήμερα μου έδειξε φωτό που έβγαλε από την Σταύρωση σήμερα με το Mate 20 Pro και έμεινα με το στόμα ανοιχτό... αλλά μην τρελαθούμε κι όλας. Μια χαρά καμερούλες έχουμε. Θα γκρινιάξω λίγο ,μια χαρά θα ήταν αν είχαμε τηλέφωνο τον 400 ε όχι την τελευταία ναυαρχίδα της samsung τον 1000ε ,κάποτε πήρα την απόφαση να φύγω από την apple μετά από 7 χρόνια έχοντας όλο το οικοσυστημα της γιατί θεώρησα ,και δίκιο είχα ,ότι έμεινε πίσω,δύσκολη απόφαση και ακριβή ,μέχρι χτες ευχαριστημένος αλλά φιλαράκι με ενοχλεί εδώ και καιρό ότι ο Κινέζος έχει καλύτερη κάμερα άσχετα αν αναγνωρίζω ότι σαν σύνολο δεν είναι τόση καλή συσκευή ,αν φτιάξει το βίντεο που το θεωρώ χαλιά μπροστά στο samsung μάλλον θα πάρω την μεγάλη απόφαση να δώσω και στην samsung ένα φιλακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts