Jump to content

Vodafone eSIM


kostakis13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Τι να σου πω, για τον αριθμό μου έχω κάνει την μετατροπή μέσω του app τρεις φορές και για άλλα δύο συγγενικά πρόσωπα μου στους αριθμούς τους χωρίς κανένα πρόβλημα, όλοι με iPhone. Μακάρι να είδανε που κόλλησε η περίπτωση σου και να διορθώθηκε το πρόβλημα διαπαντός.

Και εγώ σε iPhone την έπαθα άλλα όπως μου είπαν πολλοί την είχαμε φάει εκείνες τις μέρες.

2 ώρες πριν, achillesgk said:

Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ , έμεινα χωρίς κινητό ΣΚ κατά την διαδικασία μεταφοράς esim σε άλλο κινητό (και χρεώθηκα αλλαγή esim σε  sim, δηλαδή πλήρωσα αλλαγή sim σε esim και ξανά την μετατροπή esim σε sim γιατίη εφαρμογή είχε πρόβλημα).  Σήμερα ξαναενεργοποίησα την esim γιατί  χρειάζομαι να βάλω 2η κάρτα στο κινητό για data. Βλέπω ότι πλέον δεν δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς esim μέσω της εφαρμογής (σε στέλνουν σε κατάστημα).

Δεν έχω ιδέα κάποιοι φίλοι έχουν δει εδω και λιγες μερες οτι ξανα ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα μετατροπής απο sim σε esim στην εφαρμογή.
Και εγώ ειχα χρεωθεί κανονικά αλλα μετα το μπερδεμα πηγα σε κατάστημα που ειχα δηλώσει στην εξ πελατών και μου ξαναβγαλανε esim φυσικά χωρίς επιπλέον κόστος.
 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Έχω κάνει στην Vodafone το unlimited πακέτο απεριόριστα όλα. Μου έχουν δώσει δεύτερη σιμ με διαφορετικό αριθμό την οποία χρησιμοποιώ μόνο για απεριόριστα δεδομένα. Σε λίγες μέρες θα γίνω κάτοχος iphone 15 pro. Θα ήθελα να ρωτήσω αν την σιμ την δεύτερη που μου έχουν δώσει για απεριόριστα δεδομένα μπορώ να την μετατρέψω σε esim. Σας ευχαριστώ 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...