Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Στο ίδιο μήνυμα έχω link οδηγίες για το πώς μπορείς να έχεις και τις 2 ταυτόχρονα. Με το app cloner κάνεις κλώνο όπου η μία έχει διαφορετικό package name οπότε και μπορείς να τις έχεις και τις 2 ταυτόχρονα.
Βλέπεις καμιά διαφορά με το Rn7 του Γερμανού σε σχέση με το προηγούμενο; Απόδοση μπαταρία;

Βλέπεις καμιά διαφορά με το Rn7 του Γερμανού σε σχέση με το προηγούμενο; Απόδοση μπαταρία;

Προς το παρόν χάνει αρκετά σε μπαταρία. Ας πούμε είχα κατι παραπάνω 4+ ώρες στο 50% και τώρα με το ζόρι ξεπερνάω τις 3 ώρες. Βέβαια ίσως δεν έχει στρώσει ακόμα. Αλλά σαν πρώτη γεύση, η global rom είχε πιο καλή διαχείριση από eu.

Νέος κάτοχος και εγώ... Φορτιστή για γρήγορη φόρτιση;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς το παρόν χάνει αρκετά σε μπαταρία. Ας πούμε είχα κατι παραπάνω 4+ ώρες στο 50% και τώρα με το ζόρι ξεπερνάω τις 3 ώρες. Βέβαια ίσως δεν έχει στρώσει ακόμα. Αλλά σαν πρώτη γεύση, η global rom είχε πιο καλή διαχείριση από eu.
Μπα, έτσι στις τρεις ώρες είμαι και γω στο 50

Μπα, έτσι στις τρεις ώρες είμαι και γω στο 50
Και δεν εγώ εκεί είμαι στις 3 ώρες αν δεν στρώσει βλέπω να ξεκλειδωνω για να βάλω global

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και δεν εγώ εκεί είμαι στις 3 ώρες αν δεν στρώσει βλέπω να ξεκλειδωνω για να βάλω global

Βασικά χάνει πολύ γρήγορα μέχρι το 94%, δηλαδή με 20-25 λεπτά οθόνη.

Όποιος θέλει ρε παιδιά, Αντρέα εσύ που έχεις και καινούριο τηλέφωνο, βάλτε το accubattery και κάντε μια φόρτιση από χαμηλά να μας πείτε τί υγεία σας βγάζει

Παιδια θερμή παράκληση. Μην μου στέλνετε pm (personal message) αν δεν αφορά κάτι personal ;)

Για ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή, που μπορεί να ενδιαφέρουν και άλλους, να ρωτατε μονο μέσα από το thread. Μην απαντώ 100 φορές την ίδια ερώτηση :)

@jpk_chios τι εννοείς οδηγίες; Απλή εγκατάσταση apk είναι. Το κατεβάζεις, το τρέχεις και κάνεις εγκατάσταση. Αν δεν εχεις κάνει ποτε εγκατάσταση εκτός google τότε θα σε παραπεμψει το ίδιο το λογισμικό κατα την εγκατάσταση να ενεργοποιήσεις την "εγκατάσταση εφαρμογών από αγνωστες πηγές" ή "τριτους" (δεν θυμαμαι ακριβως). Θα σε πάει μονο του στις ρυθμισεις

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις.

Έφτιαξα τους φακέλους, έβαλα το αρχείο, άνοιξα την κάμερα αλλά με όποιο τρόπο κι αν έχω προσπαθήσει να κάνω διπλό κλικ (ταπ) στο σημείο που δείχνει, δεν μου ανοίγει το "choose config" παραθυράκι για να διαλέξω το αρχείο. Το παιδεύω εδώ και πολλή ώρα, έχω κάνει διπλό κλικ με κάθε πιθανό τρόπο και σε όλα τα τριγύρω σημεία.

Help please! :)

Edit

Είχε περασμένες δύο εκδοχές gcam και το προσπαθούσα με την άλλη.

Λύθηκε το θέμα. Thanks!

Edited by trinoo

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις.

Έφτιαξα τους φακέλους, έβαλα το αρχείο, άνοιξα την κάμερα αλλά με όποιο τρόπο κι αν έχω προσπαθήσει να κάνω διπλό κλικ (ταπ) στο σημείο που δείχνει, δεν μου ανοίγει το "choose config" παραθυράκι για να διαλέξω το αρχείο. Το παιδεύω εδώ και πολλή ώρα, έχω κάνει διπλό κλικ με κάθε πιθανό τρόπο και σε όλα τα τριγύρω σημεία.

Help please! :)

Το διπλό ταπ είναι ακριβώς κάτω από το κουμπί του κλείστρου. Υπόψιν είναι μόνο για τη πρώτη έκδοση. Οι άλλες δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Σιγουρεψου ότι έχεις βάλει την πρώτη

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά χάνει πολύ γρήγορα μέχρι το 94%, δηλαδή με 20-25 λεπτά οθόνη.

Όποιος θέλει ρε παιδιά, Αντρέα εσύ που έχεις και καινούριο τηλέφωνο, βάλτε το accubattery και κάντε μια φόρτιση από χαμηλά να μας πείτε τί υγεία σας βγάζει

Οκ θα το κάνω. Το αφήνω να ξεφορτισει μέχρι 5% πριν το βάλω μπριζα;

Κατά τα άλλα αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει με το καλιμπραρισμα της μπαταρίας. Δηλαδή από 100 μπορεί σε άλλα να πέφτει πολύ αργά και σε άλλα ταχύτατα. Για αυτό και δεν είναι πολύ ασφαλές να κρίνεις την αυτονομία από τις πρώτες 4-5 μονάδες.

Edited by Antretng

Αντρέα άστο και στο 20%, το θέμα είναι να μη το πειράξεις κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Τσεκαρε αυτή Ανδρέα.

Τη βρίσκω καταπληκτική χωρίς να είναι χοντροκομμένη.

Επίσης προστατεύει την κάμερα πολύ καλά.

Προχθές μου ήρθε.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F132988398951

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Η ίδια είναι;

https://www.skroutz.gr/s/18051046/IMAK-Slim-Version-Sandy-Feel-Soft-TPU-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Xiaomi-Redmi-Note-7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%A7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF.html

Να κανει και καποιους κυκλους φορτισεων να στρωσει η μπαταρια παιδια.Τους θελει.

Μην ανχωνεστε.....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Να κανει και καποιους κυκλους φορτισεων να στρωσει η μπαταρια παιδια.Τους θελει.

Μην ανχωνεστε.....:)

Ναι αυτό το πιστεύω και γω. Έχω κάνει με το ζόρι 2μιση κύκλους.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι από τη δεύτερη φόρτιση πιάνεις το max της απόδοσης, εφόσον όλα πάνε καλά με το λειτουργικό

Εγώ πάλι πιστεύω ότι από τη δεύτερη φόρτιση πιάνεις το max της απόδοσης, εφόσον όλα πάνε καλά με το λειτουργικό

Οχι,ειναι πολυ νωρις,θελεις τουλαχιστον 8-10 γεματους κυκλους,και παντα με τον συνιστώμενο φορτιστη.

Να ρωτήσω κάτι;

Από ποιο ποσοστό και πάνω μηδενίζει το sot;

Πρέπει να φτάσει στο 100%;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να ρωτήσω κάτι;

Ναι,με το που το βγαλεις απο την φορτιση ξεκινα ξανα.

Αφού όμως έχει φτάσει στο 100%.

Σωστά έχω καταλάβει, έτσι;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να ρωτήσω κάτι;

Στο 90% μηδενίζει αν καταλαβα καλά την ερώτηση
No root->No problem

Νέος κάτοχος και εγώ του 7. Όλα καλά με το τηλ απλά ρε παιδιά led ειδοποιήσεων που πήγαν και τα έβαλαν; Χάθηκε ο κόσμος να το βάλουν πάνω και λίγο πιο μεγάλο και όχι κάτω και μια κουκκίδα;

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (με καμία εφαρμογή ίσως) να κάνουμε κάτι;

Στο redmi 3s pro που εχω το led ειναι κουκιδα και κάτω, αρα ειναι κατι που εχουμε συνηθισει απο παλια.

Το μπούκωμα κατά την εγγραφή video σε συνθήκες που ο ήχος είναι έντονος (συναυλίες κλπ) διορθώθηκε;

Mi A3 με EvolutionX 7.5

Το μπούκωμα κατά την εγγραφή video σε συνθήκες που ο ήχος είναι έντονος (συναυλίες κλπ) διορθώθηκε;

το ρωταω και εγω εδω και μερες αλλα δεν πηρα απαντηση δεν πηρα. ειπα να περιμενω το 8 αλλα το ξαναγορασα γιατι δεν την παλευα με το αρχαιο που ξεμινα

Στο redmi 3s pro που εχω το led ειναι κουκιδα και κάτω, αρα ειναι κατι που εχουμε συνηθισει απο παλια.

Στο Redmi 4Α που είχα, είχαν το καλύτερο led notifications. Ευδιάκριτο και με 4 χρώματα... Τα έκαναν γκουμούτσες τα κινητά και δεν βάζουν και ένα led notification της προκοπής λες και δεν έχουν και χώρο να το βάλουν... Οπισθοδρόμηση.. Θα μου πεις πάλι καλά που έχει και αυτό το μικροσκοπικό λεντάκι γιατί μέχρι και ναυαρχίδες δεν έχουν καν πια....

το ρωταω και εγω εδω και μερες αλλα δεν πηρα απαντηση δεν πηρα. ειπα να περιμενω το 8 αλλα το ξαναγορασα γιατι δεν την παλευα με το αρχαιο που ξεμινα

Την αλλη εβδομαδα που θα παει συναυλια θα σας πω.:p

Στο Redmi 4Α που είχα, είχαν το καλύτερο led notifications. Ευδιάκριτο και με 4 χρώματα... Τα έκαναν γκουμούτσες τα κινητά και δεν βάζουν και ένα led notification της προκοπής λες και δεν έχουν και χώρο να το βάλουν... Οπισθοδρόμηση.. Θα μου πεις πάλι καλά που έχει και αυτό το μικροσκοπικό λεντάκι γιατί μέχρι και ναυαρχίδες δεν έχουν καν πια....
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.

Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει τώρα; Υπάρχει τρόπος να έχουμε κάποιου άλλου είδους ειδοποίηση;