Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρε και ο αδερφός μου το κινητό και του πρότεινα να βάλει τις gcam που προτείνει ο Ανδρέας

αλλά....στο play δεν τον αφήνει να κατεβάσει την gcam

και είδα κι εγώ ότι το έψαξα από μένα και δεν την εμφανίζει πλέον στο google play, ενώ την έχω κάνει εγκατάσταση παλιότερα και λειτουργεί!

τι παίζεται?

Σελίδα 166 έχει και links και τα πάντα.

Θέλεις το port του pixel. Όχι οποιαδήποτε gcam.

Την gcam δεν την κατεβάσεις από play store πέρνα από την πρώτη σελίδα και διάβασε πως μπαίνει.

Εγώ τις έχω εγκαταστήσει. Αλλά τώρα που γύρισα να δω δεν είναι στην πρώτη σελίδα. Εγώ τις βρήκα από 166 σελ.

that's me in the corner

Εγώ τις έχω εγκαταστήσει. Αλλά τώρα που γύρισα να δω δεν είναι στην πρώτη σελίδα. Εγώ τις βρήκα από 166 σελ.

Το link βρίσκεται στο 1ο post στο τέλος.

Για οσους ασχολουνται με ROMs υπαρχει καναλι στο telegram με συνεχη ενημερωση https://t.me/LavenderReleases

καθως και το γκρουπ https://t.me/LavenderOfficial για συζητηση για roms, kernel, gcam κλπ

Η αλήθεια είναι ότι σε μένα δούλεψε με την πρώτη.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου το κάνει.Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τη version του κινητού.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τελικά από άλλο βίντεο με οδηγίες στο YouTube δούλεψε αλλά στα καλά καθούμενα τον πετάει από το παιχνίδι και λεει κάτι την σύνδεση!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τελικά από άλλο βίντεο με οδηγίες στο YouTube δούλεψε αλλά στα καλά καθούμενα τον πετάει από το παιχνίδι και λεει κάτι την σύνδεση!

Επειδή μου έκανε εντύπωση και βασικά με έβαλε σε σκέψεις... γιατί δεν δουλεύει σε σένα ,το έκανα απεγκατάσταση και το ξαναπέρασα από την αρχή ,για να δω αν θα μου έκανε και εμένα το ίδιο πρόβλημα αλλά και τη δεύτερη φορά δούλεψε κανονικά.

Μετά το build της εφαρμογής με τον editor έκανες απεγκατάσταση όπως ζητούσε;Και μετά την επανεγκατάσταση ...όταν ζητούσε update,ήσουν σε μέρος με καλή σύνδεση και ταχύτητα;

It's just me myself and I :lol:

Επειδή μου έκανε εντύπωση και βασικά με έβαλε σε σκέψεις... γιατί δεν δουλεύει σε σένα ,το έκανα απεγκατάσταση και το ξαναπέρασα από την αρχή ,για να δω αν θα μου έκανε και εμένα το ίδιο πρόβλημα αλλά και τη δεύτερη φορά δούλεψε κανονικά.

Μετά το build της εφαρμογής με τον editor έκανες απεγκατάσταση όπως ζητούσε;Και μετά την επανεγκατάσταση ...όταν ζητούσε update,ήσουν σε μέρος με καλή σύνδεση και ταχύτητα;

στο 2ο βίντεο που βρήκα (και δούλεψε) έχει έτοιμο apk χωρίς να κάνεις το edit που ήθελε το άλλο!

αλλά κάπου που λέει ποιο απκ εγώ διάλεξα την έκδοση 10....όχι αυτήν που λέει edited, την άλλη!

Έχω το Redmi note 7 και είχα αντιμετωπίσει και εγώ πρόβλημα σχετικά με το Fortnite.

Λόγω του ότι η κάρτα γραφικών του Redmi note 7 δεν είναι κατάλληλη κατά τα λεγόμενα του Fortnite.

Και αφού ακολούθησα διάφορους οδηγούς από το Youtube το καλύτερο που μπόρεσα να πετύχω ήταν να φτάνω μέχρι το σημείο που ο παίχτης βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο και την ώρα που πατούσαμε το κουμπί για να πηδήξει τότε αυτομάτως μας πετούσε έξω από το ματς.

Όσες φορές και αν το δοκίμασα πάντα έκανε το ίδιο.

Όμως τον τελευταίο μήνα με την βοήθεια 2 άλλον οδηγών τελικά το Fortnite παίζει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Με τον παρακάτω τρόπο κάνουμε το Fortnite να νομίζει ότι η συσκευή μας διαθέτει την κατάλληλη κάρτα γραφικών.

Τις παρακάτω οδηγίες μπορεί να τις ακολουθήσει κάποιος μόνο με δική του ευθύνη γιατί εάν κάτι δεν πάει καλά εγώ δεν έχω τις γνώσεις για να τον βοηθήσω.

Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τα παρακάτω εκτός και εάν θέλετε ντε και καλά να παίξετε το Fortnite στο Redmi note 7 και δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο άλλο τρόπο.

Στην δική μου περίπτωση πάντως κάνοντας όλα αυτά τελικά το redmi note 7 μπόρεσε να παίξει το Fortnite.

Ακολουθούμε πολύ προσεκτικά τον παρακάτω οδηγό έως και το βήμα D. ROOT YOUR SMARTPHONE

(Δηλαδή κάνουμε και το βήμα D)

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/how-to/one-redmi-note-7-unlock-bootloader-t3890751

Και μετά από τον παρακάτω σύνδεσμο στο Youtube από τα descriptions κάνουμε download το apk του gltool και μετά το μεταφέρουμε στο κινητό και του κάνουμε χειροκίνητα εγκατάσταση.

Και μετά μέσο του ίδιου συνδέσμου παρακολουθούμε το βίντεο από το δωδέκατο λεπτό έως και το τέλος προσεκτικά και κάνουμε ότι κάνει και στο βίντεο.

Edited by michaeldam

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση. Έχει το κινητό να κάνεις βιντεοκληση ; όχι μέσω messenger έτσι ξέρω ότι θα κάνει εννοώ να μπορείς να κάνεις κανονικά απτον παροχο κινητής;! Ευχαριστώ προκαταβολικά

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα στην παρέα του redmi note 7. Είμαι κάτοχος του redmi note 4 και σε λίγες μέρες θα παραγγείλω το redmi note 7 το οποίο από ότι έχω ακούσει έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Είμαι όμως σε έναν ενδοιασμό για το χρώμα .Το μαύρο ή το μπλε;

Η κοπέλα μου έχει το ίδιο κινητό σε μαύρο και δεν θα ήθελα να το πάρω και εγώ σε μαύρο για να μην το μπερδεύουμε. Το μπλε όμως μήπως είναι πολύ too much;

Από ότι ξέρω στη συσκευασία μέσα έχει και μία θήκη.Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει η θήκη στο μπλε τηλέφωνο τι χρώμα είναι;

Περιμένω τις απόψεις σας.Κάθε άποψη δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα του redmi note 7. Είμαι κάτοχος του redmi note 4 και σε λίγες μέρες θα παραγγείλω το redmi note 7 το οποίο από ότι έχω ακούσει έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Είμαι όμως σε έναν ενδοιασμό για το χρώμα .Το μαύρο ή το μπλε;

Η κοπέλα μου έχει το ίδιο κινητό σε μαύρο και δεν θα ήθελα να το πάρω και εγώ σε μαύρο για να μην το μπερδεύουμε. Το μπλε όμως μήπως είναι πολύ too much;

Από ότι ξέρω στη συσκευασία μέσα έχει και μία θήκη.Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει η θήκη στο μπλε τηλέφωνο τι χρώμα είναι;

Περιμένω τις απόψεις σας.Κάθε άποψη δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχω το μπλε και είναι εκπληκτικό χρώμα, όπως, άλλωστε, έχουν επιβεβαιώσει όσοι το έχουν.

Η θήκη της συσκευασίας είναι διαφανής αλλά δεν προστατεύει την πίσω κάμερα και χρειάζεται οπωσδήποτε άλλη.

Έχω το μπλε και είναι εκπληκτικό χρώμα, όπως, άλλωστε, έχουν επιβεβαιώσει όσοι το έχουν.

Η θήκη της συσκευασίας είναι διαφανής αλλά δεν προστατεύει την πίσω κάμερα και χρειάζεται οπωσδήποτε άλλη.

Δεν θυμάμαι, έχει βρει κανείς ικανοποιητική διάφανη θήκη;

Διάφανη μόνο η nillkin nature προστατεύει την κάμερα αλλά είναι πολύ χοντροκομμένη, αυτή τη στιγμή έχω την msvii σκληρή θήκη σε μπλε χρώμα και μπορώ να πω ότι είναι ανώτερη από την nillkin frosted και σε ομορφιά και σε grip

Διάφανη μόνο η nillkin nature προστατεύει την κάμερα αλλά είναι πολύ χοντροκομμένη, αυτή τη στιγμή έχω την msvii σκληρή θήκη σε μπλε χρώμα και μπορώ να πω ότι είναι ανώτερη από την nillkin frosted και σε ομορφιά και σε grip

Ειδα μια ipaki με χειλος στη κάμερα και λεω μηπως αξίζει. Πρόκειται για τη γυναικα που πήρε κόκκινη συσκευη και τωρα με αγγαρεψε να ψάχνω θηκη. :lol:

Σ ευχαριστώ πολύ!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα η συσκευή μας αυτές τις μέρες στα 175€ σε Γερμανό και Cosmote.

Άριστη τιμή για την ,όποια, διετή επίσημη εγγύηση.

Edited by lokar

Καλησπέρα η συσκευή μας αυτές τις μέρες στα 175€ σε Γερμανό και Cosmote.

Άριστη τιμή για την ,όποια, διετή επίσημη εγγύηση.

Οντως μια χαρα τιμουλα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τσεκαρε αυτή Ανδρέα.

Τη βρίσκω καταπληκτική χωρίς να είναι χοντροκομμένη.

Επίσης προστατεύει την κάμερα πολύ καλά.

Προχθές μου ήρθε.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F132988398951

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα στην παρέα.... Έχω παραγγείλει για την γυναίκα σε σκρουτζομαγαζο (το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα..) το nebula Red και σήμερα βλέπω στον Γερμανό 20 ευρώ πάνω..... Τι θα κάνατε??? Μπορώ να ακυρώσω? Ηθικό δεν είναι αλλά είναι δέλεαρ.... Επίσης δεν βλέπω το nebula Red να το έχει ο Γερμανός.

Τσεκαρε αυτή Ανδρέα.

Τη βρίσκω καταπληκτική χωρίς να είναι χοντροκομμένη.

Επίσης προστατεύει την κάμερα πολύ καλά.

Προχθές μου ήρθε.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F132988398951

Πόσες μέρες έκανε από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή;

Screen on time 10.3.6

728d517379b15bd64713e93dd0a39134.jpg142dca1f3e53ab3afa4339a60c9ba141.jpg

Καλησπέρα. Εγώ με την 10.3.6 είχα πιάσει 8 ώρες sot . Προχθές έβαλα 10.3.9 από κει που χε ανεβάσει ο Ανδρέας και την επόμενη φόρτιση την έβγαλα με 4 ώρες sot. Πώς ανεβάζω ss? Προσπαθώ αλλά μάλλον δε με αφήνει λόγω μεγέθους?? Κανένα tip για να μπορέσω να ανεβάσω?

that's me in the corner

Επίσης βρε παιδιά επειδή εψαξ αλλά άκρη δεν έβγαλα... Γνωρίζει κάποιος τις διαφορές ευρωπαϊκής με ιντερνασιοναλ global. Ρωταω γιατί έπειτα από ψάξιμο που δεν παίρνω την 10.3.10 (είμαι ακομα με 10.3.6) είδα ότι έχω ευρωπαϊκή global...

Παιδια λιγο τα ss.......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......