liri22 Δημοσιεύτηκε June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2005 Οταν μπαινω στο Internet (μεσω dial-up) μετα απο 5 λεπτα δεν μπορω να μπω σε καμια ιστοσελιδα και στην συνδεση τα kb δεν αλλαζουν απο την ωρα που κοβεται η επικοινωνια δηλ ουτε παραλαμβανει και ουτε στελνει data.Εχω κανει search με διαφορα spybot και antivirus αλλα δεν βρισκουν τιποτα, εχω βαλει και το Netscape μηπως και εφταιγε το Explorer αλλα και εκει το ιδιο.Καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Εχεις firewall? Αν ναι κοιταξε το απενεργοποιησης (αν φταιει αυτο οπως ειχε γινει στο παρελθον με το δικο μου, εκοβε την συνδεση με το ιντερνετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Το εχω κανει και αυτο αλλα παλι τιποτα.Ετσι και αλλιος το Firewall που εχουν τα Xp εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Το εχω κανει και αυτο αλλα παλι τιποτα.Ετσι και αλλιος το Firewall που εχουν τα Xp εχω. Στο κάνει μόνο τα προγράμματα για περιήγηση στο ίντερνετ; Π.χ. αν πας να κάνεις update τον Norton, συνδέεται στον server και κατεβάζει τα updates; Αν νεκρώνει τελείως η σύνδεση μετά από λίγο, θα κοιτούσα να κλείσω κάποιες εφαρμογές που τρέχουν στο backround (κάποιες μπορεί να βρίσκονται εκεί και να μην χρειάζονται - ρίξε μια ματιά). Επίσης και μια επανεγκατάσταση στο modem μπορεί να το κάνει να συνέλθει. (τα updates από το Windows update τα έχεις; ίσως και αυτό βοηθήσει) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Το κανει παντου αυτο.Γιατι οταν προσπαθουσα να κανω update το spyboot δεν μπορουσε να συνδεθει με το server.Οσο αφορα το modem δεν νομιζω να εχει καποια σχεση γιατι πολυ απλα θα κοβοταν η συνδεση αλλα θα το κανω και αυτο μηπως και εχει παθει κανενα ψυχολογικο! Τα update δεν τα εχω εκτος αν εννοεις τα SP2 που τα εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Τελικα βρηκα τι εφταιγε. Ηταν καποιος ιος που εσβηνε το autoexec.nt (αρχειο συστηματος). Ευτυχως το Northon εκανε τη δουλεια του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 file dokimase kai kanena allo anti virus gia na sai sigouros i kana removal tool Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 file dokimase kai kanena allo anti virus gia na sai sigouros i kana removal tool Εχω δοκιμάσει οπως το addremove, spyware doctor, noadware, spyboοt, regestry mechanik αλλα δεν βρισκουν κατι ουσιώδης. Βεβαια δεν τα εχω κανει update γιατι βαριέμαι να περιμενω το download. Εχεις κατι καλο να προτεινεις; Γιατι δεν νομιζω να ξεμπερδεψα τοσο ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Me to norton ola na ta perimeneis. Dokimase Afto: http://download.nai.com/products/mcafee-avert/s-t-i-n-g-e-r.exe kai afto edo: http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10045910.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5 Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Το κανει παντου αυτο.Γιατι οταν προσπαθουσα να κανω update το spyboot δεν μπορουσε να συνδεθει με το server.Οσο αφορα το modem δεν νομιζω να εχει καποια σχεση γιατι πολυ απλα θα κοβοταν η συνδεση αλλα θα το κανω και αυτο μηπως και εχει παθει κανενα ψυχολογικο! Τα update δεν τα εχω εκτος αν εννοεις τα SP2 που τα εχω! Καλα μην δεν ειναι και τιποτα το τρελο τον Νorton antivirus... Mην τρελαθουμε.. Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Me to norton ola na ta perimeneis. Dokimase Afto: http://download.nai.com/products/mcafee-avert/s-t-i-n-g-e-r.exe kai afto edo: http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10045910.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5 Thanks! ΘΑ τα δοκιμασω και θα σου πω αποτελεσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts