Tasos19s Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δυστηχως Τασο, που μηγα απο κοντα να τους μιλησω, απλα θελουν την αρπαχτη τους..! κριμα γιατι ειναι συνοικιακο μαγαζι με ονλινε σελιδα, και δεν βλεπω να αντεχουν ουτε Χρονο!! κανεισ λαθος...το Παραδεχεσαι (ανθρωποι ειμαστε) και λες παρτο Τσαμπα μαλ**ια μου! ή δωσε μου 20 ευρω.... ή στην τελικη αν μπορω να στο φτιαξω!!! ετσι κραταει και τον πελατη, αλλα και θα εχει καινουριους!! Τραγικο!! Τι να φτιάξεις; Το πλαίσιο δεν φτιάχνεται. Θέλει αλλαγή. Original δεν βρίσκεις. Αυτοί την οθόνη δεν ήξεραν να βγάλουν που είναι δυο βίδες θα αλλάξουν πλαίσιο; Μην την ψάχνεις. Πάει η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Άθλιο αποτέλεσμα και άθλια συμπεριφορά από το κατάστημα σύμφωνα με τα αναφερθέντα. Μετά από αυτό ζήτησαν να πληρωθούν κιόλας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Google maps μονόδρομος αν χρειάζεσαι κάτι σωστό Οι χάρτες της apple από την αρχή είχαν προβλήματα και ακόμα δεν έχουν φτάσει σε σημείο να μπορείς να τους εμπιστευτείς ειδικά εδώ σε επαρχιακούς δρόμους οι google maps με εχουν παει 3 φορες λαθος!!!! από εκεινην την ημερα και μετα μονο here maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 οι google maps με εχουν παει 3 φορες λαθος!!!! από εκεινην την ημερα και μετα μονο here maps Δεν τους χρησιμοποιώ η αλήθεια για τόσο πολύ πλοήγηση Έχω την εφαρμογή don't panic αγορασμένη εδώ και χρόνια και χρησιμοποιώ αυτήν αν είναι για πλοήγηση Μόνο στα γρήγορα αν ψάχνω κάτι και θέλω να δω μπαίνω google maps Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Δεν τους χρησιμοποιώ η αλήθεια για τόσο πολύ πλοήγηση Έχω την εφαρμογή don't panic αγορασμένη εδώ και χρόνια και χρησιμοποιώ αυτήν αν είναι για πλοήγηση Μόνο στα γρήγορα αν ψάχνω κάτι και θέλω να δω μπαίνω google maps Ψάχνω για τους don't panic και δεν τους βρίσκω .Ειναι στο Apple Store ;Για πες μου τη γνώμη σου αν και δεν είναι το κατάλληλο thread εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ψάχνω για τους don't panic και δεν τους βρίσκω .Ειναι στο Apple Store ;Για πες μου τη γνώμη σου αν και δεν είναι το κατάλληλο thread εδώ Είχα αγοράσει την εφαρμογή 15€ νομίζω τότε Τώρα δεν ξέρω ποσό κάνει Το ότι δεν τους βρίσκω με αναζήτησή το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα Βέβαια μπαίνω στις εφαρμογές του App Store και το κατεβάζω αλλά εσυ για να το βρεις πρώτη φορά δεν ξέρω πως θα γίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Παιδιά ήμουν σήμερα Ρέθυμνο και έβαλα στους χάρτες μια τοποθεσία για να με οδηγήσει. Λοιπόν η εφαρμογή της apple ειναι τραγική. Λάθος διαδρομή για τη τοποθεσια ,αργούσε να επαναπροσδιορίσει τη διαδρομή,αν ακολουθούσες τα δρομάκια στην live εικόνα τότε χάνοσουν γιατί αργούσε. Δεν έχασε το σήμα όποτε δεν είναι θέμα του δεκτή. Έβαλα μετά τα google maps και ήταν μια χαρά. Εγώ θυμόμουν ότι ήταν καλή η εφαρμογή επί εποχές 4s. Τώρα που επέστρεψα σε ιφον βλέπω ότι είναι χάλια,και της google πλέον είναι καλύτερη η εφαρμογή. Sent from my iPhone using Tapatalk Οι καλύτεροι ειναι οι here maps που έχουν και offline πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Οι καλύτεροι ειναι οι here maps που έχουν και offline πλοήγηση. Τους κατέβασα και εγώ αλλα δεν μου βρίσκει τίποτα σε offline πλοήγηση...σίγουρα κάτι κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Τους κατέβασα και εγώ αλλα δεν μου βρίσκει τίποτα σε offline πλοήγηση...σίγουρα κάτι κάνω λάθος Πρέπει να κατεβάσεις τους χάρτες και την γλώσσα που θέλεις Mireo don't panic επίσης είναι με offline πλοήγηση Οι here maps μου γέμιζαν στα διαγνωστικά όλο προβλήματα και τους έσβησα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Έβγαλε το Viber αναβάθμιση που δηλώνει πως μπορείς να στείλεις αρχεία όπως photo και βίντεο στην αυθεντική ποιότητα και μέγεθος. Έπειτα από δοκιμές(πατάς τις τρεις τελίτσες κάτω για να στείλεις αρχείο), πάλι compressed φαίνονται οι φωτογραφίες. Τους έστειλα mail αλλά απάντησαν με στριβειν δια του αρραβώνος. Δοκίμασε κανείς άλλος; Sent from my iPhone using Tapatalk Λογικα ειναι για αποστολη αρχειου. Αλλο πραγμα η αποστολη φωτογραφιας απευθειας και αλλο το "αποστολη αρχειου". Εχει και τετοια επιλογη, ψαξτο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 (edited) Λογικα ειναι για αποστολη αρχειου. Αλλο πραγμα η αποστολη φωτογραφιας απευθειας και αλλο το "αποστολη αρχειου". Εχει και τετοια επιλογη, ψαξτο Δοκίμασες δηλαδή και είδες ότι τη στέλνει στην αρχική ποιότητα όπως γράφω παραπάνω; Sent from my iPad using Tapatalk Edited February 5, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Δοκίμασες δηλαδή και είδες ότι τη στέλνει στην αρχική ποιότητα όπως γράφω παραπάνω; Sent from my iPad using Tapatalk Οχι δεν δοκιμασα, αλλα οπως σου απαντησαν απο το βαιμπερ, αυτος που ειπα (και ειπαν) ειναι ο τροπος.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Μα το γράφω στο αρχικό ποστ, δε στέλνεις τη φωτογραφία άμεσα, αλλά με τις τρεις τελίτσες.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Μα το γράφω στο αρχικό ποστ, δε στέλνεις τη φωτογραφία άμεσα, αλλά με τις τρεις τελίτσες.... Sent from my iPhone using Tapatalk Α τωρα το ειδα. Τοτε, δεν γνωριζω. Ισως το διορθωσουν σε λιγο καιρο... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Α τωρα το ειδα. Τοτε, δεν γνωριζω. Ισως το διορθωσουν σε λιγο καιρο... Για να πούμε την αλήθεια, είναι πολύ καλύτερα με τον τρόπο αυτόν, σχεδόν φτάνουν την ποιότητα της αυθεντικής αλλά δε την ακουμπούν Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Για να πούμε την αλήθεια, είναι πολύ καλύτερα με τον τρόπο αυτόν, σχεδόν φτάνουν την ποιότητα της αυθεντικής αλλά δε την ακουμπούν Sent from my iPhone using Tapatalk μηπως εχει βρει κανεις πως κανουν και τα μηνυματα να αυτοκαταστρέφονται :lol: μετα από λιγο? όπως λεει η αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλημέρα , Ποιό είναι ένα καλό και αξιόπιστο πρόγραμμα πλόηγησης για το 7 ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλημέρα , Ποιό είναι ένα καλό και αξιόπιστο πρόγραμμα πλόηγησης για το 7 ? Thanks Εγώ λειτουργώ Google maps και Maps του iOS. Δεν είχα ποτέ θέμα όποτε το είχα χρειαστεί. Αλλά τα σωστά θέματα για να ρωτήσεις είναι ή το [App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών (όπως ήδη έκανες ερώτηση για την άλλη απορία σου) ή Eφαρμογές και παιχνίδια iOS. Συνέχεια στα σωστά θέματα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Για πολλοστή φορά γίνεται ενημέρωση να μένετε στο θέμα της συζήτησης. Για εφαρμογές και ότι έχει σχέση με το λειτουργικό υπάρχει ξεχωριστή ενότητα Apple iOS. Δεν συζητάμε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε ένα θέμα μόνο, για αυτό υπάρχουν ενότητες και διαφορετικά θέματα για να μπορούν όλα να είναι εύκολα προσβάσιμα και να βρίσκουμε όλοι αυτό που θέλουμε. Δεν είναι δύσκολο να ακολουθούνται οι ΟΠΧ που όλοι έχουμε αποδεχτεί. Τα επόμενα off topic θα διαγράφονται χωρίς ενημέρωση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Πάντως κάτι άλλο ρε παιδιά. Έχω εδώ και μέρες ένα oneplus 3t. Καλό χρυσό, όλα ωραία αλλά σαν το safari στο iPhone δεν μπορείς βαν βρεις τίποτα και πουθενά Επίσης το πληκτρολόγιο του είναι απίστευτα βολικό. Γράφω στο iPhone με το ένα χέρι, με τα δυο χέρια, μόνο με το αριστερό και δεν κάνω λάθη. Σου δίνει μια παράξενη αίσθηση να το έχεις συνέχεια στο χέρι αυτό το τηλέφωνο και όλο και κάτι να θέλεις να φτιάχνεις Edited April 1, 2017 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μπορεί να δουλεύει έτσι απλά. Συγκεκριμένες δυνατότητες έχει μάλλον ο φακός Πάντως κάτι άλλο ρε παιδιά. Έχω εδώ και μέρες ένα oneplus 3t. Καλό χρυσό, όλα ωραία αλλά σαν το safari στο iPhone δεν μπορείς βαν βρεις τίποτα και πουθενά Επίσης το πληκτρολόγιο του είναι απίστευτα βολικό. Γράφω στο iPhone με το ένα χέρι, με τα δυο χέρια, μόνο με το αριστερό και δεν κάνω λάθη. Σου δίνει μια παράξενη αίσθηση να το έχεις συνέχεια στο χέρι αυτό το τηλέφωνο και όλο και κάτι να θέλεις να φτιάχνεις Ισχύει φίλε Τάσο πως ο Safari είναι αναντικαταστατος, όπως και το iOS keyboard. Έχω δεύτερη συσκευή το Xiaomi Redmi Note 4 (global) και κυριολεκτικά δεν μπορώ να γράψω σωστά. Επίσης ο chrome έχει υποδεέστερη εργονομία στη διαχείριση καρτελών και πλήκτρων πλοήγησης και του λείπουν gestures σε σχέση με safari. Το μόνο που αξίζει είναι η...αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ισχύει φίλε Τάσο πως ο Safari είναι αναντικαταστατος, όπως και το iOS keyboard. Έχω δεύτερη συσκευή του Xiaomi Redmi Note 4 (global) και κυριολεκτικά δεν μπορώ να γράψω σωστά. Επίσης ο chrome έχει υποδεέστερη εργονομία στη διαχείριση καρτελών και πλήκτρων πλοήγησης και του λείπουν gestures σε σχέση με safari. Το μόνο που αξίζει είναι η...αυτονομία. Όντως ο chrome είναι δυσχρυστος με τα περισσότερα κουμπιά να είναι στο επάνω μέρος και κρυμμένα μέσα στις ρυθμίσεις Ο safari πολύ σωστά έχει στο κάτω μέρος όλα όσα χρειάζεται ο καθένας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Όντως ο chrome είναι δυσχρυστος με τα περισσότερα κουμπιά να είναι στο επάνω μέρος και κρυμμένα μέσα στις ρυθμίσεις Ο safari πολύ σωστά έχει στο κάτω μέρος όλα όσα χρειάζεται ο καθένας Πέρισυ μου είχε πέσει το iPhone από το δεύτερο όροφο και διέλυσε.Αναγκαστικά δούλευα για καμμιά βδομάδα ένα android.Δεν παλευότανε κυριολεκτικά. Αν έχεις μάθει σε iPhone δεν έχει πισογυρίσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πέρισυ μου είχε πέσει το iPhone από το δεύτερο όροφο και διέλυσε.Αναγκαστικά δούλευα για καμμιά βδομάδα ένα android.Δεν παλευότανε κυριολεκτικά. Αν έχεις μάθει σε iPhone δεν έχει πισογυρίσμα Αν είχες κάποια φθηνή συσκευή εννοείται ότι δεν παλεύετε. Υπάρχουν καλές συσκευές αλλά σε μερικά σημεία νομίζω δεν θα γίνουν ποτέ iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Αν είχες κάποια φθηνή συσκευή εννοείται ότι δεν παλεύετε. Υπάρχουν καλές συσκευές αλλά σε μερικά σημεία νομίζω δεν θα γίνουν ποτέ iPhone Καθόλου φθηνές συσκευές . Δύο android είχα πριν πάρω το iPhone και αξίας 500 άρικου η κάθε μία.Στο τέλος την πρώτη την χάρισα και την δεύτερη την έχω για ώρα ανάγκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts