Jump to content

[smartDEAL] USB Android TV tuner: Digital TV στο κινητό χωρίς χρέωση @ 43,90€


manwe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ψάχνετε τρόπο να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα στο κινητό ή το tablet σας, δωρεάν, χωρίς χρήση GB μέσω data ή Wi-Fi και χωρίς να έχετε καν πρόσβαση στο Internet, τότε έχουμε την καλύτερη λύση για εσάς!

 

Το USB TV tuner που θα βρείτε στη Smart Electronics και μπορείτε να αποκτήσετε με 43,90€ λειτουργεί με οποιοδήποτε Android smartphone ή tablet, αρκεί να έχει microUSB θύρα και να υποστηρίζει MHL (θα το βρείτε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, στη σελίδα του κατασκευαστή)!

 

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πολύ μικρό και ελαφρύ ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με μια από τις 2 κεραίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

 

Η μικρή, πτυσσόμενη κεραία είναι ιδανική για εξωτερικούς χώρους, όπου επιτυγχάνει άριστη λήψη, ενώ υπάρχει και η διπλή κεραία εσωτερικών χώρων με βεντούζα ή ειδικό πιαστράκι, που μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε κάποιο παράθυρο ή μπαλκονόπορτα και να προσφέρει την απαιτούμενη ισχύ λήψης ή να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους σε «δύσκολες περιοχές».

 

Δείτε στο

όλες τις λεπτομέρειες ώστε η εγκατάσταση να γίνει τυφλοσούρτης.

 

Τι χρειάζεται για να λειτουργήσει: Αρκεί να κατεβάσετε το σχετικό app από το Play Store της Google στη συσκευή σας (σκανάροντας το QR code που θα βρείτε στη συσκευασία με ένα QR scanner app, να συνδέσετε το TV tuner στη θύρα microUSB της συσκευής σας και να ανοίξετε το app. Στη συνέχεια, με ένα άγγιγμα, το TV tuner θα σκανάρει όλο το ψηφιακό φάσμα της χώρας που βρίσκεστε, θα ανιχνεύσει όλα τα διαθέσιμα κανάλια και θα τα περάσει αυτόματα στη λίστα του. Όπως αντιλαμβάνεστε ο δέκτης μπορεί να λειτουργήσει και στο εξωτερικό επιτρέποντάς σας να δείτε τα τοπικά κανάλια.

 

Επίσης, μπορείτε να δείτε κανονικά όλες τις πληροφορίες που παρέχουν ψηφιακά τα κανάλια, το πρόγραμμα της ημέρας για το κάθε κανάλι, πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα κ.λπ.

 

Μπορείτε να αλλάξετε την αναλογία της οθόνης για να ταιριάζει στη συσκευή σας, να ορίσετε τα αγαπημένα σας κανάλια και γενικότερα, να χρησιμοποιήσετε το tablet ή το smartphone σαν μια μικρή, φορητή TV!

 

Το καλύτερο; Μπορείτε να κάνετε καταγραφή σε video του προγράμματος που παρακολουθείτε, στη μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα microSD που ίσως έχετε, ώστε να το αποθηκεύσετε και να το ξαναδείτε όποτε θέλετε, ή να το στείλετε σε κάποιον φίλο αργότερα! Η εγγραφή γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και το μόνο που χρειάζεται είναι ελεύθερος αποθηκευτικός χώρος στη συσκευή σας.

 

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και μετατρέψτε ανέξοδα το smartphone ή το tablet σας σε φορητή τηλεόραση, με όλα τα χαρακτηριστικά και τις ευκολίες που χρειάζεστε!

 

[ame]

[/ame]
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...