grillos Δημοσιεύτηκε November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2018 (edited) NETWORK Technology GSM / CDMA / HSPA / LTE 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 & TD-SCDMA - China 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 - Global HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - China 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 28(700), 38(2600), 40(2300) - Global LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - China Speed HSPA, LTE-A GPRS Yes EDGE Yes LAUNCH Announced 2018, September Status Available. Released 2018, September BODY Dimensions 156.4 x 75.8 x 7.5 mm (6.16 x 2.98 x 0.30 in) Weight 169 g (5.96 oz) Build Front/back glass, aluminum frame SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.26 inches, 97.8 cm2 (~82.5% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2280 pixels, 19:9 ratio (~403 ppi density) Multitouch Yes - MIUI PLATFORM OS Android 8.1 (Oreo) Chipset Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14 nm) CPU Octa-core (4x2.2 GHz Kryo 260 & 4x1.8 GHz Kryo 260) GPU Adreno 512 MEMORY Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) Internal 64/128 GB, 4/6 GB RAM MAIN CAMERA Dual 12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF 5 MP, f/2.0, 1/5", 1.12µm, depth sensor Features LED flash, HDR, panorama Video 2160p@30fps, 1080p@60/120fps, 1080p@30fps (gyro-EIS) SELFIE CAMERA Single 24 MP, 1/2.8", 0.9µm Features Auto HDR Video 1080p@30fps SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack No - Active noise cancellation with dedicated mic COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS Radio No USB Type-C 1.0 reversible connector FEATURES Sensors Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 - Fast battery charging (Quick Charge 3.0) - MP4/DivX/XviD/WMV/H.265 player - MP3/WAV/eAAC+/FLAC player - Photo/video editor - Document viewer BATTERY Non-removable Li-Po 3350 mAh battery MISC Colors Midnight Black, Aurora Blue, Twilight Gold (China only) Το post τροποποιήθηκε, για την ομοιομορφία του νήματος. -- Εκ της ομάδας συντονισμού -- Edited August 7, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Άντε ρε παιδιά πείτε τίποτα εντυπώσεις και σε εμάς που το ψήνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grillos Δημ. November 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Εγώ το βρήκα σε μία τρελή προσφορά στο gear best στα 189 ευρώ με priority μαζί. Και το χτύπησα Ελπίζω να έρθει πριν τα Χριστούγεννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Επιτέλους έγινε θέμα!! Περιμένω να μου έρθει η επιδότηση από τη wind γύρω στα 200 ευρώ και θα το πάρω από public η Κωτσόβολο αναγκαστικά.Αν το έχει κάποιος ήδη ας μας πει εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μολις το πήρα εγώ από παιδί εδώ στο φόρουμ Σε κάνα δυο μέρες θα γράψω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Από Gearbest τα 6/128gb στα 231,40€ Από Banggood τα 4/64 στα 217,28€ με κουπόνι 11BGM8L41 και τα 6/128 στα 247,06€ με κουπόνι 11BGM8L61 Και στα 2 καταστήματα επιλέγουμε Priority mail για αποφυγή τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carlinho Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Το ροζ γιατί δεν υπάρχει πουθενά; Δε θα βγει σε αυτό το χρώμα global έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 (edited) Μετά από δύο μέρες χρήσης Το κινητό είναι παααρα πολύ καλό Επιδόσεις κορυφαίες. Προερχόμενος από mia2 τούτο εδώ είναι πιο σφαιρατο. Ίδιο επεξεργαστή φοράνε αλλά υπάρχει αισθητή διαφορά στην σβελταδα Η κάμερα του μια χαρά μου μοιάζει . Δεν είμαι ειδικός βέβαια Η μπαταρία του καλή ίσως την περίμενα καλύτερη Οθόνη όμορφη Νομίζω αξίζει το κινητό με 1000 τα χρήματα που ζητάει. Εννοώ τιμές Κίνας και όχι 400 ευρώ Edited November 21, 2018 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Το Post περιείχε τα χαρακτηριστικά της συσκευής, και μεταφέρθηκε στο πρώτο Post, για την ομοιομορφία του νήματος. -- Εκ της ομάδας συντονισμού -- Edited August 7, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Μετά από δύο μέρες χρήσης Το κινητό είναι παααρα πολύ καλό Επιδόσεις κορυφαίες. Προερχόμενος από mia2 τούτο εδώ είναι πιο σφαιρατο. Ίδιο επεξεργαστή φοράνε αλλά υπάρχει αισθητή διαφορά στην σβελταδα Η κάμερα του μια χαρά μου μοιάζει . Δεν είμαι ειδικός βέβαια Η μπαταρία του καλή ίσως την περίμενα καλύτερη Οθόνη όμορφη Νομίζω αξίζει το κινητό με 1000 τα χρήματα που ζητάει. Εννοώ τιμές Κίνας και όχι 400 ευρώ Επειδή λέω να πάρω το A2 , στο θέμα κάμερα μιας και είδες και τα δυο πιο είναι καλύτερο ?? Επίσης είναι αισθητά μεγαλύτερο σε μέγεθος το lite ? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ίδιο μέγεθος έχουν δε κατάλαβα διαφορά Κάμερα πάνω κάτω ίδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Εδω https://www.chinahandys.net/xiaomi-mi-8-lite/ λεει οτι στις φωτο με το φως της ημερας ειναι σαφως καλυτερο το ΜΙ 8.Στις νυχτερινες χανει λιγο σε σχεση με το Α2.Γενικα -συμφωνα παντα με τη σελιδα-απο τη στιγμη που κυκλοφορησε το ΜΙ 8 το Α2 δεν εχει πλεον λογο υπαρξης.Εκτος αν καποιος θελει στοκ αντροιντ. Edited November 25, 2018 by forumkid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Κάποιος που να το έχει στα χέρια του να μας πει την άποψή του? Για εμάς που το περιμένουμε :) Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Έγραψα πιο πίσω Το κινητό είναι άψογο . Καλό στο χέρι κάμερα αρκετά καλή Γρήγορο με καλή σχετικά μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Το κινητό τέρμα πάνω στην notification area δεν βγάζει εικονίδια (εκτός του σήματος της κινητής και του wifi) , είναι bug του miui 10 η έτσι είναι γενικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pshlos_25 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Ξερει κανεις αν το γυαλι που φοραει στην πλατη ειναι gorilla glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Kαλησπέρα στην παρέα μας , το περιμένω και εγώ σε κανα 2-3 ημέρες. Πείτε καμία πρόταση για θήκη + προστατευτικό οθόνης , από ποιές είστε ικανοποιημένοι. Aπ'ότι βλέπω σε σκρουτζομάγαζα δεν υπάρχει και πολλή μεγάλη ποικιλία , μάλλον προς ebay θα κινηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Το κινητό τέρμα πάνω στην notification area δεν βγάζει εικονίδια (εκτός του σήματος της κινητής και του wifi) , είναι bug του miui 10 η έτσι είναι γενικά; Έτσι είναι MIUI 9 και 10 σε Mi 8, Mi 8 Lite, Pocophone, Redmi Note 6 Pro. Λέγεται ότι θα διορθωθεί ΕΝ ΚΑΙΡΏ.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Για τον φίλο που ρώτησε βγάζει ειδοποιήσεις καί στην αριστερή πλευρά όπως το bt ας πούμε που βλέπω τωρα.Για τον άλλο φίλο που ψάχνει θήκη και γυαλί η καλύτερη λύση είναι το aliexpress.Εχω βρει πολλά και διάφορα και θα αρχίσω τις παραγγελίες σιγά σιγά.. Πρώτες εντυπώσεις άριστες σε όλα.Τωρα κάποιοι γκρινιάζουν που δεν έχει nfc !?!?!!?!!(ποιος το χρησιμοποιεί και γιατί?) δεν έχει θύρα 3,5 mm (πάρτε ακουστικά bt να μη μπλέκετε με καλώδια) και δεν έχει ραδιόφωνο (μένω επαρχία και δεν με ενδιαφέρει καθόλου έτσι κι αλλιώς δεν πιάνει πολλούς σταθμούς εδώ ούτε βάζουν μουσική του γούστου μου.Εχω κάποιες πολλές χιλιάδες mp3,να είναι καλά το piratebay ). Αυτά προς το παρόν θα τα ξαναπούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλημέρα σας σύντροφοι Θέλω να πάρω ένα κινητό στην γυναίκα και έλεγα να της πάρω το Μι8 lite ή το note 6 pro. Η διαφορά είναι βέβαια γύρω στα 100 ευρώ, που δεν την λες αμελητέα. Από την άλλη το ΜΙ8 θα είναι με τα 128 γίγα και έχει καλύτερο επεξεργαστή, αλλά με "χειρότερη" μπαταρία. Αξίζει η διαφορά λέτε; Κάποιος εμπειρία και από τα 2 κινητά; Πιο συμμαζεμένο ποιο είναι άραγε; :confused:(γυναίκα ντε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Οι κυρίες διάφορες των 2 κινητών είναι η καμερα(καλύτερη του mi8 lite) και η μπαταρία (καλύτερη του 6 pro). Είναι και ο επεξεργαστής αλλά δεν φαίνεται στη καθημερινή χρήση... Κανένα από τα 2 δεν κολλάει πουθενά! Τώρα για την μπαταρία οκ το 6 pro υπερισχύει αλλά και το mi8 lite βγάζει άνετα μια μερα! Για τα χρήματα μπορείς να πάρεις το mi8 lite 4/64 για να μειώσεις ακόμα περισσότερο την διαφορά(λιγότερο από 50 ευρώ πρέπει να ναι). Αν η γυναίκα σου έχει τ κινητό για (Facebook, instegram, φωτογραφίες και τέτοια) πάρε το mi8 lite 4/64, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Αν το έχει για να κάνει δουλειές και είναι βασικό εργαλείο πάνε πάρε το pocophone εκεί έχεις τα πάντα! Για απλή καθημερινή χρήση όπως είπα πιο πριν η 6 ram είναι περιττή όπως και τα 128gb από τη στιγμή που το κινητό δέχεται Micro sd! Εγώ πήρα σε μένα και τη γυναίκα το mi8 lite 4/64 (200€ το ένα από banggood) και είμαστε πλήρως ικανοποιημενοι! Σε διαστάσεις είναι σχεδόν το ίδιο απλά το mi8 lite είναι πιο λεπτό και επίσης μου άρεσε που έχει μικρό notch... Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 ευχαριστώ πολύ θα τα δούμε όλα αυτά και θα αποφασίσουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Έχει λίγη ώρα που το παρέλαβα και άρχισα να το "σκαλίζω" Αφού έκανα καπάκι την την αναβάθμιση σε miui 10 , παρατηρώ τα παρακάτω : Για να σου δουλέψει, τόσο η λειτουργία του face recognition όσο και να επιλέξεις θέματα εκτός από το ένα που είναι προεγκατεστημένο , αν έχω επιλογή πρόσθετες ρυθμίσεις>περιοχή Ελλάδα , δεν μου δουλεύουν και βγάζει μήνυμα οτι η περιοχή δεν υποστηρίζει λήψη θεμάτων. Αν βάλω άλλη περιοχή πχ.Ινδονησία , όπως είχε προτείνει κάποιος άλλος εδώ στο myphone , ξεκλειδώνουν οι παραπάνω δυνατότητες , αλλά χάνεται η επιλογή να συνδεθείς στο wifi του σπιτιού σου αν διαθέτεις σύνδεση 5G. Τα έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτά ; και βέβαια αν υπάρχει κανένα tip για λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) Έχει λίγη ώρα που το παρέλαβα και άρχισα να το "σκαλίζω" Αφού έκανα καπάκι την την αναβάθμιση σε miui 10 , παρατηρώ τα παρακάτω : Για να σου δουλέψει, τόσο η λειτουργία του face recognition όσο και να επιλέξεις θέματα εκτός από το ένα που είναι προεγκατεστημένο , αν έχω επιλογή πρόσθετες ρυθμίσεις>περιοχή Ελλάδα , δεν μου δουλεύουν και βγάζει μήνυμα οτι η περιοχή δεν υποστηρίζει λήψη θεμάτων. Αν βάλω άλλη περιοχή πχ.Ινδονησία , όπως είχε προτείνει κάποιος άλλος εδώ στο myphone , ξεκλειδώνουν οι παραπάνω δυνατότητες , αλλά χάνεται η επιλογή να συνδεθείς στο wifi του σπιτιού σου αν διαθέτεις σύνδεση 5G. Τα έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτά ; και βέβαια αν υπάρχει κανένα tip για λύση. Μπορείς αφού έβαλες περιοχή Ινδονησία να κατεβάσεις όσα θέματα σου αρέσουν στο κινητό, όταν αλλάξεις περιοχή αυτά που έχεις κατεβάσει θα είναι διαθέσιμα. Σαν περιοχή για να δουλεύει το face recognition βάλε Γαλλία και δεν θα έχεις θέμα με το wifi. Παρεμπιπτόντως αν κάποιος συμφορομίτης από Θεσσαλονίκη ενδιαφέρεται για ένα mi 8 lite μπλε σφραγισμένο από gearbest, ας στείλει ένα μήνυμα. Edited December 5, 2018 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) Μπορείς αφού έβαλες περιοχή Ινδονησία να κατεβάσεις όσα θέματα σου αρέσουν στο κινητό, όταν αλλάξεις περιοχή αυτά που έχεις κατεβάσει θα είναι διαθέσιμα. Σαν περιοχή για να δουλεύει το face recognition βάλε Γαλλία και δεν θα έχεις θέμα με το wifi. Παρεμπιπτόντως αν κάποιος συμφορομίτης από Θεσσαλονίκη ενδιαφέρεται για ένα mi 8 lite μπλε σφραγισμένο από gearbest, ας στείλει ένα μήνυμα. Ναι , αυτό έκανα σχετικά με τα θέματα , έβαλα Ινδονησία , κατέβασα αυτά που ήθελα και ξαναγύρισα Ελλάδα και δουλεύει έτσι . Ωραία πληροφορία για Γαλλία . Θα το δοκιμάσω τώρα . Ευχαριστώ ! edit. περιοχή Γαλλία , τουλάχιστον στο δικό μου δεν έχει face id . Με Πολωνία , όλα καλά , εκτός από την εφαρμογή για τα θέματα ... Edited December 5, 2018 by lakgav2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts