Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6111

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ένας γνωστός μου πήρε το κινητό πριν μια εβδομάδα και του είχε προβλήματα...

Το εδωσε για αλλαγή επειδή δεν ακουγόνταν δυνατά οι άλλοι όταν τον έπαιρναν. Του έδωσαν άλλο το οποίο έκανε (με τη μία) το κόλπο με τα restart που λέτε.

Του είπαν στο μαγαζί οτι την ίδια μέρα ήρθαν και άλλοι με αυτό το πρόβλημα. Τώρα ψάχνει να το αλλάξει με άλλο. Μάλλον θα πάρει SE να ησυχάσει ;)

• Απαντήσεις 433
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν παρει SE χλωμο το βλεπω να ησυχαζει.Γενικα,ας μην ειμαστε υπερβολικοι,εμενα μου εχει κανει σε 1,5 μηνα 3 κολληματα μετρημενα(και ας μην ξεχναμε οτι ειναι στην πρωτη του εκδοση λογισμικου).Το μονο σοβαρο παραπονο που εχω απο το τηλεφωνο(και ειναι και ο λογος που θα παρω το 6233 οταν βγει),ειναι η απαραδεκτη μπαταρια του.1,5 μερα με το ζορι με 5-6 μηνυματα και κανα 20λεπτο τηλεφωνα.

ρε παιδια σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει γιατι διαβασα διαφορα επισης θελω να ρωτησω ποσα mp3 περιπου χωραει γιατι λογικα χωρις καρτα δεν θα χωραει και τιποτα το ιδιαιτερο
http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg

ρε παιδια σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει γιατι διαβασα διαφορα επισης θελω να ρωτησω ποσα mp3 περιπου χωραει γιατι λογικα χωρις καρτα δεν θα χωραει και τιποτα το ιδιαιτερο

Φίλε μου καλησπέρα

Κατα αρχάς, τα mp3 δεν τα βάζεις στο κινητό για να το χρησιμοποιήσεις σαν mp3 player γιατι η μνήμη του είναι πολύ μικρή (23 Μb) που σημαίνει πως είναι ζήτημα να χωρέσει 5 - 6 τραγούδια ολόκληρα. Θα χρειαστείς χώρο και για τα βιντεακια σου, τις φωτό σου, οπότε ξέχνα αυτή την χρήση.

Υπάρχουν "κομμένα" mp3, στα οποία ακούγεται μόνο το ρεφρέν του τραγουδιού και είναι και χαμηλότερης ποιότητας (χαρην εξοικονόμησης χώρου) σε διάφορους φακέλους τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν ήχους κλήσης. Τέτοια χωράνε πάρα πολλά (περίπου 200 Κb το καθε ενα)

Τωρα για το αν αξίζει γενικότερα εγω δεν θα το αγόραζα. Θα προτιμούσα (στην ίδια τιμή περίπου) το D500 που το έχω και οι δυνατότητες του παρόλο που εχει βγει πριν 1 χρόνο είναι παντού καλύτερες απο το 6111. Και αν διαθέτεις κατι παραπάνω, πάρε το D600!:)

CR electronics

Φίλε μου, αν και :offtopic:,εξαρτάται η κωδικοποίηση του mp3.Μπορεί να χωρέσει και 15 mp3...Αλλά να πάρεις κινητό με μέγιστη μνήμη 32Μb για να το έχεις και για mp3 είναι λίγο κουλό :). Μπορείς με τα ίδια λεφτά σχεδόν να πάρεις το 6270 που έχει και μια 128mb μνήμη στο κουτί του! +
 iPhone 3G S⃣

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι οτι όποιος έχει την V3.41 και σβήνει ή κάνει restart να πάει να το κάνει μια αναβάθμιση στην V3.45.

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι οτι όποιος έχει την V3.41 και σβήνει ή κάνει restart να πάει να το κάνει μια αναβάθμιση στην V3.45.

Καλημέρα φίλη μου!

Επειδή από NOKIA είμαι λίγο άσχετος και ανήκω στο 'αντήπαλο' στρατόπεδο(call me SonyEricsson)..... αλλά αγόρασα το 6111 δωράκι στην κοπέλα μου και το κακόμοιρο πάσχει από την ασθένεια του 'χωρίς λόγο' restart!

Update μπορώ να του κάνω από το internet όπως στο k750i ή πρέπει να τρέχω σε NOKIA shop;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg

click me....

Update μπορώ να του κάνω από το internet όπως στο k750i ή πρέπει να τρέχω σε NOKIA shop;

Πάνο βάλε αλυσίδες και τρέχα για το ΝΟΚΙΑ shop, γιατι δε μπορεί να κάνει αναβάθμιση ο χρήστης

CR electronics

Πάνο βάλε αλυσίδες και τρέχα για το ΝΟΚΙΑ shop, γιατι δε μπορεί να κάνει αναβάθμιση ο χρήστης

Κρύμα... Αναγκαστικά λοιπόν στη NOKIA για γενικό!

Πάντως αρκετά βολικό το live update service της SonyEricsson! Φρέσκο firmware και από την άνεση του σπιτιού σου...:O

click me....

Καλημέρα σε όλους!

Τελικά πήγα το 6111 της κοπέλας μου για αναβάθμηση στο ΝΟΚΙΑ shop στη Γλυφάδα! Σε μια ωρίτσα το πήρα πίσω έτοιμο με τη 3.45!

2 μέρες τώρα δεν έχει κάνει ούτε reset ούτε κόλησε! Το μοναδικό κουφό είναι πως σταμάτισε να διαβάζει τα themes από 6230i που είχαμε!

Ανήγει μεν το θέμα αλλά όχι όλο! Δηλαδή Βλέπεις μεν το backround στην οθόνη αναμονής αλλα αν μπείς σε ένα μενού έχει πάλι το default της Nokia!

Η πλάκα είνα ότι ακριβώς τα ίδια θέματα χρεισημοποιούσα και πρίν το update!!

:confused:

Ελπίζω σε λίγο καιρό να δώ θέματα αποκληστικά για το 6111 μπας και λυθεί το 'πρόβλημμα'!

click me....

Καλημέρα σε όλους.

Τελικά έχει βρει κανείς θέματα για το 6111;;;;;

Έχω ψάξει και δεν βρίσκω τίποτα εδώ και καιρό. Μόνο για 6101 αλλά κι αυτα νομίζω δεν κάνουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

eimai katoxos arketwn nokia kinhtwn symbian kai edw kai 3 meres mou exei kollhsei na parw kai to nokia 6111. to thelw mono na to exw gia kathimerinh xrhsh logou tou megethous tou. to thlenw mono gia na pernw thl kai na stelnw mhnymata ante na exw kai 2 klhseis hxou mesa!!! na to parw h den axizeis?? akouw gnwmes giati shmera tha kruthei h tyxh tou!!!!

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει λόγω της μικρής διαφοράς του στην τιμή με το 6270.

Με το 6270 πέρνεις,

Καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη ανάλυση

128Mb miniSD card

USB Cable

Κάμερα 2mpx

ma exw to n70 gi'auth thn douleia kai den tha to parw kainourgio tha to parw 150eyro meraxeirismeno. me endiaferei na einai para polu mikro

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

an to thes giayta pou les pane kai parto.an zeitas pio pola meta den tha se exipiretisi.alla afou exei kai alla kinita anotera den tha exeis provlima file mou:)
Γιαννης

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει λόγω της μικρής διαφοράς του στην τιμή με το 6270.

Με το 6270 πέρνεις,

Καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη ανάλυση

128Mb miniSD card

USB Cable

Κάμερα 2mpx

Ξεχνας 3 παραμετρους πολυ σημαντικες. Μεγεθος, βαρος , σχεδιασμο. Και στα τρια το 6111 κερδιζει κατα κρατος.

geia sas paidia. endiaferomai gia kainourio kinito k tha ithela na akouso kapoies gnomes dikes sas.

endiaferomai gia kinita kato apo 350 euro.

thanks............:whistle: :whistle: :whistle: :O

t_georgina prepei na pas stous diaxifismous kai na theseis to idio erwtima gia na akouseis diafores gnwmes:)

Γιαννης

telika mou kwlhse sto mati ena Q-tec to 2020i kai to thelw!! axxxxx!!! vasika piga na dw to mikrouli kai htan dipla kai to Q-tec kai epatha thn plaka mou...

Καλησπέρα σας!

Τελικά βρήκε κάποιος themes για το 6111;

δες εδω http://gallery.mobile9.com/c/nokia-themes/1/ κι εδω http://www.zedge.net/?side=themes θελει register πρωτα το δευτερο,πρεπει να κανουν θεματα κι απο αλλα μοντελα της Nokia αρκει να ειναι ιδια η αναλυση της οθονης τους με το 6111:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν υπαρχει αλλο νοκια με τετοια αναλυση οθονης..

Να σε διορθώσω?

Δεν υπαρχει αλλο νοκια με τετοια χάλια αναλυση οθονης...

είναι το σωστό...:D

CR electronics