dimitriossara Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Παίδες Καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα να σας ρωτήσω,αν τελικά αξίζει η αγορά αυτού του κινητού ή αντιμετωπίζει πολλά bugs οπότε να κοιτάξω για κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Φίλε pot, στο e-mail που έστειλες στην alphacopy σε σχέση με την αναβάθμιση, σου έστειλαν απάντηση. Εμένα δε μου έστειλαν και τους ξαναέστειλα σήμερα για πιο λόγο έχουν τη φόρμα επικοινωνίας, από τη στιγμή που δεν επικοινωνούν. Λες να θύμωσαν;:X Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina20 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 to 6270 to epsaxna kai egw gia kapoio kairo kai telika to parigila apo to plaisio meso internet kai parolo pou den eixe dia8esima komatia otan to parigila mou to stilan se 4 imeres, diladi perneis protereotita kai sto stelnoun me to pou tous er8ei. Παράθεση H THETIKH ENERGEIA THS ARNHTIKHS SKEPSHS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pot Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Φίλε pot, στο e-mail που έστειλες στην alphacopy σε σχέση με την αναβάθμιση, σου έστειλαν απάντηση. Εμένα δε μου έστειλαν και τους ξαναέστειλα σήμερα για πιο λόγο έχουν τη φόρμα επικοινωνίας, από τη στιγμή που δεν επικοινωνούν. Λες να θύμωσαν;:X :) oxi den mou esteilan apanthsh alla meta apo 2 meres ematha mesa apo edo oti h nokia serron tha kanei pleon thn anavathmish.den ksero giati alla isos na eixan polloi ayto to provlhma kai oxxi mono 2 se oloklhrh thn polh opos mou eipan.pantos h anavathmish egine kanonikotata.apla den ksero gia ti einai toso epilektikoi apo th nokia gia to pou tha steiloun ta logismika.sthn arxxh mou elegan oti den tha ginetai katholou se nokia shop eno hksera oti se alles poleis ginetai,partouus thl kai rota tous kai ksanapane sth nokia kastorias kai pes tous oti epishma pleon se alles poleis to kanoun.kai an sou poun ot iden isxuei kati tetoio pes na paroun ena thl kai na rothsoun sto nokia shop serron.ante kai kalh tyxh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 :) oxi den mou esteilan apanthsh alla meta apo 2 meres ematha mesa apo edo oti h nokia serron tha kanei pleon thn anavathmish.den ksero giati alla isos na eixan polloi ayto to provlhma kai oxxi mono 2 se oloklhrh thn polh opos mou eipan.pantos h anavathmish egine kanonikotata.apla den ksero gia ti einai toso epilektikoi apo th nokia gia to pou tha steiloun ta logismika.sthn arxxh mou elegan oti den tha ginetai katholou se nokia shop eno hksera oti se alles poleis ginetai,partouus thl kai rota tous kai ksanapane sth nokia kastorias kai pes tous oti epishma pleon se alles poleis to kanoun.kai an sou poun ot iden isxuei kati tetoio pes na paroun ena thl kai na rothsoun sto nokia shop serron.ante kai kalh tyxh Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εννοείς να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά; Πάντος, σήμερα θα πάω στα Γρεβενά και θα ρωτήσω και εκεί. Αν μου απαντήσουν αρνητικά θα τους πάρω τηλέφωνο (μάλλον από βδομάδα). Άντε να δούμε τι θα γίνει. Στο δικό σου κινητό, τι βελτιώσεις είδες μετά την αναβάθμιση; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Μπα εγώ έχω πολύ θετική διάθεση αλλά στο μήνυμα σου διέκρινα ειρωνία γιαυτό και απάντησα έτσι,εκτός και αν δεν ισχύει,τότε δικό μου το λάθος.Σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός ότι το 6270 έχει έλλειψη από τα γραφόμενα εδώ τα οποία διόλου δεν αμφισβητώ,θα πρότεινα σε όποιον αναζητεί το 6270 να κοιτάξει στο Mediamarkt,την Δευτέρα βρέθηκα εκεί για κάτι άλλο και είδα κατά τύχη στα ράφια τους 5-6 κουτιά. den exw kanena logo na se eirwneytw file mou aplos epeidi eixame mia kontritsa sto allo thema kai mou eipes oti vrikes pola 6270 protina na mas peis pou.:) den eiparxei provlima as pane osi endiaferonte na rotisoun sto mediamarket kai makari na to vroun osoi to theloun:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterios_l Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Έχω να εκφράσω μια απορία... και θα ήθελα όσο το δυνατόν πιο άμεση και γρήγορη απάντηση... κάθως μάλλον σήμερα πάω να παραγγείλω κινητό και συγκεκριμένα το 6270! Όσοι το έχετε στην κατοχή σας... ή απλώς το έχετε ψάξει... παρατηρήσατε να κολάει στη λειτουργία του; Για παράδειγμα έχω ακούσει από τους κατόχους του SE W800i ότι κολάει είτε σε γενικές γραμμές... είτε στα παιχνίδια... είτε στις photos και τα themes.. Παρατηρήσατε κάτι ανάλογο στο συγκεκριμένο οντέλο της ΝΟΚΙΑ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Hi. Πήρα το κινητό εχθές και θέλω να κάνω τις ρυθμίσεις MMS. Στέλνω μύνημα στο 1651 και παιρνω απάντηση 165 η υπηρεσία δεν βρεθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Έχω να εκφράσω μια απορία... και θα ήθελα όσο το δυνατόν πιο άμεση και γρήγορη απάντηση... κάθως μάλλον σήμερα πάω να παραγγείλω κινητό και συγκεκριμένα το 6270! Όσοι το έχετε στην κατοχή σας... ή απλώς το έχετε ψάξει... παρατηρήσατε να κολάει στη λειτουργία του; Για παράδειγμα έχω ακούσει από τους κατόχους του SE W800i ότι κολάει είτε σε γενικές γραμμές... είτε στα παιχνίδια... είτε στις photos και τα themes.. Παρατηρήσατε κάτι ανάλογο στο συγκεκριμένο οντέλο της ΝΟΚΙΑ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. den exei kanena provlima kolimatos to 6270 se kanena simio pleon.na prosexeis na exei tin 3.66 anavathmisei kai tha eisai ok:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Hi. Πήρα το κινητό εχθές και θέλω να κάνω τις ρυθμίσεις MMS. Στέλνω μύνημα στο 1651 και παιρνω απάντηση 165 η υπηρεσία δεν βρεθηκε. pane stin selida tis cosmote kai valtes xeirokinita an den sou tis stelnoun .an den exei to 6270 vale tis rythmiseis apo to 6230i einai oi idies. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterios_l Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 ευχαριστώ για την απάντηση φίλε lazman! Όμως πώς θα ελέγξω ποια αναβάθμιση διαθέτει..? θα το ζητήσω από το κατάστημα..; (απο το Γερμανό θα το πάρω.. αν τελικά πάρω αυτο... αν και είμαι σχεδόν σίγουρος!) Παράθεση Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Ξέρει κανείς σας το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της alphacopy για να τους ρωτήσω γιατί δεν κάνουν στα τοπικά υποκαταστήματα αναβάθμιση; Και αν γνωρίζετε τι ώρες μπορώ να πάρω τηλέφωνο, γιατί στη σελίδα της δε βρήκα τηλέφωνο. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Ξέρει κανείς σας το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της alphacopy για να τους ρωτήσω γιατί δεν κάνουν στα τοπικά υποκαταστήματα αναβάθμιση; Και αν γνωρίζετε τι ώρες μπορώ να πάρω τηλέφωνο, γιατί στη σελίδα της δε βρήκα τηλέφωνο. Για δες αυτο φιλε μου : Club Nokia Careline http://www.nokia.com.gr/clubnokia/careline.html Δεν ξερω αν ισχυει ακομα ,εχω καιρο να επικοινωνησω μαζι τους. Αλλιως τσεκαρε καποιο απο τα NOKIA PROFESSIONAL CENTERS http://www.alphacopy.gr/listing.asp?pageCode=05.01&tablePageID=19&pageID=400&langid=1 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Για δες αυτο φιλε μου : Club Nokia Careline http://www.nokia.com.gr/clubnokia/careline.html Δεν ξερω αν ισχυει ακομα ,εχω καιρο να επικοινωνησω μαζι τους. Αλλιως τσεκαρε καποιο απο τα NOKIA PROFESSIONAL CENTERS http://www.alphacopy.gr/listing.asp?pageCode=05.01&tablePageID=19&pageID=400&langid=1 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω αύριο Από το κατάστημα της alphacopy στα Γρεβενά μου έδωσαν το εξής τηλέφωνο: 8011166542 Γνωρίζει κανείς σας αν ισχύει αυτό, γιατί κατά της 18:00 δεν απαντούσε και μου φαίνεται ότι ο υπάλληλος προσπαθούσε να με ξεφορτωθεί και μάλλον δεν πρέπει να ισχύει το τηλέφωνο. Επίσης μου είπε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την alphacopy σήμερα το απόγευμα και ότι αύριο το Σάββατο είναι κλειστά. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 το τηλεφωνο ειναι σωστο παντως, το εχω μπροστα μου σε φυλλαδιο ;) στα Γρεβενα το τηλ. ειναι 24620-87707. το λεω γιατι πολλοι ανοιγουν μαγαζια με την επιγραφη ΝΟΚΙΑ χωρις να εχουν σχεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 το τηλεφωνο ειναι σωστο παντως, το εχω μπροστα μου σε φυλλαδιο ;) στα Γρεβενα το τηλ. ειναι 24620-87707. το λεω γιατι πολλοι ανοιγουν μαγαζια με την επιγραφη ΝΟΚΙΑ χωρις να εχουν σχεση. Σε ευχαριστώ πολύ. Έτσι κι αλλιώς στα Γρεβενά ένα κατάστημα έχει Nokia. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το σημείο. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι ο υπάλληλος είναι κάτι παραπάνω από άσχετος. Πού τους βρίσκουν; Τέλος πάντων. Θα κοιτάξω αύριο, αν είναι ανοιχτά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 kalhmera paidia!! thn teleutaia vdomada mou ekane duo restart sto asxeto lete na ftaiei kati? prin htan mia xara !! dn mou exei xanakanei restart!! leta na pao na tou valo thn 3.66 ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Δες μηπως έχεις πολλα μηνυματα...Σε μενα οταν ειχα ξεπερασει τα 100 στο indox ειχε τρελαθει στα restart. το αδειασα και τωρα μια φορα στο τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 αναβαθμιση το εχετε κανει παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 ευχαριστώ για την απάντηση φίλε lazman! Όμως πώς θα ελέγξω ποια αναβάθμιση διαθέτει..? θα το ζητήσω από το κατάστημα..; (απο το Γερμανό θα το πάρω.. αν τελικά πάρω αυτο... αν και είμαι σχεδόν σίγουρος!) protou to pareis pata*#0000# opws ola ta nokia kai des pia ekdosei foraei.an einai 3.66 tote parto kai fige trexontas:D Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 ok tha to do !! mporei na to pao kai gia anavathmish etsi apla gia na exo thn nea ekdosh mesa!!!!!!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Παίδες Καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα να σας ρωτήσω,αν τελικά αξίζει η αγορά αυτού του κινητού ή αντιμετωπίζει πολλά bugs οπότε να κοιτάξω για κάτι άλλο; Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας,σαν καινούργιοι χρήστες του myphone οι περισσότεροι...με κατατοπίσατε:) Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 den exw kanena logo na se eirwneytw file mou aplos epeidi eixame mia kontritsa sto allo thema kai mou eipes oti vrikes pola 6270 protina na mas peis pou.:) den eiparxei provlima as pane osi endiaferonte na rotisoun sto mediamarket kai makari na to vroun osoi to theloun:) Ολα ΟΚ και από μένα,φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας,σαν καινούργιοι χρήστες του myphone οι περισσότεροι...με κατατοπίσατε:) Φιλικά Δημήτρης Εννοείται ότι στο θέμα αυτό οι πιο πολλοί χρήστες θα σου συστήσουν ανεπιφύλακτα την αγορά του 6270 και καλά θα κάνουν διότι είναι καλό κινητό.Εάν έχεις ενδοιασμούς όμως,που δεν θα έπρεπε αν το έχεις βάλει στο μάτι,θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τα αρνητικά σημεία της συσκευής(ελάχιστα)είτε στο παρών θέμα ή στους Διαξιφισμούς(ενδεικτικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Παιδιά το βρήκα επιτέλους! Όπως σωστά ειπώθηκε νωρίτερα από άλλους, τη βρήκα (και την αγόρασα!) επιτέλους την συσκευή στο Media Markt στο Μαρούσι σήμερα το πρωί. Και μάλιστα είχε 5-6 κομμάτια απ'ότι είδα, όλα σε χρώμα καφέ, το οποίο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ (άποψή μου βέβαια, γούστα είναι αυτά!) Το κινητό που πήρα είχε την 3.66 πάνω και μέχρι στιγμής (στις 3 ώρες που το έχω ανοιχτό δηλαδή!) όλα πάνε καλά! Καλά ο πωλητής που με εξυπηρέτησε εκεί ήταν τελείως για τα μπάζα: Αφού πρώτα πήγα εκεί και είδα με τα μάτια μου ότι είχε διαθέσιμες συσκευές, πάω και τον ρωτάω:"Ε, συγνώμη μήπως έχετε το Νόκια 6270?". Και ο πανίβλ_κας που λέει "Όχι μας τελείωσαν!!!" Του λέω, ΝΟΜΙΖΩ πως είδα εκεί... Και αφού του τις δείχνω μου λέει, εεε ναί, συγνώμη, εννοούσα ένα συγκεκριμένο χρώμα!!! :-) Τέλος πάντων, και η 3.66 και 299 ευρώ οπότε όλα ΟΚ! Ο ήχος είναι εκπληκτικός! Το μόνο άσχημο που παρατήρησα είναι ότι η ώρα αποστολής των μηνυμάτων που λαμβάνω δεν πρέπει να είναι η σωστή. (Νομίζω ότι αναφέρθηκε και από άλλους αυτό), αλλά δεν με χαλάει καθόλου αυτή την στιγμή! Επίσης θα μπορούσε να είχε περισσότερα προ-εγκατεστημένα wallpapers και themes. Αλλά κατεβάζουμε από το internet αφού η συσκευασία περιέχει και καλώδιο σύνδεσης με PC! Αχχ τί ωραία είναι η αίσθηση του καινούργιου κινητού! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts