aris13888 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Σχετικα για την μπαταρια, διαβασα σε παλαιοτερα ποστ, οτι σε καποιους κραταει μεχρι και μια βδομαδα!!! Εμενα 4 μερες το πολυ, και αν βαζω και μπ3 να ακουσω τοτε παει 2 περιπου... Γιατι ετσι; Σημειωτεον οι αρχικες φορτισεις (οπως και οι επομενες μεχρι τη σημερινη) ηταν ολοσωστες και ακριβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Είναι απλά αγγλικά φίλε @Leon. Αν ήταν κατασκευασμένο στη Φινλανδία θα έγραφε Made in Finland όπως το Ν72 της φωτογραφίας που σου παραθέτω. Μπορείς να το τσεκάρεις (κάτω από τη μπαταρία το γράφει) και να μας πείς. Το Made by Nokia εννοεί φυσικά οτί είναι κατασκευασμένο από τη ΝΟΚΙΑ. Πάλι γράφει 'Made By Nokia' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Σχετικα για την μπαταρια, διαβασα σε παλαιοτερα ποστ, οτι σε καποιους κραταει μεχρι και μια βδομαδα!!! Εμενα 4 μερες το πολυ, και αν βαζω και μπ3 να ακουσω τοτε παει 2 περιπου... Γιατι ετσι; Σημειωτεον οι αρχικες φορτισεις (οπως και οι επομενες μεχρι τη σημερινη) ηταν ολοσωστες και ακριβεις! Εχεις βγαλει το 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Εχεις βγαλει το 3G? Πράγματι με απενεργοποιημένο το 3G κρατάει πολύ περισσότερο η μπαταρία. Σε όλα τα 3G τηλέφωνα συμβαίνει αυτό. Πάλι γράφει 'Made By Nokia' Αυτό δε σημαίνει τίποτα για τη χώρα προέλευσης φίλε μου. Αν δε γράφει Made In [Country] τότε δε μπορείς να ξέρεις. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δε γράφει! Ας μας πεί και κάποιος άλλος φίλος τι συμβαίνει με αυτό το θέμα. Ρίξε και μια ματιά στο κουτί. Υπάρχει μια ετικέτα σαν αυτή της φωτογραφίας: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 δεν ξερω αν θα βοηθησει αυτο http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr Παλιοτερα λεγοταν οτι ισχυει αυτο,αλλα δεν το νομιζω τωρα To find out where your nokia phone was made look at digits number 7and 8 (YY) of your IMEI. XXXXXX/YY/ZZZZZZ/A XXXXXX = Type Appoval Code ZZZZZZ = serial number A = check digit 10 = Finland 20 = Germany 30 = Korea 40 = China 50 = Brazil, USA, Finland 60 = HK, China, Mexico 70 = Finland 80 = Hungary 91 = Finland Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Αυτό δε σημαίνει τίποτα για τη χώρα προέλευσης φίλε μου. Αν δε γράφει Made In [Country] τότε δε μπορείς να ξέρεις. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δε γράφει! Ας μας πεί και κάποιος άλλος φίλος τι συμβαίνει με αυτό το θέμα. Ρίξε και μια ματιά στο κουτί. Υπάρχει μια ετικέτα σαν αυτή της φωτογραφίας: http://img443.imageshack.us/my.php?image=917953954972957945001vy2.jpg http://img408.imageshack.us/my.php?image=917953954972957945000ru9.jpg Πάλι Made By Nokia γράφει:wacko: δεν ξερω αν θα βοηθησει αυτο http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr Παλιοτερα λεγοταν οτι ισχυει αυτο,αλλα δεν το νομιζω τωρα To find out where your nokia phone was made look at digits number 7and 8 (YY) of your IMEI. XXXXXX/YY/ZZZZZZ/A XXXXXX = Type Appoval Code ZZZZZZ = serial number A = check digit 10 = Finland 20 = Germany 30 = Korea 40 = China 50 = Brazil, USA, Finland 60 = HK, China, Mexico 70 = Finland 80 = Hungary 91 = Finland Φίλε nervous το 2 και το 6 απο που είναι; για το Check digit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Πάλι γράφει 'Made By Nokia' Apo tin areeba to pires ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 http://img443.imageshack.us/my.php?image=917953954972957945001vy2.jpg http://img408.imageshack.us/my.php?image=917953954972957945000ru9.jpg Πάλι Made By Nokia γράφει:wacko: Αν και δε φαίνεται τίποτα στις φωτογραφίες που παραθέτεις (είναι υπερβολικά θολές) σε πιστεύω. Είναι όντως πολύ περίεργο! Εγώ στη θέση σου θα έκανα μια έρευνα για την αξιοπιστία του καταστήματος από το οποίο αγόρασες τη συσκευή! Κανονικά θα έπρεπε να γράφει. Είδα ένα 6280 ενός φίλου και λέει κανονικά Made in Hungary. Δεν καταλαβαίνω τι "παίζει" με το δικό σου. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostSerb Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 http://img443.imageshack.us/my.php?image=917953954972957945001vy2.jpg http://img408.imageshack.us/my.php?image=917953954972957945000ru9.jpg Πάλι Made By Nokia γράφει:wacko: Περιεργο... Εμενα γραφει made in finland! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 kalispera sas. exw kai egw auto to kinito....den kserw milaw sto kinito kathe mera peripou 2 wres kai to klanei apo thema mpatarias.alla den me polynoiazei auto.poio poli einai to sima.exei poli mapa sima.kai idi skeftomai antikatastasi tou. pantws tha ithela kanena site gia to sigekrimeno kinito me themes,games kai ola ta kaloudia.opoios mporei as mou to steilei se p.m gia na me xalame to topic. euxaristo hlias. p.s grafw apo to nickname tou aderfou mou.:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Αν και δε φαίνεται τίποτα στις φωτογραφίες που παραθέτεις (είναι υπερβολικά θολές) σε πιστεύω. Είναι όντως πολύ περίεργο! Εγώ στη θέση σου θα έκανα μια έρευνα για την αξιοπιστία του καταστήματος από το οποίο αγόρασες τη συσκευή! Κανονικά θα έπρεπε να γράφει. Είδα ένα 6280 ενός φίλου και λέει κανονικά Made in Hungary. Δεν καταλαβαίνω τι "παίζει" με το δικό σου. Loipon mias kai vasanizeste adika tha sas exigisw egw ti simvainei. To katastima einai mia xara btw, apla i nokia exei para polla ergostasia pagkwsmiws kai epidi ta teleutaia xronia iparxei mia prokatalipsi gia tis siskeues pou ftiaxnonte stin asia i nokia den vazei made in china i made in singapore kai apla vazei made by nokia. Oi siskeues pou ftiaxnonte stin asia exoun akrivws tin idia piotita me autes tis germanias i tis finlandias kai merikes fores kaliteri. Ta standards twn erfostasiwn einai akrivws ta idia kat akriveian stin asia ipsilotera giauto kai exoun para polla approvals ta opoia den exoun siskeues tis germanias i tis finlandias. Ta smartphones ftiaxnonte apoklistika sti finladia dioti mono ekei exoun ton aparetito exoplismo kai se ena allo ergostasio den thimame pio. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Apo tin areeba to pires ? Όχι kalispera sas. exw kai egw auto to kinito....den kserw milaw sto kinito kathe mera peripou 2 wres kai to klanei apo thema mpatarias.alla den me polynoiazei auto.poio poli einai to sima.exei poli mapa sima.kai idi skeftomai antikatastasi tou. pantws tha ithela kanena site gia to sigekrimeno kinito me themes,games kai ola ta kaloudia.opoios mporei as mou to steilei se p.m gia na me xalame to topic. euxaristo hlias. p.s grafw apo to nickname tou aderfou mou.:lol: :lol: :lol: Δες εδώ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Loipon mias kai vasanizeste adika tha sas exigisw egw ti simvainei. To katastima einai mia xara btw, apla i nokia exei para polla ergostasia pagkwsmiws kai epidi ta teleutaia xronia iparxei mia prokatalipsi gia tis siskeues pou ftiaxnonte stin asia i nokia den vazei made in china i made in singapore kai apla vazei made by nokia. Oi siskeues pou ftiaxnonte stin asia exoun akrivws tin idia piotita me autes tis germanias i tis finlandias kai merikes fores kaliteri. Ta standards twn erfostasiwn einai akrivws ta idia kat akriveian stin asia ipsilotera giauto kai exoun para polla approvals ta opoia den exoun siskeues tis germanias i tis finlandias. Ta smartphones ftiaxnonte apoklistika sti finladia dioti mono ekei exoun ton aparetito exoplismo kai se ena allo ergostasio den thimame pio. Από προσωπική εμπειρία και συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει σε διάφορα φόρουμ θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Δε μπορεί ΟΛΟΙ εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) αλλά και έξω να λένε οτι τα Made In Finland είναι πολύ πιό ανώτερα από άποψης ποιότητας κατασκευής (γιατί αυτή είναι και η μόνη διαφορά - κατά τα άλλα είναι τα ίδια) από τα διαφόρων προελεύσεων πλήν την Φινλανδίας. Είναι τόσο τυχαίο οτι τα μόνα ΝΟΚΙΑ που μου έβγαλαν προβλήματα και τελικά τα πέταξα (συνήθως μετά από 1-2 χρόνια) ήταν κατασκευασμένα οπουδήποτε αλλού πλην της Φινλανδίας και να έχω ακόμα ένα 7110 κι ένα 9110 τα οποία είναι Made In Finland και δουλεύουν (!!!!) ακόμα μέχρι σήμερα; Βέβαια όπως είπες στη Φινλανδία κατασκευάζονται ορισμένα μόνο μοντέλα που τυχαίνει να είναι και τα ακριβότερα αλλά ο νόμος της αγοράς είναι "ό,τι δίνεις παίρνεις". Γιατί λοιπόν να αποφασίσω να "γλιτώσω" 50 ευρώ για να τα χάσω στο διπλάσιο στο πέρασμα του χρόνου; Σύμφωνα με αυτή την άποψη το φθηνό τελικά βγαίνει ακριβό. Σε αυτό το σημείο θέλω να πώ οτί όλα αυτά αποτελούν τη δική μου προσωπική άποψη και δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πλήν της έκφρασής της. Το νόημα είναι οτι τελικά έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε κατασκευαστής να κρύβει από τους καταναλωτές τη χώρα προέλευσης του προϊόντος; Για οποιονδήποτε λόγο. Μη νομίζεις δηλαδή οτι με αυτά που είπες δικαιολογώ τη ΝΟΚΙΑ ως προς αυτή της την απόφαση (αν ισχύουν βέβαια αυτά που γράφεις). Τι πάει να πεί προκατάληψη ως προς τα προϊόντα κινεζικής προέλευσης; Δε με ενδιαφέρουν οι προκαταλήψεις! Με ενδιαφέρει που κατασκευάστηκε αυτό το οτιδήποτε που βάζω στο σπίτι μου, στο αυτοκίνητό μου, πολλές φορές κοιμάμαι μαζί του (μη μου πείτε οτι δεν σας έχει τύχει), το ακουμπάω πάνω μου κ.λπ. Τελειώνοντας θέλω να ζητήσω συγμώμη για το μέγεθος του ποστ αλλά δε γινόταν αλλιώς. Τουλάχιστον αν αληθεύουν αυτά που γράφει ο προλαλήσαντας λύθηκε η απορία του φίλου @Leon Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδιά, μου προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση με την τελευταία έκδοση γιατί είναι V 03.81. Θα γίνει Νόκια 6288 όμως. Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Από προσωπική εμπειρία και συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει σε διάφορα φόρουμ θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Δε μπορεί ΟΛΟΙ εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) αλλά και έξω να λένε οτι τα Made In Finland είναι πολύ πιό ανώτερα από άποψης ποιότητας κατασκευής (γιατί αυτή είναι και η μόνη διαφορά - κατά τα άλλα είναι τα ίδια) από τα διαφόρων προελεύσεων πλήν την Φινλανδίας. Είναι τόσο τυχαίο οτι τα μόνα ΝΟΚΙΑ που μου έβγαλαν προβλήματα και τελικά τα πέταξα (συνήθως μετά από 1-2 χρόνια) ήταν κατασκευασμένα οπουδήποτε αλλού πλην της Φινλανδίας και να έχω ακόμα ένα 7110 κι ένα 9110 τα οποία είναι Made In Finland και δουλεύουν (!!!!) ακόμα μέχρι σήμερα; Βέβαια όπως είπες στη Φινλανδία κατασκευάζονται ορισμένα μόνο μοντέλα που τυχαίνει να είναι και τα ακριβότερα αλλά ο νόμος της αγοράς είναι "ό,τι δίνεις παίρνεις". Γιατί λοιπόν να αποφασίσω να "γλιτώσω" 50 ευρώ για να τα χάσω στο διπλάσιο στο πέρασμα του χρόνου; Σύμφωνα με αυτή την άποψη το φθηνό τελικά βγαίνει ακριβό. Σε αυτό το σημείο θέλω να πώ οτί όλα αυτά αποτελούν τη δική μου προσωπική άποψη και δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πλήν της έκφρασής της. Το νόημα είναι οτι τελικά έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε κατασκευαστής να κρύβει από τους καταναλωτές τη χώρα προέλευσης του προϊόντος; Για οποιονδήποτε λόγο. Μη νομίζεις δηλαδή οτι με αυτά που είπες δικαιολογώ τη ΝΟΚΙΑ ως προς αυτή της την απόφαση (αν ισχύουν βέβαια αυτά που γράφεις). Τι πάει να πεί προκατάληψη ως προς τα προϊόντα κινεζικής προέλευσης; Δε με ενδιαφέρουν οι προκαταλήψεις! Με ενδιαφέρει που κατασκευάστηκε αυτό το οτιδήποτε που βάζω στο σπίτι μου, στο αυτοκίνητό μου, πολλές φορές κοιμάμαι μαζί του (μη μου πείτε οτι δεν σας έχει τύχει), το ακουμπάω πάνω μου κ.λπ. Τελειώνοντας θέλω να ζητήσω συγμώμη για το μέγεθος του ποστ αλλά δε γινόταν αλλιώς. Τουλάχιστον αν αληθεύουν αυτά που γράφει ο προλαλήσαντας λύθηκε η απορία του φίλου @Leon Tote na prathesw kai tis dikes mou empiries gia na deis oti OLA einai thema tixis pleon me tis siskeues kinitis tilefwnias. Xekatharizw oti den thelw na dimiourgisw kamia diamaxi mazi s apla parathetw tis empiries mou. Ena 7250 to opoio einai made in hungury kai eixe poli skliroteri xrisi akoma epiviwnnei akomi enw to 7250 tis adelfis mou to opoio itan made in finland mas afise edw kai xronia kai malista efige egratsounisto apla mia mera stamatise na douleuei etsi apla. Auti ti stigmi exw nokia 6233 made by nokia. Prin na apoktisw to made by nokia 6233 proigithikan 2 antikatastaseis tis siskeuis i opoies proerxontan apo germania!!, kai oi 2 eixan provlima me to sima tous(me evgazan xwris logo ektos duktiou me ola ta epakoloutha). Ilikrina s lew mia siskeui made by nokia mporei na apodixthei poli pio piotiki kai diaxroniki apo opoiadipote siskeui pou exei proeleusi apo opoiodipote allo ergostasio tis nokia. Einai thema tixis pleon. A! episis oi xwra proeleusis den paizei rolo sto kathorismo tis timis Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Tote na prathesw kai tis dikes mou empiries gia na deis oti OLA einai thema tixis pleon me tis siskeues kinitis tilefwnias. Xekatharizw oti den thelw na dimiourgisw kamia diamaxi mazi s apla parathetw tis empiries mou. Ena 7250 to opoio einai made in hungury kai eixe poli skliroteri xrisi akoma epiviwnnei akomi enw to 7250 tis adelfis mou to opoio itan made in finland mas afise edw kai xronia kai malista efige egratsounisto apla mia mera stamatise na douleuei etsi apla. Auti ti stigmi exw nokia 6233 made by nokia. Prin na apoktisw to made by nokia 6233 proigithikan 2 antikatastaseis tis siskeuis i opoies proerxontan apo germania!!, kai oi 2 eixan provlima me to sima tous(me evgazan xwris logo ektos duktiou me ola ta epakoloutha). Ilikrina s lew mia siskeui made by nokia mporei na apodixthei poli pio piotiki kai diaxroniki apo opoiadipote siskeui pou exei proeleusi apo opoiodipote allo ergostasio tis nokia. Einai thema tixis pleon. A! episis oi xwra proeleusis den paizei rolo sto kathorismo tis timis Ποιός σου είπε οτι η χώρα προέλευσης παίζει ρόλο στον καθορισμό τιμής; Είπα απλά οτι θα προτιμούσα να δώσω 50 ευρώ παραπάνω (βρήκα και παράδειγμα με 10 ευρώ διαφορά!) και να αποκτήσω ένα smartphone το οποίο θα είναι made in Finland από το να αποκτήσω ένα οποιοδήποτε (ελάχιστα πιο φθηνό μοντέλο) made by Nokia όπως λες κι εσύ. Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κάποια διαμάχη (όπως λες κι εσύ) οφείλω να σου πω οτι δεν με έπεισες κι οτι εξακολουθώ να διαφωνώ μαζί σου στο οτι τα made in Finland είναι ποιοτικώς ίσα ή και ...χειρότερα (άκουσον άκουσον) από τα λοιπών χωρών προέλευσης. Αυτά που λές μόνο από σένα τα έχω ακούσει. Και τέλος επειδή το θέμα είναι off topic αν θέλεις να το συνεχίσεις (εγώ πάντως το βρίσκω ανούσιο) στείλε μου pm ή κάνε ένα καινούριο topic. Πίστεψέ με δεν ενδιαφέρει κανένα το θέμα (αλλιώς θα συμμετείχαν κι άλλοι). Απλά όταν είναι made in Finland = respect και τίποτε άλλο. Πολύ το κουράσαμε. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ποιός σου είπε οτι η χώρα προέλευσης παίζει ρόλο στον καθορισμό τιμής; Είπα απλά οτι θα προτιμούσα να δώσω 50 ευρώ παραπάνω (βρήκα και παράδειγμα με 10 ευρώ διαφορά!) και να αποκτήσω ένα smartphone το οποίο θα είναι made in Finland από το να αποκτήσω ένα οποιοδήποτε (ελάχιστα πιο φθηνό μοντέλο) made by Nokia όπως λες κι εσύ. Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κάποια διαμάχη (όπως λες κι εσύ) οφείλω να σου πω οτι δεν με έπεισες κι οτι εξακολουθώ να διαφωνώ μαζί σου στο οτι τα made in Finland είναι ποιοτικώς ίσα ή και ...χειρότερα (άκουσον άκουσον) από τα λοιπών χωρών προέλευσης. Αυτά που λές μόνο από σένα τα έχω ακούσει. Και τέλος επειδή το θέμα είναι off topic αν θέλεις να το συνεχίσεις (εγώ πάντως το βρίσκω ανούσιο) στείλε μου pm ή κάνε ένα καινούριο topic. Πίστεψέ με δεν ενδιαφέρει κανένα το θέμα (αλλιώς θα συμμετείχαν κι άλλοι). Απλά όταν είναι made in Finland = respect και τίποτε άλλο. Πολύ το κουράσαμε. koita exeis tis apo4eis s kai egw tis dikes m. Pantws an deis ta approvals pou exoun siskeues made by nokia tha ekplageis. Afou etsi kai aliws den tha se pisw an allaxeis tis dikes sou oute esi tis dikes mou as to afisoume etsi:O Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ρε παιδιά, μετά το τελός μιας video-call το κινητό κάνει από μόνο του restart. Όταν κάνω την τελευταία αναβάθμιση θα σταματησεί να μου το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ρε παιδιά, μετά το τελός μιας video-call το κινητό κάνει από μόνο του restart. Όταν κάνω την τελευταία αναβάθμιση θα σταματησεί να μου το κάνει αυτό; Dokimase to online update tis nokia kai an iparxei diathesimi anavathmisi, anavathmise ti siskeui sou. kata 99% prokeite gia software problem Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Dokimase to online update tis nokia kai an iparxei diathesimi anavathmisi, anavathmise ti siskeui sou. kata 99% prokeite gia software problem Που δεν υπάρχει online update. Λέω να πάω να το κάνω αναβάθμιση, αλλά 'θα γίνει' Νόκια 6288 προς λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Που δεν υπάρχει online update. Λέω να πάω να το κάνω αναβάθμιση, αλλά 'θα γίνει' Νόκια 6288 προς λογισμικό. den nomizw oti iparxei logos na min kaneis tin anavathmisi:) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anitai Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Γεια σας σε όλους που μπορώ να βρω datacable για αυτο το τηλεφωνο; υπαρχουν πολλα διαφορετικα η ειναι ενα; επισης εχω ενα 5210 .κανει το καλωδιο αυτο και για τα δυο η θελω αλλο; υπαρχουν και φτηνα(κινεζικα); Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Εδώ και τρεις ημέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του 6280 μετά από ένα μακρύ διάστημα χωρίς Nokia, με τελευταίο εκπρόσωπο της εταιρείας το 6100. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο όπως όλες οι συσκευές που έχω διαλέξει μέχρι σήμερα. Καλώς σας βρίσκω λοιπόν σε αυτό το thread! :) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Με γεια! Welcome to the club.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Καλή επιλογή. Νομίζω πως δε θα το μετανιώσεις! (καιρό είχα νά γράψω στο συγκεκριμένο θέμα :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts