Jump to content

Lenovo Z5 Pro


taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Lenovo Z5 Pro είναι άλλο ένα smartphone με χειροκίνητο slider μηχανισμό που αποκαλύπτει τις selfie κάμερες όπως τα Honor Magic 2 και Xiaomi Mi Mix 3, με την εταιρεία να δηλώνει πως διαθέτει τη μεγαλύτερη αναλογία οθόνης-συσκευής από όλα.

Η συσκευή διαθέτει full-screen σχεδιασμό χωρίς notch, με ελάχιστα bezel οθόνη στις 6.39 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 1080×2340 pixel, με την εταιρεία να δηλώνει πως η αναλογία οθόνης συσκευής φτάνει το 95%. Στο εσωτερικό του Lenovo Z5 Pro βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 710 με τη μνήμη RAM στα 6GB και με επιλογή 64GB ή 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης χωρίς δυνατότητα επέκτασης μιας και δεν υπάρχει θύρα χρήσης καρτών microSD.

Το Lenovo Z5 Pro διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, μπαταρία 3350mAh και λειτουργικό σύστημα Android Oreo που βασίζεται στο ZUI 10 της Lenovo. Όσον αφορά τις κάμερες του Z5 Pro, έχουμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με φακούς στα 16MP (Sony IMX576) και διάφραγμα f/1.8, και ένα δεύτερο στα 24MP (Sony IMX519). Ο slider μηχανισμός αποκαλύπτει τις selfie κάμερες με φακούς στα 16MP και 8MP μαζί με έναν υπέρυθρο αισθητήρα για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου.

Η τιμή του Lenovo Z5 Pro ξεκινάει από τα 287 δολάρια για την έκδοση με τα 6GB/64GB, με την έκδοση 6GB/128GB να κοστίζει 330 δολάρια και την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για τις 10 Νοεμβρίου.

Πηγή

https://www.gsmarena.com/lenovo_z5_pro_goes_official_with_a_slider_indisplay_fp_and_snapdragon_710-news-34013.php

 

gsmarena_005.jpg

gsmarena_003.jpg

gsmarena_001.jpg

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

member since: September 2003

Link to comment
Share on other sites

ωραιο κινητο και σε καλη τιμη.οσον αφορα τον επεξεργαστη καλα εκανε και εβαλε τον 710 να μην κονταροχτυπιεται με τις αλλες 2 εταιριες,και να κρατησει χαμηλα την τιμη.το μονο προβλημα ομως ειναι θα ερθει ελλαδα;δεν βλεπω πουθενα κινητα lenovo.μονο στην κινα;
Link to comment
Share on other sites

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υποστηριζει Β20 και τι λεει απο διαρκεια ζωης μπαταριας.Το κινητο φαινεται διαμαντακι για την τιμη του
Link to comment
Share on other sites

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υποστηριζει Β20 και τι λεει απο διαρκεια ζωης μπαταριας.Το κινητο φαινεται διαμαντακι για την τιμη του

 

Σύμφωνα με το kimovil δεν υποστηρίζει Β20. Τώρα, αν βγει κάποια Global έκδοση θα δούμε. Από αυτονομία το κόβω, βάσει επεξεργαστή και μπαταρίας, να βγάζει τη μέρα, όχι κάτι πολύ παραπάνω.

 

Πάντως για την ώρα, αν βγει σε έκδοση με Β20 και η Lenovo έχει κάνει καλή δουλειά με την κάμερα, με ψήνει πολύ. Ο 710 μια χαρά επεξεργαστής είναι, μέχρι και Fortnite παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...