r31134 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εγω ειμαι Θεσσαλονίκη, δεν βολευει απογευμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εγω εαν μπορέσω ειμαι μέσα. Και λέω μπορέσω γιατι γυρνάω σπίτι επτά και με περιμένει μια γυναίκα που έχει λίγες ώρες πριν στο σπίτι και ενας 3 και 5 μικροί να μας σταξουν! Περιμένω απλα να μεγαλώσουν λίγο, αυτό κάνω! :lol: Μια απο τα ίδια! Γυρνάω 19:00-19:30 η γυναίκα μου κατα τις 18:00 και ένα διχρονο και ένα τρίχρονο να μας στάξουν κανονικά! Βρές χρόνο και στείλε μου,θα σου στείλω και pm Εγω ειμαι Θεσσαλονίκη, δεν βολευει απογευμα :p :lol::lol: με βιντεοκλήση εσύ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Η εφαρμογη ειναι ακριβεστατη και δεν ξεκολλαει αμα περασεις το πρωτο 24ωρο.Η αισθηση ειναι οπως οι κλασικες απλα ειναι λιγο πιο μαλακη.Οσα σημαδια γινονται πανω της αυτοεπουλωνονται. Δεν ειναι σαν το τζαμι βεβαια αλλα οι τρατζουνιες πονανε... Αν δεν θες να ρισκαρεις,να στο δειξω μιας και ειμαστε συντοπιτες. Η προσφυση αυξηθηκε συλονικα στο πιασιμο με το χερι αλλα η χρηση με το δαχτυλο εχει μικρη διαφορα απο το τζαμι Copter πέρασες; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Καλημερες παρεα :) ειχαμε πρωινη ενημερωση :happy: Παιδια δεν ειμαι φαν της φωτογραφιας και οτι εχω βγαλει με ολες τις συσκευες που αλλαζα στα ματια μου μια χαρα φαινονται, προσωπικα κραταω την στιγμη και το συναισθημα της αποτυπωσης παρα τις τεχνικες λεπτομερειες. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Copter πέρασες; Ζagg λεγεται και την βαζει το Mediamrtk. Εχει και μια φθηνότερη αλλα λεπτοτερη μου ειπαν αλλα δεν ασχοληθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Καλημερες παρεα :) ειχαμε πρωινη ενημερωση :happy: Παιδια δεν ειμαι φαν της φωτογραφιας και οτι εχω βγαλει με ολες τις συσκευες που αλλαζα στα ματια μου μια χαρα φαινονται, προσωπικα κραταω την στιγμη και το συναισθημα της αποτυπωσης παρα τις τεχνικες λεπτομερειες. Την καλύτερη δουλειά κάνεις!!!! Εγώ άρχισα να ασχολούμαι μετά την 2η γεννά. Καταλαβαίνεις πιστεύω γιατί; Να μη γίνομαι ανάρμοστος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εγω βγαζω φωτο καθε φορα που κανω εκδρομες-εξορμησεις ακομα και μεσα στην πολη. Κυριως λατρευω τη φυση και ειδικα τωρα την ανοιξη. Ιδια χρηση εκανα και παλιοτερα απλα τωρα ψαχτηκα λιγο παραπανω λογω σκοτεινων φωτογραφιων σε κλειστους χωρους οποτε σκαλιζω να δω τι αποτελεσμα κανει καθε ρυθμιση. Σε αυτα τα τοπια ημερας δεν το αλλαζω το ΧΖ3 με κανενα κινητο αυτη τη στιγμη. Αρχοντα αυτο με την πρωινη ενημερωση τι ακριβως ειναι? Ηρθε update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Καλησπερα :) το πρωι μου ηρθε ενημερωση συστηματος, 52.0.Α.8.26, μετα την ενημερωση εφαγε ενα σκαλωμα καθως παγωσε για λιγο, του εκανα επανεκκινηση και μεχρι στιγμης ειναι ρολοι, μου το ζητησε ενας γνωστος το θηριο για αγορα αλλα δεν μπαινω σε διαδικασια ξανα, μια χαρα σετακι το εχω με τα ακουστικα. :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Καμια αλλαγη ειδες? Σ εμενα ενω εμφανισε διαθεσιμη αναβαθμιση οταν στο συνδεσα στο pc copmpanion μετα το εξαφανισε Edited April 8, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Καμια αλλαγη ειδες? Σ εμενα ενω εμφανισε διαθεσιμη αναβαθμιση οταν στο συνδεσα στο pc copmpanion αλλα με το εξαφανισε Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου καποια διαφορα, το σκαλωμα ομως ειχα χρονια να το δω σε ανδροιντ συσκευη :blink: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εμένα γιατί δεν μου ήρθε τίποτα? Εν τω μεταξύ σήμερα έφαγε σκάλωμα και το δικό μου:) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) To Pc Companion εφαγε το σκαλωμα σε εμενα,οχι η συσκευη. Συνδεσα για να μεταφερω φωτογραφιες. Του Αρχοντα μιαζει φυσιολογικο να εγινε μετα απο αναβαθμιση. Edited April 8, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εμένα γιατί δεν μου ήρθε τίποτα? Εν τω μεταξύ σήμερα έφαγε σκάλωμα και το δικό μου:) Γενικως φαινεται σημερα σκαλωσαν ολα pc και XZ3 :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλησπερες :) τελικα σας ηρθε η ενημερωση; σημερα ελαβα και το σχετικο μαιλ για αυτην. Ποσοι ειμαστε οι κατοχοι του θηριου.......μας βλεπω στο νημα τρεις και ο κουκος :lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Δεν ηρθε ακομα τιποτα σε μενα. 3 ειμαστε νομιζω εδω Ελλαδα και ενας φιλος στην Σουηδια αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Δεν ηρθε ακομα τιποτα σε μενα. 3 ειμαστε νομιζω εδω Ελλαδα και ενας φιλος στην Σουηδια αν δεν κανω λαθος. Μηπως παιζει ρολο Δημητρη οτι το δικο μου ηταν για την ρωσικη αγορα ; Πολυ λιγοι ειμαστε :( για τετοιο κοσμημα. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) Δεν πειραζει,λιγοι και συλλεκτικοι! Το εχουν καταντισει δυσευρετο και ο κοσμος ασχολειται με τα υπολοιπα. Σε μαγαζι μπαινεις και βλεπεις σταντ και υπαλληλους εταιριων να ερχονται να σ αρπαξουν για να δεις τα δικα τους.Λογικο. Η Sοny ομως πιανει μισο μαγαζι με τα playstation και τηλεορασεις. Για το update κατι τετοιο θα γινεται γιατι χθες εψαχνα σε xperiablog κλπ και δεν εβγαζε κατι σχετικο. Μια μινι ανασκοπηση ως τωρα: Με την εξαφανιση των soft buttons και την απουσια καθε ειδους θηκης, το λατρεψα ακομα περισσοτερο.Και για το σχημα,μεγεθος κλπ αλλα και γιατι εχεις ολη την οθοναρα εκμεταλλευσιμη και για τα ματια σου.Καθε ερα και καλυτερα.Επισης,ειναι επαρκεστατη σε απευθειας εκθεση στον ηλιο. Δεν υπαρχει το παραμικρο ζητημα να μην δεις. Τωρα αν αλλες ειναι πιο φωτεινες ή πιο σκοτεινες δεν ξερω αλλα μια χαρα κανει τη δουλεια της. Ο ηχος απο τα ηχεια συνεχιζει να ειναι μοναδικος ειδικα οταν το ξαπλαρεις. Δυνατος,καθαρος και νιωθεις το στερεο πολυ ομορφα. Καθομαι και βαζω κατι βιντεο του στυλ Peru 8K στο youtube μονο και μονο για να το χαζευω. Και η AOD επισης αν και την δουλευω ξανα εδω και λιγες μερες. Την φροντιδα μπαταριας δεν εχω καταφερει να ενεργοποιησω ακομη.Υποψιαζομαι οτι ισως να φταιει οτι χρησιμοποιω ασυρματη φορτιση.Παρολο που δοκιμασα να το φορτισω σχεδον ιδια ωρα για μερες. Εννοειται nova launcher και γραφικα στο 0 ή 0.5 και ολα με χειρονομιες.Κροτιδα. Ετσι θα στησω ενος φιλου φρεσκο Mi9 αυτες τις μερες. Η καμερα την ημερα ειναι κατα την αποψη μου απο τις καλυτερες της αγορας τωρα σε φυσικοτητα χρωματος,λεπτομερια,ευκρινεια. Βεβαια λειπει πολυ ο σταθεοποιητης και καποιες εξτρα λειτουργιες αλλα αν μαθεις να φωτογραφιζεις με αυτες τις δυσκολιες,θα γινεις καλυτερος αργοτερα σε οτι συσκευη και αν πιασεις.Τις βραδινες τις παλευουμε απο δω κι απο κει και μπορουμε να βγαλουμε καλυτερες απο την στοκ ρυθμιση.Ο καθενας με τον τροπο του. Το Gps επισης κλειδωνει αμεσως δορυφορους,οσες φορες και αν το δουλεψα σε εκδρομες. Πολυ καλο.Βεβαια στην πλοηγηση καταπινει τα αντερα του απο μπαταρια. Να μας δωσουν και ενα dark mode και wifi calling και τι στον κοσμο... Η αναμονη με πολυ κακο σημα cosmote οπως εγραψα προσφατα,ηταν περιπου 1% μονοκαρτο και 3% δικαρτο (cosmote+Q) σε 6 ωρες. Σε μονοκαρτο εχω την 128αρα microSD της Samsung και ειμαι ευχαριστημενος ως τωρα. Το αποτυπωμα δουλευει απροβληματιστα και οσο παραξενο και αν φαινεται,η φαινομενικα λαθος θεση εχει συνηθιστει πολυ γρηγορα. Το bluetooth συνεργαζεται αψογα με υπολογιστη και με το συναγερμο του αυτοκινητου μου αλλα ειναι το πιο ενεργοβορο πραγμα και σε αναμονη. NFC δεν χρειαστηκα ποτε. Δεν ξερω πως ακουγομαι στις κλησεις.Αρχοντα εσενα σε ακουγα καμπανα παρολο που περπατουσα στο δρομο.Δεν ξερω αν μιλουσες απο το ΧΖ3.Πολυ καλη ποιοτητα. Κολληματα μηδεν,ταχιστο ανοιγμα εφαρμογων και ειδικα των συχνα δουλεμενων. SD 845 ειναι αυτος. Τι βασικες εφαρμογες χρησιμοποιειτε? Εγω εχω aquamail,simple pro for facebook,kiwi browser,simple album επειδη παιζουν σε τελειως μαυρο και δεν με κουραζουν το βραδυ και επειδη η στοκ συλλογη δεν μ αρεσε καθολου. Audify music player, X video player,ΚakaoTalk επισης σε μαυρο θεμα κατραμι. Θελω να μαθω την tasker και να το απογειωσω σε πολλα πραγματα αλλα θελει χρονο και διαβασμα. Edited April 9, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Παιδιά εδώ να βλέπετε για τα updates https://xpericheck.com/device/H9436 Και ναι το RU πήρε το update , υποθέτω αύριο μεθαύριο και τα άλλα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Δημήτρη όπως πάντα εξαιρετική η τοποθέτηση σου. Βρισκόμουν σε σημείο του σπιτιού με κάκιστο σήμα αλλά παραδόξως η επικοινωνία ήταν άριστη σε ποιότητα. Για τις εφαρμογές θα δούμε από κοντά γιατί είναι ένα κομμάτι του κινητού με εξαιρετικό ενδιαφέρον :) @AnDas το αβαταρ του Z ultra έχεις; τι κινητό έπος ήταν αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Παιδιά εδώ να βλέπετε για τα updates https://xpericheck.com/device/H9436 Και ναι το RU πήρε το update , υποθέτω αύριο μεθαύριο και τα άλλα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :up: ευχαριστούμε! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Ήρθε τελικά και του Απριλίου! Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Μου ήρθε σήμερα τo update στο xz2.. Ενημέρωση ασφαλείας Απριλίου και τίποτα παραπάνω. Στο xz3 μπήκε dark mode και νέος launcher που έλεγαν αν την έχει πάρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Μπααα, τιποτα δεν βαλανε. Το πηρα το update. Μαλλον δεν βλεπω να παιρνουμε τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 τι διαφορές έχει ο παλιός με τον νέο launcher? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Στο xz2 που τον δοκίμασα η βασική διαφορά είναι ότι υποστηρίζει gestures.. Η εμφάνιση είναι λίγο πιο κοντά στον pixel launcher απ'ότι είδα αλλά κατά τα άλλα μικρές διαφορές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts