guy_fawkes Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 κι άλλο?ή είναι αυτό που πήραμε πριν απο μια εβδομάδα? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το σηματάκι με το αυτοκίνητο αριστερά τι είναι? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Η 8.14 είναι αυτή που βγήκε πριν μια βδομάδα περίπου Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelk Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 H ROM είναι Cosmote branded. Μπορείς να βάλεις εύκολα και χωρίς να χάσεις εγγύηση οποιαδήποτε unbranded προορίζεται για το συγκεκριμένο μοντέλο. Στην πράξη όλα γδέρνονται. Αν το έχεις όπως λες, δε θα τις γλυτώσεις τις γρατσουνιές. με ποιο προγραμμα γιννεται το flasharisma? και που βρισκω official roms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Έλα είναι επιεικώς γελοίο δεν είναι ότι διαφωνώ σε όλα σε ότι γράφουν αλλά δεν γίνεται να παίρνει χαμηλότερη βαθμολογία από huawei p20 pro Γιατι δεν γινεται?Το p20pro(και το mate20pro) εχει μια απο τις καλυτερες καμερες για φωτογραφιας σε κινητα(οχι video) απο πλευρας δυνατοτητων. Απο που και ως που το XZ3 να ειναι πανω απο το p20pro? Στα σχολια κατω απο το p10 παντως δεν βλεπω τοσο πολυ αυτο που λες περι κοροιδιας(ασε που εχει και λιγα σχολια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 με ποιο προγραμμα γιννεται το flasharisma? και που βρισκω official roms? Με ενα απλό search στο Google το βρίσκεις https://www.hardreset.info/devices/sony/sony-xperia-xz3/faq/firmware-flash/ Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Γιατι δεν γινεται?Το p20pro(και το mate20pro) εχει μια απο τις καλυτερες καμερες για φωτογραφιας σε κινητα(οχι video) απο πλευρας δυνατοτητων. Απο που και ως που το XZ3 να ειναι πανω απο το p20pro? Στα σχολια κατω απο το p10 παντως δεν βλεπω τοσο πολυ αυτο που λες περι κοροιδιας(ασε που εχει και λιγα σχολια). Αν δεν εχει κανει λαθος τα μοντελα που θελει να συγκρινει ,το p20 pro και mate 20 pro εχει απο τις καλυτερες καμερες της αγορας. Στο κομματι φωτογραφιας.Στο βιντεο αλλαζει λιγο το σκηνικο. Το P10 σε ημερησιες φωτο εβγαζε εξαιρετικα απλα με λιγο πιο εντονα χρωματα και λιγο πιο εντονο sharpness. Στο βιντεο εκανε κατι σαν σπασιματα,σαν νερα.Σε ενα απο τα βιντε παραπανω,φαινεται εντονα. Αλλα γενικα οι βαθμολογιες του συγκεκριμενου site και η καταταξη ειναι λιγο κουκουρουκου σε ολα τα κινητα με βαση τα γραφομενα κατοχων ανα τον κοσμο.Δεν συμβαδιζουν πολλες φορες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα η σονυ μου είπε καλημέρα με update. Sent from my H9436 using Tapatalk Το πηραμε πριν λιγο καιρο αυτο το update. Στην εφαρμογη Αλμπουμ βγαλανε καποια πραγματα.Κατι αλλο δεν εντοπισα οποτε θα αφορα ασφαλεια,σταθεροτητα.Στου Απριλιου ακουγονται καλα πραγματακια αλλα οχι επισημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Το πηραμε πριν λιγο καιρο αυτο το update. Στην εφαρμογη Αλμπουμ βγαλανε καποια πραγματα.Κατι αλλο δεν εντοπισα οποτε θα αφορα ασφαλεια,σταθεροτητα.Στου Απριλιου ακουγονται καλα πραγματακια αλλα οχι επισημα. σαν τι?έστω και ανεπίσημα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι δεν γινεται?Το p20pro(και το mate20pro) εχει μια απο τις καλυτερες καμερες για φωτογραφιας σε κινητα(οχι video) απο πλευρας δυνατοτητων. Απο που και ως που το XZ3 να ειναι πανω απο το p20pro? Στα σχολια κατω απο το p10 παντως δεν βλεπω τοσο πολυ αυτο που λες περι κοροιδιας(ασε που εχει και λιγα σχολια). Για την dxomark αναφερόμασταν και πώς βαθμολογεί Αν θές να βλέπεις μη φυσικά χρώματα τότε ναι έχει καλύτερη κάμερα,αν αναλογιστείς και ότι το video είναι πολύ κατώτερο απο το XZ3 τότε η βαθμολογία της dxomark είναι για γέλια. Επίσης για να κάνω εγω αντίστροφη ερώτηση απο που κι ως που το p20 pro καλύτερο απο το xz3? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Τα γραψα πριν μερικες μερες λιγο πιο πισω (launcher-dark mode-καμερα) Ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 σαν τι?έστω και ανεπίσημα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την dxomark αναφερόμασταν και πώς βαθμολογεί Αν θές να βλέπεις μη φυσικά χρώματα τότε ναι έχει καλύτερη κάμερα,αν αναλογιστείς και ότι το video είναι πολύ κατώτερο απο το XZ3 τότε η βαθμολογία της dxomark είναι για γέλια. Επίσης για να κάνω εγω αντίστροφη ερώτηση απο που κι ως που το p20 pro καλύτερο απο το xz3? Ε δεν ξερω,δες τα specs των καμερων της καθε εταιρειας ποια ειναι στα χαρτια,βαλε και τον παραγοντα software στο παιχνιδιοπως και το Night mode και μετα σκεψου το γιατι. Για τον ιδιο λογο που και η Google αν και εχει μια μονο καμερα,λογω της δουλειας στο software βγαζει τοσο καλα αποτελεσματα. Δεν ξερω πως προεκυψαν τα αποτελεσματα του XZ3 στο Dxomark,αλλα στο XZ premium θυμαμαι μια χαρα καλη βαθμολογια του ειχε βαλει πιο παλια,δεν ειναι οτι εχει hate προς την Sony χωρις λογοhttps://www.dxomark.com/sony-xperia-xz-premium-camera-for-smartphone-photography-enthusiasts/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Πάντως βγάζει βαθμολογίες για Sammy Huawei και xiaomi στα μπαμ πριν καλά καλά κυκλοφορήσουν και εδώ βλέπω μια μεγάλη χρονοκαθυστέρηση όπως επίσης δεν έχει ακουμπήσει αυτό που κατά την γνώμη μου θα κάνει παπάδες στην φωτογραφία Nokia 9! Δε ξέρω τι παίζει δε με ενδιαφέρει κιόλας καθώς μου αρέσει να βλέπω τα δείγματα των φίλων εδώ και από κάνα 2 YouTubers όχι πάρα πάνω. Κοίτα εδώ ρε φίλε: Στο 2:44 , αυτό και καλά είναι το pro pro!μα γίνεται να τραβάει έτσι το βράδυ;άντε και έχει manual στο βίντεο και κατεβασες κλείστρο και πάλι δε θα επερνε την κίνηση του ανθρώπου σωστά με αργό χρόνο. Δηλαδή να εμπιστευτώ τι; Την ώρα που πέρσι τα pro 20 και mate τα σκατωνουν στον βίντεο! Ποσο άλμα πια; Κανένα δεν πιστεύω. Όπως είπα μόνο τους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Ε δεν ξερω,δες τα specs των καμερων της καθε εταιρειας ποια ειναι στα χαρτια,βαλε και τον παραγοντα software στο παιχνιδιοπως και το Night mode και μετα σκεψου το γιατι. Για τον ιδιο λογο που και η Google αν και εχει μια μονο καμερα,λογω της δουλειας στο software βγαζει τοσο καλα αποτελεσματα. Δεν ξερω πως προεκυψαν τα αποτελεσματα του XZ3 στο Dxomark,αλλα στο XZ premium θυμαμαι μια χαρα καλη βαθμολογια του ειχε βαλει πιο παλια,δεν ειναι οτι εχει hate προς την Sony χωρις λογοhttps://www.dxomark.com/sony-xperia-xz-premium-camera-for-smartphone-photography-enthusiasts/ μίλησα εγω για hate? στα χαρτιά?σίγα μην παίξουμε και σούπερ ατού:lol: Τέλος πάντων απο κάτι galaxy s9+ και huawei p20 pro πολύ ανώτερο το XZ3 θες να βγάζει παρόμοιες πάνω κάτω φωτογραφίες?βάλε την κατώτερη ανάλυση στην οθόνη,βάλε βιντεο κατώτερο(το huawei) φωτό το s9+ όχι και τόσο καλές ε όλα είναι προς το sony. Εν τω μεταξύ άσχετο ρε παιδιά αλλά 750+ ευρώ το s10e???έλεος ποιος ο λόγος δεν έχω βρεί ακόμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως βγάζει βαθμολογίες για Sammy Huawei και xiaomi στα μπαμ πριν καλά καλά κυκλοφορήσουν και εδώ βλέπω μια μεγάλη χρονοκαθυστέρηση όπως επίσης δεν έχει ακουμπήσει αυτό που κατά την γνώμη μου θα κάνει παπάδες στην φωτογραφία Nokia 9! Δε ξέρω τι παίζει δε με ενδιαφέρει κιόλας καθώς μου αρέσει να βλέπω τα δείγματα των φίλων εδώ και από κάνα 2 YouTubers όχι πάρα πάνω. Κοίτα εδώ ρε φίλε: Στο 2:44 , αυτό και καλά είναι το pro pro!μα γίνεται να τραβάει έτσι το βράδυ;άντε και έχει manual στο βίντεο και κατεβασες κλείστρο και πάλι δε θα επερνε την κίνηση του ανθρώπου σωστά με αργό χρόνο. Δηλαδή να εμπιστευτώ τι; Την ώρα που πέρσι τα pro 20 και mate τα σκατωνουν στον βίντεο! Ποσο άλμα πια; Κανένα δεν πιστεύω. Όπως είπα μόνο τους χρήστες. ακριβώς αυτό! μόνο αυτά που βλέπω,στα χαρτιά όλα καλά και κακά είναι. Εδώ σου λέω έβαλε καλύτερη κάμερα το iphone 7 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Μη ξεχνάς όμως ότι το dxo mark έχει αλλάξει και τον τρόπο βαθμολογίας βάζοντας μέσα και άλλα χαρακτηριστικά όπως το bokeh και το zoom πράγμα που εκ των πραγμάτων λόγο 1 φακού δεν έχουμε για αυτό και τόσο χαμηλά. Αλλά έβαλε και 4 μόνο φωτογραφίες στο άρθρο!!! Τέλος πάντων ας μη το πάμε παραπέρα ένα site είναι δεν είναι ούτε πανάκεια αλλά ούτε με το ζόρι φουλ διεφθαρμένο. Υ.γ πάντως λίγο εεεεεεεεε είναι ας μη το παραβλέπουμε από την βαθμολογία στα βίντεο των Huawei που ούτε 960 fps δεν έχουν ντομπρο! 240 fps είναι φρεναρισμενα!!!! Υ.γ 2 .όλο έχουμε λέω αλλά έχω το xz1 εγώ! ΧαχαχαχαχαχΧαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 εν τω μεταξύ άσχετο αλλά γιατί το Χ1 διαφημίζει οτι μπορεί και χωρίζει την οθόνη στα 2 για περιήγηση και πάνω και κάτω αφού και το ΧΖ3 το κάνει και ίσως όλα τα sony ή android(?) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παιδες,σχεδον μαζεψα τις φωτογραφιες μου απο αυτο το νημα και λεω να ξεκινησουμε ενα γενικο φωτογραφικο νημα για ολα τα ΧΖ αν θελετε. Βαλτε και εσεις το υλικο σας και σιγα σιγα να βαζουμε μονο εκει τις φωτογραφιες μας (ή και εκει). Να το ανακοινωσουμε και στα αντιστοιχα θεματα να ερθουν και αλλα μελη να βαλουν υλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 εν τω μεταξύ άσχετο αλλά γιατί το Χ1 διαφημίζει οτι μπορεί και χωρίζει την οθόνη στα 2 για περιήγηση και πάνω και κάτω αφού και το ΧΖ3 το κάνει και ίσως όλα τα sony ή android(?) Προφανώς θέλει να δικαιολογήσει/προμοτάρει την αναλογία 21:9 της οθόνης. Είδα από κοντά τη νέα σειρά με αυτήν την αναλογία και η αίσθηση είναι λίγο περίεργη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παιδες,σχεδον μαζεψα τις φωτογραφιες μου απο αυτο το νημα και λεω να ξεκινησουμε ενα γενικο φωτογραφικο νημα για ολα τα ΧΖ αν θελετε. Βαλτε και εσεις το υλικο σας και σιγα σιγα να βαζουμε μονο εκει τις φωτογραφιες μας (ή και εκει). Να το ανακοινωσουμε και στα αντιστοιχα θεματα να ερθουν και αλλα μελη να βαλουν υλικο. τέλεια προχώρα το και βάζω και τις δικές μου Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Bruno αυτό ακριβώς θέλει να πει. r31134 εγώ είμαι μέσα με τα μπούνια. Τι θες να μπαίνει εκεί;μόνο κατευθείαν από την συσκευή η και με edit σαν το νήμα των Huawei που βαζουν και καλλιτεχνικές και είναι όμορφο πολύ; Εγώ πιστεύω θα βοηθήσει κοσμο να μάθει από εμάς εμείς από αυτούς και να μπαίνουν τα πάντα από καλές μέχρι κακές φωτογραφίες για να βλέπουμε που πονάμε και πως θα βγαίνανε καλύτερα. Επίσης όσο γίνεται να ανεβαίνουν από Flickr imgbb Google photos και γενικά site που να φαίνεται το exif data για να μπορούμε να δούμε και να δούνε πως τραβήχθηκε η φωτογραφία. Εάν το ανοίξεις μου λες και αν θες να το ποσταρω στα ενδιαφέρομενα νήματα. Πρέπει να γίνει γιατί η Sony με τις συσκευές που βγάζει σε προσφορές κουτσοπουλαει σιγά σιγά και καλό θα είναι να μπορέσει κάποιος να δει δείγματα μα και να βελτιωθεί η έστω να κάνει παρεα μέσο ενός τέτοιου topic. Το νήμα εδώ το εκμεταλλευθηκαμε αρκετά πιστεύω για το θέμα φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 (edited) Γνωμη μου ειναι να μπαινει παντα πρωτη η γνησια απειραχτη φωτο και μετα να βαζουμε ειτε συγκριτικα ρυθμισεων (δηλαδη η ιδια φωτο τραβηγμενη με αλλες ρυθμισεις) ειτε τις καλλιτεχνικοτερες-επεξεργασμενες. Εγω χρησιμοποιω το Flickr οποτε απο εκει ια ανεβασω. Το postimage ο αφηνω στην ακρη.Οτι θελετε ο καθενας εννοειται Edited March 22, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Σωστός,οπότε το ανοίξεις μας λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7805921#post7805921 Ετοιμο το νημα. Διαδωστε το στα αντιστοιχα θεματα αν θελετε.Οτι προτασεις εχετε γραψτε τες πρωτου αρχισει το ανεβασμα φωτογραφιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 δεν έχει ακουμπήσει αυτό που κατά την γνώμη μου θα κάνει παπάδες στην φωτογραφία Nokia 9! Μην εισαι τοσο σιγουρος γιατι στο διπλα θεμα του αν δεις,δεν ειναι πολυ καλα τα πραγματα για το εν λογω κινητο. Αν θες ριξε μια ματια,μην βγουμε τσαμπα off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Στοκ καμερα,auto και χωρις καμια απολυτως επεξεργασια. DSC_0496 by Dim Tsak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Στοκ καμερα,auto και χωρις καμια απολυτως επεξεργασια. DSC_0496 by Dim Tsak, on Flickr Ανοίξατε ξεχωριστό θέμα για τις φωτογραφίες... ας μη γράφουμε και εδώ τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Δεν βρισκω κακο αν καποιος θελει να βρει μεμονωμενα πληροφοριες για μια συσκευη να υπαρχουν και εδω οι φωτογραφιες. Κανενα προβλημα αφου θελετε ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Δεν βρισκω κακο αν καποιος θελει να βρει μεμονωμενα πληροφοριες για μια συσκευη να υπαρχουν και εδω οι φωτογραφιες. Κανενα προβλημα αφου θελετε ετσι. Ανοίξατε ξεχωριστό θέμα για τις φωτογραφίες και καλά κάνατε, δε διαφωνεί κανείς σε αυτό. Εκεί όμως αρκεί, δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts