Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχας καλησπερα Χρονι πολλα κ Καλη Χρονια οτι καλο θελει ο καθενας κ στην αγαπητη ΣΟΝΥ ελπιζω να τους αποστομοσει ολους....με το ΧΖ4 που θα ειναι τρελα

Παλιος κατοχος sONY XPERIA Z ULTRA

Τωρα.. στο θεμα μας επιτελους για μενα ενα πανεμορφο τηλεφωνο για μια λεω αλλα με μια οθονη κοσμημα..

Ειμαι Πανευτηχης που ειμαι κ εγω ΝΕΟΣ κατοχος κ ερχομαι κ εγω στην παρεα σας αγορασμενο απο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ στα 644ε κ με δωροεπιταγη 10ε για αλλη αγορα κ Μπονους αλφα -19ε βεβαια το κουλο ειναι οτι στο μαγαζι το ειχε 799ε!!!!:worry::worry::worry:

Ερχομενος απο i6s plus....ως φετος που ψανομουν κ ελεγα den dino 1300-1500e you crazy

πηρα π20 προ μπορω να πω τρελα ωραια αλλα η οθονη δεν με τρελανε οσο η καμερα του κ ψαχνωμουν για κανα ακομη κινεζο αλλα ειπα οχι κ ψαχνωντας βρηκα στο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ το επαιξα λιγο στα χερια μου κ το ερωτευθηκα Α-Μ-Ε-Σ-Ω-Σ το μονο μου ισως παραπανω ειναι οτι η μαμα εταιρια δεν φερνει τα αλλα χρωματα ειδικα το πρασινο κ ειδικα το μπορντο!!!!

τα μονα καταστηματα λιανικης που το εχουν ειναι το ΠΛΑΙΣΙΟ Κ Ο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ!!!

τωρα θα ηθελα της βοηθεια σας σε 2-3 πραγματα ψαχνω ενα ασυρματο φορτιστη αλλα επειδη ειμαι καινουργιος δεν ειμαι 100% μη κανω κανα λαθος κ τρεχω στα σερβις να τονισω οτι εχω διαβασει ολο το νημα κ εχω κατασταλαξει σε 2

https://www.ravpower.com/p/ravpower-qi-certified-fast-wireless-chargers-10w.html

https://www.plaisio.gr/tilefona/fortistes/chargers/Belkin-Asurmatos-Fortistis-F7U050VFBLK.htm

μπορει να μου καποιος η αν εχει κατι να προτεινει καποιος καλοδεχουμενος

επισης η τελευται αναβαθμιση που μου εβγαλε ειναι η 52.0.Α.3.126 σωστα?

Κ κατι τελευταιο οταν το πρωτο ανοιξα ανοιξα το ιστοτοπο της σονυ στο ΧΖ3 κ αναφερε οτι πριν την πρωτη χρηση καλο θα ειναι τουλαχιστον 30 λεπτα φορτιση σωστα η λαθος?επισης ποιος ειναι ο σωστος τροπος φορτισης του τηλεφωνου συγκεκριμενου δηλαδη εγω τα περισσοτερα μου τηλεφωνα 1 φορα το μηνα το αφηνα να κλεισει απο μπαταρια κ της αλλες φορες στο 10-15% το φορτωνα

Ευχαριστω πολλη κ

SONY IS BACK FINALLY....

Επιτελους κι αλλος φιλος! Για πρωτη χρηση και εκδοση λογισμικου ειναι οπως τα εγραψες. Για ασυρματη φορτιση, εχω τον belkin γιατι ειναι πιο πολλα watt και εχει τρια χρονια εγγυηση(ενεργοποίηση προιοντος κανεις στο site,αγορασμενο απο public).

H τιμη ειναι 644ευρω για το κινητο απλα το πλασαρουν ως προσφορα απο 799. Στο mediamarkt το πηρα γιατι μονο εκει ηταν ετοιμοπαραδοτο.Μονο στην Πυλαια κιολας

Για τα χρωματα συμφωνω, ειδικα για το πρασινο.

Για την φορτιση το σταματησα αυτο με το πληρες αδειασμα-γεμισμα γιατι στρεσαρεραι περισσοτερο η μπαταρια. Εχει φροντιδα μπαταριας η οποια μαθαινει τις ωρες φορτισης σου αλλα σ εμενα δεν καταφερε κι ετσι την απενεργοποιησα. Ο σκοπος της ειναι να φτανει πολυυυ αργα στο 100%φορτιση.

Edited by r31134

να πω την γνωμη για την φορτιση.

να μη την αδειάζετε απο οσα εχω διαβασει μονο κακο της κανετε.

συμφωνα με τα περισσοτερα άρθρα ξερω οτι η σωστη φορτιση για μακροζωία ειναι αναμεσα στα 40 με 80 .

απο εκει και περα φυσικα δε θα μας γινει ανχος αυτο!

εγω ενα z5 που ειχα πριν το φορτιζα οποτε μου κατεβαινε αλλα ποτε κατω απο 20% δε το αφηνα να πεφτει,αποτελεσμα ακομα εχει την αυτονομια που ειχε.

επισης η sony εχει την φροντιδα μπαταριας που σου λεει - βαλτο την νυχτα και εγω θα φροντισω να φθασει στο 100 ακριβως πανω ειτε στο ξυπνητήρι ειτε με βαση τα στατιστικα που εχω για εσενα και ξερω ποτε το περνεις στο χερι.

οποτε δε βρισκω ανχος με την φορτιση,τα sony δεν χανουν μπαταρια,οπως δεν γνωριζουν lag.

Υπαρχει και ο γνησιος ασυρματος φορτιστης της Sony ξεχασα να πω. Ειχε κοντα 100 ευρω και επεσε στα 70 ευρω.

edit: Συνεχιζω μετα τις πρωινες φωτογραφιες, με φωτογραφιες του κινητου σε συνθηκες νυχτας,χιονισμενα παντου και πολυ φωτεινος ουρανος. Ωρα 00.30 περιπου. Φως υπαρχει μονο απο τον ουρανο και 2-3 μπαλκονια στολισμενα αλλα σε αποσταση. Το ιδιο σκηνικο με το πρωι.

Στο auto δεν θα εχετε καλα νυχτερινα αποτελεσματα και θα απογοητευθειτε ισως,αλλα στο manual με μονη ρυθμιση του κλειστρου αρχικα σε 1/16sec και εν συνεχεια σε 1/8sec,χωρις φλας και με το HDR ενεργοποιημενο αυτοματο(η εκθεση EV οσο κι αν παιξω,επειδη οι πηγες φωτος ειναι μακρια,πρακτικα δεν εχουν καμια διαφορα). Οσο πιο σταθερο το κινητο τοσο καλυτερα αποτελεσματα.Εννοειται δεν εχει επεξεργαστει το παραμικρο στις φωτογραφιες.

1/16sec DSC-0069.jpg

1/8sec DSC-0070.jpg

Edited by r31134

Παιδιά, ισχύει ότι η συσκευή υποστηρίζει το πρότυπο φόρτισης Power Delivery 3.0 κι όχι το κλασικό Qualcomm Quick Charge 3.0; Υπάρχει τέτοιος φορτιστής από τη Sony, δεδομένου ότι δίνει πολύ περισσότερα watt απ' ό,τι το QC3.0 (18 watt) ;;;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ισχυει. Η sony αναμενεται συντομα να κυκλοφορησει δικο της φορτιστη PD

Ισχυουν και τα δυο. Η sony αναμενεται συντομα να κυκλοφορησει δικο της φορτιστη PD

Διάβασα στο xda ότι η Sony έχει απενεργοποιήσει το κύκλωμα QC3.0 κι ότι η συσκευή φορτίζει γρήγορα μόνο με φορτιστή power delivery. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν εχουμε μελος με PD φορτιστη. Αφου υποστηριζει αυτο το πρωτυπο και εχει καταργησει το QC τοτε για μεγιστη αποδοση θες μονο PD

Το καλό με το power delivery όμως είναι πως είναι πολύ πιο αποδοτικό, και υπάρχουν ήδη στην αγορά πολύ καλοί third-party φορτιστές από κορυφαίες εταιρείες, π.χ. Anker, Aukey κλπ.

Παιδια καλησπερα θα επιστρεψω κ παλι στο πρωτο μου νημα συγγνωμη κ παλι εαν γινομαι κουραστικος αλλα θα ηθελα παλι την γνωμη σας τελικα πηρα φορτιστη μου εστειλε συγγενης μου δωρο τον ειπα βεβαια οτι ηθελα φορτστη τετοιον λογο κοστους τον ειπα

https://www.ravpower.com/p/ravpower-qi-certified-fast-wireless-chargers-10w.html ειναι καλος?

βεβαια δεν ειναι ΜΠΕΛΚΙΝ αλλα θα ηθελα να ρωτησω επειδη με τα ρευματα δεν θελω να καω τιποτα ζημια θα εχω κανα προωλημα?

Μπορω να τον χρησιμοποιησω κ αργοτερα να παρω αυτον αν βγει τιποτα προσφορα

https://www.belkin.com/us/p/P-F7U052/

κ συνεχιζω με την γνωμη 15 ημερον κ κατι μπορω να πω οτι 1000% σε σχεση με καποια αλλα κινεζικα οτι ειναι ποιοτικοτατη στιβαροτατη κ μπορω να πω οτι η μπαταρια του με εξεπληξε σκεπτομενος ειδη το ΧΖ4 για αντικατασταση αυριο μεθαυριο

το μονο που θα ηθελα ειναι να μην ειχε τοσες εφαρμογες μεσα π.χ facebook,xperia lounge,amazon prime etc

η οθονη του ειναι απλα ΟΘΟΝΑΡΑ κ δεν υπερβαλω δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τποτα γθα μενα απο Σαμυ, κ.α

απολαμβανω την οθονη της τηλεορασης μου η οποια ειναι παλι σονυ κ τωτα απολαμβανω εις διπλουν κ την ΟΘΟΝΑΡΑ ΧΖ3

• Administrators
το μονο που θα ηθελα ειναι να μην ειχε τοσες εφαρμογες μεσα π.χ facebook,xperia lounge,amazon prime etc

Μπορείς να κάνεις uninstall τις εφαρμογές μέσω υπολογιστή και με μερικές εντολές μέσω adb shell, χωρίς φυσικά να χρειάζεται root ή να επηρεάζεται η εγγύηση της συσκευής.

η οθονη του ειναι απλα ΟΘΟΝΑΡΑ κ δεν υπερβαλω δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τποτα γθα μενα απο Σαμυ, κ.α

Αυτό πλέον είναι αποδεκτό από όλους μιας και θεωρείται η οθόνη του καλύτερη και του Note 9

Modpic.gif

Οι εφαρμογες ειναι λιγες και γινονται ειτε απεγκατασταση ειτε απενεργοποιηση.

Ο ασυρματος φορτιστης που πηρες αφου ειναι qi δεν θα εχει κανενα θεμα. Την θηκη με την οποια θα το βαζεις πανω στον φορτιστη να προσεχεις ην ειναι εκτος προδιαγραφων.

Η οθονη ειναι κορυφαια.Το κινητο εκλεισε 2μηνο και παει τρενο,χωρις κανενα κολλημα ή lag.

Φωτογραφιες και βιντεο εχω βαλει μερικες στο θεμα τα συγκριτικα καμερων οπως και εδω.

Κατασκευαστικα ειναι μια κλαση πανω απο τα S9,Note 9, Mate 20 Pro ασχετα αν εχει ωραια ή μη σχεδιαση κατα τα γουστα του καθενος.

Από θήκη και προστασία οθόνης έχεις βάλει τίποτα;

Για προστασια οθονης εγω βαλει την ζελατινα του Mediamarkt η οποια κοβεται με προγαμμα για καθε συσκευη και σου την περνανε. 6 μηνες εγγυηση δινουν και αλλαζεται αμεσα. Μ αρεσε,ειναι λιγο μαλακη,δλδ αν την πιεσεις με αιχμηρο αντικειμενο κανει σημαδι αλλα επανερχεται 100%. Καλυπτει και το κυρτο μερος εννοειται και δεν ξεκολλαει ουτε τιναζει ακρες ως τωρα. Την πρωτη την αλλαξα γιατι στραβοκολληθηκε και δεν το πηρ αγραμμη απο ενθουσιασμο να παιξω με το κινητο.Την δευτερη ζητησα να μου την αλλαξουν επειδη εκανα βλακεις και τιναξα την ακρη της με την θηκη επανελλειμενα. Η 3η και φαρμακερη (την οποια ζητησα να γινει επιτησες 1mm στενοτερη)αφοτου μπηκε,δεν ξανασχοληθηκα. Ειναι αψογη και απο δαχτυλιες ειναι οπως ολες οι αλλες. Τζαμακια θα δω αφου κυκλοφορησουν. Θηκες εχω 2 και ειναι οπως ακριβως φαινονται. Και οι 2 δουλευουν με τον ασυρματο φορτιστη αλλα και οι εγκοπες απο κατω δεν εμποδιζουν ουτε το βυσμα type C του νορμαλ φορτιστη.

image.jpg

dds.jpg

Η 1η ειναι σκληρο πλαστικο με ματ υφη,καλυπτει αλλα οχι αν αφησεις μπρουμυτα το κινητο,δινει ελαχιστο ογκο αλλα λογω της κυρτοτητας της πλατης του κινητου,καποιες φορες ακουγεται κλικ κλικ. Πολυ ευαισθητες εγκοπες-πληκτρα.Κανει σημαδια τα οποια τριβεις και φευγουν. Για 2 ευρω ειναι καλη.

Η 2η ειναι σαφως ανωτερη,ευκαμπτο ελαστικο υλικο,πιο παχυ υλικο ,πιο φαρδια αλλα δινει περισσοτερο ογκο.Οχι κατι τραγικο ομως. Προστατευει την οθονη αν αφησεις το κινητο μπρουμυτα,ειναι πανεμορφη.Αυτη μου τιναξε τις ακρες τις ζελατινας αλλα ειναι σαφως ανωτερη θηκη.Δεν κανει σημαδια. 7.5 ευρω

Edited by r31134

Απο Κωτσοβολο λοιπον μεχρι και την Κυριακη για οσους εχουν καρτα Εθνικης με το προγραμμα go4more υπαρχει 20%επιστροφη της αξιας σε ποντους για επομενη αγορα. Ετσι η αξια του κινητου παει στα 515ευρω

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/191458-sony-xperia-xz3-black-dual-sim?cmicc=skroutz

Edited by Fulgore1

Η προσφορα του 20% συνεχιζεται απο το Πλαισιο για καρτες Eurobank.

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Sony-Xperia-Xz3-Mauro-1316-3143.htm

• Administrators
Εγινε το update στην εκδοση .163

Από προστασία (θήκη, τζάμι) τι του έχεις βάλει (αν του έχεις βάλει);

Modpic.gif

Στο πιο πανω ποστ μου , στην αρχη εγραψα για την ζελατινα και απο κατω για τις θηκες.

• Administrators
Στο πιο πανω ποστ μου , στην αρχη εγραψα για την ζελατινα και απο κατω για τις θηκες.

Σωστός... πως μου διέφυγε! :blink:

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Αφου δεν εχουμε καποιο προβλημα και το κινητο ρολαρει υποδειγματικα μεχρι σημερα,ασχοληθηκα λιγο και επελεξα ενα χρησιμο αξεσουαρ το οποιο θελω να ειναι καλο,γρηγορο και αξιοπιστο εν κινησει.

Θα δοκιμαστει αυριο που θα το παραλαβω.

Φορτιστης αυτοκινητου με Power Delivery (και QC3 εχει) και 2μετρο καλωδιο usb-c -> usb-c

Το καλωδιο ειναι αυτο https://www.kooqie.com/el/tronsmart-cc06-usb-c-se-usb-20-2m?fbclid=IwAR1lk6hMBhEtg5P2pYsL7-a2Adrlw8RgmIc6_wKMKUYzErK6lh_Zus_dZsA

Ο φορτιστης ειναι αυτος https://www.kooqie.com/el/nillkin-duos-63w-pd-2-port-usb-car-charger?fbclid=IwAR0co57TdjYCwcBI1pBaYkFsSKpNsH0gV-SHX0tZOGIge0g-CboDgi-1k4s

Πιστευω θα φανει ανταξιο των οσων περιμενω ειδικα οταν θα το εχω κουμπωμενο και ανοιχτο το GPS για ωρα.

Επισης,το powerbank που εχω χρησιμοποιησει και με βολευει απιστευτα γιατι εχει ενσωματωμενο-χωνευτο καλωδιο usb-c και με απαλλασει απο εξτρα καλωδια https://www.mediamarkt.gr/el/product/_intenso-power-bank-s10000mah-w-type-c-cable-slim-black-1215672.html

Φορτιζω την συσκευη σχεδον στον ιδιο χρονο οπως με τον ασυρματο φορτιστη μου τα οποια ειναι πολυ λιγο πιο αργα απο τον μαμα φορτιστη με το καλωδιο.

παιδια καλησπέρα...ειδα μερικα δειγματα από ημερησιες φωτογραφιες και εμεινα με το στομα ανοιχτο….κρυσταλλο...ότι καλυτερο εχει βγαλει η εταιρεια μεχρι τωρα
Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry:

Εχω ανεβασει και εδω και στο αντιστοιχο τοπικ μερικες,απειραχτες εντελως φωτογραφιες σε διαφορες συνθηκες. Και νυχτα με λιγο παιξιμο ρυθμισεων βγαζει πολυ δυνατες και πανω απ ολα,ρεαλιστικες στα χρωματα και χωρις αυτοματες επεξεργασιες απο το κινητο.

Καλημέρα σε όλους σας και καλώς σας βρήκα.

Κάτοχος αρκετών προϊόντων SONY και όχι μόνο κινητών ή bluetooth αλλά και TV etc.

Η τελευταία μου αγορά τέλη Νοεμβρίου ήταν φυσικά το XZ3.

Πανέμορφη συσκευή (για τα γούστα μου),δυνατή και μέχρι στιγμής αξιόπιστη όπως όλες οι συσκευές SONY που περάσανε απο τα χέρια μου και ακόμα λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Λίγα λόγια και απο εμένα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οθόνη εμφανώς καλύτερη απο του iphone xs(τυγχάνει να έχω χρησιμοποιήσει διάφορες συσκευές λόγω συζύγου ή συναδέλφων).

Η μνήμη RAM που είναι στα 4 GB δεν με ενοχλεί καθόλου,για την χρήση που του κάνω (επαγγελματική) είναι υπεραρκετή.Θεωρώ με τις λιγοστές γνώσεις μου και την εμπειρία μου οτι σε καθημερινή χρήση είτε 4 είτε 6 GB είναι το ίδιο.Είναι λίγο πολύ marketing ολο αυτό και πέφτουμε στην λούμπα και εμείς οι καταναλωτές.

Το ξεκλείδωμα που βρίσκεται πίσω χαμηλά εμένα προσωπικά ποτέ δεν μου δημηιούργησε πρόβλημα,απο την αρχή το έβρισκα με την πρώτη.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω κατόχους του μοντέλου είναι για την κάμερα.

Έχω δει στο youtube άπειρα συγκριτικά με Samsung,Huawei που βγάζουν το SONY στα σημεία το ίδιο,ή καλύτερο ή ελαφρώς χειρότερο όσο αναφορά την κάμερα πάντα.

Πάντως σε καμία περίπτωση χειρότερο over all.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι αν έχετε παρατηρήσει σε σκοτεινά μέρη(σε σπίτι με χαμηλό φωτισμό για παράδειγμα) τον "θόρυβο" που βγάζουν οι φωτό ειδικά όταν τις ζουμάρεις και ιδίως στα πρόσωπα.

Τα χρώματα είτε σκοτάδι είτε στο φως είναι φυσικά και αυτό είναι που με ενθουσιάζει όπως ότι συγκρίνεται άμεσα με κινητά ανταγωνισμού με διπλές και τριπλές κάμερες.

Ανεβάζει αρκετά το ISO αλλά όταν έχεις παιδάκια και θέλεις να τα φωτογραφίσεις δεν γίνεται να κάτσεις να παίξεις με τις ρυθμίσεις.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το "noise"?

Υ.Γ απο θήκη έχω πάρει την original SCTH70 δεν βόλεψε και τελικά την καταβρήκα με μια της roxfit λεπτή,μαλακή και ευχαριστιέμαι την συσκευή.

Συγγνώμη για το σεντόνι προκαταβολικά.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

• Administrators
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι αν έχετε παρατηρήσει σε σκοτεινά μέρη(σε σπίτι με χαμηλό φωτισμό για παράδειγμα) τον "θόρυβο" που βγάζουν οι φωτό ειδικά όταν τις ζουμάρεις και ιδίως στα πρόσωπα.

Τα χρώματα είτε σκοτάδι είτε στο φως είναι φυσικά και αυτό είναι που με ενθουσιάζει όπως ότι συγκρίνεται άμεσα με κινητά ανταγωνισμού με διπλές και τριπλές κάμερες.

Ανεβάζει αρκετά το ISO αλλά όταν έχεις παιδάκια και θέλεις να τα φωτογραφίσεις δεν γίνεται να κάτσεις να παίξεις με τις ρυθμίσεις.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το "noise"?

Ναι δυστυχώς αυτό υπάρχει και είναι και αυτό που έχει "χαντακώσει" αν μου επιτρέπεται η λέξη τη συσκευή στο θέμα της κάμερας. Είναι κρίμα που η Sony δεν έχει ενεργοποιήσει το Camera2 api με αποτέλεσμα να μη δουλεύει η GCam της Google σε αυτή τη συσκευή αλλά και σε όλα τα Sony, γιατί αν δούλευε η GCam θα είχαμε πιστεύω πολύ καλά αποτελέσματα δεδομένου του ποιοτικού φακού που φοράει η συσκευή.

Modpic.gif