stark Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 4 ώρες πριν, nikaki71 said: Δεν εχει τελωνειο αυτη? Από Ιταλία για ποιο λόγο να έχει τελωνείο; Amazon.it / .de / .es οι αγορές μας εδώ και καιρό για αποφυγή τελωνείου, μετά το Brexit. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 17 minutes ago, stark said: Από Ιταλία για ποιο λόγο να έχει τελωνείο; Amazon.it / .de / .es οι αγορές μας εδώ και καιρό για αποφυγή τελωνείου, μετά το Brexit. Ok ευχαριστω.Δεν ηξερα,μιας και δεν κανω αγορές απο το εξωτερικό... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Υπάρχει και το σουηδικό εδώ και κάνα δυο χρόνια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου On 21/5/2022 at 11:17 ΜΜ, SCHUMIFER said: Υπάρχει και το σουηδικό εδώ και κάνα δυο χρόνια Δεν ξέρω αν είμαι εγώ άτυχος, αλλά όσες φορές έχω ψάξει κάτι στο Amazon Σουδίας, λαμβάνω το γνωστό: Quote This item cannot be shipped to your selected delivery location. Please choose a different delivery location. p.s. στα .it, .es, .de, προσθέτω και το .fr, αν και πολύ συχνά φαίνεται να είναι κατά τι ακριβότερο στις τιμές του σε σχέση με τα άλλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Υπαρχει περιπτωση το Mate 20 pro ,να παρει Harmony OS εκτός Κίνας? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Χλωμό θα έλεγα, αλλά γιατί να το θέλεις καν; Εκτός και αν εννοείς για παιχνίδι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. Χθες στς 01:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:01 πμ Μετά το mate 20 pro σε τι πήγατε ή σε τι σκέφτεστε να πάτε; Τα mi11 ultra ή p40 pro είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 7 ώρες πριν, dentaltech_13 said: Μετά το mate 20 pro σε τι πήγατε ή σε τι σκέφτεστε να πάτε; Τα mi11 ultra ή p40 pro είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση; Εγω προσωπικα δεν καιγομαι να παω σε κανενα άλλο,μιας και ακομα και σημερα με καλυπτει απολυτα..... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 8 ώρες πριν, dentaltech_13 said: Μετά το mate 20 pro σε τι πήγατε ή σε τι σκέφτεστε να πάτε; Τα mi11 ultra ή p40 pro είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση; Εγώ άλλαξα από android, μετακόμισα σε ios και 13 pro. Ανάμεσα στα 2 που λες, ξεκάθαρα θα πήγαινα σε p40 pro αν δεν έχεις θέμα gms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts