charlie_GR Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Χρησιμοποιεί κανείς τον Google dialer ο οποίος έχει αυτόματη αναγνώριση καλουντος ακόμη κ εάν δεν είναι καταχωρημένη επαφή στη συσκευή?εβαλα μια patched version γιατί δεν είναι συμβατή ως εφαρμογή αλλά δε δουλεύει η αναγνώριση Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Χρησιμοποιεί κανείς τον Google dialer ο οποίος έχει αυτόματη αναγνώριση καλουντος ακόμη κ εάν δεν είναι καταχωρημένη επαφή στη συσκευή?εβαλα μια patched version γιατί δεν είναι συμβατή ως εφαρμογή αλλά δε δουλεύει η αναγνώρισηΣε thread στο xda που έχω δει μια patchαρισμένη έκδοση, ο δημιουργός της έχει γράψει ότι λειτουργεί μόνο στις συσκευές Pixel. Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια εφαρμογή, ή αν υπάρχουν αρκετές, αλλά υποθέτω αν ισχύει, ισχύει για όλες. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Αυτήν έχω βάλει αλλά αυτό που αναφέρουν ότι το caller ID δουλεύει μόνο σε pixel δεν ισχύει... Έχω ένα MLS στο συρτάρι κ λειτουργεί κανονικότατα το caller ID Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Γεια σας παιδιά. Μόλις έγινε η αναβάθμιση και στην τελευταία καρτέλα, όπως κινείς την οθόνη τέρμα αριστερά, μου εμφανίζει πλέον ενημερώσεις από την τροφοδοσία του microsoft news. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω όπως ήταν στην αρχή με τις ενημερώσεις που είχα πριν την αναβάθμιση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Γεια σας παιδιά. Μόλις έγινε η αναβάθμιση και στην τελευταία καρτέλα, όπως κινείς την οθόνη τέρμα αριστερά, μου εμφανίζει πλέον ενημερώσεις από την τροφοδοσία του microsoft news. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω όπως ήταν στην αρχή με τις ενημερώσεις που είχα πριν την αναβάθμιση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Microsoft news? Είσαι σίγουρος? Στην αναζήτηση των ρυθμίσεων γράψε "Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης". Πήγαινε στη καρτέλα τροφοδοσία. Μάλλον έχει μπει το HUAWEI Assistant. Διάλεξε το Google Discover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Microsoft news? Είσαι σίγουρος? Στην αναζήτηση των ρυθμίσεων γράψε "Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης". Πήγαινε στη καρτέλα τροφοδοσία. Μάλλον έχει μπει το HUAWEI Assistant. Διάλεξε το Google Discover.Ναι έχει Microsoft News και από μια άλλη πηγή, εγώ βρήκα της άλλης πηγής ποίο άμεση και σίγουρα ανώτερη από το Google feed Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ναι έγινε! Επιτέλους γιατί μου έβγαζε άσχετα! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 ,δοκίμασα και εγώ το feed από Huawei και το βρήκα καλύτερο από αυτό της google..αλλά δεν μου τρέχει με τον Νόβα...υπάρχει περίπτωση να τον κάνω να δουλέψει με τον Νόβα ;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 ,δοκίμασα και εγώ το feed από Huawei και το βρήκα καλύτερο από αυτό της google..αλλά δεν μου τρέχει με τον Νόβα...υπάρχει περίπτωση να τον κάνω να δουλέψει με τον Νόβα ;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι. για κοίτα αν σου δουλεύουν με nova οι εναλλαγές εφαρμογών με σουιπ στο κάτω μέρος της συσκεής. εμένα μόνο με μαμά ανταποκρίνεται. ...μόνο αυτό το σκάλωμα είδα στην αναβάθμιση...όλα τ άλλα ρολόι...την πήρα οτα κι έκανα μόνο wipe cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Όχι δεν δουλεύουν ..έχεις δίκιο .. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Μιας και η action cam μου μας χαιρέτησε, έχει κανένας υπόψιν καμία αδιάβροχη θήκη για φωτογραφίες στη θάλασσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Μιας και η action cam μου μας χαιρέτησε, έχει κανένας υπόψιν καμία αδιάβροχη θήκη για φωτογραφίες στη θάλασσα; Δες για την huawei mate 20 pro snorkeling case. Από amazon μάλλον γιατί Ελλάδα την έχουν 120€. Κάποτε την έφερνε το eshop στα 60€ αλλά δυστυχώς δεν την πήρα, έλεγα ας έρθει το καλοκαίρι και βλέπουμε. Μη το ρισκάρεις με τίποτα λιγότερο γιατί είναι κρίμα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Σκέφτομαι να πάρω το t max tempered glass για προστασία στην οθόνη καθώς αυτό που έχω άρχισε να ξεκολλάει Η ερώτηση μου είναι αν κάθεται καλά το τζαμακι με τις γνήσιες θήκες Huawei Κανείς με σχετική εμπειρία στην τοποθέτηση? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Σκέφτομαι να πάρω το t max tempered glass για προστασία στην οθόνη καθώς αυτό που έχω άρχισε να ξεκολλάει Η ερώτηση μου είναι αν κάθεται καλά το τζαμακι με τις γνήσιες θήκες Huawei Κανείς με σχετική εμπειρία στην τοποθέτηση? Εαν μπει σωστά δεν έχεις πρόβλημα.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Έλεος με τον Chrome, νιώθω ότι κάνω browsing με κινητό 256mb ram, ένα xiaomi note 7 που έχω δεν έχει κανένα πρόβλημα, έκανα και disable encoding, decoding, λίγα πράματα! Τόσο καλό κινητό και σιγά σιγά το υποβαθμίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Έλεος με τον Chrome, νιώθω ότι κάνω browsing με κινητό 256mb ram, ένα xiaomi note 7 που έχω δεν έχει κανένα πρόβλημα, έκανα και disable encoding, decoding, λίγα πράματα! Τόσο καλό κινητό και σιγά σιγά το υποβαθμίζουν... Δοκιμασε με έκδοση Chrome 79 και κάτω. Αν δεν ξέρεις πως να βρεις παλαιές εκδόσεις κάνε απεγκατάσταση ενημερώσεων στον Chrome κι απ ενεργοποίησε της ενημερώσεις του από το playstore. Δοκιμασε έτσι και δες. Τα έκανε μαντάρα η Google στο Android 10 με τον Chrome και το webview. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 εγω εβαλά της σαμσουνγκ και ρολαρει απροβληματιστα! αυτο το κολλημα και το παγωμα της εφαρμγοης οταν εμπαινα και επρπε να τις κλεινω ολες και αν ανοιξει με εκνευρισε αφανταστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 εγω εβαλά της σαμσουνγκ και ρολαρει απροβληματιστα! αυτο το κολλημα και το παγωμα της εφαρμγοης οταν εμπαινα και επρπε να τις κλεινω ολες και αν ανοιξει με εκνευρισε αφανταστα! Η καλυτερη λυση αλλα πολλοι ειναι αυτοι που αναγκαζονται να χρησιμοποιησουν Chrome για το sync και το password manager του. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Η καλυτερη λυση αλλα πολλοι ειναι αυτοι που αναγκαζονται να χρησιμοποιησουν Chrome για το sync και το password manager του. αυτο ακριβως! παντως επειδη κατεβασα και αλλους browsers επειδη παιζω Bet365 δεν μπορουσα να ενεργοποιησει τα ηχητικα για τα γκολ,ελεγε να ενεργοποιησω απο την συσκευη για τις ειδοποιησεις της Bet! πουθενα δεν μπορεσα να τα βρω,,,chrome και samsung κατευθειαν σου τα βγαζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Παίδες μια ερώτηση. Στην εφαρμογή Gmail είχα 1 mail πρόσθετο μαιλ που το ενεργοποιουσα στην κατηγορία αλλά mail. Έκανα το update και καθαρή εγκατάσταση και όταν πάω να προσθέσω αυτό το μαιλ μου το ανοίγει από τον Chrome. Ξέρετε κάτι;;;; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Παίδες μια ερώτηση. Στην εφαρμογή Gmail είχα 1 mail πρόσθετο μαιλ που το ενεργοποιουσα στην κατηγορία αλλά mail. Έκανα το update και καθαρή εγκατάσταση και όταν πάω να προσθέσω αυτό το μαιλ μου το ανοίγει από τον Chrome. Ξέρετε κάτι;;;; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Θυμαμαι οταν πας να προσθεσεις ενα email σου ανοιγει ο browser ωστε να κανεις login μια φορα και να το περασει. Δηλαδη την πρωτη φορα κανεις login μεσω browser, υστερα θα το ανοιγει κανονικα. Λογικα για ασφαλεια το εχουν κανει ετσι. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Το έκανα αλλά δεν μου το καταχωρεί μέσα στα μαιλ μου.... Κουφό τελείως Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 O chrome πως θα γίνει downgrade? Είναι έκδοση 80. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Έχω κι εγώ προβλήματα με τον Chrome. Καμία εναλλακτική πρόταση για άλλον browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Opera γιατί δεν χρησιμοποιείται;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts