astan1990 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 (edited) Όχι, βαριέμαι να το ξαναστηνω. Άσε που άλλοι που έχουν το ίδιο πρόβλημα εχουν δοκιμάσει διάφορα, και factory reset, σε forum. Αλλά μετά από λίγες μέρες επανερχεται η ειδοποίηση. Τζάμπα θα χάσω ένα απόγευμα. Edited November 18, 2019 by astan1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Τόσες μέρες και καμία αναβάθμιση. Ούτε με αλλαγή χώρας μέσω hicare ούτε μέσω Hisuite...παπαλα. αντε να δούμε. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εμένα χθες μου ήρθε η .347 με ενημέρωση Οκτωβρίου..υπομονή τι να κάνουμε άλλο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Πάντως, ούτε με την αναβάθμιση διορθώθηκε το bug με την ειδοποίηση "app updates are ready to install". Επίσης για να απαντήσω στο δικό μου ερώτημα από πιο παλιά, Ringke θήκη και tmax γυαλί είναι ασύμβατα. Το έχει σηκώσει στις άκρες. Και το πλήρωσα και 30€ συνολικά για να μου το εγκαταστήσουν σε αυτό το μαγαζί στην Καλλιθέα. με θηκη spigen, είναι ακριβως στο οριο, ουτε ένα χιλιοστο κενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 εμένα χθες μου ήρθε η .347 με ενημέρωση Οκτωβρίου..υπομονή τι να κάνουμε άλλο Και γω του Οκτωβρίου έχω αλλα με .346 Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Πέρα από το ότι λιώνω το κινητό μες στη μέρα, γιατί το χρησιμοποιώ αντι για λάπτοπ, γίνεται κάτι λάθος και μου βγάζει μόνο μια μέρα; Έχω πάντα ανοιχτά wifi, gps, data χωρίς βέβαια να γίνεται χρήση αυτών πάντα, την οθόνη always on ( να δείχνει την ώρα δηλαδή) και όλες τις εφαρμογές social ελεύθερες από τον "κόφτη" της huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisc230 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 παιδιά καλησπέρα ,αγόρασα ένα USB type c και όταν το συνδέω επιλέγει από μόνο του μόνο φόρτιση ,πατάω επιλογή μεταφορά δεδομένων και ξανά πηγαίνει αυτόματα στην επιλογή φόρτιση. Τι συμβαίνει ,ξέρει κανείς ? ευχαριστώ:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 παιδιά καλησπέρα ,αγόρασα ένα USB type c και όταν το συνδέω επιλέγει από μόνο του μόνο φόρτιση ,πατάω επιλογή μεταφορά δεδομένων και ξανά πηγαίνει αυτόματα στην επιλογή φόρτιση. Τι συμβαίνει ,ξέρει κανείς ? ευχαριστώ:wacko::wacko: Δοκίμασε στις επιλογές προγραμματιστων εκεί που λέει για επιλογή ρύθμιση πρόσδεσης USB να βάλεις default την μεταφορά πολυμέσων Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisc230 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 ευχαριστώ δούλεψε,αν και ήθελε επανεκκίνηση για να το πάρει σαν επιλογή! καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς fps gaming στο pc με usb tethering? Εδώ και μέρες το χρησιμοποιώ (γιατί είμαι χωρίς ίντερνετ και σταθερό) για να παιζω pubg και έχω πολύ υψηλό ping, σταθερά πάνω από 150 και πολύ συχνά στιγμιαία 500 plus. Έτσι αναγκάζομαι να βγάλω τη sim να τη βάλω στο backup κινητό (LG g2) για να παίζω σαν άνθρωπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ρε παιδιά, στις κλήσεις με επαφές που δεν έχουν φώτο πρέπει αναγκαστικά να βλέπουμε τα κορφοβουνια; Στο P30 pro φίλου μου του βγάζει την φώτο που έχει στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ρε παιδιά, στις κλήσεις με επαφές που δεν έχουν φώτο πρέπει αναγκαστικά να βλέπουμε τα κορφοβουνια; Στο P30 pro φίλου μου του βγάζει την φώτο που έχει στην αρχική οθόνη.Στο Android 10 δεν δείχνει τα κορφοβούνια, αλλά το wallpaper που είχε το Mate όταν βγήκε στην αγορά, αυτό με την θάλασσα και το νησί. Και έχουν βάλει την φωτογραφία αυτού που σε καλεί σε έναν μικρό κύκλο όπως είναι και στο pure Android, και όχι στην μισή περίπου οθόνη που ήταν στο Android 9. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Ρε παιδιά, στις κλήσεις με επαφές που δεν έχουν φώτο πρέπει αναγκαστικά να βλέπουμε τα κορφοβουνια; Στο P30 pro φίλου μου του βγάζει την φώτο που έχει στην αρχική οθόνη. Εγώ έβαλα ένα θέμα από το gallery δοκιμαστικά για 5 λεπτά το οποίο κανονικά το αγοράζεις και άλλαξε το background των κλήσεων μόνιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 μπαίνω και ξαναμπαίνω στην ενημέρωση λογισμικού και τι να δω.. δεν υπάρχει 10αρα τσακιστή:lol: Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Απενεργοποιησε την μια sim αν εχεις δυο απο διαφορετικο παροχο και κανε μεσα απο το hi care ενημερωση λογισμικου.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Απενεργοποιησε την μια sim αν εχεις δυο απο διαφορετικο παροχο και κανε μεσα απο το hi care ενημερωση λογισμικου..Με μία sim το δουλεύω της voda..ούτε απο hicare ούτε απο τις ρυθμίσεις βρίσκει αναβάθμιση Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Αν βάλω και δεύτερη sim (για δεδομένα) θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση; τώρα βγάζω περίπου 1.5 μέρα με μια πλήρη φόρτιση, θα βγάζει μια τουλάχιστον με δύο sims? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Στο Android 10 δεν δείχνει τα κορφοβούνια, αλλά το wallpaper που είχε το Mate όταν βγήκε στην αγορά, αυτό με την θάλασσα και το νησί. Και έχουν βάλει την φωτογραφία αυτού που σε καλεί σε έναν μικρό κύκλο όπως είναι και στο pure Android, και όχι στην μισή περίπου οθόνη που ήταν στο Android 9. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Σε P30 pro με Android 10 στην κλήση με επαφή χωρίς φώτο κραταει ότι έχεις βάλει στην επιφάνεια εργασίας. Σε εμάς δεν γίνετε; ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βάλω και δεύτερη sim (για δεδομένα) θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση; τώρα βγάζω περίπου 1.5 μέρα με μια πλήρη φόρτιση, θα βγάζει μια τουλάχιστον με δύο sims? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Ναι. Εγώ με 2 sim βγάζω σίγουρα μέρα και παραπάνω συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Εγώ έβαλα ένα θέμα από το gallery δοκιμαστικά για 5 λεπτά το οποίο κανονικά το αγοράζεις και άλλαξε το background των κλήσεων μόνιμα.Ποιό θέμα έβαλες, και τί φόντο είχε στην call screen; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Θέλω να δώσω το δικό μου, υπόψη ότι έρχεται black Friday, ένας χρόνος εγγύηση, σε τι λεφτά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 (edited) Ποιό θέμα έβαλες, και τί φόντο είχε στην call screen; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Δε θυμάμαι πως το λένε αλλά όποιο επί πληρωμή θέμα χρησιμοποιήσω για 5 λεπτά και μετά το ακυρώσω μου κρατάει το φόντο στις κλήσεις. edit: Σα θέμα έχω μόνιμα το stone (living) που δεν έχει δικό του background στις κλήσεις. Ίσως για αυτό να κρατάει τα background από τα προσωρινά. Edited November 21, 2019 by bfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Ρε παιδιά υπάρχει διαφορά στο dark theme του emui 10 σε σύγκριση με την επιλογή "σκούρα χρώματα" από τις ρυθμίσεις μπαταρίας που είχαμε στο emui 9.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Θέλω να δώσω το δικό μου, υπόψη ότι έρχεται black Friday, ένας χρόνος εγγύηση, σε τι λεφτά ; Η blackfriday δεν νομίζω να επηρεάζει αφού τα μαγαζιά λιανικής που συμμετέχουν το έχουν πανάκριβα και δεν νομίζω να το βάλουν κάτω από 600ευρω. Μια λογική τιμή αν του έχεις και θήκη και τζάμι είναι τα 400 με 420 ευρώ πιστεύω. Στο Σκρουτζ 1μαγαζι το έχει 400 κατόπιν παραγγελίας και αμέσως μετά πάει 480. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Το δίνω 420€, με t-max, 2 original kai spigen θήκες. Προσωπικό μήνυμα. Υπόλοιπο εγγύηση 1 έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Επικοινωνία στο thampy192@gmail.com , δωρο ένα Samsung note edge (έχει καμένο ένα pixel,, εκτός εγγύησης.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Δε θυμάμαι πως το λένε αλλά όποιο επί πληρωμή θέμα χρησιμοποιήσω για 5 λεπτά και μετά το ακυρώσω μου κρατάει το φόντο στις κλήσεις. edit: Σα θέμα έχω μόνιμα το stone (living) που δεν έχει δικό του background στις κλήσεις. Ίσως για αυτό να κρατάει τα background από τα προσωρινά. Ok, λοιπόν, έβαλα για wallpaper ένα μαύρο wallpaper, έκανα κλήση, και το background στην call screen άλλαξε σε μαύρο. Τέλος, επέστρεψα στο Pixel live wallpaper με την Υδρόγειο που είχα, και το μαύρο background στην call screen παρέμεινε. Οπότε όλα καλά. :) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts