paraskevas013 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Υπάρχει. Κλείνεις το κινητό, πατάς volume up και power button, μετά πας στο clear data και είναι οι επιλογές μέσα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το ειδα το clear data,,απλα το μυαλο μου πηγε αμεσως σε factory reset Και δεν το πατησα!το κανω μια και clear data και προχωραω! παντως δεν εχω δει καποιο σκαλωμα χωρις factory reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Εμένα τίποτα ακόμα. Ούτε με pcsuite ούτε από hicare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Εμένα τίποτα ακόμα. Ούτε με pcsuite ούτε από hicare.Υπομονή.. Σταδιακά την δίνουν να μην υπερφορτωθούν οι servers Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 (edited) Στη 10.0.0.154 έχει αφαιρεθεί το haptic feedback στη πλοήγηση στο σύστημα με χειρονομίες. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε? edit: Υπάρχει η "Δόνηση κατά το άγγιγμα" αλλά σε μένα δε δουλεύει. Edited November 15, 2019 by bfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Εγώ παρατήρησα ότι κατεβάζοντας εφαρμογές από το play store αργούσε,, έκανα factory reset, ενώ πρώτα με το emui 9 ήταν ταχύτατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Εγώ παρατήρησα ότι κατεβάζοντας εφαρμογές από το play store αργούσε,, έκανα factory reset, ενώ πρώτα με το emui 9 ήταν ταχύτατο.Συνεχίζει να είναι ταχύτατο στη δική περίπτωση. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Έχει παρατηρήσει κάνεις διαφορά στο ηχείο; μου φαίνεται είναι λίγο πιο δυνατό. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ μια εφαρμογή σε land scape και μου ρθει κάποιο μνμ στο messenger πχ και σε landscape πάω να γράψω τότε τα γράμματα είναι ασπρα σε άσπρο φόντο και δεν φαίνεται τι γράφεις. Ενώ κανονικά ειναι μαύρα. Λίγο κουλό το βρίσκω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 για οποιον θελει να προσθεσει στυλ γραμματοσειρας η εντολη cmd adb shell settings put system hw_hide_font_style false https://www.xda-developers.com/how-to-change-the-font-style-on-emui-5-0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτησει. Οι προτάσεις αν κάνεις το δάχτυλο σου στην οθόνη κάτω μπορούν να απενεργοποιηθουν? Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deishelon.emuifontmanager&hl=el ,, η εφαρμογή, επιλογή , Tools Create font (.ttf) φυσικα καταβαζουμε το αρχειο ttf, προσωπικα τα roboto ttf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Συνεχίζει να είναι ταχύτατο στη δική περίπτωση. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Μάλλον φτιάχνει, κατέβασα σήμερα εφαρμογές από play store, και ήτανε πιο γρήγορο. Η ανησυχία μου ήτανε,,, όταν κατέβασα την ενημέρωση σε emui 10, δύο φορές στο 35% και στο 95%, σταμάτησε την λήψη,, και έγραφε ,, ασταθές δικτύο επιχειρηται σύνδεση,, φταίει το router,, γίνεται και στον υπολογιστή. Φοβόμουν μήπως χάσει μερικά αρχεία, από το σύνολο των 4,5 gb, και ακόμα έχω αυτήν την ιδέα. Τέλος πάντων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 https://postimg.cc/qz7Y3sdD Με Font Roboto bold. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτησει. Οι προτάσεις αν κάνεις το δάχτυλο σου στην οθόνη κάτω μπορούν να απενεργοποιηθουν? Huawei mate 20 proΚαλησπέρα. Σαν επιλογή στην συσκευή δεν υπάρχει. Μπορείς όμως εύκολα με αυτόν τον οδηγό https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/how-to/how-to-disable-hisearch-guide-t3863411 Στάλθηκε από το Mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Η μπαταρία στην καινούργια έκδοση συγκριτικά με την 9 πως είναι;;; Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Η μπαταρία στην καινούργια έκδοση συγκριτικά με την 9 πως είναι;;;Όσοι την περάσαμε την έχουμε μόνο μια μέρα. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Δεν νομίζω πως θα έχεις μεγάλες διαφορές. Προτείνω σε όσους έχουν την 10αρα να δοκιμάσουν το Material Red θέμα. Μέσα από την εφαρμογή themes manager από το play store. Στάλθηκε από το Mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 (edited) [/color]Καλησπέρα. Σαν επιλογή στην συσκευή δεν υπάρχει. Μπορείς όμως εύκολα με αυτόν τον οδηγό https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/how-to/how-to-disable-hisearch-guide-t3863411 Στάλθηκε από το Mate 20 pro Δεν το έχω με το adb κλπ. Μόνο αν έχω έξτρα βοήθεια. Παντός ευχαριστώ Huawei mate 20 pro ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος θέλει να δοκιμάσει μια διαφορετική γραμματοσειρά ας κάνει τα έξεις. Κατεβάζει από εδώ https://drive.google.com/file/d/1Eo8gQtZEQU9XAUTAkYDzyXdoUS3msk8V/view?usp=drivesdk Το κάνουμε αποκοπή από τον φάκελο download του τηλεφώνου και το βάζουμε στο Huawei/themes Πάμε στην εφαρμογή θέματα πατάμε κάτω δεξιά στο εγώ πατάμε μετά πάνω στην βούρτσα που λέει θέματα και θα δούμε το roboto. Το κάνουμε εγκατάσταση και έχουμε την νέα γραμματοσειρά. Huawei mate 20 pro Μάλλον έκανα κάποια βλακεία και δεν έδωσα άδεια στο αρχείο....παρακαλώ όποιος θέλεις ας δοκιμάσει και ας πει γνώμη και για γραμματοσειρά. https://drive.google.com/file/d/1Eo8gQtZEQU9XAUTAkYDzyXdoUS3msk8V/view?usp=drivesdk Edited November 15, 2019 by kouskous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Καλησπέρα, ξέρει κανείς / έχει δοκιμάσει αν το mate 20 pro δουλεύει κανονικα με αυτοκίνητα που υποστηρίζουν mirrolink ?Με android auto δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα , για mirrolink πάρε Samsung Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Καλησπέρα, ξέρει κανείς / έχει δοκιμάσει αν το mate 20 pro δουλεύει κανονικα με αυτοκίνητα που υποστηρίζουν mirrolink ? Αγόρασα το OSIO ACO-7700 με υποστήριξη mirrorlink και το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά μέσω USB αλλά απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα. Το mirrorlink γίνεται να συνδεθεί και ασύρματα; Με το update κι εγώ ακόμα περιμένω, δεν το παίρνει με κανένα τρόπο... Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Το mate 20pro δεν υποστηρίζει mirrorlink. Μπορείς να συνδεθείς με Android auto όμως. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 (edited) Περασα την 10ρα παιδια με απολυτα καθαρη εγκατασταση, στο κινητο εγινε Hard Reset τοσο πριν, αλλα και μετα την εγκατασταση της 10ρας. Πολυ ωραια και πολυ ελαφρια η πρωτη εντυπωση, εγινε καλη δουλεια σιγουρα. Ετρεξα και ενα Antutu για να δω τι και πως, πραγματικα οι επιδοσεις πλεον ειναι σε αλλο επιπεδο ! Μπραβο στην Huawei. Edited November 16, 2019 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Εγώ σε αυτό που είδα μεγάλη βελτίωση με την 10 είναι οι ειδοποιήσεις. Πραγματικά δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να μείνει έτσι. Στάλθηκε από το Mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 (edited) Συμφωνώ 100% για τις ιδιοποίησης καθώς και στο ότι μου φαίνεται το λειτουργικό αρκετά πιο ανάλαφρο δεν ξέρω αν έχετε την ίδια άποψη Huawei mate 20 pro Το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι ένα καλό σετ εικονίδια... Edited November 16, 2019 by kouskous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Συμφωνώ 100% για τις ιδιοποίησης καθώς και στο ότι μου φαίνεται το λειτουργικό αρκετά πιο ανάλαφρο δεν ξέρω αν έχετε την ίδια άποψη Huawei mate 20 pro Το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι ένα καλό σετ εικονίδια... [ATTACH]67285[/ATTACH] σου αρεσουν ετσι φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Δεν είναι άσχημα. Για πες μου πως θα τα βάλω.... Αν θες δοκίμασε και την γραμματοσειρά που έχω ποσταρει πιο πίσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Μετά την ενημέρωση σε emui 10, factory reset, δεν μπορούσα να περάσω το αποτύπωμα, και εβρεχα λιγάκι τα δάκτυλα.., και έτσι πέρασαν. Έχω τζαμακι t max, που δεν είχα πρόβλημα πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts