tsiglas Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Καλησπέρα παίδες, έχει βρει κανένας πως κρύβουμε το όνομα παρόχου όταν το κινητό είναι στην lock screen? Η επιλογή που εχει στις ρυθμίσεις το κρύβει γενικως αλλά όχι όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη...είναι σπαστικό να μη μπορείς να δεις αν είσαι συνδεδεμένος σε wifi καθώς βλέπεις ένα Vodafone φαρδύ πλατύ να σου τρώει το χώρο και πρέπει μπεις στη διαδικασία να ξεκλειδώσεις και να κατεβάσεις notification bar να δεις αν είναι ενεργό.. Έχεις απόλυτο δίκαιο... Το έψαχνα και εγώ... Πολύ σπαστικό. Και οκ ισως με την wind να μένει χορός και να φαίνεται το wifi αλλα με τις υπόλοιπες... Άκυρο... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 μεχρι στιγμης μεχρι απογοητευσει παρα πολυ το κινητο και εξηγω το γιατι δαχτυλικο αποτυπωμα οτι χειροτερο δεν ποιανει παντα,απο τις 10 φορες τις μισες μονο με ξεκλειδωνει, face id εκει η απολυτη αποτυχια,ποτε δεν με βρικσει με την πρωτη φορα.και ξεκλειδωνει μερικες ακυρες φορες. συνεχεια αποσυχρονιζεται με το huawei gt ρολοι που εχω διαφορα κολληματα με κανει,στις εφαρμογες κτλπ. νοσταλγω το π20 προ που δεν ειχα ποτε κανενα θεμα,και μην μου πειτε να κανω επαναφορα ρυθμισεων 15 ημερες το εχω το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 μεχρι στιγμης μεχρι απογοητευσει παρα πολυ το κινητο και εξηγω το γιατι δαχτυλικο αποτυπωμα οτι χειροτερο δεν ποιανει παντα,απο τις 10 φορες τις μισες μονο με ξεκλειδωνει, face id εκει η απολυτη αποτυχια,ποτε δεν με βρικσει με την πρωτη φορα.και ξεκλειδωνει μερικες ακυρες φορες. συνεχεια αποσυχρονιζεται με το huawei gt ρολοι που εχω διαφορα κολληματα με κανει,στις εφαρμογες κτλπ. νοσταλγω το π20 προ που δεν ειχα ποτε κανενα θεμα,και μην μου πειτε να κανω επαναφορα ρυθμισεων 15 ημερες το εχω το κινητο. Φιλε μου δεν αντιλέγω στην εμπειρία χρήσης σου αλλά θα πρέπει και εγω να πω πως το face id είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει μέχρι σήμερα πιάνει το πρόσωπο μου από κοντινή απόσταση αλλα και από 60-70 εκατοστά μακριά είτε είμαι ευθεία στην οθόνη είτε στο πλάι... Για εμένα ότι πιο γρήγορο και σωστό έχω δει. Το δακτύλικο έχει επιτυχία 9 στις 10 φορές... Τόσο είχε και το Note 9 που δεν ηταν στην οθόνη απλά θα πρέπει να βρεις την κατάλληλη πίεση στην οθόνη... Φαντάζομαι ότι δεν φοράει το τηλέφωνο κάποιο είδος γυαλιού ή μεμβράνης? Ρολόι δεν λειτουργό και κολλήματα σε εφαρμογές ούτε για πλάκα... Αλλα καλά είναι να γράψουν και άλλα παιδιά που λειτουργούν την συσκευη για να μην νομίζεις ότι εθελοτυφλο Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 μεχρι στιγμης μεχρι απογοητευσει παρα πολυ το κινητο και εξηγω το γιατι δαχτυλικο αποτυπωμα οτι χειροτερο δεν ποιανει παντα,απο τις 10 φορες τις μισες μονο με ξεκλειδωνει, face id εκει η απολυτη αποτυχια,ποτε δεν με βρικσει με την πρωτη φορα.και ξεκλειδωνει μερικες ακυρες φορες. συνεχεια αποσυχρονιζεται με το huawei gt ρολοι που εχω διαφορα κολληματα με κανει,στις εφαρμογες κτλπ. νοσταλγω το π20 προ που δεν ειχα ποτε κανενα θεμα,και μην μου πειτε να κανω επαναφορα ρυθμισεων 15 ημερες το εχω το κινητο. Εγώ θα συμφωνήσω εδώ Ο λόγος που πήρε πόδι άλλωστε Το αργό Face unlock και in display fingerprint Δεν τρελάθηκα καθόλου Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Φιλε μου δεν αντιλέγω στην εμπειρία χρήσης σου αλλά θα πρέπει και εγω να πω πως το face id είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει μέχρι σήμερα πιάνει το πρόσωπο μου από κοντινή απόσταση αλλα και από 60-70 εκατοστά μακριά είτε είμαι ευθεία στην οθόνη είτε στο πλάι... Για εμένα ότι πιο γρήγορο και σωστό έχω δει. Το δακτύλικο έχει επιτυχία 9 στις 10 φορές... Τόσο είχε και το Note 9 που δεν ηταν στην οθόνη απλά θα πρέπει να βρεις την κατάλληλη πίεση στην οθόνη... Φαντάζομαι ότι δεν φοράει το τηλέφωνο κάποιο είδος γυαλιού ή μεμβράνης? Ρολόι δεν λειτουργό και κολλήματα σε εφαρμογές ούτε για πλάκα... Αλλα καλά είναι να γράψουν και άλλα παιδιά που λειτουργούν την συσκευη για να μην νομίζεις ότι εθελοτυφλο σκεφτομαι και εγω πολυ σοβαρα να το δωσω,με αυτα τα προβληματακια ειδικα το αποτυπομα, (λετε να επεσα σε ελαττωματική παρτιδα) μου φαινεται παραξενο που εσυ δν εχεις θεμα με το face id γιατι και ο αδερφος μου εχει το ιδιο θεμα και τα συγκρινουμε συνεχεια. και αυτος τα ιδια παραπονα εχει. ειχα 5 μηνες το π20 προ δεν ειχα κανενα θεμα απο αυτα ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Εχω βρει μια συσκευη με αυτον τον σειριακο(LHS7N18A25004712).Μηπως καποιο παιδι εχει τον ιδιο σειριακο για να μου πει τι οθονη φοραει κ αν εχει θεμα γενικα η οθονη?Ξερω επειδη ξεκιναει με 18Α ειναι απο τις πρωτες φουρνιες και ειναι λαχειο αλλα μηπως ειμαι τυχερος και εχει την ''καλη'':lol: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Εμένα σήμερα άρχισε τα κουλά.Ξυπναω το πρωί και μου έχει το εικονίδιο ότι λείπει η σιμ και φυσικά δεν είχα καθόλου σήμα.Μετα από τρεις επανεκκινήσεις έσβησε το εικονίδιο και το κινητό λειτουργούσε κανονικά.Πριν από λίγο ξανά τα ίδια,έκανα επαναφορά τις ρυθμίσεις δικτύου και έστρωσε.Σαν να μην μας τα λέει καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Εμένα σήμερα άρχισε τα κουλά.Ξυπναω το πρωί και μου έχει το εικονίδιο ότι λείπει η σιμ και φυσικά δεν είχα καθόλου σήμα.Μετα από τρεις επανεκκινήσεις έσβησε το εικονίδιο και το κινητό λειτουργούσε κανονικά.Πριν από λίγο ξανά τα ίδια,έκανα επαναφορά τις ρυθμίσεις δικτύου και έστρωσε.Σαν να μην μας τα λέει καλά... Πείτε τέτοια τώρα κ συνδιασμο με τον ένα μήνα αναμονή να το ακυρώσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanner Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 μεχρι στιγμης μεχρι απογοητευσει παρα πολυ το κινητο και εξηγω το γιατι δαχτυλικο αποτυπωμα οτι χειροτερο δεν ποιανει παντα,απο τις 10 φορες τις μισες μονο με ξεκλειδωνει, face id εκει η απολυτη αποτυχια,ποτε δεν με βρικσει με την πρωτη φορα.και ξεκλειδωνει μερικες ακυρες φορες. συνεχεια αποσυχρονιζεται με το huawei gt ρολοι που εχω διαφορα κολληματα με κανει,στις εφαρμογες κτλπ. νοσταλγω το π20 προ που δεν ειχα ποτε κανενα θεμα,και μην μου πειτε να κανω επαναφορα ρυθμισεων 15 ημερες το εχω το κινητο. συμφωνω σε ολα. ακριβως τα ιδια εχω, αλλα εγω εχω το garmin vivoactive 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Περιμένετε την 171. Δεν υπάρχουν τα θέματα που γράφετε - πλυν του δαχτυλικού που μερικές φορές (2/10) δεν θα πιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanner Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Περιμένετε την 171. Δεν υπάρχουν τα θέματα που γράφετε - πλυν του δαχτυλικού που μερικές φορές (2/10) δεν θα πιάσει. τα ειχες και εσυ ο ιδιος πριν την 171? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 τα ειχες και εσυ ο ιδιος πριν την 171? Όχι στο βαθμό που τα λέτε έσεις. Διάφορα κολλήματα έκανε, στις εφαρμογες και μου σκοτώνε πολύ συχνά τα accessibilty services (tasker, fluid, κλπ). Το face id δεν έχανε ποτέ και το huawei gt ρολοι δεν το έχανε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanner Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Όχι στο βαθμό που τα λέτε έσεις. Διάφορα κολλήματα έκανε, στις εφαρμογες και μου σκοτώνε πολύ συχνά τα accessibilty services (tasker, fluid, κλπ). Το face id δεν έχανε ποτέ και το huawei gt ρολοι δεν το έχανε ποτέ. εχω σκατοφατσα μαλλον γι αυτο και σκαλωνει το face id :lol: περαν απο την πλακα,αμα οι κινησεις που θα κανω ειναι ακριβης ανοιγει αμεσως, αμα πχ το εχω υπο γωνια και κανει scan και αποτυχει μετα δεν. θελει να πατησω το πλαινο και να ξανακανω τη διαδικασια. μεχρι τωρα μια φορα μου εχει σκοτωσει και το app του faceid. Οσον αφορα το ρολοι, εαν απομακρυνθω αρκετα ωστε να χασει συνδεσιμοτητα μετα δεν το ξαναβρισκει και πρεπει να ξανακανω pairing, επισης δε δουλευουνε σωστα καποια features οπως η αναγνωριση καλουντος. Αναμενουμε λοιπον την 171. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Περιμένετε την 171. Δεν υπάρχουν τα θέματα που γράφετε - πλυν του δαχτυλικού που μερικές φορές (2/10) δεν θα πιάσει. φιλε μου μια χαρα υπαρχουνε αυτα τα θεματα,θα δεις που θα εμφανιστουν και αλλοι εδω μεσα που θα κανουν παραπονα σιγα σιγα. για μενα απογοητευση ειναι η συσκευη,δηλαδη γιατι λεω καλα λογια για το π20 προ,και να θαβω το ματε? τεσπα τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 φιλε μου μια χαρα υπαρχουνε αυτα τα θεματα,θα δεις που θα εμφανιστουν και αλλοι εδω μεσα που θα κανουν παραπονα σιγα σιγα. για μενα απογοητευση ειναι η συσκευη,δηλαδη γιατι λεω καλα λογια για το π20 προ,και να θαβω το ματε? τεσπα τι να πω. Έχω την 171 εδω και 2 εβδομάδες. Γράφω αυτά που αντιλαμβάνομαι έγω για τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Εδώ πασχισαμε να πάρουμε την 153 , την 171 την βλέπω σε κάνα μηνα. Αλήθεια ξέρει κανείς το changelog? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλα εγω αν ημουν απογοητευμενος απο το mate 8 θα υπηρχε προβλημα. Καλα τοσο τελειες ηταν οι αλλες συσκευες που ειχατε ολοι και τοση απογοητευση? Το δακτυλικο 8/10 δουλευει αλλα με τζαμακι. Οταν το ειχα χωρις ηταν σχεδον παντα σωστο. Οσον αφορα το face unlock ακομα και μαυρο βραδυ ξεκλειδωνει. Μηπως δεν εχετε κανει σωστη ρυθμιση? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Μάθατε κάτι, πότε θα αρχίσουν οι αντικαταστάσεις κινητών ? ... περιμένω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλα εγω αν ημουν απογοητευμενος απο το mate 8 θα υπηρχε προβλημα. Καλα τοσο τελειες ηταν οι αλλες συσκευες που ειχατε ολοι και τοση απογοητευση? Το δακτυλικο 8/10 δουλευει αλλα με τζαμακι. Οταν το ειχα χωρις ηταν σχεδον παντα σωστο. Οσον αφορα το face unlock ακομα και μαυρο βραδυ ξεκλειδωνει. Μηπως δεν εχετε κανει σωστη ρυθμιση? --------------- Εμπειρια απο mate 20 που εχω ,που ισως βοηθησει καποια μελη..Στον emui launcher το δακτυλικο ειναι ακαριαιο, καθυστερει -ελαχιστα βεβαια-σε nova και λιγο περισσοτερο σε evie launcher. Ισως να φταιει οτι εχετε αλλο launcher ως προεπιλεγμενο. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Με boe έχουν παρουσιαστεί θέματα; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Για lg οθόνες, ακούστηκε. Οι αλλαγές γίνονται σε boe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Με boe έχουν παρουσιαστεί θέματα;1-2 κομμάτια αλλά είναι αναμενόμενο κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Έτσι στο πολύ γρήγορο και πρόχειρο σας έφτιαξα 2 βιντεακια σε χάλια ανάλυση (αλλά κάνουν την δουλειά τους) να δείτε πως λειτουργεί το δακτυλικό στην οθόνη και το face id Η άποψη μου είναι ότι το δακτύλικο λειτουργεί πολύ καλά αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος λειτουργίας του... Θα έπρεπε να είναι άγγιγμα αφής και όχι πίεσης της οθόνης (πολλά ζητάω εεεε) Το face id είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα ακαριαιο και αλάνθαστο όπως στο βίντεο ακόμα και την νύχτα... Δακτύλικο Huawei Mate 20 Pro fingerprint test by GumJd tsiglas, on Flickr"]Huawei Mate 20 Pro fingerprint test by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] Face id Huawei Mate 20 Pro face id test by GumJd tsiglas, on Flickr"]Huawei Mate 20 Pro face id test by GumJd tsiglas, on Flickr[/url] Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Έτσι στο πολύ γρήγορο και πρόχειρο σας έφτιαξα 2 βιντεακια σε χάλια ανάλυση (αλλά κάνουν την δουλειά τους) να δείτε πως λειτουργεί το δακτυλικό στην οθόνη και το face id Η άποψη μου είναι ότι το δακτύλικο λειτουργεί πολύ καλά αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος λειτουργίας του... Θα έπρεπε να είναι άγγιγμα αφής και όχι πίεσης της οθόνης (πολλά ζητάω εεεε) Το face id είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα ακαριαιο και αλάνθαστο όπως στο βίντεο ακόμα και την νύχτα... Δακτύλικο http://Huawei Mate 20 Pro fingerprint test by GumJd tsiglas, on Flickr Face id http://Huawei Mate 20 Pro face id test by GumJd tsiglas, on FlickrΑδερφέ τι τζαμακι έχει βάλει? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Αδερφέ τι τζαμακι έχει βάλει? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλά δεν εχω βαλει τίποτα για την ώρα... Να τονίσω μηπως και βοηθήσω κάποιον ότι βάζοντας το δακτύλικο συνεχώς εστριβα την συσκευη γύρω γύρω οπως και άλλαζα σημείο του κάθε δαχτύλου κάθε φορά (με το μικρό μου μυαλό σκεφτόμουν ότι έτσι ισως πάρει περισσότερες πληροφορίες για το κάθε δακτύλικο)... Με ταλαιπώρησε περισσότερο να ολοκληρωθεί η διαδικασία για το κάθε δακτύλικο αλλά οκ... Το face id το έγραψα χωρίς να δώσω μεγάλη σημασία σε φωτισμό λευκό (νομιζω λάμπα φθορίου) σαν αυτον που εχουν τα φωτιστικά στην κουζίνα. Θα ηθελα ομως τα σχόλια σας και αν σε εσάς δεν έχει καμία σχέση ο τρόπος λειτουργίας... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts