kwnana Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Εγω. Δεν ειδα κατι εμφανες .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Και γω την έβαλα. Ίσως λίγο πιο γρήγορη . Δν είδα κάτι αρνητικό πάντως μέχρι ώρας. Άστο να στρώσει λίγο Sent from my iPhone XS Max Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Την πέρασα και εγώ... Είναι σαν να μην την έχω περάσει. Καμία διαφορά δεν είδα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Για όσους έχουν Vodafone : πάμε γενικά ,πληροφορίες κ πετάγεται ένα μήνυμα για ενημέρωση . Προστέθηκε κλήσεις με WiFi . Βέβαια η Vodafone δεν είναι έτοιμη αλλά τεσπα Sent from my iPhone XS Max Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Για όσους έχουν Vodafone : πάμε γενικά ,πληροφορίες κ πετάγεται ένα μήνυμα για ενημέρωση . Προστέθηκε κλήσεις με WiFi . Βέβαια η Vodafone δεν είναι έτοιμη αλλά τεσπα Sent from my iPhone XS Max Γιατι εδωσαν carrier update ενω δεν ειναι ετοιμοι; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Γιατι εδωσαν carrier update ενω δεν ειναι ετοιμοι; Ελλάδα ζούμε τι περιμένεις . Για να διαφημίζουν ότι και αυτοί παρέχουν WiFi calling. Πάντως αν κρίνω από την COSMOTE που έχουν φίλοι , έχουν ψιλό θεματάκια . Sent from my iPhone XS Max Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ελλάδα ζούμε τι περιμένεις . Για να διαφημίζουν ότι και αυτοί παρέχουν WiFi calling. Πάντως αν κρίνω από την COSMOTE που έχουν φίλοι , έχουν ψιλό θεματάκια . Sent from my iPhone XS Max Κι εγώ το έκλεισα είχα χαμένες κλήσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Παιδιά καλησπέρα να το κάνω το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Φυσικά και να κανείς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Παιδιά καλησπέρα να το κάνω το update? Τι περιμενεις; Εξαιρετικη ειναι Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Έχω δυο μήνες το κινητό και σήμερα έπεσε στο 98% η υγεία της μπαταρίας !Ειναι φυσιολογικό; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Έχω δυο μήνες το κινητό και σήμερα έπεσε στο 98% η υγεία της μπαταρίας !Ειναι φυσιολογικό; Γιατί να μην ειναι φυσιολογικό; Αναλώσιμο στοιχείο είναι η μπαταρία... Σε 2 χρονια που θα πέσει κάτω από 80% τη φρεσκάρεις με μια νέα και είσαι άρχοντας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Έχω δυο μήνες το κινητό και σήμερα έπεσε στο 98% η υγεία της μπαταρίας !Ειναι φυσιολογικό; Το κακό με την Apple είναι ότι έβαλε να βλέπουμε το ποσοστό της υγείας . Αν το έβαζαν και οι άλλες εταιρίες θα έβλεπες κλάμα πολύ . Μην ασχολείσαι . Φυσιολογικό να πέφτει Sent from my iPhone XS Max Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Αυτό με την υγεια της μπαταριας έχει αρρωστήσει τους iphoneάδες Εγώ πάλι είχα αλλάξει στο 6 αράκι μπαταρια τότε με την προσφορα κλπ από τον περασμένο Απρίλη και ακόμα τώρα είναι στο 100 %.Τι στο καλο ..πυρηνικη μπαταρια του βάλανε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εγώ το έχω 6 μήνες και είναι ακόμη 100%.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εγώ το έχω 6 μήνες και είναι ακόμη 100%.. Sent from my iPhone using Tapatalk Ακριβώς το ίδιο κι εγώ φίλε !! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Έχω δυο μήνες το κινητό και σήμερα έπεσε στο 98% η υγεία της μπαταρίας !Ειναι φυσιολογικό; Ποιο κινητό; Γιατί γράφεις και εδώ και στο θέμα του μικρού Xs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ενεργοποίησα σήμερα την e-sim της cosmote, έχοντας ως δεύτερη (φυσική) επίσης cosmote. Το θέμα μου είναι ότι ενώ στην κλήση μπορώ να επιλέξω από ποια γραμμή θα πραγματοποιηθεί (πχ πρωτεύων ή δευτερέων αριθμός), δεν μου έχει αντίστοιχα αυτή την επιλογή στα sms. Κάποιος που έχει ήδη το τηλέφωνο σε dual κατάσταση; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ενεργοποίησα σήμερα την e-sim της cosmote, έχοντας ως δεύτερη (φυσική) επίσης cosmote. Το θέμα μου είναι ότι ενώ στην κλήση μπορώ να επιλέξω από ποια γραμμή θα πραγματοποιηθεί (πχ πρωτεύων ή δευτερέων αριθμός), δεν μου έχει αντίστοιχα αυτή την επιλογή στα sms. Κάποιος που έχει ήδη το τηλέφωνο σε dual κατάσταση; ευχαριστώ Καλησπέρα. Έχει ξεκινήσει η υποστήριξη e-sim από COSMOTE??? γιατί δε μπορώ να βρω κάπου που να το λέει. official δε λέει κάτι το site της COSMOTE. Μιλάμε για IPHONE XS MAX? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Καλησπέρα. Έχει ξεκινήσει η υποστήριξη e-sim από COSMOTE??? γιατί δε μπορώ να βρω κάπου που να το λέει. official δε λέει κάτι το site της COSMOTE. Μιλάμε για IPHONE XS MAX? https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html Προφανώς ρωτάει για την συγκεκριμένη συσκευή Η υποστήριξη έχει ξεκινήσει αλλά μόνο για Samsung watch και iPad Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Καλησπέρα. Έχει ξεκινήσει η υποστήριξη e-sim από COSMOTE??? γιατί δε μπορώ να βρω κάπου που να το λέει. official δε λέει κάτι το site της COSMOTE. Μιλάμε για IPHONE XS MAX? Φίλε μου από πριν τα Χριστούγεννα σε Xsmax είμαι με διπλή sim και όλα δουλεύουν άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Φίλε μου από πριν τα Χριστούγεννα σε Xsmax είμαι με διπλή sim και όλα δουλεύουν άψογα.Και γω 1+ μηνα με Vodafone φυσική κάρτα και eSIM Cosmote. Κανένα θέμα με κλήσεις και μηνύματα :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7815192 Πουλαω το τηλεφωνο μου, για οποιον ενδιαφερεται. Πουλαω μαζι και το ρολοι series 4. Αν τα παρει καποιος μαζι, θα γινει πολυ καλη τιμη! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Ενεργοποίησα σήμερα την e-sim της cosmote, έχοντας ως δεύτερη (φυσική) επίσης cosmote. Το θέμα μου είναι ότι ενώ στην κλήση μπορώ να επιλέξω από ποια γραμμή θα πραγματοποιηθεί (πχ πρωτεύων ή δευτερέων αριθμός), δεν μου έχει αντίστοιχα αυτή την επιλογή στα sms. Κάποιος που έχει ήδη το τηλέφωνο σε dual κατάσταση; ευχαριστώ Επανέρχομαι στο θέμα. Βρήκα τη λύση. Οταν υπάρχει υφιστάμενη συνομιλία σε μήνυμα, συνεχίζει και στέλνει το μήνυμα με βάση τον τελευταίο αριθμό που εστάλη, δίχως να θέτει ερώτηση από που να το στείλει. Οταν όμως είναι νέα συνομιλία-μήνυμα, τότε έχεις την δυνατότητα να επιλέξει από που να σταλεί το μήνυμα (πρωτεύων ή δευτερεύων αριθμός / δλδ e-sim ή φυσική sim). Υπάρχει όμως ένα θεματάκι. Δύο φορές απέτυχε η αποστολή μηνύματος. Τελικά βρέθηκε και αυτό. Σε κάθε επαφή μπορείς να βάλει προεπιλογή από ποιον αριθμό να γίνεται η κλήση ή το μήνυμα. Υπάρχει και η επιλογή "πιο πρόσφατη χρήση" (να θυμάται δηλαδή από ποιο νούμερο κάλεσες τελευταία την συγκεκριμένη επαφή). Σε αυτή την περίπτωση αν έχεις επιλεγμένο στην επαφή τον πρωτεύων (e-sim) και θελήσεις να στείλεις το μήνυμα με τον δευτερεύων αριθμό (φυσική sim), τότε αποτυγχάνει η αποστολή μηνύματος. Λογικά είναι "παιδικές ασθένειες" της νέας αυτής τεχνολογίας (e-sim / dual sim) που θα διορθωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts