gkp Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ρε πες τε τίποτα για την συσκευή και αφήστε τα gb ... Έλεος...!! Πρώτες εντυπώσεις τι λέει?? Τι περιμένεις από το σκουπίδι; Πλάκα κάνω βέβαια εντός ολίγου ανοίγεται και ανεβαίνει βίντεο unboxing Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Παρέλαβα πριν κανα δίωρο και πριν λίγο βρήκα λίγο χρόνο να κάνω το unboxing του Κινέζου δράκου :p :up: Πλάι πλάι εδώ με τον εταίρο κινέζο δράκο ως μια κλασική τιτανομαχία κινεζων δράκων :lol: Μου ήρθε με Oxygen 9.0.1 και μου έβγαλε απευθείας αναβάθμιση σε 9.0.5 που μόλις Ολοκλήρωσα. Περαιτέρω εντυπώσεις αργότερα και φυσικά επόμενες ημέρες :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 7, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Με το free shipping με τα πόδια έρχεται παιδιά; Μου λέει η ups για την άλλη βδομάδα την Τετάρτη. Έχει κάνεις εμπειρία; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Με το free shipping με τα πόδια έρχεται παιδιά; Μου λέει η ups για την άλλη βδομάδα την Τετάρτη. Έχει κάνεις εμπειρία; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4-5 εργάσιμες κάνει άρα επόμενη Δευτέρα με Τρίτη θα παραλαβεις. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDBouL Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Στο exchange program link στο site, χωρίς να το κάνω βεβαίως, εμένα μου έδωσε free priority shipping discount code.. Edited November 7, 2018 by ReDBouL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Με το free shipping με τα πόδια έρχεται παιδιά; Μου λέει η ups για την άλλη βδομάδα την Τετάρτη. Έχει κάνεις εμπειρία; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι δεν κάνει τόσο πολύ. Εμενα με free shipping, γράφει η UPS. Εκτιμώμενη ώρα παράδοσης: Πέμπτη 08.11.2018 Υπηρεσία: UPS Express Saver® ειναι alex :D Edited November 7, 2018 by lefteriz Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Οχι δεν κάνει τόσο πολύ. Εμενα με free shipping, γράφει η UPS. Εκτιμώμενη ώρα παράδοσης: Πέμπτη 08.11.2018 Αν γραφεί ups express saver είναι 1-2 εργασίμες. Αν ups standard είναι 4-5 αντίστοιχα ;) Όταν ρωτάτε η αναφέρετε οτιδηποτε να είστε πιο συγκεκριμένοι Edited November 7, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Με το free shipping με τα πόδια έρχεται παιδιά; Μου λέει η ups για την άλλη βδομάδα την Τετάρτη. Έχει κάνεις εμπειρία; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακη με τι σου εστειλαν? Οταν βαζεις το τρακινγκ στη σελιδα της UPS σου αναγραφει αν ειναι ups standard ή express saver. Η πρωτη ειναι οδικη αποστολη, η δευτερη αεροπορικη. Χρονοι 5 εργάσιμες στη μια περίπτωση, 1 εργάσιμη στη δεύτερη... Αλεξ (@alextrela): Καλοριζικο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Με το free shipping με τα πόδια έρχεται παιδιά; Μου λέει η ups για την άλλη βδομάδα την Τετάρτη. Έχει κάνεις εμπειρία; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 μέρες..! Ρε συ μήπως βλέπεις ανάποδα.?πρώτα είναι ο μήνας μετά η ημερομηνία...χαχααα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 2 μέρες..! Ρε συ μήπως βλέπεις ανάποδα.?πρώτα είναι ο μήνας μετά η ημερομηνία...χαχαααΕίσαι ένας μικρός θεός πρώτα γράφουνε το μήνα και μετά τη μέρα Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 για οποιον θα διαβασει και θα παραγγειλει μη τυχον βαλει το δεκαρικο παραπανω. σε καμια περιπτωση δεν σε βαζουν σε priority, ουτε κανενα αλλο προνομιο παιρνεις ειναι απλα για να φανε ενα δεκαρικο στους ανυπομονους. ερχεται και μενα με ups αυριο μαλλον, στο τσατ κλασικα κανουν την παπια και δεν απαντανε επι της ουσιας τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μια χαρά για free shipping :) Ελπίζω να το έχω Παρασκευή στην Δράμα. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παρέλαβα πριν κανα δίωρο και πριν λίγο βρήκα λίγο χρόνο να κάνω το unboxing του Κινέζου δράκου :p :up: Πλάι πλάι εδώ με τον εταίρο κινέζο δράκο ως μια κλασική τιτανομαχία κινεζων δράκων :lol: Μου ήρθε με Oxygen 9.0.1 και μου έβγαλε απευθείας αναβάθμιση σε 9.0.5 που μόλις Ολοκλήρωσα. Περαιτέρω εντυπώσεις αργότερα και φυσικά επόμενες ημέρες :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Κουκλί... με γεια σου!!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Λοιπόν κύριοι οι πρώτες εντυπώσεις από την συσκευή. Οθονη άψογη χωρίς να υπολείπεται από τα κορυφαία brands. Καμία διχρωμία, άψογο λευκό και φανταστικό και ακαριαίο τατς. Ήχος δίπλα δίπλα με το ματε 20 pro αρχίζεις να αναρωτιέσαι ποιο κάνει 1050 Smoothness δεν υπάρχει άλλο σε Android Δαχτυλίκο σε σωστό σημείο κάτω απ την οθόνη χαμηλά προς το κάτω μέρος και όχι κοντά στη μέση της οθόνης όπως το mate 20 pro. Από αξιοπιστία θέλω λίγες μέρες αν και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά. Επισης για να ξεκλειδώσεις δεν θέλει πάτημα στο σημείο αλλά μόνο ακούμπημα Ξεκλείδωμα προσώπου ταχύτατο Προσωπικά το 2018 θα το κλείσω με αυτό το κινητό. Θήκη στη συσκευασία και ζελατίνα φορεμένη Συγχαρητήρια στην εταιρία που σέβεται τα χρήματα μας Σε λίγο ανεβάσω και το βίντεο Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παρέλαβα και εγώ παιδιά και βρίσκομαι και Κατερίνη! Η συσκευή φοβερή αλλά έφαγα ένα ξενέρωμα γιατί κάτω από το screen protector έχει σκόνη.Αντε να δω τώρα πότε θα κυκλοφορήσει το γυαλί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Και η θήκη που έχει μέσα είναι πολύ καλή. Σημειωτέον. Το δακτυλικό το περίμενα χειρότερο αλλά είναι μια χαρά . Το δάκρυ -notch ούτε που το καταλαβαίνεις. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 καμερα παιδια αν μπορειτε σε αυτο το θεμα να βαλετε καποιες φωτο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=471041&page=56 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 https://www.insomnia.gr/forums/topic/674597-επιδοσεισ-καμερων-και-συγκρισεισ-τουσ/?page=53 Δες εδώ βραδυνές Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Δεν τις έχω δει κανείς σε pc . Ότι έβγαλα στα γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ποια εκδοση gcam βαζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ξεκίνα με τη stable https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=29635#downloadsΠοια εκδοση gcam βαζουμε; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Παρέλαβα και εγώ παιδιά και βρίσκομαι και Κατερίνη! Η συσκευή φοβερή αλλά έφαγα ένα ξενέρωμα γιατί κάτω από το screen protector έχει σκόνη.Αντε να δω τώρα πότε θα κυκλοφορήσει το γυαλί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πες εσύ σε σύγκριση με το 6 που είχες? Πώς το βλέπεις? Edited November 7, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Για πες εσύ σε σύγκριση με το 6 που είχες? Πώς το βλέπεις? Πιο καλή οθόνη πιο φωτεινή, καλύτερο ηχείο σε ποιότητα ήχου,βολικός ο fingerptint sensor μπροστά. Ταχύτητα τα ίδια. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Έτοιμο και το βίντεο unboxing. Μετά απ δύο ώρες χρήσης δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος σε ότι έχω δοκιμάσει. Κλήσεις μέσω Bluetooth άψογες χωρίς διακοπές για πάνω από 30 λεπτά συνεχόμενα Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Έτοιμο και το βίντεο unboxing. Μετά απ δύο ώρες χρήσης δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος σε ότι έχω δοκιμάσει. Κλήσεις μέσω Bluetooth άψογες χωρίς διακοπές για πάνω από 30 λεπτά συνεχόμενα Ωραίος ο Γιώργος. Ευχαριστουμε..!! ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιο καλή οθόνη πιο φωτεινή, καλύτερο ηχείο σε ποιότητα ήχου,βολικός ο fingerptint sensor μπροστά. Ταχύτητα τα ίδια. Ανταποκρίνεται σωστά και γρήγορα ? Αυτό που βλέπαμε.. πώς σου φαίνεται.?? Η κάμερες? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ωραίος ο Γιώργος. Ευχαριστουμε..!! ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανταποκρίνεται σωστά και γρήγορα ? Αυτό που βλέπαμε.. πώς σου φαίνεται.?? Η κάμερες? Ναι εννοείται γρήγορος και πιάνει πάντα. Φωτο λίγο που δοκίμασα με χαμηλό φωτισμό (auto) έχει βελτιωθεί σε σχέση με 6. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts