Jump to content

Sony Ericsson P900: Πληροφορίες και νέα

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον gnkgr

Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια και ειδικα αυτους που εχουν το P900 (τυχεροι!!!!) στα χερια τους. Εγω εχω το 800 αν αγορασω το 900 θα μπορεσω να αντιγραψω τις επαφες μου (codacts.cdb) με καποιον τροπο στο 900 ή θα πρεπει να ξαναπερασω με το χερι 643 επαφες που εχω στο 800;

Το εχει δοκιμασει κανεις γιατι οταν πηρα το 800 στα χερια μου εγραφα 3 μερες επαφες αφου εχω διαπιστωσει οτι με τον συνχρονισμο με το outlook δεν κανεις και πολλα πραγματα αφου καποια πεδια (κινητο οικιας πχ.) δεν συνχρονιζονται.

Αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μας δωσει τα φωτα του.

Aν δεν εχεις υπερυθρες υπαρχει και αλλος τροπος με το καλωδιο του p800.Πας στις επαφες>αποστολη επαφων>αποστολη ως email.Οι επαφες αποθηκευονται ετσι ως ολα.vcf στα προχειρα mail του κινητου. Με το file manager τις βρισκεις στο c:\system\mail και τις περνας στον pc .Aντιστροφα τις περνας στο p900! :)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά. Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής του P900 και το περιμένω πως και πως. Αλήθεια μήπως ξερει κανεις αν υπάρχει πουθενά στην ελληνική αγορά. Τώρα που δεν έχουν βγει ακόμα τα ελληνικά, αν σας στείλει κανείς ένα μήνυμα στα ελλήνικα θα το βλέπετε κανονικά? :)

Καλημέρα παιδιά. Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής του P900 και το περιμένω πως και πως. Αλήθεια μήπως ξερει κανεις αν υπάρχει πουθενά στην ελληνική αγορά. Τώρα που δεν έχουν βγει ακόμα τα ελληνικά, αν σας στείλει κανείς ένα μήνυμα στα ελλήνικα θα το βλέπετε κανονικά? :)

Αρχικό Μήνυμα από τον SuperBilly16V

Επίσημα δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο στην αγορά!

Ελληνικά βλέπεις κανονικά ( είτε κεφαλαία είτε πεζά ) και στα μηνύματα και στις επαφές! :)

Ευχαριστώ πολύ και sorry για το διπλό post. Άντε να κυκλοφορήσει το κινητό γιατι δεν μπορώ να περιμένω άλλο θα σκάσω :alien:

Αρχικό Μήνυμα από τον geovol

vevaios kai vlepoume ellinika sms!opos kai episis ta grafoume kai sta ellinika!

Exeis perasmeni elliniki grammatoseira kai ta grafeis ellinika i oxi?Giati egw mono agglika exw
I'm not driving fast...just flying slow

oxi!etsi to pira!otan anoiksa proti fora to kinito dialeksa glossa agglika kai meta mou zitise region kai evala ellada!an thimamai kala!meta otan pao na grapso minima me to pliktorologio kleisto exei kai ta ellinika , otan einai anoixto to pliktrologio kai grafo sto esoteriko pliktrologio pao kai dialego glossa ellinika!

oxi!etsi to pira!otan anoiksa proti fora to kinito dialeksa glossa agglika kai meta mou zitise region kai evala ellada!an thimamai kala!meta otan pao na grapso minima me to pliktorologio kleisto exei kai ta ellinika , otan einai anoixto to pliktrologio kai grafo sto esoteriko pliktrologio pao kai dialego glossa ellinika!

tote tha mporeis na mas kaneis kapio sxolio gia to elliniko T9 :D

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ok aplws eixa dialexei france kai deuteri epilogi stin wra pali france kai den mou evgaze allles glwsses na to exete upopsi sas oi ypoloipoi ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον spydoc

Εβαλα το ελληνικο Τ9 στο p900.Ψιλομπερδεμα μου φαινεται να βρισκω τα γραμματα..

Ontos to dokimasa kai egw psilopaketo kai ta tonismena den vgainoun panta wpos prepei

Αρχικό Μήνυμα από τον spydoc

Εβαλα το ελληνικο Τ9 στο p900.Ψιλομπερδεμα μου φαινεται να βρισκω τα γραμματα..

borei kapios katohos na mou grapsei sto 2,3,4...ktl ti ellinika grammata ehei xoris t9.gia paradeigma to 7650 ehei sto 2 αβγ, sto 3 δεζ ktl

Θέλω να ρωτήσω κάτι τα παιδιά που το έχουν ήδη αγοράσει. Διαβάζω διάφορες κριτικές σε ξένα sites και ο καθένας λέει διαφορετικά πράγματα για το πακέτο αγοράς. Τελικά στο πακέτο θα περιλαμβάνεται το hands free και η δερμάτινη θήκη μεταφοράς; Απο εσάς που το έχετε αγοράσει, υπήρχαν σε όλους αυτά τα δύο; Αναρωτιέμαι μήπως τελικά κυκλοφορεί σε διαφορετικά πακέτα με ανάλογη αυξομείωση της τιμής του.

Αρχικό Μήνυμα από τον mirrorofsorrow

Θέλω να ρωτήσω κάτι τα παιδιά που το έχουν ήδη αγοράσει. Διαβάζω διάφορες κριτικές σε ξένα sites και ο καθένας λέει διαφορετικά πράγματα για το πακέτο αγοράς. Τελικά στο πακέτο θα περιλαμβάνεται το hands free και η δερμάτινη θήκη μεταφοράς; Απο εσάς που το έχετε αγοράσει, υπήρχαν σε όλους αυτά τα δύο; Αναρωτιέμαι μήπως τελικά κυκλοφορεί σε διαφορετικά πακέτα με ανάλογη αυξομείωση της τιμής του.

Κατ'αρχην το τηλεφωνο θα κυκλοφορισει την πρωτη εβδομαδα του Δεκεμβριου !

Το πακετο θα ειναι 1 και μοναδικο !

Περιεχει και θηκη (που μπαινει στη μεση) και hands free!

Κανονικα θα πρεπει να εχει και 2 CD's... :D