spydoc Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gnkgr Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια και ειδικα αυτους που εχουν το P900 (τυχεροι!!!!) στα χερια τους. Εγω εχω το 800 αν αγορασω το 900 θα μπορεσω να αντιγραψω τις επαφες μου (codacts.cdb) με καποιον τροπο στο 900 ή θα πρεπει να ξαναπερασω με το χερι 643 επαφες που εχω στο 800; Το εχει δοκιμασει κανεις γιατι οταν πηρα το 800 στα χερια μου εγραφα 3 μερες επαφες αφου εχω διαπιστωσει οτι με τον συνχρονισμο με το outlook δεν κανεις και πολλα πραγματα αφου καποια πεδια (κινητο οικιας πχ.) δεν συνχρονιζονται. Αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μας δωσει τα φωτα του. Aν δεν εχεις υπερυθρες υπαρχει και αλλος τροπος με το καλωδιο του p800.Πας στις επαφες>αποστολη επαφων>αποστολη ως email.Οι επαφες αποθηκευονται ετσι ως ολα.vcf στα προχειρα mail του κινητου. Με το file manager τις βρισκεις στο c:\system\mail και τις περνας στον pc .Aντιστροφα τις περνας στο p900! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 re pedia skeftome poli sovara na to paro alla me anisixei to megethos tou.exo dokimasei ta panta kai thelo tora ena smartphone(an kai eixa to 7650 kapote).eseis ti lete? a3izei ton kopo etsi ogodes kinito? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pjf Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Episis opos to ekana ego pas sto contacts kai apo ekei me tin epilogi send this folder as bluetooth ta metaferei amesos sto p900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Καλημέρα παιδιά. Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής του P900 και το περιμένω πως και πως. Αλήθεια μήπως ξερει κανεις αν υπάρχει πουθενά στην ελληνική αγορά. Τώρα που δεν έχουν βγει ακόμα τα ελληνικά, αν σας στείλει κανείς ένα μήνυμα στα ελλήνικα θα το βλέπετε κανονικά? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Καλημέρα παιδιά. Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής του P900 και το περιμένω πως και πως. Αλήθεια μήπως ξερει κανεις αν υπάρχει πουθενά στην ελληνική αγορά. Τώρα που δεν έχουν βγει ακόμα τα ελληνικά, αν σας στείλει κανείς ένα μήνυμα στα ελλήνικα θα το βλέπετε κανονικά? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuperBilly16V Καλημέρα παιδιά. Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής του P900 και το περιμένω πως και πως. Αλήθεια μήπως ξερει κανεις αν υπάρχει πουθενά στην ελληνική αγορά. Τώρα που δεν έχουν βγει ακόμα τα ελληνικά, αν σας στείλει κανείς ένα μήνυμα στα ελλήνικα θα το βλέπετε κανονικά? :) Επίσημα δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο στην αγορά! Ελληνικά βλέπεις κανονικά ( είτε κεφαλαία είτε πεζά ) και στα μηνύματα και στις επαφές! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Ευχαριστώ πολύ και sorry για το διπλό post. Άντε να κυκλοφορήσει το κινητό γιατι δεν μπορώ να περιμένω άλλο θα σκάσω :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Μια ερωτηση στους χρηστες που το εχουν ηδη και εχουν μονο αγγλικα... Βλεπετε ελληνικα sms? Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 vevaios kai vlepoume ellinika sms!opos kai episis ta grafoume kai sta ellinika! Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geovol vevaios kai vlepoume ellinika sms!opos kai episis ta grafoume kai sta ellinika! Exeis perasmeni elliniki grammatoseira kai ta grafeis ellinika i oxi?Giati egw mono agglika exw Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 oxi!etsi to pira!otan anoiksa proti fora to kinito dialeksa glossa agglika kai meta mou zitise region kai evala ellada!an thimamai kala!meta otan pao na grapso minima me to pliktorologio kleisto exei kai ta ellinika , otan einai anoixto to pliktrologio kai grafo sto esoteriko pliktrologio pao kai dialego glossa ellinika! Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geovol oxi!etsi to pira!otan anoiksa proti fora to kinito dialeksa glossa agglika kai meta mou zitise region kai evala ellada!an thimamai kala!meta otan pao na grapso minima me to pliktorologio kleisto exei kai ta ellinika , otan einai anoixto to pliktrologio kai grafo sto esoteriko pliktrologio pao kai dialego glossa ellinika! tote tha mporeis na mas kaneis kapio sxolio gia to elliniko T9 :D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JustMe! Παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ? tin 1i vdomada tou dekemvri leei i SE.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geovol oxi!etsi to pira!otan anoiksa proti fora to kinito dialeksa glossa agglika kai meta mou zitise region kai evala ellada!an thimamai kala!meta otan pao na grapso minima me to pliktorologio kleisto exei kai ta ellinika , otan einai anoixto to pliktrologio kai grafo sto esoteriko pliktrologio pao kai dialego glossa ellinika! Ok aplws eixa dialexei france kai deuteri epilogi stin wra pali france kai den mou evgaze allles glwsses na to exete upopsi sas oi ypoloipoi ;) Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Na sas dosw kai ena neo to 3d motoracer trexei kanonoka sto p900 me fadastika xrwmata :D (eixa kairo na to paixw meta to upgrade tou p800) Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Εβαλα το ελληνικο Τ9 στο p900.Ψιλομπερδεμα μου φαινεται να βρισκω τα γραμματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον spydoc Εβαλα το ελληνικο Τ9 στο p900.Ψιλομπερδεμα μου φαινεται να βρισκω τα γραμματα.. Ontos to dokimasa kai egw psilopaketo kai ta tonismena den vgainoun panta wpos prepei Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Dokimasa ta : Bartender v6 My Cookbook v4 Pocket Codes v1 Pocket Vineyard Recipies to go Survival phrases Answer Please v1.1 kai den douleuoun me to p900 Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον spydoc Εβαλα το ελληνικο Τ9 στο p900.Ψιλομπερδεμα μου φαινεται να βρισκω τα γραμματα.. borei kapios katohos na mou grapsei sto 2,3,4...ktl ti ellinika grammata ehei xoris t9.gia paradeigma to 7650 ehei sto 2 αβγ, sto 3 δεζ ktl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apmoy Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Episnmn avafora sto site tns Voda...nmeromnvia afixns stnv agora 30/12 Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 N9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 http://www.uiq.com/uiquserinterfaceimages UIQ user interface images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Θέλω να ρωτήσω κάτι τα παιδιά που το έχουν ήδη αγοράσει. Διαβάζω διάφορες κριτικές σε ξένα sites και ο καθένας λέει διαφορετικά πράγματα για το πακέτο αγοράς. Τελικά στο πακέτο θα περιλαμβάνεται το hands free και η δερμάτινη θήκη μεταφοράς; Απο εσάς που το έχετε αγοράσει, υπήρχαν σε όλους αυτά τα δύο; Αναρωτιέμαι μήπως τελικά κυκλοφορεί σε διαφορετικά πακέτα με ανάλογη αυξομείωση της τιμής του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Ipirxan kai ta xandsfree kai i thiki!alla i thiki den itan dermatini! Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mirrorofsorrow Θέλω να ρωτήσω κάτι τα παιδιά που το έχουν ήδη αγοράσει. Διαβάζω διάφορες κριτικές σε ξένα sites και ο καθένας λέει διαφορετικά πράγματα για το πακέτο αγοράς. Τελικά στο πακέτο θα περιλαμβάνεται το hands free και η δερμάτινη θήκη μεταφοράς; Απο εσάς που το έχετε αγοράσει, υπήρχαν σε όλους αυτά τα δύο; Αναρωτιέμαι μήπως τελικά κυκλοφορεί σε διαφορετικά πακέτα με ανάλογη αυξομείωση της τιμής του. Κατ'αρχην το τηλεφωνο θα κυκλοφορισει την πρωτη εβδομαδα του Δεκεμβριου ! Το πακετο θα ειναι 1 και μοναδικο ! Περιεχει και θηκη (που μπαινει στη μεση) και hands free! Κανονικα θα πρεπει να εχει και 2 CD's... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts