ea6gka Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Εγώ θα έπαιρνα το poco Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Επειδή κι εγώ κοιτάζω τώρα για κινητό αφού το S6 μου άρχισε να παραδίδει πνεύμα, θεωρώ το POCO την πιο δελεαστική επιλογή αυτή τη στιγμή λόγω τιμής και χαρακτηριστικών. Παρ' όλα αυτά, για μένα το πιο σημαντικό σε ένα κινητό είναι η οθόνη (εννοώντας το digitizer) και δυστυχώς, από ό,τι διαβάζω, το poco σ' αυτό το τομέα είναι λότο. Βέβαια η xiaomi έχει παραδεχθεί τα θέματα με ghost touch/multi touch και υποτίθεται οτι θα τα επιλύσει με update αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι. Οπότε αν νιώθεις ότι θέλεις να πάρεις το ρίσκο προχωράς. Άλλα, μικρότερης σημασίας για μένα, ζητήματα με την συσκευή είναι η έλλειψη NFC, δεν υποστηρίζει HD playback σε ορισμένες εφαρμογές π.χ. Netflix. Πολύ λίγες οι συσκευές που το εμφάνισαν το προβλημα στην οθόνη .Το σημαντικό είναι ότι έχει πάρει ήδη δύο updates και μέσα στο 18 android 9 και φυσικά το ,port camera του pixel. 3 με ενα download κ install. .Με το honor 10 απλά δεν συγκρίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 παιδιά αυτή τη στιγμή από ΠΟΥ συμφέρει να αγοράσεις το ένα και από ΠΟΥ το άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokotas16 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Προσωπικά κατέληξα στο g6, θα το πάρω τον άλλο μήνα. Προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δέλεαρ τα χαρακτηριστικά του Poco αλλά αν σκεφτεί κανείς τι πρέπει να θυσιάσουν για τα προσφέρουν σ' αυτή τη τιμή τότε τα θέματα που αναφέρονται σε σχεση με το panel και το digitizer έχουν βαση και σίγουρα δεν είναι λίγα τα περιστατικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Προσωπικά κατέληξα στο g6, θα το πάρω τον άλλο μήνα. Προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δέλεαρ τα χαρακτηριστικά του Poco αλλά αν σκεφτεί κανείς τι πρέπει να θυσιάσουν για τα προσφέρουν σ' αυτή τη τιμή τότε τα θέματα που αναφέρονται σε σχεση με το panel και το digitizer έχουν βαση και σίγουρα δεν είναι λίγα τα περιστατικά. Καλοδουλευτο και καλορίζικο. Αλλά τα κρούσματα με το touch είναι πρακτικά ανυπαρκτα . Μιλαμε για λιγότερο από 1 % ποσοστό και ακομα κ αν υπάρχει θέμα θα λυθεί με software update .Αυτό υποσχέθηκε η xiaomi. Είναι απλά να μην σου τύχει . Άλλωστει η lg δεν θεωρείται και από τις πιο αξιόπιστες απλά είναι που θα πέσεις Edited October 20, 2018 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Παρακολουθησα το θεμα σας και λεω να εκφρασω κι εγω την απορια μου. Επρόκειτο να ψωνισω συσκευη γύρω στα 170€ και ειχα καταληξει στο Mi A2 lite. Ήθελα android one, μπαταρια, dual sim και αποθηκευτικο χωρο (είτε σε sd είτε σε εσωτερικο) Και λεω τωρα, σβησε το android one.... να σκασω άλλα 130€ να πάρω το pocophone για την κάμερα? είναι τόσο καλυτερη ώστε να ανεβω κατηγορια τιμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Παρακολουθησα το θεμα σας και λεω να εκφρασω κι εγω την απορια μου. Επρόκειτο να ψωνισω συσκευη γύρω στα 170€ και ειχα καταληξει στο Mi A2 lite. Ήθελα android one, μπαταρια, dual sim και αποθηκευτικο χωρο (είτε σε sd είτε σε εσωτερικο) Και λεω τωρα, σβησε το android one.... να σκασω άλλα 130€ να πάρω το pocophone για την κάμερα? είναι τόσο καλυτερη ώστε να ανεβω κατηγορια τιμής; Ναι πολύ άνετα . Δεν υπάρχει σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts