Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, georgemv said:

iPhone δεν είχε;

Εκείνη ναι, εγώ όχι 😀

Στο iPhone δεν έχω δει τέτοιο Combo που να χτυπιέμαι. 

Just now, elkons said:

Εκείνη ναι, εγώ όχι 😀

Στο iPhone δεν έχω δει τέτοιο Combo που να χτυπιέμαι. 

Αυτό ακριβώς, δεν το υλοποιεί η Apple.

Λιανή Άμμος Ορέστη Μακρή 5

Screenshot-20251107-085609-Net-Monster.jpg

Screenshot-20251107-085638-Speedtest.jpg

JUMBO Έξω Παναγίτσα 

Screenshot-20251107-085901-Net-Monster.jpg

Screenshot-20251107-085923-Speedtest.jpg

Έξοδος Νέας Αρτάκης Β7+Β20+Ν78 μετα έπεσε Disconnected στο Upload. 

Screenshot-20251107-090854-Net-Monster.jpg

Screenshot-20251107-090902-Speedtest.jpg

Screenshot-20251107-090921-Gallery.jpg

COSMOTE FIBER στη Νέα Αρτάκη ακόμα δεν έχουν μπει τα κουτάκια και ULTRAFAST OTE Κουτάκια στα Ψαχνά!! Στη είσοδο μόνο όμως πριν τη γέφυρα. 

///AIR 3227 θα τραβήξω φωτογραφία μετά!

Screenshot-20251107-091557-Net-Monster.jpg

Screenshot-20251107-091552-Speedtest.jpg

Δημαρχείο Διρφύων Μεσσαπίων Ψαχνά!!!!!

Screenshot-20251107-092024-Net-Monster.jpg

Screenshot-20251107-092016-Speedtest.jpg

Δοκιμή με το θηρίο Α34 🙃

IMG-a70d1a7b378dcacccc2d46d0a1608586-V.jpg

IMG-8314014b7bd4df5f8ee2d6e7f288a939-V.jpg

Αναβαθμίστηκε η κεραία στη Πλατάνα!

Screenshot-20251107-093743-Net-Monster.j

Δάσος Μακρυμάλλης στην Εθελοντική Ομάδα Αναδάσωσης Βόρειας Εύβοιας. 

20251107-104232.jpg

Screenshot-20251107-104342-Net-Monster.jpg

Screenshot-20251107-104430-Speedtest.jpg

Edited by elkons

Πολύ ωραία η κάλυψη στη Νέα Αρτάκη, 100% εξωτερικά έχει Ν78 από τη τεράστια έξω από τη περιοχή που τράβηξα φωτογραφία πριν, και παραλιακά φαίνεται ο λόφος της 102039, σηκώσει πάρα πολύ κόσμο αλλά τα χει φτύσει η Ν78 της ενω η στην Αρτάκη σφαίρα. Εάν βάλουν σεκτορ στον ΟΤΕ και Ν78 θα είναι άριστη, καθώς στην αρχή προς Coffee Island δυσκολεύεται η Pipe.

Γήπεδο ποδοσφαίρου Νέας Αρτάκης 

Screenshot-20251107-133029-Net-Monster.jpg

Screenshot-20251107-133006-Speedtest.jpg

Μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με καμπίνα ολόφρεσκη για FFTH 🥰

Εναέριες είναι μερικές, έχουν κάτι κολώνες άσπρες όπως στο Βασιλικό, με τη διαφορά τα κουτάκια λενε Ultrafast OTE και οι καμπίνες. Επίσης στα Ψαχνά τα κουτάκια σε κολώνες και σπίτια λένε Ultrafast OTE. Πάει καλά το UFBB..μάλλον περιμένουν να δώσουν όλα μαζί στην Εύβοια, Ψαχνά 1.5 χρόνο εκεί περιμένει. Ν Αρτάκη ούτε οι μισές κολώνες δεν έχουν το κουτάκι, μόνο έναν σωλήνα που καταλήγει η οπτική προς τα πάνω. 

20251107-120212.jpg

Και μερικές φωτογραφίες από Λιμάνι μέχρι κάτω. 

20251107-111447.jpg

20251107-113153.jpg

20251107-130812.jpg

Ωραία πήγαν φέτος και οι αναβαθμίσεις φέτος, massive στον ΟΤΕ Ψαχνών, ολόφρεσκα και τα sector από κάτω και έκαναν Optimization. Επιπλέον έβαλαν τη Ν78 που χρωστούσαν καιρό στη μεγάλη κεραία στη Πλατάνα και μάζεψαν τον σταθμό στον Άγιο στις στροφές για Βόρεια Εύβοια, Ν1 για αρχή αλλά έχει άδεια Ν78, έγινε αλλαγή εξοπλισμού και πάει πολύ καλά. Τέλος, αναβαθμίστηκε πριν μερικούς μήνες γύρω στον Ιανουάριο η κεραία στον ΟΤΕ Λίμνης στη Βόρεια Εύβοια και περιμένει massive, ίσως τα έχουν μπει, τελευταία φορά φρέσκα sector μόνο. 

Αντε να έρθουν Κεντρική να μαζέψουν και να προσθέσουν μερικούς σταθμούς γιατί είναι πιο αραιό το δίκτυο. Επίσης χρωστάει 3,4 αναβαθμίσεις, ισως και παραπάνω. Επίσης Νότια υπάρχουν χρωστούμενες αναβαθμίσεις, έχω καιρό να δω όμως τις εξελίξεις εκεί, τελευταία φορά στη Κύμη ήταν κούκλα το δίκτυο αλλά στη διαδρομή με μερικές τύπες, τα έχω αναφέρει αυτά σε προηγούμενα ποστ.

Edited by elkons

Μπήκε αυτή η κεραία!! https://keraies.eett.gr/getDetails.php

Αν δεν ανοίγει το λινκ ο αριθμός θέσης είναι 1441890.

https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=39.5371630763,22.5261098401

Edited by VasilisSam

6 minutes ago, VasilisSam said:

30/9/25 η άδεια και την έβαλαν ήδη;;;

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO X7 Pro

Εξαιρετικοί!! Κόκκινο φαίνεται στο cellmapper άρα είχε θέμα. Την έπιασα σε nr όπως κατέβαινα Αθήνα, στον γυρισμό θα κάνω και ένα lte scan.

23 minutes ago, VasilisSam said:

Εξοπλισμός COMMSCOPE SS-65M-R2 για Ν78 μου έκανε εντύπωση. Δε τα έχω ξανά δει, φαίνονται για Passive δηλαδή εκπέμπουν και τις υπόλοιπες μπάντες αλλά από κάτω έχουν αδειοδοτήσει COMMSCOPE RRV4-65D-R4. Πάντως στα αρχιτεκτονικά όντως δε φαίνεται να έχουν τα γνωστά Air 3227.

@mixtri

1 ώρα πριν, VasilisSam said:

Κωδική ονομασία : Vrachos 2 @elkons. Στο μεταξύ, έχουν βγάλει και για συνεγκατάσταση λίγο πιο πάνω στην Νίκαια είδα πάλι κάπου πρόσφατα πάνω σ'αυτήν της νόβα. Μια χαρά 👌🏻

Καλησπέρα, από όσο βλέπω εδώ επιτέλους μετά από πολλά παράπονα στην εξυπηρέτηση ανέβασαν νέα αρχεία για την αναβάθμιση της 1015 η οποία έχει μείνει με b3 και έχει άθλιες ταχύτητες. Επειδή εγώ δεν γνωρίζω, μπορεί κάποιος να μου πει ποιες συχνότητες θα έχει (n1 , n78) και αν θα αναβαθμιστεί σύντομα? Επισυνάπτω όσα πρόσφατα αρχεία υπάρχουν στην ιστοσελίδα keraies.eett.gr. Ευχαριστώ

Polichni+1015_2-2025.pdf 1015+EMC+26-03-2025.pdf application178658.pdf 9150_2025_1401015.pdf

12 minutes ago, spoukos said:

Καλησπέρα, από όσο βλέπω εδώ επιτέλους μετά από πολλά παράπονα στην εξυπηρέτηση ανέβασαν νέα αρχεία για την αναβάθμιση της 1015 η οποία έχει μείνει με b3 και έχει άθλιες ταχύτητες. Επειδή εγώ δεν γνωρίζω, μπορεί κάποιος να μου πει ποιες συχνότητες θα έχει (n1 , n78) και αν θα αναβαθμιστεί σύντομα? Επισυνάπτω όσα πρόσφατα αρχεία υπάρχουν στην ιστοσελίδα keraies.eett.gr. Ευχαριστώ

Polichni+1015_2-2025.pdf 590 kB · 1 download 1015+EMC+26-03-2025.pdf 221 kB · 0 downloads application178658.pdf 303 kB · 0 downloads 9150_2025_1401015.pdf 680 kB · 0 downloads

Τα πάντα έχει, LTE B1,B3,B7,B20 NR N1,N28,N78. Εάν γίνει refarm βγάλε τη Β1.

Passive N78 ,οπότε φαντάζομαι μαζί με την αναβάθμιση θα ανοίξει και αυτή κατευθείαν. 

Edited by elkons

18 minutes ago, spoukos said:

Polichni+1015_2-2025.pdf 590 kB · 3 downloads 1015+EMC+26-03-2025.pdf 221 kB · 1 download application178658.pdf 303 kB · 1 download 9150_2025_1401015.pdf 680 kB · 1 download

Δεν είναι μετά από πολλά παράπονα, δεν θα άφηναν την κεραία έτσι να παίζει με μια ξεγυρισμένη Β3 απλά, κάποιο σκάλωμα τρώει η άδεια και σχεδόν λες και παρακαλάνε την εεττ να την βγάλει, αν είναι δυνατόν, έχουν καταθέσει έγγραφα από το 24 βλέπω και μέχρι τέλος του 25 σχεδόν ακόμα δεν έχει βγει η άδεια τροποποίησης.. Ώρες ώρες η εεττ, τι να πω 😅. Πάντως φαίνεται να τα έχει όλα, μια χαρά, με commscope μάλλον πάνελ 👌🏻

7 minutes ago, elkons said:

Τα πάντα έχει, LTE B1,B3,B7,B20 NR N1,N28,N78. Εάν γίνει refarm βγάλε τη Β1.

Είναι κεραία με συνεγκατάσταση Vodafone.

Νομίζω απλά αναφέρουν την παρακείμενη κεραία της βονταφον που είναι μάλλον πάνω στο ίδιο δώμα απλά, όχι ότι έχουν από κοινού ιστό 😉

Edited by johnny_htc

4 minutes ago, johnny_htc said:

Δεν είναι μετά από πολλά παράπονα, δεν θα άφηναν την κεραία έτσι να παίζει με μια ξεγυρισμένη Β3 απλά, κάποιο σκάλωμα τρώει η άδεια και σχεδόν λες και παρακαλάνε την εεττ να την βγάλει, αν είναι δυνατόν, έχουν καταθέσει έγγραφα από το 24 βλέπω και μέχρι τέλος του 25 σχεδόν ακόμα δεν έχει βγει η άδεια τροποποίησης.. Ώρες ώρες η εεττ, τι να πω 😅. Πάντως φαίνεται να τα έχει όλα, μια χαρά, με commscope μάλλον πάνελ 👌🏻

Μπορεί απλά η Cosmote να ξέχασε να τη στείλει αμέσως στην ΕΕΤΤ και μετά από παράπονα κάθισαν και έψαξαν. Οτιδήποτε μπορεί να είναι δεν ακυρώνω το ενδεχόμενο μετά από παράπονα γιατί δε στήνει κάποια τρίτη εταιρεία οπότε έχουν κατευθείαν τον έλεγχο.

Passive Commscope ναι, θα δω τα αρχιτεκτονικά γιατί τώρα είχε pipe. 

6 minutes ago, johnny_htc said:

Νομίζω απλά αναφέρουν την παρακείμενη κεραία της βονταφον που είναι μάλλον πάνω στο ίδιο δώμα απλά, όχι ότι έχουν από κοινού ιστό 😉

Ναι ακριβώς. 

19 minutes ago, elkons said:

Μπορεί απλά η Cosmote να ξέχασε να τη στείλει αμέσως στην ΕΕΤΤ και μετά από παράπονα κάθισαν και έψαξαν. Οτιδήποτε μπορεί να είναι δεν ακυρώνω το ενδεχόμενο μετά από παράπονα γιατί δε στήνει κάποια τρίτη εταιρεία οπότε έχουν κατευθείαν τον έλεγχο.

Passive Commscope ναι, θα δω τα αρχιτεκτονικά γιατί τώρα είχε pipe. 

Ναι ακριβώς. 

Pipe είναι τελικά και η καινούργια αλλά πιο ψηλή και φυσικά καλύτερη, έχω δει και αλλού τέτοια υλοποίηση πρόσφατα. 

4 minutes ago, johnny_htc said:

Pipe είναι τελικά και η καινούργια αλλά πιο ψηλή και φυσικά καλύτερη, έχω δει και αλλού τέτοια υλοποίηση πρόσφατα. 

Pipe με Ν78 συνηθίζεται εάν είναι μικρός ο διαθέσιμος χώρος πχ σε σκεπή. Έχω δει τέτοια Pipe με Ν78, Λιμενάρια Θάσου!

2 ώρες πριν, elkons said:

Pipe με Ν78 συνηθίζεται εάν είναι μικρός ο διαθέσιμος χώρος πχ σε σκεπή. Έχω δει τέτοια Pipe με Ν78, Λιμενάρια Θάσου!

Και γω έχω παιπ υπερτουμπανο εδώ π είμαι ..

Είναι η 102131...😝🤣😝🤣 @elkons ξέρεις ποιο κοτέτσι λέω..

Ν ένα με το ζόρι μπαίνει στα σπίτια και σουρνεται.

Εγγύηση!

Νond Edge SA For Ever

50 minutes ago, Nickchris36 said:

Και γω έχω παιπ υπερτουμπανο εδώ π είμαι ..

Είναι η 102131...😝🤣😝🤣 @elkons ξέρεις ποιο κοτέτσι λέω..

Ν ένα με το ζόρι μπαίνει στα σπίτια και σουρνεται.

Εγγύηση!

Δεν είναι pipe αυτή, είναι sector. Pipe δε προορίζονται για εκτεταμένη κάλυψη.

Η δική σου κεραία στην Αγία Τριάδα περιμένει αλλαγή εξοπλισμού + Ν78 από το 2022 αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι. 

Θα ήθελε και μια κεραία κοντά στον Άγιο Γεώργιο για να στρώσει μέχρι εκεί, σίγουρα και την αναβάθμιση της άλλης και θα είναι οκ.

40 minutes ago, elkons said:

Δεν είναι pipe αυτή, είναι sector. Pipe δε προορίζονται για εκτεταμένη κάλυψη.

Η δική σου κεραία στην Αγία Τριάδα περιμένει αλλαγή εξοπλισμού + Ν78 από το 2022 αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι. 

Θα ήθελε και μια κεραία κοντά στον Άγιο Γεώργιο για να στρώσει μέχρι εκεί, σίγουρα και την αναβάθμιση της άλλης και θα είναι οκ.

Δε τ βλεπω ν γινεται

Νond Edge SA For Ever

Just now, Nickchris36 said:

Δε τ βλεπω ν γινεται

Για συνεγκατασταση ή κεραία στον Άγιο Γεώργιο δε ξέρω, τουλάχιστον εγώ θεωρώ πως χρειάζεται γιατί δε φτάνει η κεραία της Αγίας Τριάδας εσωτερικά μέχρι εκεί. 

Για την αναβάθμιση δε μπορούν άλλο να καθυστερήσουν καθώς πλησιάζει το νέο έτος, 4 χρόνια διακοσμητική άδεια αναβάθμισης το λες και κατάντια. 

1 minute ago, elkons said:

Για συνεγκατασταση ή κεραία στον Άγιο Γεώργιο δε ξέρω, τουλάχιστον εγώ θεωρώ πως χρειάζεται γιατί δε φτάνει η κεραία της Αγίας Τριάδας εσωτερικά μέχρι εκεί. 

Για την αναβάθμιση δε μπορούν άλλο να καθυστερήσουν καθώς πλησιάζει το νέο έτος, 4 χρόνια διακοσμητική άδεια αναβάθμισης το λες και κατάντια. 

Καταντια όνλι..δε τους καιγεται καρφακι

Σ λεει ας βαλουμε στα μωλ και στα χωρια χεσ.....καμε..

Να ναι καλα τ κιουβιπ ομως σωθηκα και εγω και πολλυς κοσμος!!

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

5 ώρες πριν, johnny_htc said:

έχουν καταθέσει έγγραφα από το 24 βλέπω και μέχρι τέλος του 25 σχεδόν ακόμα δεν έχει βγει η άδεια τροποποίησης..

Δηλαδή από ότι κατάλαβα θα αργήσει να αναβαθμιστεί ε; γιατί δεν έχει βγει η άδεια ακόμα. Κρίμα γιατί εδώ στη περιοχή έχουμε αγανακτήσει με την cosmote όλο μονοψήφια και ping στο θεο

20 minutes ago, spoukos said:

Δηλαδή από ότι κατάλαβα θα αργήσει να αναβαθμιστεί ε; γιατί δεν έχει βγει η άδεια ακόμα. Κρίμα γιατί εδώ στη περιοχή έχουμε αγανακτήσει με την cosmote όλο μονοψήφια και ping στο θεο

Εγώ πιστεύω μέχρι τελος του ετους θα την αναβαθμίσουν γιατί είναι 4G Only.

Ωχ όντως δεν έχουν ανεβάσει την άδεια μόνο αρχιτεκτονικά και μελέτη,τοπογραφικό και γνωμάτευση. 

@marios239 Έχουν ανεβάσει μήπως στη Διαύγεια την άδεια;

Edited by elkons

16 minutes ago, elkons said:

Έχουν ανεβάσει μήπως στη Διαύγεια την άδεια;

Μιλάμε για την 1401015 έτσι; 

Έχει δήλωση ΔΤΚΚ που δεν ανεβαίνει στο Διαύγεια. Σαν άδεια πάντως φαίνεται να ισχύει κανονικά. 

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO X7 Pro

1 minute ago, marios239 said:

Μιλάμε για την 1401015 έτσι; 

Έχει δήλωση ΔΤΚΚ που δεν ανεβαίνει στο Διαύγεια. Σαν άδεια πάντως φαίνεται να ισχύει κανονικά. 

Ναι ακριβώς. 

Εννοούσα το έγγραφο με όνομα "Άδεια Κατασκευής Κεραίας" που έχουν και σε άλλους σταθμούς στην ΕΕΤΤ. Αλλά αν γίνεται και έτσι αναβάθμιση οκ τότε..ελπίζω σύντομα.