Nickchris36 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 1 hour ago, VasilisSam said: Σήμερα είμαι στις Πέντε Βρύσες 30χλμ από Θεσσαλονίκη και δεν έχω μέτρηση γιατί δεν υπάρχει 5g😂 μόνο 4g από ένα κεραιακι μέσα στο χωριό band 20 only https://www.speedtest.net/my-result/a/11199695135 Μπάντ είκοσι ονλι εγγύηση 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου (edited) Asteria plage Ξηρόβρυση (Ανθηδόνα) Περίμενα να συνδεθεί στη καινούργια κεραία στην Οδό Σαχτούρη στη Κάνηθο, δεν έχω ιδέα αν λειτουργεί γιατί είχαν προβλήματα οι κάτοικοι πριν 1.5 χρόνο αλλά ηρέμησαν απότομα και ξεχάστηκε και δεν έμπλεξε πολύ ο Δήμος, ισα ισα αναφορά στο Δημοτικό συμβούλιο με τα παππούδια. ΥΓ Αυτοί που είναι στη Βενιζέλου τι να πούνε στο θηρίο του ΟΤΕ τόσα χρόνια κιχ 😀 Edited 28 Οκτωβρίου by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Just now, elkons said: Asteria plage Ξηρόβρυση (Ανθηδόνα) Περίμενα να συνδεθεί στη καινούργια κεραία στην Οδό Σαχτούρη στη Κάνηθο, δεν έχω ιδέα αν λειτουργεί γιατί είχαν προβλήματα οι κάτοικοι, αλλά ηρέμησαν απότομα και ξεχάστηκε και δεν έμπλεξε πολύ ο Δήμος. Πότε μπήκε η καινούργια στο μεταξύ ρε συ; Θυμάσαι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Just now, johnny_htc said: Πότε μπήκε η καινούργια στο μεταξύ ρε συ; Θυμάσαι; Τέλος του 23 νμζ Εε για εδώ καινούργια είναι δεν έχουμε κάτι νεότερο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Just now, elkons said: Τέλος του 23 νμζ Εε για εδώ καινούργια είναι δεν έχουμε κάτι νεότερο. Ναι ρε συ, μακάρι σύντομα κ'αλλη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Γενικά δεν έχουμε προβλήματα, δεν έχει έχει τοποθετηθεί ο Δήμος της περιοχής ενάντια στις κεραίες, ίσα ίσα παλιότερα τις περνούσαν αβέρτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 5 minutes ago, elkons said: Γενικά δεν έχουμε προβλήματα, δεν έχει έχει τοποθετηθεί ο Δήμος της περιοχής ενάντια στις κεραίες, ίσα ίσα παλιότερα τις περνούσαν αβέρτα. Το καλύτερο απλά 3 minutes ago, johnny_htc said: Το καλύτερο απλά Βλέπω είχαν περάσει για μετρήσεις τον Απρίλιο του 24. Κλασσικά δεν έβαλαν Ν78 από την αρχή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 8 minutes ago, johnny_htc said: Ναι ρε συ, μακάρι σύντομα κ'αλλη Τις να τις κάνει η Ανθηδόνα; Παντού έχει Ν78 από Χαλκίδα, Δροσιά, Χτυπά και Σκορπονέρια. Ένα φρεσκάρισμα θέλει ο ΟΤΕ Δροσιάς γιατί είναι χρέπι. @georgemv Τώρα που θυμήθηκα.. μάλλον θα μπει macro ή micro στις Αλυκές σε κάποια καφετέρια. Δεν είναι ακόμα σίγουρο, έτσι έχω ακούσει. Το Ληλάντιο θέλει κεραία να κλείσουν οι τρύπες..θα έρθει κάποια στιγμή ελπίζω. Γενικά μετά τον Καλλικράτη είναι μεγάλος ο Δήμος με συγχώνευση Ανθηδώνος, Ληλαντίων, Αυλίδος, Νέας Αρτάκης και Χαλκιδέων σε ένα. Επίσης Αυλίδα πολύ δυνατό το τέρας στον ΟΤΕ. 9 minutes ago, johnny_htc said: Βλέπω είχαν περάσει για μετρήσεις τον Απρίλιο του 24. Κλασσικά δεν έβαλαν Ν78 από την αρχή Μαρεσει που είναι και passive. Άρα λειτουργεί χαμηλά ίσα ίσα για τριγύρω που ήταν τρύπα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου (edited) 16 minutes ago, elkons said: Τις να τις κάνει η Ανθηδόνα; Παντού έχει Ν78 από Χαλκίδα, Δροσιά, Χτυπά και Σκορπονέρια. Ένα φρεσκάρισμα θέλει ο ΟΤΕ Δροσιάς γιατί είναι χρέπι. @georgemv Τώρα που θυμήθηκα.. μάλλον θα μπει macro ή micro στις Αλυκές σε κάποια καφετέρια. Δεν είναι ακόμα σίγουρο, έτσι έχω ακούσει. Το Ληλάντιο θέλει κεραία να κλείσουν οι τρύπες..θα έρθει κάποια στιγμή ελπίζω. Γενικά μετά τον Καλλικράτη είναι μεγάλος ο Δήμος με συγχώνευση Ανθηδώνος, Ληλαντίων, Αυλίδος, Νέας Αρτάκης και Χαλκιδέων σε ένα. Επίσης Αυλίδα πολύ δυνατό το τέρας στον ΟΤΕ. Μαρεσει που είναι και passive. Άρα λειτουργεί χαμηλά ίσα ίσα για τριγύρω που ήταν τρύπα. Ναι βρε, για την Χαλκίδα και σε σας εννοούσα όχι για εκεί. Εκεί φαίνεται κομπλέ να είναι τα πράματα (άμα δουλεύει) Μέγα φάουλ στο μεταξύ οι συγχωνεύσεις των δήμων, έχουν πάει πίσω πολλά πράματα, γενικά χάλια μαύρα σε όλη τη χώρα Edited 28 Οκτωβρίου by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου (edited) 5 minutes ago, johnny_htc said: Ναι βρε, για την Χαλκίδα και σε σας εννοούσα όχι για εκεί. Εκεί φαίνεται κομπλέ να είναι τα πράματα (άμα δουλεύει) Μέγα φάουλ στο μεταξύ οι συγχωνεύσεις των δήμων, έχουν πάει πίσω πολλά πράματα, γενικά χάλια μαύρα σε όλη τη χώρα Ναι μια χαρά είναι, καλύπτει ένα μέρος και Γλύφα που περιμένει αναβάθμιση,φαίνεται η υψηλή γέφυρα στη μία μεριά που καλύπτει GLYFA-TOP και στην άλλη η παλιά γέφυρα στη παραλία κυρίως ΟΤΕ ή BRIDGE. Πάντα καλοδεχούμενες οι κεραίες για έξτρα χωρητικότητα. Α ίσως η καινούργια στην οδό Σαχτούρη μπορεί να καλύπτει κάστρο Καράμπαμπα.. θα κοιτάξω προς το κάστρο αν καλύπτει κάποια στιγμή. Edited 28 Οκτωβρίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου (edited) 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Τι συσκευή; Σε μένα πάντα έτσι ήταν και είναι Motorola edge 60 pro Συνήθως δειχνει μονο την 1η συχνοτητα Edited 28 Οκτωβρίου by empeiros 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, VasilisSam said: Σήμερα είμαι στις Πέντε Βρύσες 30χλμ από Θεσσαλονίκη και δεν έχω μέτρηση γιατί δεν υπάρχει 5g😂 μόνο 4g από ένα κεραιακι μέσα στο χωριό band 20 only https://www.speedtest.net/my-result/a/11199695135 Τότε έπρεπε να τις λένε Τέσσερις Βρύσες και μετά την αναβάθμιση Πέντε. 1 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Δυστυχώς καμία βρύση έτσι πως ήταν 😂 για όποιον ενδιαφέρεται να πάει έχουν κλείσει πλέον όλες οι ταβέρνες που είχε κάποτε, έχει όμως "Το δασάκι" που έχει πολύ ωραία κρεατικά στη ψησταριά!! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η 102413 μισολειτουργεί από εχτές το μεσημέρι, θελω να πω καλύπτει ένα κομμάτι για να πας Βοιωτία, το υπόλοιπο που κοιτάει προς τα εδώ Ληλάντιο δε καλύπτει τίποτα, GSM 900 επίσης κλειστό, 1800 από την άλλη μισή (έχει γίνει refarm στη μισή, ναι). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 18 minutes ago, elkons said: Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η 102413 μισολειτουργεί από εχτές το μεσημέρι, θελω να πω καλύπτει ένα κομμάτι για να πας Βοιωτία, το υπόλοιπο που κοιτάει προς τα εδώ Ληλάντιο δε καλύπτει τίποτα, GSM 900 επίσης κλειστό, 1800 από την άλλη μισή (έχει γίνει refarm στη μισή, ναι). Πρόβλημα κάποιο πάνελ λογικά. Δήλωσε βλάβη αν είναι Πρωινή βόλτα το σκυλί, Αλιμούσιο περπάτημα. 😜 Φάληρο με Άγιο Δημήτριο κοντά, εσωτερικός χώρος, κοντά στην πόρτα. Οκ, η 100348 μάλλον θα δώσει ακόμα καλύτερα πιστεύω, δεν μας χαλάει φυσικά 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 3 minutes ago, johnny_htc said: Πρόβλημα κάποιο πάνελ λογικά. Δήλωσε βλάβη αν είναι Ποιο από όλα; Πρέπει να έχει καμιά 10αρια 😅 Έχω στείλει αλλά έμεινα διαβάστηκε, θα παρω τηλέφωνο μετά. 4 minutes ago, johnny_htc said: Πρωινή βόλτα το σκυλί, Αλιμούσιο περπάτημα. 😜 Επιτέλους ανέβασες μετρήσεις χωρίς disconnected 😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Beat Αλίμου για καφεδούμπα, όχι φράπα αλλά ευρωπαϊκού τύπου "Freddo" 😜. Η 100207 θα της βάλουν Ν78 πιστεύω σύντομα, άνετα πάνω από 500 θα πηγαίνει στο σημείο. Just now, elkons said: Ποιο από όλα; Πρέπει να έχει καμιά 10αρια 😅 Έχω στείλει αλλά έμεινα διαβάστηκε, θα παρω τηλέφωνο μετά. Επιτέλους ανέβασες μετρήσεις χωρίς disconnected 😂 Αχαχααχαχ, ήρθε η ώρα η γριά εδώ το Α52s να ανεβάσει σωστές μετρήσεις, όσο μπορεί ακόμα. 😂🤣 Πάντως έχω παρατηρήσει ότι άμα προσπαθεί να κάνει EN DC την Ν78 από άλλο σταθμό δηλαδή και όχι από τον ίδιο, είναι δράμα η φάση τελείως. Θέλει πύκνωση ή άλλο κινητό στην περίπτωσή μου 😂🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Λοιπόν συνεργάτης από τον Ν. Ηλείας μου είπε πως στον νόμο και στην πλειοψηφία της Πελοποννήσου παίζει μπάλα μόνο η Cosmote. Είχε Cosmote μετά λόγω τιμών πήγε στην Vodafone για το φθηνό Red Unlimited και ένα εξάμηνο άντεξε και γύρισε πίσω στην Cosmote καθώς βρήκε σε προσφορά το απεριόριστο Neo την προηγούμενη φορά που το είχε βγάλει όχι τώρα πρόσφατα. Επειδή κινείται και σε χωριά μου λέει αυτή είναι η εμπειρία. Φαίνεται πως έχει κάνει καλή δουλειά νότια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 10 minutes ago, aektzhs 1 said: Λοιπόν συνεργάτης από τον Ν. Ηλείας μου είπε πως στον νόμο και στην πλειοψηφία της Πελοποννήσου παίζει μπάλα μόνο η Cosmote. Είχε Cosmote μετά λόγω τιμών πήγε στην Vodafone για το φθηνό Red Unlimited και ένα εξάμηνο άντεξε και γύρισε πίσω στην Cosmote καθώς βρήκε σε προσφορά το απεριόριστο Neo την προηγούμενη φορά που το είχε βγάλει όχι τώρα πρόσφατα. Επειδή κινείται και σε χωριά μου λέει αυτή είναι η εμπειρία. Φαίνεται πως έχει κάνει καλή δουλειά νότια Λογικό, έχει πολύ καλά δίκτυα Θεσσαλία, Πελοπόννησο και νησιά, Κρήτη και Στερεά σίγουρα. Βόρεια έχει ανέβει πολύ επίσης, έχει μαζέψει πολύ πράμα και κει. Με λίγη δουλειά ακόμα (κεραίες σε σημεία) και λίγο τα όρια να ανεβάσει, δεν έχει αντίπαλο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Γενικά στην επαρχία η κοσμοτε είναι μονόδρομος 4 Παράθεση 27/7/25: Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος (edited) https://maps.app.goo.gl/R2hDi5RcGam99jba6?g_st=ac Smart Park Σπάτα έξω από το Pull & Bear Smart Park πάνω Edited 1 Νοέμβριος by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Ξέχασα να το ανεβάσω..φεύγοντας από το "Εκπτωτικό" χωριό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 4 minutes ago, elkons said: Ξέχασα να το ανεβάσω..φεύγοντας από το "Εκπτωτικό" χωριό. Γδαρτικό χωριό πιο σωστά 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Γδαρτικό χωριό πιο σωστά Δε θα αναφέρω κατάστημα, πήγα να πάρω μπουφάν. Λέω το πολύ 150 άντε 200€ να βγει ζεστά η χρονιά. Ξεκινάω στα ταμπελάκια.. 230€,260€,300€,400€. Και δε μιλάμε για καμιά ποιότητα. Μου πέσαν τα μούτρα με τις τιμές. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος (edited) 50 minutes ago, elkons said: Δε θα αναφέρω κατάστημα, πήγα να πάρω μπουφάν. Λέω το πολύ 150 άντε 200€ να βγει ζεστά η χρονιά. Ξεκινάω στα ταμπελάκια.. 230€,260€,300€,400€. Και δε μιλάμε για καμιά ποιότητα. Μου πέσαν τα μούτρα με τις τιμές. Α καλά... Edited 1 Νοέμβριος by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts