cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Μπορεί κάποιος που είναι σε σημείο με 5G να ανεβάσει ένα screenshot του net monster; Ευχαριστώ Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Θα σπάσω αυτή την συζήτηση με ένα Speedtest από την Εγνατία κοντά στην Αγίας Σοφίας https://www.speedtest.net/my-result/i/4630268864 Από κτήριο της Cosmote στην Ερμού θα είναι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/64GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Κάπως έτσι πρέπει να εμφανίζεται το 5g (NSA 5G) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 (edited) Κάπως έτσι πρέπει να εμφανίζεται το 5g (NSA 5G) Είσαι άρχοντας. Ευχαριστώ. Ερώτημα για όσους είναι μέσα στην Ελλάδα. Μπορείτε να ανεβάσετε και εσείς από Ελλάδα να δούμε τι παίζει ; Edited June 17, 2021 by cmvr Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 δεν είμαστε Σουηδία εδώ τι δεν καταλαβαίνεις,πρεπει να το οργανώσεις πρώτα τουλάχιστον ένα μήνα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Είσαι άρχοντας. Ευχαριστώ. Ερώτημα για όσους είναι μέσα στην Ελλάδα. Μπορείτε να ανεβάσετε και εσείς από Ελλάδα να δούμε τι παίζει ; Τι εννοείς; Ποια διαφορά περιμένεις ακριβώς; :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Τι εννοείς; Ποια διαφορά περιμένεις ακριβώς; :wacko: Μίλησα με δικούς μου που είναι Αθήνα και παρότι κατέβασαν το τελευταίο δεν τους το βγάζει (δεν έχουν Xiaomi) αυτό που έπρεπε όπως φαίνεται στη δική σου εικόνα. Δεν μπορεί να έχουν 800+ και να είναι σε 4G στα σημεία αυτά. Δυστυχώς, δεν ξέρω πότε θα γυρίσω πίσω στη βάση μου να το δω ο ίδιος. Για αυτό ζήτησα όποιος μπορεί ας ανεβάσει από την τελευταία έκδοση να δούμε τι παίζει. Η το netmoster φταίει, ή οι συσκευές, ή η Cosmote άναψε το εικονίδιο για μάρκετινγκ σε κάποιες περιοχές. Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Μίλησα με δικούς μου που είναι Αθήνα και παρότι κατέβασαν το τελευταίο δεν τους το βγάζει (δεν έχουν Xiaomi) αυτό που έπρεπε όπως φαίνεται στη δική σου εικόνα. Δεν μπορεί να έχουν 800+ και να είναι σε 4G στα σημεία αυτά. Δυστυχώς, δεν ξέρω πότε θα γυρίσω πίσω στη βάση μου να το δω ο ίδιος. Για αυτό ζήτησα όποιος μπορεί ας ανεβάσει από την τελευταία έκδοση να δούμε τι παίζει. Η το netmoster φταίει, ή οι συσκευές, ή η Cosmote άναψε το εικονίδιο για μάρκετινγκ σε κάποιες περιοχές. Σε xiaomi και γω το είχα, έχει να κάνει με την ROM αν είναι EU ή Global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 όλες οι rom είναι global,εκτός της cn αλλά ανάλογα την xωρα είναι global Eu, global RU,κτλ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Μίλησα με δικούς μου που είναι Αθήνα και παρότι κατέβασαν το τελευταίο δεν τους το βγάζει (δεν έχουν Xiaomi) αυτό που έπρεπε όπως φαίνεται στη δική σου εικόνα. Δεν μπορεί να έχουν 800+ και να είναι σε 4G στα σημεία αυτά. Δυστυχώς, δεν ξέρω πότε θα γυρίσω πίσω στη βάση μου να το δω ο ίδιος. Για αυτό ζήτησα όποιος μπορεί ας ανεβάσει από την τελευταία έκδοση να δούμε τι παίζει. Η το netmoster φταίει, ή οι συσκευές, ή η Cosmote άναψε το εικονίδιο για μάρκετινγκ σε κάποιες περιοχές. Τι συσκευές έχουν; Ισως δεν παίζει καλά σε εκείνες το netmonster. Σε κάποια κινητά μπορεί να δείχνει σήμα 5G χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε 5G,απλά επειδή υπάρχει στην περιοχή,αλλά αν κατεβάζουν με 800 δεν γίνεται να μην είναι σε 5G. Απο κάτω το δικό μου φρέσκο φρέσκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Τι συσκευές έχουν; Ισως δεν παίζει καλά σε εκείνες το netmonster. Σε κάποια κινητά μπορεί να δείχνει σήμα 5G χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε 5G,απλά επειδή υπάρχει στην περιοχή,αλλά αν κατεβάζουν με 800 δεν γίνεται να μην είναι σε 5G. Απο κάτω το δικό μου φρέσκο φρέσκο τι συσκευή έχεις και πια έκδοση του net monster (εγώ έχω τη 2.19.0) ; Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Σε xiaomi και γω το είχα, έχει να κάνει με την ROM αν είναι EU ή Global. MIUI Global 12.5.1 Σταθερή 12.5.1.0(RJDEUXM) Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 τι συσκευή έχεις και πια έκδοση του net monster (εγώ έχω τη 2.19.0) ; Oneplus 8 με android 11 και έκδοση net monster 2.19.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 τι συσκευή έχεις και πια έκδοση του net monster (εγώ έχω τη 2.19.0) ; Εγώ έχω την 2.18.5. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Δίνει πόνο σε εσωτερικό χώρο κοντά στην Αγίας Σοφίας πάλι https://www.speedtest.net/my-result/i/4631007829 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Πάντως μερικά τηλέφωνα όντως δεν εμφανίζουν τα νέα στοιχεία στο Netmonster και δεν είναι μόνο Xiaomi. Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Πάντως μερικά τηλέφωνα όντως δεν εμφανίζουν τα νέα στοιχεία στο Netmonster και δεν είναι μόνο Xiaomi. To mi11i έχω και το εμφανίζει κανονικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 To mi11i έχω και το εμφανίζει κανονικά. Δεν ξέρω τι γίνεται. Μήπως έχουν θέμα τα mi10t/pro μετά την αναβάθμιση στην 12.5; Ας τσεκαρει κάποιος που έχει την συσκευή να λυθεί η απορία. Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Android 11 έχετε και οι δύο; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/64GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Android 11 έχετε και οι δύο; Ναι αλλά είμαι σε σημείο που δεν μπορώ να το ελέγξω ο ίδιος . Θα ζητήσω από το τοπίκ των τηλεφώνων μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει. Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 (edited) https://www.speedtest.net/my-result/i/4632733727 Στην ίδια περιοχή η άλλη νου κάρτα είναι με 3G ΤΕΙ Σίνδου με Dss https://www.speedtest.net/my-result/i/4633262229 Διαβατά Θεσσαλονίκη , dss https://www.speedtest.net/my-result/i/4633281585 Σε αυτό το σταθμό πάντως χρησημοποιουν τα ίδια πάνελ με παλιά Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης λίγο πριν τον σταθμό του ΟΣΕhttps://www.speedtest.net/my-result/i/4633291924 Θερίζει https://www.speedtest.net/my-result/i/4633415152 Edited June 19, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 (edited) Τελικά, η απορία λύθηκε για την υλοποίηση του 5G στην Ξάνθη. Η Cosmote είναι απλά για μπάτσες στα μούτρα :X κοροϊδεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί και το όλο εγχείρημα είναι απλά να ανάψει το 5G στο κινητό. Θα καταλάβετε παρακάτω. Αναβαθμίστηκε το Netmonster στη 2.19.1 και είπα να περάσω μια βόλτα από το κέντρο πριν φύγω (αφού για όσο καιρό είμαι εδώ δοκιμάζω όλο και περισσότερα μαγαζιά με τα υπέροχα φαγητά και γλυκά που είναι σούπερ με διαφορά από πολλά αλλά μέρη που έχω ταξιδέψει :lol::)). Πλέον με την 2.19.1 δείχνει και το xiaomi κανονικά που έχει NSA. Δυστυχώς προς απόλυτη απογοήτευση μου στο μόνο σημείο που κάνει connect σε NSA είναι στην πλατεία διοικητηρίου (στο κόκκινο κυκλάκι). Σε όλα τα άλλα σημεία έλεγε 5G NSA Disconected !!!!! :dash::chair: Όσο από ταχύτητες σε 4g 133.28/10.96 Mbps (Down/up) https://www.speedtest.net/result/a/7456720125 Σε ταχύτητες σε 5G 96.45/19.41 Mbps (Down/up) https://www.speedtest.net/result/a/7456718681 Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι μπουσταρανε το 4G και βάλανε το 5G ουσιαστικά για να λένε ότι το έχουν βάλει. Αυτό από μόνο του είναι απόλυτη κοροϊδία. Edited June 20, 2021 by cmvr Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Τελικά, η απορία λύθηκε για την υλοποίηση του 5G στην Ξάνθη. Η Cosmote είναι απλά για μπάτσες στα μούτρα :X κοροϊδεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί και το όλο εγχείρημα είναι απλά να ανάψει το 5G στο κινητό. Θα καταλάβετε παρακάτω. Αναβαθμίστηκε το Netmonster στη 2.19.1 και είπα να περάσω μια βόλτα από το κέντρο πριν φύγω (αφού για όσο καιρό είμαι εδώ δοκιμάζω όλο και περισσότερα μαγαζιά με τα υπέροχα φαγητά και γλυκά που είναι σούπερ με διαφορά από πολλά αλλά μέρη που έχω ταξιδέψει :lol::)). Πλέον με την 2.19.1 δείχνει και το xiaomi κανονικά που έχει NSA. Δυστυχώς προς απόλυτη απογοήτευση μου στο μόνο σημείο που κάνει connect σε NSA είναι στην πλατεία διοικητηρίου (στο κόκκινο κυκλάκι). Σε όλα τα άλλα σημεία έλεγε 5G NSA Disconected !!!!! :dash::chair: Όσο από ταχύτητες σε 4g 133.28/10.96 Mbps (Down/up) https://www.speedtest.net/result/a/7456720125 Σε ταχύτητες σε 5G 96.45/19.41 Mbps (Down/up) https://www.speedtest.net/result/a/7456718681 Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι μπουσταρανε το 4G και βάλανε το 5G ουσιαστικά για να λένε ότι το έχουν βάλει. Αυτό από μόνο του είναι απόλυτη κοροϊδία. Πρώτη φορά φαίνεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 (edited) Πρώτη φορά φαίνεται αυτό Για όλα τα πράγματα υπάρχει πρώτη φορά :lol: Τώρα να συνεχίζει το Netmoster να μην παίζει σωστά στο Xiami τι να πω. Πάντως, με τη 2.19.0 δεν έδειχνε τα SS RSRP και SS RSRQ Το Twitter του netmonster αναφέρει κάποια πράγματα. Και εδώ https://issuetracker.google.com/issues/188896075?pli=1 Imagine you are connected to LTE 800MHz cell capable of NR/LTE DSS on 2100 MHz. Consider you have weak signal so you cannot receive 2100 MHz signal. In this case you are also in 'NOT_RESTRICTED' nrState and 5G icon is shown even though you are only on LTE. Edited June 20, 2021 by cmvr Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Άρα έχει αναβαθμιστεί η κεραία αλλά καλύπτει ένα ελάχιστο μέρος της πόλης. Προφανώς θα αναβαθμιστεί όλη η πόλη. Το NSA disconnected δε το βλέπω στο τηλέφωνο μου αλλά μάλλον εννοεί ότι το παίρνεις upper layer indication αλλά λόγω σήματος δε συνδέεται. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts