johnny_htc Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 2 minutes ago, elkons said: Εύβοια ποια συνεγκατασταση κάνει η Cosmote; Βράχος είναι στη NOVA Vodafone είναι συνεγκατασταση αλλά στα χαρτιά ο ιστός ανήκει στη NOVA, NOVA M.A.E. που λένε. Περιοχή; Επίσης είχαν βγάλει τροποποίηση η Cosmote σε μια τεράστια κεραία στην Οκτωνιά για N78 αλλά ακόμα δεν έχει βάλει ή δεν έχει ανοίξει, πρέπει να τρέξει λιγάκι τις τροποποιήσεις 😏 Ναι σορρυ μαν, έκανα λάθος, μπερδεύτηκα. Άγιος Νικήτας είναι Λευκάδα που κάνει συνεγκατάσταση πάνω σε νόβα. Κάποια στιγμή θα μπει και Οκτωνιά άμα έρθουν από κει Edited 17 Μαρτίου by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 3 minutes ago, johnny_htc said: Ναι σορρυ μαν, έκανα λάθος, μπερδεύτηκα. Άγιος Νικήτας είναι Λευκάδα που κάνει συνεγκατάσταση πάνω σε νόβα. Κάποια στιγμή θα μπει και Οκτωνιά άμα έρθουν από κει Ναι το ξέρω ότι είναι στη Λευκάδα είχα πάει σε εσωτερικούς χώρους ήταν χάλια η Cosmote έξω τίμια έπιανε συνήθως από 202202. Στο μεταξύ οι άδειες είναι καινούριες του 2025 αυτές που ανέφερες; @johnny_htc πως βρήκες ακρη μια κια στο keraies 😏 Επίσης στον Εύοσμο τι γίνεται; η Cosmote έχει βγάλει άδεια για κεραία 4 sector N78,έχουμε κάποιο νέο έχει ξεκινήσει η διαδικασία ή όχι; μήπως ξέρεις @Nikolas14 ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, elkons said: Ναι το ξέρω ότι είναι στη Λευκάδα είχα πάει σε εσωτερικούς χώρους ήταν χάλια η Cosmote έξω τίμια έπιανε συνήθως από 202202. Στο μεταξύ οι άδειες είναι καινούριες του 2025 αυτές που ανέφερες; @johnny_htc πως βρήκες ακρη μια κια στο keraies 😏 Επίσης στον Εύοσμο τι γίνεται; η Cosmote έχει βγάλει άδεια για κεραία 4 sector N78,έχουμε κάποιο νέο έχει ξεκινήσει η διαδικασία ή όχι; μήπως ξέρεις @Nikolas14 ; Στο διαύγεια μαν τις βρήκα 😉 Ναι, 17/3 σημερινές είναι. Αναρτούν το pdf, ανοίγεις και έχει την περιγραφή 😉 Edited 17 Μαρτίου by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 3 minutes ago, johnny_htc said: Στο διαύγεια μαν τις βρήκα 😉 Ναι, 17/3 σημερινές είναι. Αναρτούν το pdf, ανοίγεις και έχει την περιγραφή 😉 1 pdf για τις σημερινές ή σκόρπια; δεν το χω και πολύ με τη διαύγεια είναι λίγο περίεργο site... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Κηφισίας στο ύψος του άλσους Κηφισιάς 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 22 ώρες πριν, elkons said: Ναι το ξέρω ότι είναι στη Λευκάδα είχα πάει σε εσωτερικούς χώρους ήταν χάλια η Cosmote έξω τίμια έπιανε συνήθως από 202202. Στο μεταξύ οι άδειες είναι καινούριες του 2025 αυτές που ανέφερες; @johnny_htc πως βρήκες ακρη μια κια στο keraies 😏 Επίσης στον Εύοσμο τι γίνεται; η Cosmote έχει βγάλει άδεια για κεραία 4 sector N78,έχουμε κάποιο νέο έχει ξεκινήσει η διαδικασία ή όχι; μήπως ξέρεις @Nikolas14 ; Τώρα είμαι Έβρο λόγω στρατού… δεν έχω εικόνα αλλά σε τυχόν άδεια θα τσεκάρω και θα ενημερώσω. 4 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Παραλία Βρωμοπούσι. Το δίκτυο είναι έτσι καιρό. Είχαν πει ότι είναι βλάβη, αλλά δεν νομίζω. Οι άλλοι δύο εκτός δικτύου (Vodafone 5G, 0 μπάρες, μη λειτουργικό, Nova, E). Μαζεύει άπειρο κόσμο το καλοκαίρι, για όποιον την ξέρει. 4 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 minute ago, MIKU said: Παραλία Βρωμοπούσι. Το δίκτυο είναι έτσι καιρό. Είχαν πει ότι είναι βλάβη, αλλά δεν νομίζω. Οι άλλοι δύο εκτός δικτύου (Vodafone 5G, 0 μπάρες, μη λειτουργικό, Nova, E). Μαζεύει άπειρο κόσμο το καλοκαίρι, για όποιον την ξέρει. Ένα micro το θέλει.. Το λιγότερο Α έχει κεραία στη Τσονίμα αλλά είναι αρχαία Omni,σαν wifi θα εκπέμπει, πολύ λίγο. Άμα κανει η Cosmote εκεί αλλαγή ιστού με πάνελ (σεκτορ) θα έχει σίγουρα σήμα στη παραλία. Από Κοκκινοκορφή από τις μεγάλες πιάνεις εκεί με Cosmote από micro ή την σάπιο omni Τσονίμα; Άμα είχαν οι άλλες Β28 στη Κοκκινοκορφή θα είχαν έστω και λίγο σήμα πάντως...δεν φαίνεται στο CellMapper να έχουν. Άμα κρίνω από το netmonster που είχες ανεβάσει το καλοκαίρι έπιανες από το micro.... https://myphone.gr/forum/topic/194236/?do=findComment&comment=7309239 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 13 minutes ago, elkons said: Ένα micro το θέλει.. Το λιγότερο Α έχει κεραία στη Τσονίμα αλλά είναι αρχαία Omni,σαν wifi θα εκπέμπει, πολύ λίγο. Άμα κανει η Cosmote εκεί αλλαγή ιστού με πάνελ (σεκτορ) θα έχει σίγουρα σήμα στη παραλία. Από Κοκκινοκορφή από τις μεγάλες πιάνεις εκεί με Cosmote από micro ή την σάπιο omni Τσονίμα; Άμα είχαν οι άλλες Β28 στη Κοκκινοκορφή θα είχαν έστω και λίγο σήμα πάντως...δεν φαίνεται στο CellMapper να έχουν. Άμα κρίνω από το netmonster που είχες ανεβάσει το καλοκαίρι έπιανες από το micro.... https://myphone.gr/forum/topic/194236/?do=findComment&comment=7309239 Δεν νομίζω να έρχεται από Κοκκινοκορφή, είναι πολύ μακριά και η περιοχή είναι γούβα. Λογικά από την κεραία στην Τσονίμα πιάνει. Η μισή παραλία έχει 10-15 η άλλη μισή δεν βγάζει καν κλήση. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 minute ago, MIKU said: Δεν νομίζω να έρχεται από Κοκκινοκορφή, είναι πολύ μακριά και η περιοχή είναι γούβα. Λογικά από την κεραία στην Τσονίμα πιάνει. Η μισή παραλία έχει 10-15 η άλλη μισή δεν βγάζει καν κλήση. Δεν ξέρω γιατί στο Netmonster το καλοκαίρι έλεγε ότι είχες σήμα από το Micro Ίσως κάνει εναλλαγές Τσόμινα με Micro ποιος ξέρει αλλά αν βγει η omni και βάλουν πάνελ θα είναι μια χαρά η Cosmote,γενικά έχει αφήσει παλιές omni για πέταμα τέλος πάντων.... Μπα άμα έχουν Β28 κάτι θα έπιαναν εκτός και αμα έχουν ήδη..φαντάσου έχω πιάσει σήμα με κεραία στα 25χλμ από εμένα με Vodafone B28 χωρίς οπτική επαφή παίζει να καλύπτουν κάνα 2 βουνά κιόλας 💀 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Άνω Δασκαλειό από την Κοκκινοκορφή. 9 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 53 minutes ago, MIKU said: Παραλία Βρωμοπούσι. Το δίκτυο είναι έτσι καιρό. Είχαν πει ότι είναι βλάβη, αλλά δεν νομίζω. Οι άλλοι δύο εκτός δικτύου (Vodafone 5G, 0 μπάρες, μη λειτουργικό, Nova, E). Μαζεύει άπειρο κόσμο το καλοκαίρι, για όποιον την ξέρει. -Που λέτε να πάμε για μπάνιο ρε μάγκες; - Βρωμοπούσι - Έλα βρε μλκ, κόψε τα αστεία, γελάσαμε πάλι -Σοβαρά σου μιλάω ρε 🤣🤣🤣 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, johnny_htc said: -Που λέτε να πάμε για μπάνιο ρε μάγκες; - Βρωμοπούσι - Έλα βρε μλκ, κόψε τα αστεία, γελάσαμε πάλι -Σοβαρά σου μιλάω ρε 🤣🤣🤣 Είναι πολύ όμορφη παραλία και πεντακάθαρα. Έχουν γράψει και άρθρα. 11 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Προσωπικά έχω να πάω στη συγκεκριμένη παραλία περίπου από το 2017 δε θυμάμαι και πολλά ωραία είχα περάσει με παρέα 😏 Το όνομα την αδικεί 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, MIKU said: Παραλία Βρωμοπούσι. Το δίκτυο είναι έτσι καιρό. Είχαν πει ότι είναι βλάβη, αλλά δεν νομίζω. Οι άλλοι δύο εκτός δικτύου (Vodafone 5G, 0 μπάρες, μη λειτουργικό, Nova, E). Μαζεύει άπειρο κόσμο το καλοκαίρι, για όποιον την ξέρει. Έκανα επικοινωνία με την Cosmote και υπεβλήθη αίτημα στο τεχνικό τμήμα για περαιτέρω έλεγχο. Φαίνεται και στο Cosmote app. Αυτό μου αρέσει σε αυτούς, ότι βρίσκεις άκρη. Οι άλλοι σου λένε: κάνε "επανεκκίνηση". 2 ώρες πριν, johnny_htc said: -Που λέτε να πάμε για μπάνιο ρε μάγκες; - Βρωμοπούσι - Έλα βρε μλκ, κόψε τα αστεία, γελάσαμε πάλι -Σοβαρά σου μιλάω ρε 🤣🤣🤣 https://www.athinorama.gr/travel/3032294/4-paralies-gia-to-sabbatokuriako-sou/ 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 5 minutes ago, MIKU said: Έκανα επικοινωνία με την Cosmote και υπεβλήθη αίτημα στο τεχνικό τμήμα για περαιτέρω έλεγχο. Φαίνεται και στο Cosmote app. Αυτό μου αρέσει σε αυτούς, ότι βρίσκεις άκρη. Οι άλλοι σου λένε: κάνε "επανεκκίνηση". https://www.athinorama.gr/travel/3032294/4-paralies-gia-to-sabbatokuriako-sou/ Έχω κάνει πολλές φορές επικοινωνία μαζί τους αλλά ποτέ δεν φάνηκε το αίτημα και η εξέλιξη στο app με αποτέλεσμα να τους ενοχλώ να μάθω την εξέλιξη κ να χάνω χρόνο. Μια φορά έκανα παράπονα για τις ταχύτητες 4G+ και όχι 5G για συγκεκριμένη κεραία και ήρθε link μέσω sms να κάνω για 3 ημέρες 3-20 speedtest τη Μετς μεταξύ ωρών 8 εώς 10 το βράδυ. Κανένα αποτέλεσμα όμως πάλι σέρνεται το 4G+ σχεδόν άχρηστο 2dow 40up. Πως σου εμφανίζεται; στα αιτήματα και τι άλλο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 17 minutes ago, MIKU said: Έκανα επικοινωνία με την Cosmote και υπεβλήθη αίτημα στο τεχνικό τμήμα για περαιτέρω έλεγχο. Φαίνεται και στο Cosmote app. Αυτό μου αρέσει σε αυτούς, ότι βρίσκεις άκρη. Οι άλλοι σου λένε: κάνε "επανεκκίνηση". https://www.athinorama.gr/travel/3032294/4-paralies-gia-to-sabbatokuriako-sou/ Μαύρο Λιθάρι προτείνω και γω. Μάλλον πιο μεγάλη παραλία από Βρωμοπούσι που απ ο, τι κατάλαβα είναι κάπως μικρός όρμος, αλλά ωραίο μέρος εννοείται όπως είπαμε, απλά στο Λιθάρι καλοκαίρι είναι λίγο περιπέτεια γιατί μαζεύει κόσμο και είναι πιο κοντά στην Αθήνα. Μετά Παλαιά Φώκαια για μένα από τις καλύτερες και εννοείται ανατολικά προς τα σένα 😏😎 11 minutes ago, elkons said: Έχω κάνει πολλές φορές επικοινωνία μαζί τους αλλά ποτέ δεν φάνηκε το αίτημα και η εξέλιξη στο app με αποτέλεσμα να τους ενοχλώ να μάθω την εξέλιξη κ να χάνω χρόνο. Μια φορά έκανα παράπονα για τις ταχύτητες 4G+ και όχι 5G για συγκεκριμένη κεραία και ήρθε link μέσω sms να κάνω για 3 ημέρες 3-20 speedtest τη Μετς μεταξύ ωρών 8 εώς 10 το βράδυ. Κανένα αποτέλεσμα όμως πάλι σέρνεται το 4G+ σχεδόν άχρηστο 2dow 40up. Πως σου εμφανίζεται; στα αιτήματα και τι άλλο; Γενικά αργούν να σε πάρουν τηλ να σε ενημερώσουν, αλλά παίρνουν να σου πουν τι έγινε μετά από έλεγχο κλπ από το ίδιο το τεχνικό τμήμα. Παρόμοια τακτική θυμάμαι και από βοντα 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 14 minutes ago, elkons said: Έχω κάνει πολλές φορές επικοινωνία μαζί τους αλλά ποτέ δεν φάνηκε το αίτημα και η εξέλιξη στο app με αποτέλεσμα να τους ενοχλώ να μάθω την εξέλιξη κ να χάνω χρόνο. Μια φορά έκανα παράπονα για τις ταχύτητες 4G+ και όχι 5G για συγκεκριμένη κεραία και ήρθε link μέσω sms να κάνω για 3 ημέρες 3-20 speedtest τη Μετς μεταξύ ωρών 8 εώς 10 το βράδυ. Κανένα αποτέλεσμα όμως πάλι σέρνεται το 4G+ σχεδόν άχρηστο 2dow 40up. Πως σου εμφανίζεται; στα αιτήματα και τι άλλο; Στις βλάβες Πριν μπει Ν78 στην Κερατέα (κεραία Κοκκινοκορφή) έτσι είχε γίνει. Έπιανε μικρές ταχύτητες και το καλοκαίρι φράκαρε. Έκανα αίτημα, πήραν τηλέφωνο, μου είπαν οι τεχνικοί ότι έχω δίκιο και λίγες εβδομάδες μετά μπήκε Ν78. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 minutes ago, MIKU said: Στις βλάβες Δε το βρίσκω στο app μόνο στα αιτήματα έχω τις εξής επιλογές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 8 minutes ago, elkons said: Δε το βρίσκω στο app μόνο στα αιτήματα έχω τις εξής επιλογές Τεχνική υποστήριξη. Just now, MIKU said: Τεχνική υποστήριξη. Απλά εμένα 1 μήνα περίπου μετά, σβήνονται, αφού ολοκληρωθούν. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Τεχνική υποστήριξη μόνο για βλάβες σταθερής εμφανίζει σε εμένα Καλά τώρα δε πειράζει..κάποια στιγμή στο τσατ έλεγε σε ένα banner δες την εξέλιξη του αιτήματος σου με έβαλε στο Τεχνική αλλά δε το βρήκε έλεγε ουπς δεν βρέθηκε κάτι, κάτι τέτοιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 11 ώρες πριν, MIKU said: Στις βλάβες Πριν μπει Ν78 στην Κερατέα (κεραία Κοκκινοκορφή) έτσι είχε γίνει. Έπιανε μικρές ταχύτητες και το καλοκαίρι φράκαρε. Έκανα αίτημα, πήραν τηλέφωνο, μου είπαν οι τεχνικοί ότι έχω δίκιο και λίγες εβδομάδες μετά μπήκε Ν78. Νομίζω πως απλά ήταν συγκυριακο. Ήταν προγραμματισμένη να μπει τότε η N78 στην κεραία και συνέπεσε με το τηλέφωνο σου, δεν πιστεύω ότι τους "πίεσε" το τηλέφωνο σου, εκτός και αν είπαν "και δεν πάμε να τη βάλουμε μια ώρα αρχύτερα αφού κάποιος το διαπίστωσε". Αλλά δεν πιστεύω ότι δουλεύουν σε προγραμματισμό εργασιών τόσο μπακαλιστικα. Όχι ότι τους διακατέχει ο απίστευτος επαγγελματισμος, είπαμε 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Δεν ξέρω αν ειπώθηκε, αλλά σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη δεν έχουμε κανονικό 5G. https://www.zougla.gr/technology/i-megali-apati-tou-5g-stin-evropi/ 4 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 14 minutes ago, evris2013 said: Δεν ξέρω αν ειπώθηκε, αλλά σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη δεν έχουμε κανονικό 5G. https://www.zougla.gr/technology/i-megali-apati-tou-5g-stin-evropi/ Γενικά η Ευρώπη παραπαίει και την διακατέχει πολύ απάτη. Συνολικά έτσι είναι, μεμονωμένα κράτη που "τιμούν" τον εαυτό τους, είναι κάπως αλλιώς 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Πάρτι ή COSMOTE roaming στην Αγγλία 3 ΕΕ και O2 και volte και 5G 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts