CamuCamu Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 5 minutes ago, Gv2008 said: *#*#3646633#*#* Το δοκιμασα μολις αλλα για καποιο λογο με πεταει κατευθειαν ενω δειχνει οτι παει να ανοιξει η καρτελα. Α ρε oneplus μας τα χαλασες με το update σου τεσπα ευχαριστω φιλος 👍 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 4 minutes ago, CamuCamu said: Το δοκιμασα μολις αλλα για καποιο λογο με πεταει κατευθειαν ενω δειχνει οτι παει να ανοιξει η καρτελα. Α ρε oneplus μας τα χαλασες με το update σου τεσπα ευχαριστω φιλος 👍 Να σαι καλά φίλε μου! Στκ μπάνιο N78 με μειωμένη ισχύ. Γυρίζει σε N28 όταν έχω κλειστό το N1. Αν το N1 είναι ανοιχτό πάντα μένει εκεί και δε δείχνει N78 Και μια με N28 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Η cosmote θέλει κεραία στο λιθοτοπο Σερρών , οπωσδήποτε , Στην περιοχή είναι με οριακό 4G έξω . https://www.speedtest.net/my-result/i/5567711047 Η μήπως όχι ;;;; Λιθοτοπος Σερρων με N28 από την 103404.. τουλάχιστον 15κμ μακριά. Είχα και cellmapper Ελπιζω να ανέβουν 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 42 minutes ago, georgebad said: Η cosmote θέλει κεραία στο λιθοτοπο Σερρών , οπωσδήποτε , Στην περιοχή είναι με οριακό 4G έξω . https://www.speedtest.net/my-result/i/5567711047 Η μήπως όχι ;;;; Λιθοτοπος Σερρων με N28 από την 103404.. τουλάχιστον 15κμ μακριά. Είχα και cellmapper Ελπιζω να ανέβουν Τόσα πολλά από N28 με απόσταση 15km? Α ρε Cosmote τι μας κάνεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 (edited) Έβαλα γνωστό να κάνει την διαδρομή μέχρι την Ορεστιάδα (εγώ θα πάω αργότερα και θα κάνω και μετρήσεις) είδα πως μπήκαν 3-4 νέες κεραίες και από ότι βλέπω ο @CosMap επιμελήθηκε να τις τοποθετήσει στην θέση τους. Παντώς από τις νέες κεραίες μόνο μία στο Σουφλί έχει 6ψήφιο eNB... Όπως είχε αναφέρει και ο @cmvr θα τα περάσουν όλα μέχρι το Αύγουστο-Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος. Όσον αφορά την Αλεξανδρούπολη (δεν ανεβάζω νέες μετρήσεις δεν έχει αλλάξει κάτι, με 5G 200+ Mbps σχεδόν παντού, με 4G ~35-50) έχω παρατηρήσει πως ενώ θεωρητικά έχει Ν28 η κεραία πάνω στην Cosmote (103141) δεν με συνδέει με τίποτα ακόμα αν είσαι σε εξωτερικό χώρο και μακριά από αυτήν (η Ν78 καλύπτει!) Αλλά και σε εσωτερικούς χώρους που δεν πιάνει Ν78, δεν δίνει Ν28. Ίσως έχει βλάβη, ίσως δεν έχει αρκετή ισχύ. Edited April 13, 2023 by waeo 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 1 ώρα πριν, waeo said: Έβαλα γνωστό να κάνει την διαδρομή μέχρι την Ορεστιάδα (εγώ θα πάω αργότερα και θα κάνω και μετρήσεις) είδα πως μπήκαν 3-4 νέες κεραίες και από ότι βλέπω ο @CosMap επιμελήθηκε να τις τοποθετήσει στην θέση τους. Παντώς από τις νέες κεραίες μόνο μία στο Σουφλί έχει 6ψήφιο eNB... Όπως είχε αναφέρει και ο @cmvr θα τα περάσουν όλα μέχρι το Αύγουστο-Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος. Όσον αφορά την Αλεξανδρούπολη (δεν ανεβάζω νέες μετρήσεις δεν έχει αλλάξει κάτι) έχω παρατηρήσει πως ενώ θεωρητικά έχει Ν28 η κεραία πάνω στην Cosmote (103141) δεν με συνδέει με τίποτα ακόμα αν είσαι σε εξωτερικό χώρο και μακριά από αυτήν (η Ν78 καλύπτει!) Αλλά και σε εσωτερικούς χώρους που δεν πιάνει Ν78, δεν δίνει Ν28. Ίσως έχει βλάβη, ίσως δεν έχει αρκετή ισχύ. Πέντε μήνες και μια Εβδομάδα έμεινε κάνω countdown και μετά μαύρο φίδι που τους έφαγε 😂 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Έβαλα γνωστό να κάνει την διαδρομή μέχρι την Ορεστιάδα (εγώ θα πάω αργότερα και θα κάνω και μετρήσεις) είδα πως μπήκαν 3-4 νέες κεραίες και από ότι βλέπω ο @CosMap επιμελήθηκε να τις τοποθετήσει στην θέση τους. Παντώς από τις νέες κεραίες μόνο μία στο Σουφλί έχει 6ψήφιο eNB... Όπως είχε αναφέρει και ο @cmvr θα τα περάσουν όλα μέχρι το Αύγουστο-Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος. Όσον αφορά την Αλεξανδρούπολη (δεν ανεβάζω νέες μετρήσεις δεν έχει αλλάξει κάτι) έχω παρατηρήσει πως ενώ θεωρητικά έχει Ν28 η κεραία πάνω στην Cosmote (103141) δεν με συνδέει με τίποτα ακόμα αν είσαι σε εξωτερικό χώρο και μακριά από αυτήν (η Ν78 καλύπτει!) Αλλά και σε εσωτερικούς χώρους που δεν πιάνει Ν78, δεν δίνει Ν28. Ίσως έχει βλάβη, ίσως δεν έχει αρκετή ισχύ.Μάλλον δεν έχει n28. Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 4 minutes ago, georgeavl3 said: Μάλλον δεν έχει n28. Poco X3 Pro via Tapatalk Έχει n28 κάτι άλλο παίζει. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 (edited) 27 minutes ago, georgeavl3 said: Μάλλον δεν έχει n28. Poco X3 Pro via Tapatalk Έχω παρατηρήσει μόνο από την 103561 εκεί στα στρατόπεδα. Σε όλη την πόλη έχουν βγάλει άδεια για 4 συνολικά. Οι τρεις πέρα από την 103561 είναι μια για τον σταθμο Αμφιτρίτη (3140), μια στην cosmote (103141) και μια κοντά στον Σκλαβενίτη (103777). Πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλύτερα για τις περιοχές με θέμα κάλυψης αν είχε μπει/όταν μπει σε όλους τους παραπάνω σταθμούς για να κλείσουν οι «τρύπες». Edited April 13, 2023 by waeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Αν ακούει κανείς από Cosmote, το TCP optimization του δικτύου πετάει χαρταετό. Υπερβολικά αργό rampup. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 13, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 23 minutes ago, georgemv said: Αν ακούει κανείς από Cosmote, το TCP optimization του δικτύου πετάει χαρταετό. Υπερβολικά αργό rampup. Ένα καλό ticket για core. Τους χαλάει τα στατιστικά… 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Στο Σκλαβενίτη στο Σχιστό Στο Σχιστό Στο Σχιστό Στον Σκαραμαγκά μπροστά από το revoil Κι άλλη μία στις τροχοβίλες Χατσόγλου Ακόμα και μακριά από την κεραία δίνει πολύ καλές ταχύτητες Τούρμπο η Cosmote με N78 ακόμα και μακριά από κεραίες Απέναντι από την κεραία λιγκ πριν τα πρώτα διόδια Πρώτη τρύπα του δικτύου Πάλι μια χαρά Φυσάει το δίκτυο Μέχρι εδώ όλα καλά. Και μέχρι την Κόρινθο πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Σε αυτή την περιοχή δεν υπήρχε σήμα. Είχε σε όλη την περιοχή μια γραμμή 4G με το ταπεινό μου iPhone 7 και γυρνούσε συνέχεια σε EDGE πάλι με μια γραμμή. Όπως και πιο κάτω μέχρι και τα Μέθανα το χωριό μου Με έχει εντυπωσιάσει πραγματικά Και με 700 Τέτοιες ταχύτητες με N1 δεν έχω δει ποτέ. Ίσως γιατί στην πόλη έχει περισσότερη κίνηση Λίγο πριν από το πρώτο τούνελ Μέσα στο πρώτο τούνελ Μέσα στο δεύτερο τούνελ Εδώ νέκρωσε. Η κεραία αυτή είναι στη Σαλαμίνα Γύρισε για λίγο σε 4G+ με ταχύτητα 50 mbps και κατευθείαν μετά σε 5G. Μια χαρά μέχρι τώρα το δίκτυο Λίγο πριν την Κινέτα Μειωμένες ταχύτητες εδώ αλλά πλήρως λειτουργικές Μη λειτουργικό για 2-3 λεπτά μετά την Κινέτα Έπεσαν οι ταχύτητες Ακόμα και κοντά στην κεραία χαμηλές οι ταχύτητες 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Στο Σκλαβενίτη στο Σχιστό Στο Σχιστό Στο Σχιστό Στον Σκαραμαγκά μπροστά από το revoil Κι άλλη μία στις τροχοβίλες Χατσόγλου Ακόμα και μακριά από την κεραία δίνει πολύ καλές ταχύτητες Τούρμπο η Cosmote με N78 ακόμα και μακριά από κεραίες Απέναντι από την κεραία λιγκ πριν τα πρώτα διόδια Πρώτη τρύπα του δικτύου Πάλι μια χαρά Φυσάει το δίκτυο Μέχρι εδώ όλα καλά. Και μέχρι την Κόρινθο πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Σε αυτή την περιοχή δεν υπήρχε σήμα. Είχε σε όλη την περιοχή μια γραμμή 4G με το ταπεινό μου iPhone 7 και γυρνούσε συνέχεια σε EDGE πάλι με μια γραμμή. Όπως και πιο κάτω μέχρι και τα Μέθανα το χωριό μου Με έχει εντυπωσιάσει πραγματικά Και με 700 Τέτοιες ταχύτητες με N1 δεν έχω δει ποτέ. Ίσως γιατί στην πόλη έχει περισσότερη κίνηση Λίγο πριν από το πρώτο τούνελ Μέσα στο πρώτο τούνελ Μέσα στο δεύτερο τούνελ Εδώ νέκρωσε. Η κεραία αυτή είναι στη Σαλαμίνα Γύρισε για λίγο σε 4G+ με ταχύτητα 50 mbps και κατευθείαν μετά σε 5G. Μια χαρά μέχρι τώρα το δίκτυο Λίγο πριν την Κινέτα Μειωμένες ταχύτητες εδώ αλλά πλήρως λειτουργικές Μη λειτουργικό για 2-3 λεπτά μετά την Κινέτα Έπεσαν οι ταχύτητες Ακόμα και κοντά στην κεραία χαμηλές οι ταχύτητες Καλημέρα και καλά να περάσεις που αν κατάλαβα καλά φεύγεις για Πάσχα. Θα περάσω και γω σήμερα μετά από τη Νέα Πέραμο να δω ένα κομμάτι αν τα καταφέρω, γτ η κεραία στην περιοχή είναι προβληματική. Έχουν βγάλει όμως είδα στην άδεια αλλαγή πάνελ και προσθήκη N78, 700 άρα κλπ. Θα το φτιάξουν το σημείο. Αν δεν κάνω λάθος αυτό επισημαίνεις που σε συνδέει απέναντι Σαλαμίνα κλπ (επειδή είναι μακρινάρι το ποστ το χάσμα λίγο ) Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπίσης εκεί στον χάρτη στο Σοφικο πάνω, πραγματικά ο, τι πιο δύσκολο σε περιοχήν καλύψεις. Δύσκολα να το φτιάξουν αυτό το κομμάτι με τόσο στενό δρόμο και γκρεμιλα. Θέλει να χτυπάνε σταθμοί από μακριά. Πιο κάτω σε οικισμό ίσως να ειναι καλύτερα, αλλά θα μου πεις πρέπει να κοιτάξουν και τον δρόμο πως θα καλυφθεί Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 5 minutes ago, johnny_htc said: Καλημέρα και καλά να περάσεις που αν κατάλαβα καλά φεύγεις για Πάσχα. Θα περάσω και γω σήμερα μετά από τη Νέα Πέραμο να δω ένα κομμάτι αν τα καταφέρω, γτ η κεραία στην περιοχή είναι προβληματική. Έχουν βγάλει όμως είδα στην άδεια αλλαγή πάνελ και προσθήκη N78, 700 άρα κλπ. Θα το φτιάξουν το σημείο. Αν δεν κάνω λάθος αυτό επισημαίνεις που σε συνδέει απέναντι Σαλαμίνα κλπ (επειδή είναι μακρινάρι το ποστ το χάσμα λίγο ) Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης εκεί στον χάρτη στο Σοφικο πάνω, πραγματικά ο, τι πιο δύσκολο σε περιοχήν καλύψεις. Δύσκολα να το φτιάξουν αυτό το κομμάτι με τόσο στενό δρόμο και γκρεμιλα. Θέλει να χτυπάνε σταθμοί από μακριά. Πιο κάτω σε οικισμό ίσως να ειναι καλύτερα, αλλά θα μου πεις πρέπει να κοιτάξουν και τον δρόμο πως θα καλυφθεί Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μακάρι να το έχουν φτιάξει. Σε ευχαριστώ πολύ, όντως για Πάσχα πάω. Πάνω εκεί στο Σοφικό που όντως ο δρόμος είναι στενός περνούν πάρα πολλά αυτοκίνητα και δεν γίνεται να πιάνει από απόσταση. Πρέπει να μπουν κεραίες ή να αυξηθεί η ισχύς των υπαρχουσών κεραιών Σχεδόν 3 χλμ απόσταση . Στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης Λίγο πιο κάτω από άλλη κεραία Άρχισε να συνδέεται από κεραίες που είναι μακριά Τίποτα δεν φορτώνει Γύρισε σε 4G. Σχεδόν 10 km 10 km μακριά και δουλεύει κάπως Στα 9,5 km ping 11 ms μόνο!!! Σχεδόν 5 km 5,5 km μακριά από την κεραία Γύρισε σε μη λειτουργικό 4G Κοντά σε κεραία Κι άλλη μέτρηση, πάλι σχετικά κοντά σε κεραία Κάποια στιγμή συνδέθηκα με κεραία στα 45 km στα Μέθανα καί φυσικά δεν έπαιζε τίποτα. Πολύ καλό το δίκτυο. Υπάρχουν σημεία που δεν λειτουργεί αλλά καταλαβαίνω ότι είναι βουνό και δεν μπορεί να μπει εύκολα κεραία. Το καλοκαίρι γύριζε σε Edge που και που ενώ οι συνεργάτιδες ήταν σε H και EDGE και όποτε είχαν4G η τότε μπλε ήταν από B20 ενώ η vf από B20+B3. Την Τρίτη του Πάσχα κατά την επιστροφή θα δοκιμάσω στα ίδια σημεία την κόκκινη Ενώ είναι μακριά η κεραία και είναι χαμηλό το σήμα τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Να επισημάνω ότι σε κεραίες που λέει π.χ. ότι έχει B1,B3 και B20 πλέον υπάρχει και B7. Μια από αυτές τις κεραίες είναι η 105440 η οποία είναι στα 15 υποτίθεται χιλιόμετρα από εδώ που είμαι και δείχνει κανονικά N1 Πιο κοντά στην κεραία Στην Τακτικουπολη Στα 2,5 χλμ δίνει αυτές τις ταχύτητες Από το ι εν μπι όπως θα έλεγε και ο φίλος από τον Άγιο Γεώργιο @Nickchris36405078 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Βλέπω εκτός από την b3 δίνει και στην b7 30mhz 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Ε ναιPoco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Πήγε και 2 για λίγο 6 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 9 minutes ago, doganos said: Βλέπω εκτός από την b3 δίνει και στην b7 30mhz B3 30mhz b7 30mhz b1 20mhz b20 10mhz n28 10mhz n78 100mhz. Αυτό ειναη το deployment . Ίσως στα κοντά έχουμε refarm και αλλά 5mhz 1800 και στα 900 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) 1 hour ago, doganos said: Πήγε και 2 για λίγο Αυτό το «για λίγο» ίσως ήταν πλασματικό. Γενικά έχω παρατηρήσει μεγάλες αυξομειώσεις (είχα δει 49 Mbps σε 24 γραμμή, κτλ) μέσω fast.com, μόνο προς το τέλος του τεστ στρώνει και δεν έχει μεγάλα spikes και δείχνει σχεδόν το ίδιο με Speedtest. Edited April 14, 2023 by waeo 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 33 minutes ago, waeo said: Αυτό το «για λίγο» ίσως ήταν πλασματικό. Γενικά έχω παρατηρήσει μεγάλες αυξομειώσεις (είχα δει 49 Mbps σε 24 γραμμή, κτλ) μέσω fast.com, μόνο προς το τέλος στρώνει και δείχνει σχεδόν το ίδιο με Speedtest. Στο συγκεκριμένο τεστ, τελειωσε με 1.6 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Στην κεραία 405078 έχει N78. Από αυτή πιάνει λογικά και κ Γαλατάς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) Οι ταχύτητες είναι καλές στα σημεία αυτά ενώ τρέχουν και προσφορές unlimited. Δοκιμάστε και τον ανταγωνισμό στα εκτός και θα δείτε τι κλάμα θα ρίξετε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited April 14, 2023 by cmvr 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) 15 ώρες πριν, georgemv said: Αν ακούει κανείς από Cosmote, το TCP optimization του δικτύου πετάει χαρταετό. Υπερβολικά αργό rampup. Πολλοί πάροχοι αποκτούν παρόμοια προβλήματα με αντίστοιχες πρακτικές Optimization στα spikes της κίνησης για τους εξής λόγους: 1) Βαζουν περιορισμούς υπο συγκεκριμένες συνθήκες στο rampup του tcp και δεν λαμβάνουν υπόψη οτι και .... αλλά δίκτυα θα έχουν κανει το ίδιο με αποτέλεσμα να ... πετυχαίνεις Download απο Γερμανικό Datacenter στην Ελλαδα με performance ...Κινας και Αυστραλίας 🙂 2) Πολλες φορες και μεσα στον ιδιο παροχο απο τις πολλαπλές τακτικές " Optimization" σε διαφορετικά Levels ... καταντάει ... De-Optimization και νομίζουν πως δεν υπάρχει μεγάλο Overbooking ενω στην πραγματικότητα ειναι ενα ακομα KPI παγίδα. https://www.cdnplanet.com/blog/initcwnd-settings-major-cdn-providers/ Edited April 14, 2023 by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 On 12/4/2023 at 3:48 ΜΜ, petpapoy said: Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Αύριο ετοιμάζομαι να πάω χωριό και την τελευταία φορά (28η Οκτ 22) που είχα πάει είχαν βάλει μια κεραία μέσα σε ένα λάκκο γιατί 2-3 χωριά ήταν νεκρά με Cosmote. Είχε βελτιωθεί λιιιιιιγο η κατάσταση. Η περιοχή είναι ΑΥΤΗ και η κεραία είναι η 6316 (Bands 900). Βλέπω ότι δίνει GSM μόνο αν κατάλαβα καλά (αδαής εντελώς)... Επανέρχομαι με νέα! Μόλις έκανα μέτρηση εδώ. Σήμερα που θα κάνω τουρ θα ανοίξω να ανεβάζει δεδομένα 7 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) Στην αρτα πάντως όπου δεν πιάνει Ν78 δεν ειναι πρώτο δίκτυο. Δηλαδή εκτός του κέντρου της αρτας Με Ν1 διψήφιες ταχύτητες έχει. Όπως και στην Φιλιππιάδα δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Ειναι παντου λειτουργική, αλλά οι ταχύτητες δεν δίνουν την εντύπωση αναβαθμισμένου δικτύου, μιας και έχει παντου 5G. Αργότερα στις συγκρίσεις θα ανεβάσω cosmote vs nova Edited April 14, 2023 by panos.kar 4 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts