andreasomageiras Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 13 minutes ago, CosMap said: Εγώ σπίτι 😉 Να φανταστώ δεν έχεις τις άλλες 2 κάρτες μαζί σου οπότε τζάμπα το ταξίδι δε πειράζει. Τις είχα! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Πεντέλη (παλαιά), κοντά στην πλατεία Χαραυγής. Είχε αρκετό κόσμο στα καφέ. Μέτριες ταχύτητες για 5G, αλλά όπως έλεγα και παλιότερα, παίζει μόνη της εδώ πάνω. 20-30 φορές πιο γρήγορη από τον ανταγωνισμό (αν δεν πέσουν σε 2G οι άλλες). Η μόνη με 5G και καλό σήμα γενικά. 😎 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 5 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Πεντέλη (παλαιά), κοντά στην πλατεία Χαραυγής. Είχε αρκετό κόσμο στα καφέ. Μέτριες ταχύτητες για 5G, αλλά όπως έλεγα και παλιότερα, παίζει μόνη της εδώ πάνω. 20-30 φορές πιο γρήγορη από τον ανταγωνισμό (αν δεν πέσουν σε 2G οι άλλες). Η μόνη με 5G και καλό σήμα γενικά. 😎 Ο ανταγωνισμός ακόμη να αναβαθμίσει εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 1 minute ago, Chrischal1908 said: Ο ανταγωνισμός ακόμη να αναβαθμίσει εκεί; Τίποτα απολύτως. Δεν είχα βέβαια την "μπλε" μαζί μου σήμερα, αλλά πριν 2 μήνες (μετά τις φωτιές) που είχα ξαναπεράσει, κι αυτή τίποτα. Δεν πιστεύω ότι άλλαξε κάτι. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 (edited) https://www.speedtest.net/my-result/a/8707740111 Άγιος Ελευθεριος, Ν1 Edit: μετά από λίγο είδα και Ν78 με 300αρια, μου έκανε εντύπωση να μην έχει σε τόσο κεντρικό σημειο Edited September 25, 2022 by cuibono 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 1 ώρα πριν, cuibono said: https://www.speedtest.net/my-result/a/8707740111 Άγιος Ελευθεριος, Ν1 το Ν1 απο που το βλεπεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 35 minutes ago, doganos said: το Ν1 απο που το βλεπεις; Απο το service menu του samsung 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 17 ώρες πριν, andreasomageiras said: Τις είχα! Δεν είχα κάνει τις ρυθμίσεις στη βοηθητική συσκευή. Σήμερα που ήρθαμε Πέλλα το ρύθμισα! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 3 ώρες πριν, CosMap said: Παλιά η Νέα; Το ίδιο ρώτησα έναν ξεναγό εδώ και μου απάντησε "μια είναι η Πέλλα, υπάρχει Πέλλα και Νέα Πέλλα" χαχαχαχα... Σαββατοκύριακο ανοιχτών μουσείων... 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8708609209 Και μια μέτρηση από το σπίτι μου στο Βύρωνα με Ν78 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 11 ώρες πριν, cmvr said: Ότι και να κάνετε η Vodafonαρα τις σκίζει όλες 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 (Μη γράφετε συγκρίσεις εδώ θα τις σβήσει ο mod) Που παντού 🤣🤣🤣🤣🤣 Εγώ 2g βλέπω τώρα 🤣🤣🤣🤣🤣 Στο Mediterranean cosmos . Στους διαδρόμους και στα περισσότερα hot-spots στο cosmos έχει n78 . Και μέσα στα καταστήματα εκεί που σε έριχνε σε 2G πλέον έχεις μια ικανοποιητική εμπειρία . Τα νέα Ericsson κάναν δουλειά . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Καβάλα κέντρο 6 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 26, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 31 minutes ago, doganos said: Καβάλα κέντρο Θα ανεβαίνουν γρήγορα οι νέες σειρές της Καραδήμου. Μια προσφορά της Κοσμοτε στο χώρο της τέχνης. Μία χαρά ταχύτητες στο κέντρο. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Δράμα κέντρο βλέπω πιο μεγάλη ταχύτητα πάντως 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 50 minutes ago, doganos said: Καβάλα κέντρο Λίγα σου έβγαλε μπροστά τον σταθμό αποφοριών έχω βγάλει και 900 μετά τις 11 το βράδυ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Τελικά ένα στενό πιο κοντά στην κεραία 7 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 3 minutes ago, doganos said: Τελικά ένα στενό πιο κοντά στην κεραία Είπα και εγώ./ Μέτρα λίγο και τις άλλες αν έχεις μαζί σου και postaρε στα αντίστοιχα θέματα αν μπορείς. Ευκαιρία είναι 😃 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 26, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 On 28/4/2022 at 2:07 ΜΜ, Panagioths said: Άμα ψήνεστε για Καλαμάτα ορίστε 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk Προς τιμήν του φίλου μας Παναγιώτη που μας άφησε σήμερα. Καλό ταξίδι Παναγιώτη, θα σε αγαπάμε για πάντα! Οι φίλοι σου, Μιχάλης 2 15 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Καλό ταξίδι φίλε και συμφορουμίτη Παναγιώτη, συνταξιδιώτη όλα αυτά τα χρόνια στο αγαπημένο μας χόμπι και ασχολία... Μόλις έμαθα τα νέα από τον Μιχάλη και συγκλονίστηκα. Κάτι τέτοιες ειδήσεις σε κάνουν να καταλαβαίνεις τη ματαιότητα αυτού του κόσμου... ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει... 1 12 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 26, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 (edited) 35 minutes ago, p_k said: Καλό ταξίδι φίλε και συμφορουμίτη Παναγιώτη, συνταξιδιώτη όλα αυτά τα χρόνια στο αγαπημένο μας χόμπι και ασχολία... Μόλις έμαθα τα νέα από τον Μιχάλη και συγκλονίστηκα. Κάτι τέτοιες ειδήσεις σε κάνουν να καταλαβαίνεις τη ματαιότητα αυτού του κόσμου... ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει... Είμαι πολύ συγκλονισμένος. Με τον Παναγιώτη ήμασταν από τα πρώτα μέλη του unwired.gr. Πάντα ήθελε να βοηθήσει, αγάπη για αυτό που έκανε και όσοι τον ήξεραν πιο πολύ θα τον θυμούνται πάντα με το χαμόγελο. Θα μας λείψεις πάρα πολύ Παναγιώτη. Συγνώμη παιδιά, είμαι σε κατάσταση σοκ. Απλά νομίζω ότι πολλοί συμφορουμίτες που τον γνωρίζουν θα ήθελαν να πουν ένα αντίο, έστω νοητά στον Παναγιώτη. Edited September 26, 2022 by mixtri 14 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Τι; Που; Πώς; Πότε; 😲 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Στιγμές είμαστε τελικά! 7 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Τέτοιες στιγμές τα λογία είναι πολύ λίγα να περιγράψουν την οδύνη από την απώλεια ενός συνανθρώπου μας. Καλό του ταξίδι ........ 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo__ Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Τι θλίψη. Κουράγιο στους δικούς του. Ο θεός να τον έχει καλά εκει πάνω. Πρόκειται για τον 42χρονο που έχασε την ζωή του σε μοτοσυκλέτα στην Καλαμάτα το πρωί;Enviado do meu iPhone usando Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts