georgeavl3 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, VasilisSam said: Χθες περνώντας έξω από Κομοτηνή είδα πως έχει 6ψηφιο enb πλέον η 3658. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως βλέπω στο Cellmapper (περνώντας παράλληλα τις σωστές συντεταγμένες) έχει αναβαθμιστεί η κεραία στην Μαρώνεια, καθώς και μία εντός του αστικού ιστού της Κομοτηνής και μία στην Νέα Σάντα στην ορεινή Ροδόπη. Επίσης, στην Σαμοθράκη έχουν μπει 5G Micro στην Χώρα και στην Παλαιόπολη. Edited August 12, 2022 by georgeavl3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 27 minutes ago, georgeavl3 said: Πηρες και screenshot το σχολιο που εκανα😆 Μου το έστειλαν τα παιδιά από εκεί το Screenshot. Τώρα έγινες star στο myphone 😃 Παράθεση Powered by : Vodafone RED Unlimited + VDSL 100, Cosmote Unlimited, F2G, CU, WU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 (edited) ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια κεραία βγαίνει εκτός λειτουργίας και επηρεάζει μεγαλο αριθμό συνδρομητών. Το θεμα ειναι να επιλύεται σύντομα ΚΑΙ αν χρειαστεί να φέρνουν κανένα ....βανακι οπως το κανουν στη Γερμανία .:) Αστειεύομαι, στα Εξάρχεια και στην ... Κυψέλη δεν γίνονται αυτά 🙂 https://www.telefonica.de/news/press-releases-telefonica-germany/2022/05/better-network-for-events-and-emergencies-o2-brings-60-mobile-5g-towers-into-action.html Edited August 12, 2022 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes our mind blown.🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 19 minutes ago, georgeavl3 said: Όπως βλέπω στο Cellmapper (περνώντας παράλληλα τις σωστές συντεταγμένες) έχει αναβαθμιστεί η κεραία στην Μαρώνεια, καθώς και μία εντός του αστικού ιστού της Κομοτηνής και μία στην Νέα Σάντα στην ορεινή Ροδόπη. Επίσης, στην Σαμοθράκη έχουν μπει 5G Micro στην Χώρα και στην Παλαιόπολη. Αυτή στην Κομοτηνή τρίχες Κάνει. Θέλει και άλλες από ότι μου λένε τα παιδιά που μένουν εκεί. 2 Παράθεση Powered by : Vodafone RED Unlimited + VDSL 100, Cosmote Unlimited, F2G, CU, WU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Όπως βλέπω στο Cellmapper (περνώντας παράλληλα τις σωστές συντεταγμένες) έχει αναβαθμιστεί η κεραία στην Μαρώνεια, καθώς και μία εντός του αστικού ιστού της Κομοτηνής και μία στην Νέα Σάντα στην ορεινή Ροδόπη. Επίσης, στην Σαμοθράκη έχουν μπει 5G Micro στην Χώρα και στην Παλαιόπολη.Ήμουν εγώ Σαμοθράκη 5 μέρες δεν είχε τίποτα περασμένο στο νησί. Έχω να πω τα χειρότερα σχεδόν σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος υπολειτουργεί με klbps ταχύτητες και στα άλλα μισά πιάνεις Τουρκία ή τίποτα.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Α μάλιστα... Έτσι και αλλιώς η Σαμοθράκη δεν είναι γνωστή για την καλή κάλυψη των κινητών δικτύων, το έχω διαβάσει και σε ταξιδιωτικό οδηγό σκέψου!Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 12, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 48 minutes ago, VasilisSam said: Ήμουν εγώ Σαμοθράκη 5 μέρες δεν είχε τίποτα περασμένο στο νησί. Έχω να πω τα χειρότερα σχεδόν σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος υπολειτουργεί με klbps ταχύτητες και στα άλλα μισά πιάνεις Τουρκία ή τίποτα. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαίνεται να έχει αρκετούς σταθμούς στο νησί. Φαντάζομαι όμως το backhaul...μικροκυματικό... Πάντως για να αναβαθμίζουν σε 5η γενιά σημαίνει ότι περάσαν νέο backhaul επομένως στην επόμενη επίσκεψη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Και από κάλυψη. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Nice job το multipath . Σπίτι μου Σέρρες και δεν υπάρχει καμία απόλυτος οπτική επαφή https://www.speedtest.net/my-result/i/5233118070 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 2 ώρες πριν, georgebad said: Nice job το multipath . Σπίτι μου Σέρρες και δεν υπάρχει καμία απόλυτος οπτική επαφή https://www.speedtest.net/my-result/i/5233118070 Πολύ καλή δουλειά,ομολογώ. Βαλσαμάτα Κεφαλλονίας, στη γιορτή της Ρομπόλας https://www.speedtest.net/my-result/i/5233276980 Ο ανταγωνισμός…έχει ακόμα δρόμο να καλύψει 6 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Νομίζω πως ηρθε η ώρα για ΟΛΟΥΣ τους παρόχους στην Ελλάδα να αρχίσουν να κοιτάνε πως θα αξιοποιήσουν την χωρητικότητα που πετυχαν με τοσες πολλές κεραίες που χρυσοπληρωσαν και δεν παιζουν οσο θα μπορούσαν να παίζουν. Ενα ενδιαφέρον αρθρο για ενα " feature" που δίνει 110+ % παραπάνω Performance. 🙂 Almost Blank Subframe (ABS -- The umbrella of 3GPP system (including LTE and its evolution towards 5G) provides the {Almost Blank Subframe (ABS)}\) as a scheme of the {Enhanced Inter-Cell Interference Coordination (e-ICIC) framework to mitigate interference among macro and small cells. The ABS mutes some of the macro cell transmissions in selected subframes to decrease interference to small cells, thus orthogonalizing macro and small cell transmissions in time-domain. In this paper, we use a moving average convergence/divergence technique based on trading know-how to propose a {real time ABS e-ICIC} algorithm. Our proof-of-concept simulation results show relative capacity gains of 112% compared to the case without {ABS} Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes our mind blown.🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Σήμερα ξεκούραση και πήγα Αργοστολι,Σκάλα και στα γύρω χωριά. Σε όλη τη διαδρομή και στα χωριά 5G παντού. Και τελική στάση στα Βαλσαμάτα με 5G καμπάνα και 700-800Mbps Download. Παραλια Σκάλας έπιασα 180Mbos Down με πολύ κόσμο. 3 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Έχει στα Βαλσαμάτα n78. Στο Αργοστόλι έχει; Αν όχι, μου κάνει εντύπωση, αν και ούτε εδώ στην πόλη της Κέρκυρας έχει. Ο ιστός που έχουμε πάνω στο κτίριο του ΟΤΕ (αναβαθμισμένος σταθμός εννοείται) δεν έχει τα γνωστά massive για n78 αλλά ούτε και ο έτερος σταθμός στο λόφο Αβράμη.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, georgeavl3 said: Έχει στα Βαλσαμάτα n78. Στο Αργοστόλι έχει; Αν όχι, μου κάνει εντύπωση, αν και ούτε εδώ στην πόλη της Κέρκυρας έχει. Ο ιστός που έχουμε πάνω στο κτίριο του ΟΤΕ (αναβαθμισμένος σταθμός εννοείται) δεν έχει τα γνωστά massive για n78 αλλά ούτε και ο έτερος σταθμός στο λόφο Αβράμη. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει και Αργοστολι και Βαλσαματα μάλλον.ο σταθμός είναι πολύ κοντά από το πανηγύρι που γίνεται για τη γιορτή της ρομπολας. Είναι 200 μέτρα από την εκκλησία και τη μόνη του Αγίου Γεράσιμου. Εχει N78+B7 LTE+B3+B20 LTE και μάλλον B1 LTE https://www.speedtest.net/my-result/i/5234809991 Μόλις τώρα και πιο πριν https://www.speedtest.net/my-result/i/5234739625 Και μια μέτρηση με 4G+ https://www.speedtest.net/my-result/i/5234811383 Χθες λόγω αέρα και όχι τόσο καλό καιρό έδινε 240Mbps Down. Έχω B1+B7 20Mhz το κάθε ένα, 256Qam Download,64Qam Upload Mimo 4X4 Καλημέρα από Αεροδρόμιο Κεφαλλονίας, περιοχή Σβορωνάτα LTE B7 Primary και B3 https://www.speedtest.net/my-result/i/5235106886 Μέτρηση με 5G από μακρινή N78. https://www.speedtest.net/my-result/i/5235106886 Edited August 14, 2022 by Nikolas14 4 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Στην πόλη με τα 1000 χρώματα μπροστά στο κτήριο του ΟΤΕ όπως μου τα έστειλαν ..... Τα λόγια είναι περιττά Πλέον κρέμασε και στο κέντρο εντελώς. https://www.speedtest.net/result/a/8602114977 1 Παράθεση Powered by : Vodafone RED Unlimited + VDSL 100, Cosmote Unlimited, F2G, CU, WU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Α κρίμα, και αυτός είναι σταθμός αναβαθμισμενος με DSS... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) Εχω βαρεθει να ανακαλύπτω " LTE Sleeping Cells " μέρα μεσημέρι . Εδω και εβδομάδες στα Μάταλα η καλυψη που έρχεται απο τον συγκεκριμένο σταθμό βασης ( στα μισά Μάταλα ) εχει βλαβη που δεν εντοπίζεται απο την Cosmote πιθανότατα και αν δεν τους το αναφέρει κάποιος δεν θα το λύσουν ) Sleeping Cells ΠΑΝΤΟΥ. ( Δεν κανει carrier aggregation και μάλλον έχουν βλαβη στα Radios ) ( Η Voda εχει ..5G εδω 😉 @Notus ?? Edited August 14, 2022 by HORGRAP 2 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes our mind blown.🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 53 minutes ago, HORGRAP said: Εχω βαρεθει να ανακαλύπτω " LTE Sleeping Cells " μέρα μεσημέρι . Εδω και εβδομάδες στα Μάταλα η καλυψη που έρχεται απο τον συγκεκριμένο σταθμό βασης ( στα μισά Μάταλα ) εχει βλαβη που δεν εντοπίζεται απο την Cosmote πιθανότατα και αν δεν τους το αναφέρει κάποιος δεν θα το λύσουν ) Sleeping Cells ΠΑΝΤΟΥ. ( Δεν κανει carrier aggregation και μάλλον έχουν βλαβη στα Radios ) ( Η Voda εχει ..5G εδω 😉 @Notus ?? Φίλε μου, φυσικά το βλέπουν. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8603764376 Λουτράκι Ν1, δεν έχει εμφανιστεί Ν78 μέχρι στιγμής 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 4 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 2 ώρες πριν, HORGRAP said: Εχω βαρεθει να ανακαλύπτω " LTE Sleeping Cells " μέρα μεσημέρι . Εδω και εβδομάδες στα Μάταλα η καλυψη που έρχεται απο τον συγκεκριμένο σταθμό βασης ( στα μισά Μάταλα ) εχει βλαβη που δεν εντοπίζεται απο την Cosmote πιθανότατα και αν δεν τους το αναφέρει κάποιος δεν θα το λύσουν ) Sleeping Cells ΠΑΝΤΟΥ. ( Δεν κανει carrier aggregation και μάλλον έχουν βλαβη στα Radios ) ( Η Voda εχει ..5G εδω 😉 @Notus ?? Θα αναβαθμιστούν αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) Ξέρει κανείς γιατί στο netmonster μου βγάζει επιπλέον λεπτομέρειες το κινητό για το 5g στην Vivacom ενώ όταν είμαι Ελλάδα δεν τους βγάζει; (Με την cosmote) Έχει να κάνει με τον εξοπλισμό του παρόχου; Edited August 14, 2022 by doganos 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) On 14/8/2022 at 8:50 ΜΜ, doganos said: Edited December 14, 2022 by CosMap 3 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Βουλγαρία έπιασα Ν78 900mbps με Cosmote σε vivacom 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Πάντως Βιέννη που πήγα με n78 ήμουν . Από 200-800mbps 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, CosMap said: Εγώ το ανάποδο έχω! Αν και n78 δεν έκανε ποτέ connect σε καμία γειτονική χώρα. Λίγο off topic ξέρω ότι εκεί έχει B1/n1+B3/n3+B7+n78 ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχει n28 και επίσης δεν είχε ποτέ Β20 ΑΛΛΑ υπάρχουν πολύ ελάχιστες κεραίες πλέον ΜΟΝΟ με Β8 κι αυτό ΜΟΝΟ στην Yettel πρώην Telenor!!! Επίσης ούτε η Αλβανία ΔΕΝ χρησιμοποίησε ΠΟΤΕ Β20!!! Ενδιαφέρον ε; Στο τέλος μου φαίνεται θα γίνει μεταφορά το θέμα στα δίκτυα εξωτερικού. Εκεί έξω από το Σαντάνσκι πάνω ψηλά έχει μια κεραία της Α1 που δίνει ακόμα Β3 αλλά είναι υπερβολικά δυνατή πιάνει σε όλο το κάμπο των Σερρών αλλά το έχω δει μέχρι και σε χωριά του Κιλκίς και στα Κουφάλια!!! Τέλος πάντων. Στο θέμα μας τώρα ενώ η Cosmote έχει κάνει συμφωνία με πολλούς δυστυχώς ναι μεν δείχνει 5G αλλά εικονικό συνήθως Β1 και δεν έχω δει ούτε n28 ούτε n78. Και κάτι ακόμα μιας που είπα για Βουλγαρία όσο περιμένουμε εμείς σαν cosmote τέλη του 23 να μπει το SA, για την vivacom να περιμένετε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά σιγά σιγά κεραίες κεραίες να γίνονται SA μείνετε συντονισμένοι. Και μέχρι τότε ίσως είσαι και από τους πρώτους που θα κάνεις επίσημα cellmapper με 5g sa mode. Edit: Κατά 99% αν θυμάμαι καλά Ericsson έχουν και οι 3 σχεδόν παντού έχει πολύ καιρό που ξηλωσαν τα Huawei. Εδώ προβλέπεται ξήλωμα;; Η Vivacom όπως και η Wind/Nova ανήκουν στον ίδιο όμιλο της United Group. Edited August 14, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts