Gv2008 Δημ. Χθες στς 07:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:40 πμ 5G cosmote μέσα στο σπίτι, όχι σαν κάτι άλλους που δεν επενδύουν. Άγια Σοφία 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 07:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:51 πμ 9 minutes ago, Gv2008 said: 5G cosmote μέσα στο σπίτι, όχι σαν κάτι άλλους που δεν επενδύουν. Άγια Σοφία Τι εννοείς πιο συγκεκριμένα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:04 πμ 12 minutes ago, elkons said: Τι εννοείς πιο συγκεκριμένα; Είχα ανεβάσει ένα Speedtest αλλά δεν το πήρε. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα, ενώ έχω χώρο στα συνημμένα. Βγάζει error. Τώρα με άφησε να το ανεβάσω Εχω και άλλο ένα αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Το οποίο έχει 1000 mbps 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Χθες στς 08:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:07 πμ 1 minute ago, Gv2008 said: Είχα ανεβάσει ένα Speedtest αλλά δεν το πήρε. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα, ενώ έχω χώρο στα συνημμένα. Βγάζει error. Τώρα με άφησε να το ανεβάσω Εχω και άλλο ένα αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Το οποίο έχει 1000 mbps Αφού σου γράφει η διαφήμιση βάλε Inalan. Τι την θες την Cosmote;; 🤣🤣🤣 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 08:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:08 πμ Just now, katsiletra said: Αφού σου γράφει η διαφήμιση βάλε Inalan. Τι την θες την Cosmote;; 🤣🤣🤣 Μακάρι να υπήρχε inalan και θα είχα ήδη βάλει😂😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Χθες στς 08:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:11 πμ 5 minutes ago, Gv2008 said: Είχα ανεβάσει ένα Speedtest αλλά δεν το πήρε. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα, ενώ έχω χώρο στα συνημμένα. Βγάζει error. Τώρα με άφησε να το ανεβάσω Εχω και άλλο ένα αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Το οποίο έχει 1000 mbps Ωραία μέτρηση. Γενικά πάντως είναι πιο αντιπροσωπευτικό όταν παραθέτεις το τελικό αποτέλεσμα, παρά μία στιγμιαία τιμή κατά τη διάρκεια της μέτρησης 😉. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 08:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:33 πμ 27 minutes ago, Gv2008 said: Είχα ανεβάσει ένα Speedtest αλλά δεν το πήρε. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα, ενώ έχω χώρο στα συνημμένα. Βγάζει error. Τώρα με άφησε να το ανεβάσω Εχω και άλλο ένα αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Το οποίο έχει 1000 mbps Αα επανήλθε η κοτε δηλαδή; οι άλλες ζούνε; Φοβερή ταχύτητα αν κρίνω και το σήμα με 2 γραμμές, δηλ χαμηλό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 01:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:37 μμ 5 ώρες πριν, minast said: Ωραία μέτρηση. Γενικά πάντως είναι πιο αντιπροσωπευτικό όταν παραθέτεις το τελικό αποτέλεσμα, παρά μία στιγμιαία τιμή κατά τη διάρκεια της μέτρησης 😉. Το ξέρω, έχω ολόκληρη αλλά δεν με αφήνει να την ανεβάσω. Στα 1023 έληξε η μέτρηση αυτή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 03:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:00 μμ Έχουν κάνει αναβάθμιση στην Αγία Σοφια; Γνωρίζετε για Κερατσίνι που είναι πιο κάτω ταχύτητες κτλ; Ευχαριστώ πολύ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 03:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:08 μμ Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην είσοδο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Έχουν κάνει αναβάθμιση στην Αγία Σοφια; Γνωρίζετε για Κερατσίνι που είναι πιο κάτω ταχύτητες κτλ; Ευχαριστώ πολύ. Στο στρατόπεδο στην Κοπή είναι μια χαρά, N78, έχει κεραία εκεί. Και κοντά στον Άγιο Διονύσιο θυμάμαι έχουν βγάλει άδεια για Ν78 και επειδή είναι κεντρική κάπως κεραία, ίσως έχει ήδη μπει. Βέβαια εκεί είναι Δραπετσώνα πιο πολύ θα μου πεις. Αλλού δεν ξέρω. Μόνο στο λιμάνι έβαλαν πρόσφατα μια καινούργια, ίσως η N78 που έχει, πιάνει κάπου προς τα μέσα και αυτή. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μένω πάνω στην Λ δημοκρατίας στον Μαγγίνα κοντά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 39 minutes ago, Antonio21 said: Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μένω πάνω στην Λ δημοκρατίας στον Μαγγίνα κοντά. Καλή η ταβέρνα εκεί; Πάνω στην Δημοκρατίας έχει καλό σήμα θυμάμαι η Cosmote, N78 νομίζω όχι και δεν νομίζω να άλλαξε κάτι, οπότε 5G με Ν1. Και γενικά πάνω σε τέτοιες λεωφόρους, όλες εντάξει είναι τις περισσότερες φορές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Κεντρική πλατεία Τρικάλων, την Κυριακή το μεσημέρι. Πάνω στα Μετέωρα, την Κυριακή πρωί. Στην Καλαμπάκα ψηλά, κοντά στο ξενοδοχείο Rex. Γενικά η Cosmote στα Τρίκαλα και τριγύρω από αυτά, δεν μοιάζει κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά αν δεν έχει 3500 μπάντα. Εκτός κι αν έχει σχεδόν όλους τους συνδρομητές και είναι γεμάτη. 😛 Edited 16 ώρες πριν by MitsosDaBest13 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Γύρισα και από Αυστρία (σε Γερμανία) Συγκεκριμένα στο Σαλτζμπουργκ Συνδέθηκα στη Magenta ,δεν είναι κάτι σπουδαία καλό, σαν τη COSMOTE περίπου αλλά κατά τη ταπεινή μου άποψη στη ταχύτητες σίγουρα η COSMOTE είναι πολύ καλύτερη ίσως σε κάλυψη είναι καλύτερα εδώ αλλά είναι και λόγω του Ανάγλυφου και δε ξέρω τι κάνουν με το σήμα τους και δεν βλέπω σε πολλά κτήρια τις κεραίες και πιάνω καλά. Στα σύνορα Γερμανία Αυστρία με το που περάσεις ταc Donald's κόβεται η Deutsche Telekom και μπήκε Magenta. Μετά δοκίμασα την A1 δεν με τρέλανε ούτε σε ταχύτητες ούτε σε κάλυψη ήταν καλύτερη η Magenta όμως, τη Drei (3) δεν την είδα δεν είχα χρόνο. Πιο κατω από τα σύνορα μπήκα χειροκίνητα Telekom δεν πολύ άντεξε έπεσε Edge και μετά εκτός. (Μόνο εμάς οι Τούρκοι κάνουν πάρτι με την ισχύ ) Πέτυχα αυτό το θηρίο και δίπλα σαπίλα, εκεί είχα 40mbps 4G+ 300mbps 5G (Magenta) Αν το θηρίο είναι της Magenta είναι χάλια το 5G Κορυφή η Deutsche Telekom έχει παντού κεραίες και έχει ταχύτητες δεν έχει κάτι να ζηλέψει Γενικά στην Ελλάδα έχουμε καλά δίκτυα και η Cosmote μια χαρά είναι κομπλέ ΑΛΛΑ πρέπει να αφήσουν να μπούνε κεραίες και ισχύ για να πετύχουν κάτι ψυχαναγκαστικό σαν Dt που έχει καταφέρει να έχει σε πολλά σημεία κεραίες ενώ σήμερα έβλεπα στο Μόναχο παντού-82dBm και το χειρότερο-91dBm ενώ στην Ελλάδα το-91 το θεωρώ καλό σήμα. Στην Ελλάδα όμως στα τούνελ καμία σχέση έχουμε πιο καλό εδώ δεν είχα από έξω να έχουν κάτι και μέσα είχα 1 γραμμή η Telekom οκ η κλήση στο τούνελ η o2 για τα πανηγύρια. Όταν έφευγα απο Αυστρία είχα μείνει σε σήμα-139dBm σε όλους μας είχε κολλήσει Magenta και τα αντίστοιχα Αυστριακά δίκτυα μετά από 15λ από σύνορα συνδέθηκαν με Γερμανικό. Η Vodafone άργησε περισσότερο γιατί έχει μια τρύπα μετά τα σύνορα της Αυστρίας μου θύμισε πολύ την ελληνική Vodafone. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 8 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 23 ώρες πριν, georgemv said: Δήλωσαν ότι δεν θα δώσουν SA στη γενική περίπτωση σε οικιακούς γιατί δεν βλέπουν την ανάγκη. Οποίος θέλει SA πρέπει να έχει συμβόλαιο με το Gaming AddOn. Τότε του ανοίγουν SA και τον βάζουνε σε slice χαμηλού latency. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι λάτρεις ταχυτήτων στη Γερμανία. Μικρό το κόστος, αρκετά καλό το gain. Το NSA καλά παίζει πάντως. 8 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Κεντρική πλατεία Τρικάλων, την Κυριακή το μεσημέρι. Πάνω στα Μετέωρα, την Κυριακή πρωί. Στην Καλαμπάκα ψηλά, κοντά στο ξενοδοχείο Rex. Γενικά η Cosmote στα Τρίκαλα και τριγύρω από αυτά, δεν μοιάζει κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά αν δεν έχει 3500 μπάντα. Εκτός κι αν έχει σχεδόν όλους τους συνδρομητές και είναι γεμάτη. 😛 Προς το μέτρια θα έλεγα. Κάλυψη έχει καλή. Από ταχύτητες δεν έχει καλές λόγω κίνησης δικτύου. Να ξέρετε ότι Θεσσαλία τα περισσότερα σπίτια παίζουν με mobile broadband. Ειδικά στα χωριά κάτι ξεχασμένες adsl με τραγικές ταχύτητες. Εγώ προσωπικά οποίους ξέρω έχουν mobile broadband cosmote. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Μπήκε n78 στην 1293 στο cosmos 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Για τη COSMOTE αναφέρεσαι ; Δε τη βρίσκω στο CellMapper γιαυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Για τη COSMOTE αναφέρεσαι ; Δε τη βρίσκω στο CellMapper γιαυτό. Ε δεν θα έχει περαστεί ακόμα από κάποιον χρήστη αν μπήκε πρόσφατα, μη βιάζεσαι 😛 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ικεα Κηφισού 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts