johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 09:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:01 πμ (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Τώρα πήρα χαμπάρι πως μένω απέναντι από την ο2 αλλά η Telekom έχει καλύτερο 5G σε ταχύτητες αλλά η ο2 στο 4G+ κ σε κάλυψη στο ξενοδοχείο βέβαια μια χαρά. Μετά τη BMW πριν από ένα μεγάλο τούνελ (Γερμανία εννοω) Cosmote πάρε παραδείγματα ήταν ολόκληρο σύστημα με 2 πάνελ μακρόστενα και δίπλα τους δεξιά αριστερά 2 σχετικά μεγάλα για Ν78 πάνελ και άλλο ένα πιο ψηλά απλό μακρόστενο λογικά LTE και αυτό https://www.speedtest.net/my-result/a/10563209405 Ξεκίνησε upload 70 αλλά έπεσε γιατί μπήκα τούνελ. Βλέπω μπόλικη Ν78 στις κεραίες της DT η ο2 εχει αφήσει μερικές. Πρόσεξε με τα speedtest που κάνεις, τα δεδομένα φεύγουν αέρα 😜Βγάλε φωτογραφία άμα θες να μας δείξεις τη κεραία πώς είναι. 13 ώρες πριν, cocu said: Αναβαθμίστηκε και η τελευταία κεραία στην Λάρισα στο Metropol επανω Αυτή η άμοιρη η κεραία στο πανεπιστήμιο στα δυτικά, μπήκε τελικά; Νομίζω ήταν και μια ακόμα που έπαψαν τη λειτουργία της επειδή ενοχλήθηκε μια κυρία σε μια πολυκατοικία, κάτι τέτοιο. Πρέπει να είναι ωραία χωρίς να έχεις σήμα επειδή κάποιος απολωλαθηκε.. Edited Τετάρτη στις 09:05 πμ by johnny_htc 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:13 πμ 7 minutes ago, johnny_htc said: Πρόσεξε με τα speedtest που κάνεις, τα δεδομένα φεύγουν αέρα 😜Βγάλε φωτογραφία άμα θες να μας δείξεις τη κεραία πώς είναι. Έχω άλλα 19GB όταν γυρίσω Ελλάδα θα εχω απεριόριστα πάλι. Είχα βάλει απεριόριστα ομιλία και δεδ στο What's Up 25€. Όταν πάω μετά στο Μόναχο θα τραβήξω αν δενβεχει βραδιάσει γιατί έχω ώρα να δω Στην εθνική οδό Μονάχου Νυρεμβέργης είδα πχ κ άλλο θηρίο γεμάτο πάνελ ν78 δε κατάλαβα καλά γιατί το τράβηξα λίγο θολό. πιο κάτω είχε άλλες 3 τέτοιες ή μεγαλύτερες ενώ εμείς με μια τέτοια 3 περιοχές καλύπτουμε 🥲 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 09:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:28 πμ 13 minutes ago, elkons said: Έχω άλλα 19GB όταν γυρίσω Ελλάδα θα εχω απεριόριστα πάλι. Είχα βάλει απεριόριστα ομιλία και δεδ στο What's Up 25€. Όταν πάω μετά στο Μόναχο θα τραβήξω αν δενβεχει βραδιάσει γιατί έχω ώρα να δω Στην εθνική οδό Μονάχου Νυρεμβέργης είδα πχ κ άλλο θηρίο γεμάτο πάνελ ν78 δε κατάλαβα καλά γιατί το τράβηξα λίγο θολό. πιο κάτω είχε άλλες 3 τέτοιες ή μεγαλύτερες ενώ εμείς με μια τέτοια 3 περιοχές καλύπτουμε 🥲 Ναι νταξει, δεν ξέρω πώς είναι και ο σχεδιασμός τους εκεί. Μπορεί και αυτοί να κάνουν παρόμοιες "φουστιές", μπορεί να παίζουν πιο δυνατά, είναι πιο αραιό κατοικημένες περιοχές, ανοικτά πεδία τελείως. Είναι πιο επειδή χώρα από μας ή Γερμανία. Από την άλλη ναι, εμείς με τέτοιο γεωμορφολογικο ανάγλυφο και πυκνή δόμηση , προσπαθούμε με μια κεραία.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:33 πμ (edited) Εμας είναι απαράδεκτοι κ οι 3 αφού το ανάγλυφο είναι περίεργο έπρεπε να γεμίσουν κεραίες, μια χαρά αν έχουν άδειες δε τις κουνάνε. Δε παίζει να έχουν εδώ πολύ δυνατή ισχύ έχουν πάρα πολλές κεραίες πάρα πολύ πυκνό δίκτυο,κ συνδυάζοντας τις πιο αραιό κατοικημένες περιοχές έχουν πετύχει να έχουν παντού σήμα, όταν λέω παντού ακόμα και στο ασανσέρ και με ο2 και με Telekom μιλούσα με HD+ κλήσεις μιας κ έχω κ με τις 2 VoLTE. Έχω βλέπω άνα 3,4 κτήρια κεραία ειδικά σε ξενοδοχεία γιατί έχουν πάρα πολύ ψηλά και όμορφα κτήρια. Είναι πιο σπάνιο να δεις σήμα εδώ με 3ψηφιο dBm στην Ελλάδα ακριβώς αντίθετο με το που μπεις σε κτήριο.. Η Telekom βλέπω Ericsson ή κάνω λάθος; Η ο2 έχει και μερικές αρχαίες κεραίες με κίτρινα Πάνελ οι κεραίες αυτές είναι σαν τις NOVA βικτουσιανες μόνο παίζουν σε καλύτερες ταχύτητες και είναι γεμάτες Πάνελ. Ακόμα και σε αυτό στην Ελλάδα εξοικονόμηση κάνουμε. Edited Τετάρτη στις 09:35 πμ by elkons 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:12 πμ 34 minutes ago, elkons said: Εμας είναι απαράδεκτοι κ οι 3 αφού το ανάγλυφο είναι περίεργο έπρεπε να γεμίσουν κεραίες, μια χαρά αν έχουν άδειες δε τις κουνάνε. Δε παίζει να έχουν εδώ πολύ δυνατή ισχύ έχουν πάρα πολλές κεραίες πάρα πολύ πυκνό δίκτυο,κ συνδυάζοντας τις πιο αραιό κατοικημένες περιοχές έχουν πετύχει να έχουν παντού σήμα, όταν λέω παντού ακόμα και στο ασανσέρ και με ο2 και με Telekom μιλούσα με HD+ κλήσεις μιας κ έχω κ με τις 2 VoLTE. Έχω βλέπω άνα 3,4 κτήρια κεραία ειδικά σε ξενοδοχεία γιατί έχουν πάρα πολύ ψηλά και όμορφα κτήρια. Είναι πιο σπάνιο να δεις σήμα εδώ με 3ψηφιο dBm στην Ελλάδα ακριβώς αντίθετο με το που μπεις σε κτήριο.. Η Telekom βλέπω Ericsson ή κάνω λάθος; Η ο2 έχει και μερικές αρχαίες κεραίες με κίτρινα Πάνελ οι κεραίες αυτές είναι σαν τις NOVA βικτουσιανες μόνο παίζουν σε καλύτερες ταχύτητες και είναι γεμάτες Πάνελ. Ακόμα και σε αυτό στην Ελλάδα εξοικονόμηση κάνουμε. Στην Ελλάδα μόνο αφαίμαξη γίνεται σε όλα. Βάλαμε κάτι καινούργιο σε εξοπλισμό και του αλλάζουμε τα φώτα χωρίς να το συντηρούμε, μέχρι να μας φέρει τα 100απλασια της επένδυσης. Η νοοτροπία μας είναι άστα να πάνε και να μην έρθει, καταναλωτικά δεν ξέρουμε πότε να πούμε όχι, φτάνει, δεν θα πάρω, είμαστε και εγκλωβισμενοι μέσα στα "κοράκια" των funds πλέον και ο μισός πληθυσμός και παραπάνω μέσα στα αστικά κέντρα, άρα εξαρτομαστε πολύ από τις εταιρείες, οπότε όπως καταλαβαίνεις κάπως έτσι διαμορφώνεται αυτή η ανελέητη φουστιά των επενδυτών μας και μας γδέρνουν και μας φορτώνουν ψέμματα. Η Cosmote εχει ένα σωρό παλιά πάνελς. Έπρεπε να τα έχει πετάξει χτες, τίγκα στο θόρυβο πολλά από αυτά. Πολλές κεραίες τύπου pipe ειδικά θέλουν αντικατάσταση το συντομότερο. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:14 μμ @johnny_htc Έτοιμες οι φωτογραφίες κάποια απο τις 2 είναι της Telekom κ άλλη o2 Έχει περιμετρικά τέτοιες 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:21 μμ (edited) Παιδιά έχετε δίκιο σε ότι γράφεται αλλά ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό και ξέρετε ότι δεν είμαι με καμία εταιρία και δεν πρόκειται ποτέ να τους χαϊδεύω τα αυτά όπως κάνουν κάποιοι άλλοι εδώ που ξεκάθαρα έχουν σχέση με τις εταιρίες και κάνουν το άσπρο μαύρο. Η Ελλάδα έχει το 1/8 του πληθυσμού από την Γερμανία και τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Έχοντας μια πολύ μικρότερη αγορά και συνάμα λιγότερο χρήμα να επενδυθεί από την κερδοφορία της κάθε επιχείρησης μην περιμένουμε να έχουν τις ίδιες δυνατότητες για επεκτάσεις σταθμών σε απόλυτη γεωγραφική κάλυψη. Οπότε επενδύουν εκεί που έχουν την μεγαλύτερη βάση και οι άλλοι να πάνε να κάνουν τούμπες στην επαρχία ιδιαίτερα. Και κάτι ακόμα η Αθήνα είναι πολύ πολύ μα πολύ πιο δυσκολη στο να καλυφθεί σε σχέση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες που είναι πιο φλατ με όχι παντού άναρχα κτήρια με μεγάλο ύψος. Η κάλυψη στην Αθήνα είναι case study από μόνη της και το λέω εκ πείρας έχοντας στήσει ασύρματα δίκτυα εδώ. Edited Τετάρτη στις 01:23 μμ by cmvr 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τετάρτη στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:04 μμ Πολύ σωστά αυτά που γράφει ο @cmvr. Να προσθέσω πως είμαστε μια χώρα που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μετακινείται από τις πόλεις προς νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Επίσης έρχονται και τουρίστες απ' έξω. Επίσης να σχολιάσω πως τα κτήρια στην Ελλάδα χτίζονται έχοντας υπόψη και τους σεισμούς, ακολουθούν τον αντισεισμικό κανονισμό. Δεν έχω γνώση πάνω σε αυτό αλλά υποθέτω πως μπορούν κάποια υλικά να επηρεάζουν το σήμα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τετάρτη στις 04:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:27 μμ 3 ώρες πριν, elkons said: @johnny_htc Έτοιμες οι φωτογραφίες κάποια απο τις 2 είναι της Telekom κ άλλη o2 Έχει περιμετρικά τέτοιες Περιμένουμε περισσότερα 😝 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 04:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:44 μμ 14 minutes ago, MIKU said: Περιμένουμε περισσότερα 😝 Αύριο Αυστρία οπότε Magenta telekom, η Deutsche Telekom μέχρι τώρα είναι εξαιρετική Παντού έχει σήμα είναι πάρα πολύ καλή, vdf δε με αφήνει, o2 μέτρια παρόλο που μένω απέναντι από τα κεντρικά στο ασανσέρ μόνο η DT έβγαλε κλήση HD+ και με τις 2 VoLTE Επίσης έκλεισα πτήση καταλαθος πριν τη προσγείωση είχα 5G στα σύννεφα βέβαια την έκλεισα με το που έφτασα μπήκε o2 αλλά έβαλα Telekom τρ στο αυτόματο και δεν με έχει απογοητεύσει. Βρήκα ένα θηρίο της Telekom @johnny_htc Πουθενά δεν έχει κεραία με τύμπανα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τετάρτη στις 04:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:47 μμ 1 minute ago, elkons said: Αύριο Αυστρία οπότε Magenta telekom, η Deutsche Telekom μέχρι τώρα είναι εξαιρετική Παντού έχει σήμα είναι πάρα πολύ καλή, vdf δε με αφήνει, o2 μέτρια παρόλο που μένω απέναντι από τα κεντρικά στο ασανσέρ μόνο η DT έβγαλε κλήση HD+ και με τις 2 VoLTE Επίσης έκλεισα πτήση καταλαθος πριν τη προσγείωση είχα 5G στα σύννεφα βέβαια την έκλεισα με το που έφτασα μπήκε o2 αλλά έβαλα Telekom τρ στο αυτόματο και δεν με έχει απογοητεύσει. Βρήκα ένα θηρίο της Telekom @johnny_htc Πουθενά δεν έχει κεραία με τύμπανα. Αύριο πάω Σοφια και τη Δευτέρα Βαρκελωνη. Θα μεταφέρω κι εγώ. Καλά να περάσεις 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 04:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:47 μμ (edited) Σημείωση: το Cosmote speedtest από το site λειτουργεί κανονικότατα θα κοιτάξω αν τρώει δεδομένα μετά. Ελπίζω και η Cosmote να μοιάσει της DT ήδη είναι μητρική της εταιρία προς τη κάλυψη γιατί είναι πολύ καλή. Αλλά στα τούνελ Ελλάδα νε διαφορά γιατί εδώ ότι πιάνει από έξω αλλά έχει πολλές κεραίες σε σημείο ανά 2 τετράγωνα μακάρι και στην Ελλάδα να άφηναν τόσες κεραίες, ακόμα και απέναντι από σχολείο εδώ έχουν μόνο εμείς είμαστε οι περίεργοι.. 12 minutes ago, Gv2008 said: Αύριο πάω Σοφια και τη Δευτέρα Βαρκελωνη. Θα μεταφέρω κι εγώ. Καλά να περάσεις Πες μας με τι πάροχο κιόλας. Η NOVA είδα δε συνδέθηκε αμέσως έκανε 10λ στο iphone 13 συναδέλφου εμένα με το Galaxy A15 5G κατευθείαν συνδέθηκε και έλαβα μήνυμα από Cosmote. Αλλά τι ξενέρωτο όνομα έχω εγώ στη Telekom;; και στα iphone και σε μερικά Samsung, τα άλλα λένε Telekom. de Πήγα πριν σε ένα Telekom shop στο εμπορικό κ η υπάλληλος μου έκανε διαφήμιση συμβόλαιο μόνο για εμένα 28€ όλα απεριόριστα έλεγε είναι ο καλύτερος πάροχος στη Γερμανία κλπ *28€ για 10 μήνες μετά ανεβαίνει αρκετά Της είπα με τα τέλεια Γερμανία μου (ρεζίλι έγινα σίγουρα) πως είμαι από Ελλάδα τουρίστας και τι λέει; COSMOTE Only 😂😂 Edited Τετάρτη στις 05:00 μμ by elkons 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τετάρτη στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:57 μμ 1 hour ago, elkons said: Σημείωση: το Cosmote speedtest από το site λειτουργεί κανονικότατα θα κοιτάξω αν τρώει δεδομένα μετά. Ελπίζω και η Cosmote να μοιάσει της DT ήδη είναι μητρική της εταιρία προς τη κάλυψη γιατί είναι πολύ καλή. Αλλά στα τούνελ Ελλάδα νε διαφορά γιατί εδώ ότι πιάνει από έξω αλλά έχει πολλές κεραίες σε σημείο ανά 2 τετράγωνα μακάρι και στην Ελλάδα να άφηναν τόσες κεραίες, ακόμα και απέναντι από σχολείο εδώ έχουν μόνο εμείς είμαστε οι περίεργοι.. Πες μας με τι πάροχο κιόλας. Η NOVA είδα δε συνδέθηκε αμέσως έκανε 10λ στο iphone 13 συναδέλφου εμένα με το Galaxy A15 5G κατευθείαν συνδέθηκε και έλαβα μήνυμα από Cosmote. Αλλά τι ξενέρωτο όνομα έχω εγώ στη Telekom;; και στα iphone και σε μερικά Samsung, τα άλλα λένε Telekom. de Πήγα πριν σε ένα Telekom shop στο εμπορικό κ η υπάλληλος μου έκανε διαφήμιση συμβόλαιο μόνο για εμένα 28€ όλα απεριόριστα έλεγε είναι ο καλύτερος πάροχος στη Γερμανία κλπ *28€ για 10 μήνες μετά ανεβαίνει αρκετά Της είπα με τα τέλεια Γερμανία μου (ρεζίλι έγινα σίγουρα) πως είμαι από Ελλάδα τουρίστας και τι λέει; COSMOTE Only 😂😂 Με Vf και cosmote θα πάω. Επίσης στη Βουλγαρία θα πάρω και μια τοπική vivacom Η πράσινη έχει βγει off στην περιοχή εδώ και 25 λεπτά, όπως και η Vf. Μόνο η nova λειτουργεί 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:06 μμ Μήπως έχει κάποια διακοπή; γιατί και οι 2 τους ταυτόχρονα δε ξέρω τι φάση ,τώρα μιλούσα με έναν προς Ελλάδα με Cosmote και μια χαρά η κλήση οπότε τοπικό πρόβλημα. Δεν έκοψες τελικά ότι είχες στη NOVA ; Όταν πας σύγκρινε Vivacom με NOVA μιας κ είναι στον ίδιο όμιλο Εδώ έχει μια διαφορά πχ η DT με Cote 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 06:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:18 μμ 1 hour ago, elkons said: Αύριο Αυστρία οπότε Magenta telekom, η Deutsche Telekom μέχρι τώρα είναι εξαιρετική Παντού έχει σήμα είναι πάρα πολύ καλή, vdf δε με αφήνει, o2 μέτρια παρόλο που μένω απέναντι από τα κεντρικά στο ασανσέρ μόνο η DT έβγαλε κλήση HD+ και με τις 2 VoLTE Επίσης έκλεισα πτήση καταλαθος πριν τη προσγείωση είχα 5G στα σύννεφα βέβαια την έκλεισα με το που έφτασα μπήκε o2 αλλά έβαλα Telekom τρ στο αυτόματο και δεν με έχει απογοητεύσει. Βρήκα ένα θηρίο της Telekom @johnny_htc Πουθενά δεν έχει κεραία με τύμπανα. Δεν πας να λες cosmote, vodafone και αηδίες Νόντα όνly 🤣 Αν είχες το υπέρ δίκτυο μαζί σου κάνει ταυτόχρονα roaming σε όλες τις εταιρίες ταυτόχρονα είναι Roaming ετζ σα νέα τεχνολογία 🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:23 μμ (edited) Η Cosmote στην ιστοσελίδα λέει μπορώ vf ενώ Ο2 ΜΟΝΟ 4G ΟΧΙ 5G Στη πραγματικότητα 5G/4G Telekom, o2, και VoLTE,Vodafone εννοείται πως δεν αφήνει, γιατί άραγε.. Λογικά ούτε η Vodafone θα μπαίνει σε Telekom Που να ξερά ότι έκανε σεισμό και ρωτάω από πάνω 😂 Edited Τετάρτη στις 06:26 μμ by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 06:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:23 μμ (edited) 2 ώρες πριν, Arinos said: Πολύ σωστά αυτά που γράφει ο @cmvr. Να προσθέσω πως είμαστε μια χώρα που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μετακινείται από τις πόλεις προς νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Επίσης έρχονται και τουρίστες απ' έξω. Επίσης να σχολιάσω πως τα κτήρια στην Ελλάδα χτίζονται έχοντας υπόψη και τους σεισμούς, ακολουθούν τον αντισεισμικό κανονισμό. Δεν έχω γνώση πάνω σε αυτό αλλά υποθέτω πως μπορούν κάποια υλικά να επηρεάζουν το σήμα. Για τα αντισεισμικα κτίρια μίλησες πριν ή μετά αφού έγινε ο σεισμός; Για να ξέρουμε αν διαισθανεσαι σεισμούς 😛😛😛 Κοίτα, ο αντισεισμικος κανονισμός, τον οπλισμό στα πέδιλα και τις κολόνες επηρεάζει γενικότερα καθώς κάποια ακόμα υλικά. Αλλά σκέψου, τα περισσότερα σπίτια οι τοίχοι που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο για το σήμα, είναι είτε τούβλο είτε κάποιο άλλο υλικό πλην εξ ολοκλήρου μπετόν. Εξ ολοκλήρου μπετόν έχουμε συνήθως σε δημόσια κτίρια για πλήρη ελαστικότητα και αυτά αφορά σχολεία, υπουργεία ξέρω γω, νοσοκομεία. Γι αυτό βλέπουμε σ αυτά χάλια σήμα. Οπότε δεν είναι ο αντισεισμικος κανόνας τόσο, όσο η πυκνή δόμηση σε συνδυασμό με αραιό δίκτυο θα έλεγα. 21 minutes ago, elkons said: Μήπως έχει κάποια διακοπή; γιατί και οι 2 τους ταυτόχρονα δε ξέρω τι φάση ,τώρα μιλούσα με έναν προς Ελλάδα με Cosmote και μια χαρά η κλήση οπότε τοπικό πρόβλημα. Δεν έκοψες τελικά ότι είχες στη NOVA ; Όταν πας σύγκρινε Vivacom με NOVA μιας κ είναι στον ίδιο όμιλο Εδώ έχει μια διαφορά πχ η DT με Cote Έκανε σεισμό Αθήνα, γι αυτό έχουν πέσει. Η νόβα δεν έχει κόσμο πάνω της καθόλου;; 🤯 @Gv2008 Edited Τετάρτη στις 06:27 μμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:28 μμ 3 minutes ago, johnny_htc said: Έκανε σεισμό Αθήνα, γι αυτό έχουν πέσει. Η νόβα δεν έχει κόσμο πάνω της καθόλου;; 🤯 Μπορεί Πάντως εκτός Αραψ κλπ θα της πήγαινε να την έπιανε ο2 πιστεύω @Serafeim1981 Ετζ σα ονλι,συμφωνείς; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τετάρτη στις 06:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:32 μμ 9 minutes ago, johnny_htc said: Για τα αντισεισμικα κτίρια μίλησες πριν ή μετά αφού έγινε ο σεισμός; Για να ξέρουμε αν διαισθανεσαι σεισμούς 😛😛😛 Μίλησα πριν γίνει 🤪 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:34 μμ 10 minutes ago, johnny_htc said: Για τα αντισεισμικα κτίρια μίλησες πριν ή μετά αφού έγινε ο σεισμός; Για να ξέρουμε αν διαισθανεσαι σεισμούς 😛😛😛 Κοίτα, ο αντισεισμικος κανονισμός, τον οπλισμό στα πέδιλα και τις κολόνες επηρεάζει γενικότερα καθώς κάποια ακόμα υλικά. Αλλά σκέψου, τα περισσότερα σπίτια οι τοίχοι που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο για το σήμα, είναι είτε τούβλο είτε κάποιο άλλο υλικό πλην εξ ολοκλήρου μπετόν. Εξ ολοκλήρου μπετόν έχουμε συνήθως σε δημόσια κτίρια για πλήρη ελαστικότητα και αυτά αφορά σχολεία, υπουργεία ξέρω γω, νοσοκομεία. Γι αυτό βλέπουμε σ αυτά χάλια σήμα. Οπότε δεν είναι ο αντισεισμικος κανόνας τόσο, όσο η πυκνή δόμηση σε συνδυασμό με αραιό δίκτυο θα έλεγα. Έκανε σεισμό Αθήνα, γι αυτό έχουν πέσει. Η νόβα δεν έχει κόσμο πάνω της καθόλου;; 🤯 @Gv2008 Έχει ο ξάδελφος μου nova και έκανε κανονικά κλήσεις. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει nova 27 minutes ago, elkons said: Μήπως έχει κάποια διακοπή; γιατί και οι 2 τους ταυτόχρονα δε ξέρω τι φάση ,τώρα μιλούσα με έναν προς Ελλάδα με Cosmote και μια χαρά η κλήση οπότε τοπικό πρόβλημα. Δεν έκοψες τελικά ότι είχες στη NOVA ; Όταν πας σύγκρινε Vivacom με NOVA μιας κ είναι στον ίδιο όμιλο Εδώ έχει μια διαφορά πχ η DT με Cote 1 minute ago, Arinos said: Μίλησα πριν γίνει 🤪 Διαισθάνεσαι και σεισμούς; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:35 μμ Just now, Gv2008 said: Διαισθάνεσαι και σεισμούς; Έχει ενσωματωμένο ραντάρ 1 minute ago, Gv2008 said: Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει nova Γιαυτό αντεξε 🫡 Η Deutsche telekom έχει και 900αρα στο LTE Η COSMOTE όχι; κάνω λάθος; μόνο στο 5G έχω δει. Βοηθά πάντως σε δύσκολα σημεία. Α καλά και η o2 στις κλήσεις σαν τη COSMOTE στην Ελλάδα είναι, κολλάει αρκετά με φουλ σήμα μπήκα Telekom και μια χαρά με λιγότερο σήμα, γιατί; φταει το Roaming; αφού με Telekom είναι οκ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 10 ώρες πριν, elkons said: Μπορεί Πάντως εκτός Αραψ κλπ θα της πήγαινε να την έπιανε ο2 πιστεύω @Serafeim1981 Ετζ σα ονλι,συμφωνείς; Όπου βλέπω τέτοιες μπούρδες, θα πέφτουν βροχή τα thumbs down. Είπαμε για τη nova, συμφωνώ κι εγώ αλλά το έχετε τεντώσει το πράγμα και σιγά σιγά δε διαβάζεται κανένα θέμα. Έλεος! 1 3 1 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) H ιστορία με την DT είναι ότι όταν έκανε το swap από Huawei σε Ericsson έγινε δίκτυο. Παλιά ήταν χάλια. 2g και μη λειτουργικό 3g. Λογικά έχει ακόμα περιοχές με Nokia. Πάνε γενικά για καθολικό switch σε Ericsson. Και σύντομα αρχίζουν και FR2. Βαριές επενδύσεις και σε smart factories. Θέλουν να κάνουν οικονομικό come back οι Γερμανοί. Πάνε πολύ επιθετικά. Edited 21 ώρες πριν by mixtri 6 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 hour ago, mixtri said: H ιστορία με την DT είναι ότι όταν έκανε το swap από Huawei σε Ericsson έγινε δίκτυο. Παλιά ήταν χάλια. 2g και μη λειτουργικό 3g. Λογικά έχει ακόμα περιοχές με Nokia. Πάνε γενικά για καθολικό switch σε Ericsson. Και σύντομα αρχίζουν και FR2. Βαριές επενδύσεις και σε smart factories. Θέλουν να κάνουν οικονομικό come back οι Γερμανοί. Πάνε πολύ επιθετικά. Η Telekom και η Vodafone DE γενικά έχουν ανταγωνισμό, και οι 2 όμως θέλουν να "φάνε" την ο2. Δεν έχει πέσει καθόλου 2g σήμερα περνάω σύνορα Αυστρία σήμερα κ θα σ πω αν πέσει 2G ή μπει κατευθείαν Magenta. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 ώρες πριν, mixtri said: H ιστορία με την DT είναι ότι όταν έκανε το swap από Huawei σε Ericsson έγινε δίκτυο. Παλιά ήταν χάλια. 2g και μη λειτουργικό 3g. Λογικά έχει ακόμα περιοχές με Nokia. Πάνε γενικά για καθολικό switch σε Ericsson. Και σύντομα αρχίζουν και FR2. Βαριές επενδύσεις και σε smart factories. Θέλουν να κάνουν οικονομικό come back οι Γερμανοί. Πάνε πολύ επιθετικά. Δήλωσαν ότι δεν θα δώσουν SA στη γενική περίπτωση σε οικιακούς γιατί δεν βλέπουν την ανάγκη. Οποίος θέλει SA πρέπει να έχει συμβόλαιο με το Gaming AddOn. Τότε του ανοίγουν SA και τον βάζουνε σε slice χαμηλού latency. 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts