p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 20 minutes ago, MIKU said: Πώς σας φαίνεται; Εσωτερικός χώρος Εξαιρετική επίδοση. 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 5 minutes ago, p_k said: Εξαιρετική επίδοση. Η μπάντα αυτή είναι διαφορετική από την Ν78; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 2 minutes ago, MIKU said: Η μπάντα αυτή είναι διαφορετική από την Ν78; Απ' ότι έχω διαβάσει συνήθως είναι bug του netmonster. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι, n78 είναι λογικά. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Εδώ αναφέρεται ως Ν77 Ας μας διαφωτίσουν οι πιο επαΐοντες https://en.m.wikipedia.org/wiki/5G_NR_frequency_bands 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 minute ago, p_k said: Εδώ αναφέρεται ως Ν77 Ας μας διαφωτίσουν οι πιο επαΐοντες https://en.m.wikipedia.org/wiki/5G_NR_frequency_bands Γι'αυτό ρωτάω, μου φαίνεται περίεργο 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 3 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου N77 overlapping with N78. To netmonster δεν καταλαβαίνει γιατί απλά βλέπει arfcn, όχι band indicator στο SSB. 4 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 32 minutes ago, mixtri said: N77 overlapping with N78. To netmonster δεν καταλαβαίνει γιατί απλά βλέπει arfcn, όχι band indicator στο SSB. Δηλαδή είναι Ν77 Μιχάλη; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 3 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 33 minutes ago, p_k said: Δηλαδή είναι Ν77 Μιχάλη; N78. 2 ώρες πριν, elkons said: Σε εμένα η Cosmote σέρνεται σήμερα... Από τα 800 mbps πήγε 400 κάτω από την κεραία... Και δεν έχει κόσμο! Περίεργο μου φαίνεται, αντιμετωπίζει αυτό το θέμα και κάποιος άλλος ? Μπορεί να έχει sleeping cell. Όταν δεν έχει κόσμο κλείνουν κυψέλες. 1 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 5 ώρες πριν, MIKU said: Πώς σας φαίνεται; Εσωτερικός χώρος Τι συσκευή έχεις θύμησε μου αν θέλεις 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 5 ώρες πριν, cmvr said: Τι συσκευή έχεις θύμησε μου αν θέλεις Galaxy A15 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakos Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου ↓ 970042 kb / s ↑ 92193 kb / s, ⇄ 36 ms / Mobile : COSMOTE / #iPhone13ProMax / # nPerf v 2.13.8 / μια μέτρηση σε εσωτερικό χώρο 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 14 minutes ago, kokakos said: ↓ 970042 kb / s ↑ 92193 kb / s, ⇄ 36 ms / Mobile : COSMOTE / #iPhone13ProMax / # nPerf v 2.13.8 / μια μέτρηση σε εσωτερικό χώρο So good!👌 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Σισμανόγλειο η Cosmote σήμερα δίνει μόνο με την Ν1 περίπου 120 Mbps σε εσωτερικό χώρο. Περίεργο. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) Καλά νερά, Νότιο Πήλιο. Εξωτερικός χώρος. Βάζω και το 4G εδώ για σύγκριση. Έπαθε η Cosmote...Vodafone! Καλύτερο το 4G από το 5G! Πάντως δεν έχω λόγια για την Cosmote. Όπου και αν έχω πάει στη Μαγνησία δεν με έχει απογοητεύσει. Ειδικά τώρα που άνοιξαν και τα sleeping cells, πετάει! ΥΓ: Δεν έχω βρει έως τώρα κάποιο σημείο στα Καλά Νερά με λιγότερο από 70 mbps. Edited 4 Μαΐου by marios239 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 2 ώρες πριν, kokakos said: ↓ 970042 kb / s ↑ 92193 kb / s, ⇄ 36 ms / Mobile : COSMOTE / #iPhone13ProMax / # nPerf v 2.13.8 / μια μέτρηση σε εσωτερικό χώρο Ποια εφαρμογή είναι αυτή φίλε; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakos Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου NPerf λέγεται η εφαρμογή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 3 minutes ago, p_k said: Ποια εφαρμογή είναι αυτή φίλε; Με Npref μοιάζει αν δεν κάνω λάθος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 51 minutes ago, marios239 said: Καλά νερά, Νότιο Πήλιο. Εξωτερικός χώρος. Βάζω και το 4G εδώ για σύγκριση. Έπαθε η Cosmote...Vodafone! Καλύτερο το 4G από το 5G! Πάντως δεν έχω λόγια για την Cosmote. Όπου και αν έχω πάει στη Μαγνησία δεν με έχει απογοητεύσει. Ειδικά τώρα που άνοιξαν και τα sleeping cells, πετάει! ΥΓ: Δεν έχω βρει έως τώρα κάποιο σημείο στα Καλά Νερά με λιγότερο από 70 mbps. Οι άλλες τι κάνουν;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Just now, aektzhs 1 said: Οι άλλες τι κάνουν;;;; Δεν κάνουν 😂😂. Οριακό 2G, συνήθως εκτός δικτύου σε εσωτερικούς χώρους. Σε εξωτερικούς 2G με διακοπές σε κάποια σημεία. 4G μόνο παραλιακά από απέναντι. (Τρίκερι, Σωρός, Αλμυρός). 1 hour ago, marios239 said: Καλά νερά, Νότιο Πήλιο. Εξωτερικός χώρος. Βάζω και το 4G εδώ για σύγκριση. Έπαθε η Cosmote...Vodafone! Καλύτερο το 4G από το 5G! Πάντως δεν έχω λόγια για την Cosmote. Όπου και αν έχω πάει στη Μαγνησία δεν με έχει απογοητεύσει. Ειδικά τώρα που άνοιξαν και τα sleeping cells, πετάει! ΥΓ: Δεν έχω βρει έως τώρα κάποιο σημείο στα Καλά Νερά με λιγότερο από 70 mbps. Προσθέτω και μία συμπληρωματική σε εσωτερικό χώρο. 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 6 minutes ago, marios239 said: Δεν κάνουν 😂😂. Οριακό 2G, συνήθως εκτός δικτύου σε εσωτερικούς χώρους. Σε εξωτερικούς 2G με διακοπές σε κάποια σημεία. 4G μόνο παραλιακά από απέναντι. (Τρίκερι, Σωρός, Αλμυρός). Δεν σε πιστεύω η νόβα με βάση τους αγαπημένους μας φίλους έχει 5G SA παντού με NR CA. Θα φταίει η συσκευή σου 🤣🤣🤣🤣🤣 Σοβαρά τώρα και η cosmote είναι ανύπαρκτη σε αρκετά σημεία στην επαρχία λόγο ότι είναι πίτα ιδιαίτερα με τα δωρεάν unlimited σε μη τουριστικά σημεία σε χωριά. Λόγο εορτών μιλάμε με πολύ κόσμο και ιδιαίτερα αυτούς που ασχολούνται και λίγο με κινητή. 6 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 6 minutes ago, cmvr said: Δεν σε πιστεύω η νόβα με βάση τους αγαπημένους μας φίλους έχει 5G SA παντού με NR CA. Θα φταίει η συσκευή σου 🤣🤣🤣🤣🤣 Σοβαρά τώρα και η cosmote είναι ανύπαρκτη σε αρκετά σημεία στην επαρχία λόγο ότι είναι πίτα ιδιαίτερα με τα δωρεάν unlimited σε μη τουριστικά σημεία σε χωριά. Λόγο εορτών μιλάμε με πολύ κόσμο και ιδιαίτερα αυτούς που ασχολούνται και λίγο με κινητή. Στα σημεία που η Cosmote μου έχει Ε και είναι ανύπαρκτη οι συνεργάτιδες η Nova G η Vodafone εκτός δικτύου 🥲 2 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 3 minutes ago, elkons said: Στα σημεία που η Cosmote μου έχει Ε και είναι ανύπαρκτη οι συνεργάτιδες η Nova G η Vodafone εκτός δικτύου 🥲 Το G τι είναι; Χειρότερο απ' το edge; 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 4 minutes ago, marios239 said: Το G τι είναι; Χειρότερο απ' το edge; Στα δεδομένα τα ίδια χάλια φαίνονται,στις κλήσεις όμως το G είναι άθλιο σε σύγκριση με Ε έχω παρατηρήσει 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 59 minutes ago, marios239 said: Το G τι είναι; Χειρότερο απ' το edge; GSM χρησημοποιηται κυρίως για SMS και κλήσεις . Όταν ήρθε το EDGE , έφερε 2-3 φορές γρηγορότερο data transferΚυρίως λόγο καλύτερου modulation (GSMK vs 8-PSK) και τα δυο ανήκουν στο 2G . Όσο χειρότερο σήμα έχεις και ποσοτικά και ποιοτικά (μπακαλιστικα) τόσο χειρότερο modulation μπορείς να χρησιμοποιήσεις 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakos Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 2 ώρες πριν, p_k said: Ποια εφαρμογή είναι αυτή φίλε; nPerf 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts