toylhs9 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ούτε αυτό το πορτ, ούτε το άλλο δουλεύει στο δικό μου. Βγάζει μία φωτογραφία με λίγη καθυστέρηση, τη δεύτερη με παραπάνω και από την τρίτη και μετά είτε κρασάρει είτε κάνει μισό λεπτό να την αποθηκεύσει. Τι στο καλό, μόνο το δικό μου είναι προβληματικό; Είμαι με στοκ ρομ... Μια από τα ίδια και στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Κάνατε και μια επανεκκίνηση μπας και..? Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 μέχρι στιγμής το poco σήμερα δεν έχει πάρει αναβάθμιση. συνήθως μέχρι το μεσημέρι την έχουν δώσει την close beta Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια από τα ίδια και στο δικό μου K σε μένα το κάνει αλλά οκ θεωρώ είναι μέχρι να τελειοποιηθεί η εφαρμογή οπότε δεν με νοιάζει. Τελικά θα πάρουμε update την Παρασκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 K σε μένα το κάνει αλλά οκ θεωρώ είναι μέχρι να τελειοποιηθεί η εφαρμογή οπότε δεν με νοιάζει. Τελικά θα πάρουμε update την Παρασκευή;Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε αναβάθμιση ούτε ενημέρωση για το αν θα υπάρχει ή όχι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Γνωρίζει κάποιος πόσο επιβαρύνει την αυτονομία η χρήση double tap to wake και το face unlock; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Γνωρίζει κάποιος πόσο επιβαρύνει την αυτονομία η χρήση double tap to wake και το face unlock; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Το double tap καθόλου για το face unlock δεν έχω ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Παίδες, έχω παραγγείλει ένα από Κωτσόβολο στις 17. Φυσικά είναι στην αναμονή, αλλά δεν ξέρουν πότε και αν θα παραδοθούν. Έχει κανείς παραπάνω ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πριν λίγο βγήκε και η αναβάθμιση όποτε Παρασκευή κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πριν λίγο βγήκε και η αναβάθμιση όποτε Παρασκευή κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :D Υ. Γ. Αυτα είναι... έχουμε και βύσμα - κονέ αμα λάχει να ουμε:lol::lol::lol: Παράθεση Realme GT neo 2 12-256GB Neo Black 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Διαβαζω απο εδω και απο εκει καποια θεματακια πχ με την οθονη του. Ειναι σε τοσο εντονο βαθμο (σε στατιστικο επιπεδο εμφανισης) οπου να μην το σκεφτομαι για αγορα απο Κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια ερώτηση γιατί μάλλον πρέπει να το στείλω infoquest. Όταν το κινητό χάσει για κάποιο λόγο το σήμα δικτύου (πχ μέσα στο ασανσέρ που συνήθως συμβαίνει) δεν ξαναπιάνει δίκτυο παρά μόνο αν μπω flight mode και ξαναβγώ. Προβληματικό κομμάτι φαντάζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια ερώτηση γιατί μάλλον πρέπει να το στείλω infoquest. Όταν το κινητό χάσει για κάποιο λόγο το σήμα δικτύου (πχ μέσα στο ασανσέρ που συνήθως συμβαίνει) δεν ξαναπιάνει δίκτυο παρά μόνο αν μπω flight mode και ξαναβγώ. Προβληματικό κομμάτι φαντάζομαι; Το χω ένα μήνα τέτοιο θέμα δεν ειχα ποτέ . Μάλλον πας για επιστροφή η σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια ερώτηση γιατί μάλλον πρέπει να το στείλω infoquest. Όταν το κινητό χάσει για κάποιο λόγο το σήμα δικτύου (πχ μέσα στο ασανσέρ που συνήθως συμβαίνει) δεν ξαναπιάνει δίκτυο παρά μόνο αν μπω flight mode και ξαναβγώ. Προβληματικό κομμάτι φαντάζομαι; Με global rom εισαι?Και εαν ναι με ποια? Για software μου κανει. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαβαζω απο εδω και απο εκει καποια θεματακια πχ με την οθονη του. Ειναι σε τοσο εντονο βαθμο (σε στατιστικο επιπεδο εμφανισης) οπου να μην το σκεφτομαι για αγορα απο Κινα? Τι ακριβως διαβασες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Με global rom εισαι?Και εαν ναι με ποια? Για software μου κανει. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβως διαβασες? Η αλήθεια είναι ότι με την global beta το κινητό συμπεριφερεται πολύ καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια ερώτηση γιατί μάλλον πρέπει να το στείλω infoquest. Όταν το κινητό χάσει για κάποιο λόγο το σήμα δικτύου (πχ μέσα στο ασανσέρ που συνήθως συμβαίνει) δεν ξαναπιάνει δίκτυο παρά μόνο αν μπω flight mode και ξαναβγώ. Προβληματικό κομμάτι φαντάζομαι; Μου έτυχε μια φορά να μην έχει σήμα και ας ήμουν 300 μέτρα από την κεραία. Δοκίμασα τη λειτουργία πτήσης αλλά δεν επανήλθε. Το έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε. Από τότε του έκανα κάποιες δοκιμές σε υπόγειο χωρίς σήμα αλλά μόλις ανέβαινά το σήμα ήταν οκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια ερώτηση γιατί μάλλον πρέπει να το στείλω infoquest. Όταν το κινητό χάσει για κάποιο λόγο το σήμα δικτύου (πχ μέσα στο ασανσέρ που συνήθως συμβαίνει) δεν ξαναπιάνει δίκτυο παρά μόνο αν μπω flight mode και ξαναβγώ. Προβληματικό κομμάτι φαντάζομαι; Αντιμετωπιζω κ εγω το ιδιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Με global rom εισαι?Και εαν ναι με ποια? Για software μου κανει. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Global όπως ήρθε 9.6.25.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Εγώ έχω την 9.6.25 από την προηγούμενη εβδομάδα που αγόρασα την συσκευή, ελληνική. Είχα βάλει περιοχή Γαλλία στο setup Ερωτηση: έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το Poco σε TV με USB type-c to HDMI adapter να μου πει αν το υποστηρίζει το F1;; Γιατί σε κάτι φορουμ του εξωτερικού λένε ότι δεν το υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια από τις καλύτερες θήκες για το poco, ειδικά η κοκκινη .... μ@μ@ει!!! https://www.ringkestore.com/collections/xiaomi/products/xiaomi-pocophone-f1-fusion-x?variant=12405349351524 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07HRNC9C4 https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Pocophone-F1-Ringke-FUSION-X-Rugged-Hard-Bumper-Back-Cover-Case/253940031051 στα 10Ε σύνολο από ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Μια από τις καλύτερες θήκες για το poco, ειδικά η κοκκινη .... μ@μ@ει!!! https://www.ringkestore.com/collections/xiaomi/products/xiaomi-pocophone-f1-fusion-x?variant=12405349351524 Για την πρώτη, επιβεβαιώνω. Απίστευτη θήκη. Αγορασμένη από Ελλάδα, στα 13€. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Για την πρώτη, επιβεβαιώνω. Απίστευτη θήκη. Αγορασμένη από Ελλάδα, στα 13€.Και τα 3 link είναι για την ίδια θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 https://news.xiaomi-miui.gr/pocophone-f1-erchetai-ypostirixi-gia-netflix/. Έλα καλέ κυρία και netfliiiix hd εχουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 https://news.xiaomi-miui.gr/pocophone-f1-erchetai-ypostirixi-gia-netflix/. Έλα καλέ κυρία και netfliiiix hd εχουμε ... Δεν άργησε και πολύ η επίσημη υποστήριξη μπράβο στη xiaomara. Στο μεταξύ τα περισσότερα Huawei συνεχίζουν να μην έχουν HD υποστήριξη αλλά δεν κουνιέται ρουθούνι εκεί. Ας συνεχίσουν οι haters να λένε για το 4G+ που δεν τους φτάνουν τα 150 του κανονικού 4G. Τους τσούζει πολύ το poco και φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Δεν άργησε και πολύ η επίσημη υποστήριξη μπράβο στη xiaomara. Στο μεταξύ τα περισσότερα Huawei συνεχίζουν να μην έχουν HD υποστήριξη αλλά δεν κουνιέται ρουθούνι εκεί. Ας συνεχίσουν οι haters να λένε για το 4G+ που δεν τους φτάνουν τα 150 του κανονικού 4G. Τους τσούζει πολύ το poco και φαίνεται. Από την άλλη βέβαια, κάποιο φανατικοί μας φάγανε τα συκώτια ότι το HD δεν είναι ΚΑΝ σημαντικό. Κοίτα να δεις πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts