Jump to content

Poco F1


taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρες....

Τελικά, ενω στην αρχή ήμουν αρνητικός με τη λειτουργία πλήρους οθόνης, τη συνήθισα και μου αρέσει πάρα πολύ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχασα το σβήσιμο της οθόνης με το παρατεταμένο πάτημα. Δε γίνεται να το έχω κι αυτό παράλληλα, έτσι δεν είναι; Εκτός μόνο αν αλλάξω launcher.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Πιο παρατεταμένο? Πάτα συνεχόμενα στην οθόνη, πήγαινε στα ,widgets βρες το κλείδωμα οθόνης και συρτο στην οθόνη.

Καλημέρες....

Τελικά, ενω στην αρχή ήμουν αρνητικός με τη λειτουργία πλήρους οθόνης, τη συνήθισα και μου αρέσει πάρα πολύ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχασα το σβήσιμο της οθόνης με το παρατεταμένο πάτημα. Δε γίνεται να το έχω κι αυτό παράλληλα, έτσι δεν είναι; Εκτός μόνο αν αλλάξω launcher.

Link to comment
Share on other sites

Πιο παρατεταμένο? Πάτα συνεχόμενα στην οθόνη, πήγαινε στα ,widgets βρες το κλείδωμα οθόνης και συρτο στην οθόνη.

Πας στις προσθετες ρυθμίσεις - συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών - απενεργοποίηση οθόνης και επιλέγεις παρατεταμένο πάτημα πλήκτρου αρχικής.

Από τη στιγμή όμως που έχω επιλέξει προβολή πλήρους οθόνης, πάυει να εμφανίζεται το πλήκτρο αρχικής.

Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Πας στις προσθετες ρυθμίσεις - συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών - απενεργοποίηση οθόνης και επιλέγεις παρατεταμένο πάτημα πλήκτρου αρχικής.

Από τη στιγμή όμως που έχω επιλέξει προβολή πλήρους οθόνης, πάυει να εμφανίζεται το πλήκτρο αρχικής.

Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες.

 

Η τρέχεις Nova Launcher και έχεις double-tap to sleep από το 2011 :p

Link to comment
Share on other sites

Η τρέχεις Nova Launcher και έχεις double-tap to sleep από το 2011 :p

 

Και εγώ χρησιμοποιώ Nova prime και στην κυριολεξία κάνεις τα πάντα

Κι εγώ τον prime χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Σ' αυτόν αναφερόμουν όταν είπα γι άλλο launcher.

Τον έχω ήδη εγκατεστημένο στο κινητό αλλά επειδή βρήκα σχετικά βολικό και τον poco, τον άφησα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Review about Xiaomi Pocophone 6/64

 

http://i66.tinypic.com/rivprm.jpg

 

Το πολυαναμενομενο Xiaomi Pocophone ( 6GB Ram/64 Rom ) επεσε επιτελους στα χερια μου και είναι η ωρα να δουμε από κοντα τι μπορει να κανει.

Τιτλοι όπως one plus killer , best top budget phone και αλλοι διαφοροι , όπως επισης το γεγονος ότι το Xiaomi pocophone ηταν ένα από τα τηλεφωνα μαζι με το oneplus 6 και Xiaomi mi 8 που προωθηθηκαν περισσοτερο κατά την διαρκεια της Black Friday μας προϊδεαζουν για το τι προκειται να δουμε στο Review .

 

Hardware

 

Το Xiaomi Pocophone ερχεται εφοδιασμενο με τον 8-πυρηνο 64bit Snapdragon 845 o οποιος είναι χωρισμενος σε 2 διαφορετικες στοιβαδες χρονισμων : 4x2.8 GHz Kryo 385 + 4x1.8 GHz Kryo 385.

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης χρησιμοποιειται σε όλες τις smartphone ναυαρχιδες και αυτό από μονο του λεει πολλα.

Επισης διαθετει λανθανουσες μνημες Cache = L1 :32+32KB, L2 : 1.5MB, L3 :2MB και για την ιστορια η τεχνολογια κατασκευης του Chip είναι 10 nm (nanometer) και το instruction set που χρησιμοποιει είναι το ARMv8-A.

Δοκιμαστηκε στο γνωστο synthetic Benchmark Antutu πριν τα update και μετα τα update.

Ετσι θα δουμε ότι με την μαμα rom , όπως ηρθε δηλαδη από την Gearbest το Antutu μας εδειξε

συνολικο σκορ : 267.125 και μετα τα update το αντιστοιχο σκορ είναι : 288.149.

 

http://i64.tinypic.com/awsxs0.jpg

 

Πιο συγκεκριμενα βλεπουμε ότι δεν εγινε καμμια βελτιωση οσον αφορα την ταχυτητα της Cpu μιας και τα σκορ της Cpu είναι : 94.020 και 93.170.

Η διαφορα μετα τα update φανηκε στην Gpu δηλαδη το τσιπ που είναι υπευθυνο για τα γραφικα μας, και εκει βλεπουμε σκορ : 107.752 και μετα τα update το σκορ ανεβαινει αισθητα : 127.234.

Μιλαμε παντα για την Global official Rom και όχι καποια modified ( πειραγμενη).

H Gpu του Pocophone είναι η Qualcomm Adreno 630 χρονισμενη στα 710MHz.

 

http://i66.tinypic.com/15rfuxe.jpghttp://i66.tinypic.com/dn29eq.jpg

 

Οσον αφορα την μνημη Ram είναι μεγεθους 6GB τυπου LPDDR4X double channel και είναι χρονισμενη στα 1866 MHZ. Ότι καλυτερο κυκλοφορει.

Η εκδοση που εχω στα χερια μου είναι αυτή με τα 64GB αποθηκευτικου χωρου και φυσικα ένα κινητο σαν το pocophone που θελει να χτυπησει κορυφες δεν θα μπορουσε να μην διαθετει αποθηκευτικο χωρο UFS 2.1.

Εδώ χρησημοποιηθηκε το Androbench και μας εδειξε ταχυτητες : Sequential Read : 707.53 MB/s και Sequential Write : 156.3 MB/s.

 

http://i64.tinypic.com/m784t4.jpg

 

Κλασικα αυτος ο τυπος μνημης εχει παρα πολύ γρηγορο Read και μετριο Write, παρ’όλα αυτά τα 707.53 MB/s του Read είναι εντυπωσιακα και παραλληλα υπευθυνα στο να μην καθυστερησουν να ταϊσουν τον επεξεργαστη μας με δεδομενα οσο πιο γρηγορα γινεται.

Σιγουρα ενδιαμεσα αποθηκευτικου χωρου και επεξεργαστη υπαρχει η μνημη ram , αλλα οι ταχυτητες εκει είναι αστραπιαιες και για αυτό δεν γινεται λογος καν.

Προσωπικα να σας πω την αληθεια μετανιωσα που δεν αγορασα την εκδοση 6/128 μια που προκειται να κρατησω το κινητο για καιρο αλλα και επισης οι SD καρτες δεν πιανουν αυτές τις ταχυτητες ιδιαιτερα στο Read.

 

 

Screen

 

H Οθονη του Pocophone ειναι μεγεθους 6,18 ιντσων στην διαγωνιο της, τυπου IPS και η αναλυση της φτανει στα 1080 χ 2246 δινοντας μας ετσι ένα Aspect Ratio 18,7:9.

Η φωτεινοτητα της οθονης είναι αρκετα καλη πιο συγκεκριμενα είναι 500 cd/m2 , η αντιθεση της είναι 1500:1 όχι και ασχημα.. και το βαθος χρωματος είναι 24bit δηλαδη 16,7 εκατομμυρια χρωματα.

To form factor της οθονης σε συγκριση με το κυριως σωμα του Pocophone είναι 82,13%, μιας που η Xiaomi εχει βαλει bezels πανω και κατω της οθονης.

Καπου εδώ θα δουμε ότι η οθονη διαθετει το notch και εδώ σταματαει η λογικη ….αναρωτιεμαι για ποιον λογο περαν της μοδας εβαλε η Xiaomi notch αφου εχει αφησει Bezel πανω και κατω.

Θα το δεχομουν να βαλει notch σε μια οθονη που είναι bezel-less προκειμενου να αυξησει οσο περισσοτερο γινεται το Form Factor για λογους μαρκετιστικους ή εστω οπτικα ο χρηστης να βλεπει ολη την μπροστινη πλευρα του κινητου του σαν μια οθονη, αλλα αδυνατω να καταλαβω τον συνδυασμο notch με bezel πανω και κατω…μαλλον μοδα είναι θα περασει.

Παρ’όλα αυτά μου είναι πολύ ευκολο να καταλαβω γιατι το pocophone δεν διαθετει amoled screen και αυτό είναι το κοστος.

Στην προσπαθεια της Xiaomi να βγαλει ένα φτηνο αλλα δυνατο τηλεφωνο εγινε αυτή η θυσια. Το ηξερα πριν το αγορασω ηταν κατι που δεν με ενοχλουσε μιας που αυτό που με ενδιεφερε ηταν ο Snapdragon 845 και λιγο η καμερα και η μπαταρια.

Όμως η οθονη είναι πολύ καλη , ευδιακριτη και εχει μια ισορροπια σε χρωματα και sharpness.

 

Body and input/output

 

Το σωμα του Pocophone αποτελειται απο alluminium alloy και polycarbonate πλαστικο.

Το μεταλλικο πλαισιο του (Frame) δινει την αισθηση μιας δυνατης κατασκευης, στην δεξια πλευρα του θα βρουμε τα 2 ξεχωριστα κουμπια για την αυξομειωση του ηχου και το κουμπι On/Off , όλα Short distanced όπως μας εχει συνηθισει η Xiaomi.

Στην πανω πλευρα θα βρουμε την υποδοχη Audio jack 3.5mm και την οπη για το μικροφωνο όμως θα παρατηρησουμε ότι δεν υπαρχουν υπερυθρες όπως σε αλλα Xiaomi κινητα.

Στην αριστερη πλευρα θα βρουμε το Sim Tray το οποιο μπορει να δεχτει 2 καρτες Nano sim σε Dual stand mode ή εναλλακτικα μια Nano sim και μια micro Sd καρτα εως 256GB.

Στην κατω πλευρα θα βρουμε τις γρυλιες για το μικροφωνο και το ηχειο καθως και μια θυρα Type-C.

O ηχος του Pocophone είναι μετριος προς το καλο τιποτα το εξαιρετικο δηλαδη αλλα όχι και χαλια 8/10 θα ελεγα.

Το καπακι στην πισω πλευρα είναι φτιαγμενο από polycarbonate και φυσικα δεν είναι fingerprint magnet το οποιο ενοχλει πολλους γιατι θελει συνεχες καθαρισμα.

Από την άλλη εχω μια υποψια ότι μιας που το pocophone διαθετει Liquid cooling system και εχει πεσει πολύ διαφημιση σε αυτό, ισως να τοποθετηθηκε polycarbonate επειδη δεν κανει καλη απαγωγη θερμοτητας όπως πχ το αλουμινιο και ετσι το κινητο να φαινεται κρυο στο χερι ακομα και σε βαριες εφαρμογες.

Καχυποπτος??? Μπορει…

Επισης στην πισω πλευρα θα βρουμε τις διπλες καμερες και το Dual Led .

Ακριβως κατω από τις καμερες η Xiaomi τοποθετησε τον αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος , ο οποιος είναι μεν γρηγοροτατος αλλα ισως να μην βολευει και πολύ γιατι υπαρχει κινδυνος να ακουμπησουμε με το δαχτυλο τις καμερες και να τις λερωσουμε.

Aυτο λιγο στην αρχη μετα συνηθιζεις…δεν είναι και τοσο τραγικο…

Στο μπροστινο μερος της οθονης υπαρχει ένα notification led , όχι και τοσο ευδιακριτο τουλαχιστον για εμενα.

Bluetooth εχουμε 5αρι οποτε όι συνδεσεις μας με Bluetooth θα είναι γρηγορες.

 

Camera

 

To pocophone διαθετει 3 καμερες 2 πισω και μια μπροστα.

Εμφαση εχει δοθει στην μπροστινη καμερα 20 MP με τον αισθητηρα της Samsung S5K3T1 να εχει καλες επιδοσεις τοσο σε φωτογραφια οσο και σε βιντεο.

Το aperture size της Samsung είναι f/2 και με το χαμηλο μεγεθος των pixel μολις 0,9μm (μικρομετρα) η λεπτομερεια στην εικονα είναι εμφανης.

Η ανωτατη αναλυση εικονα που μπορει να καταγραψει είναι εως και 1920χ1080 FHD στα 30fps.

Επισης διαθετει Phase detection.

Οι 2 πισω καμερες είναι η Sony IMX363 Exmor RS 12 Mp και η Samsung S5K5E8 5Mp.

H Sony IMX363 Exmor RS είναι τυπου Cmos το διαφραγμα της είναι F/1.9 ενώ το pixel size είναι 1.400 µm.

Αλλα χαρακτηριστικα της είναι : ISO 100-1600 και Shutter speed 32-1/1000.

Διαθετει Digital image stabilization, face detection και μπορει να καταγραψει 4κ βιντεο στα 30fps.

Σε αργη κινηση είναι ικανη να καταγραψη βιντεο FHD εως και 240fps.

Παρ’όλα αυτά στο miui.com λεγανε για το update που θα εχει night mode και super slow motion 960fps, αλλα ακομα δεν ελαβα κατι τετοιο μιας που φημολογουνταν ότι θα λαβουμε την Rom Nightly 8.12.4 και ηδη σε Stable Rom το pocophone εχει κανει update OTA στην MIUI 10.1.3.0 .

Υπαρχει όμως σε closed beta για οποιον ενδιαφερεται .

Όμως αναφερθηκε ότι θα είναι ψευτο-960fps ,στην ουσια θα είναι 240fps μιας που σενσορες που διαθτουν το Super slow motion 960fps διαθετουν επισης super fast DRAM και ο αισθητηρας της sony που υπαρχει στο pocophone δεν διαθετει super fast DRAM.

Με τo τελευταιο update το software διαθετει πλεον Google Lens για αναγνωριση των αντικειμενων που προκειται να φωτογραφισουμε.

H Samsung S5K5E8 5Mp διαθετει διαφραγμα f/2.0 και pixels size 1.12μm (μικρομετρα).

Οι 2 καμερες συνοδευονται από Dual Led το οποιο είναι καλο αλλα αν ηταν λιγο πιο δυνατο θα επαιρνε αριστα.

Η ποιοτητα των φωτογραφιων κατά την διαρκεια της ημερας είναι περιπου στο 9-9,5/10, ενώ κατά την διαρκεια της νυχτας 8-8,5/10.

 

http://i66.tinypic.com/xofrib.jpghttp://i68.tinypic.com/30cc508.jpg

 

Operating System

 

To Xiaomi Pocopohone ηρθε με εγκατεστημενο το MIUI 9.6 (Android 8).στην συνεχεια πηρε 3 update με τελευταιο update το MIUI –V10.1.3.0 PEJMIFI (Android 9).

Αν μη τι άλλο στα δικα μου ματια βλεπω ότι η Xiaomi σμπρωχνει το pocophone οσο μπορει με γρηγορα updates προσπαθωντας να παρει τα ηνια από την Oneplus στο πιο top-Budget phone…με καποιες παραχωρησεις βεβαια.

Όμως είναι ακριβως ετσι τα πραγματα?

Πολλα bugs εχουν αναφερθει από χρηστες του Pocophone όπως γρηγορη αποφορτιση της μπαταριας , προβληματα του προγραμματος της καμερας όταν παει να αποθηκευσει σε Sd καρτα κτλπ.

Το καλο είναι ότι η Xiaomi προσπαθει να τα διορθωσει οσο πιο γρηγορα μπορει αλλα και παραλληλα αναβαθμιζει και το λειτουργικο…. Ιδωμεν..

 

http://i68.tinypic.com/35k31c5.jpghttp://i65.tinypic.com/121a5n9.jpg

 

Network+GPS

 

2G: GSM,GSM 1800MHz,GSM 1900MHz,GSM 850MHz,GSM 900MHz

3G: WCDMA B1 2100MHz,WCDMA B2 1900MHz,WCDMA B5 850MHz,WCDMA B8 900MHz

Network type: FDD-LTE,GSM,TDD-LTE,WCDMA

WIFI: 802.11a/b/g/n/ac wireless internet

Wireless Connectivity: 3G,4G,Bluetooth,GPS,GSM,WiFi

4G LTE: FDD B1 2100MHz,FDD B20 800MHz,FDD B3 1800MHz,FDD B5 850MHz,FDD B7 2600MHz,FDD B8 900MHz,TDD B38 2600MHz,TDD B40 2300MHz,TDD B41 2500MHz

Tracking/Positioning : GPS, A-GPS, GLONASS,BeiDou

 

Battery

 

Η μπαταρια του Xiaomi Pocopohone είναι μεγεθους 4000Mah Li-Po και ο φορτιστης που ερχεται με το τηλεφωνο μπορει να φορτισει με μεγιστο φορτιο 12 Volts / 1,5 Amperes=18watt.

Υποστηριζει το quick charge 3.0 .

Σε παλαιοτερα review εχω γραψει ότι το να φορτιζουμε αργα τις μπαταριες είναι καλο για την ζωη της μπαταριας, νεα ερευνα εχει δειξει ότι η αργη φορτιση ταλαιπωρει τις μπαταριες Λιθιου και ότι δεν πρεπει να φορτιζουμε το βραδυ καθως όταν φτανει η μπαταρια στο 100% λιγο λιγο αποφορτιζεται και ο φορτιστης κανει το λεγομενο trickle charge, οπου προσπαθει να φορτισει την μπαταρια στο 100% με μικρα φορτια.

Επισης η συγκεκριμενη ερευνα λεει να φορτιζουμε τις μπαταριες μας οποτε μπορουμε χωρις να περιμενουμε να φτασει στο 0-5%.

Αυτό μου φαινεται λογικο μιας που ξερουμε ότι αν αφησουμε μια μπαταρια αφορτιστη τα αδεια κελια της πιανουν κατι σαν «μακα» οπου μετα ο φορτιστης δεν μπορει να φορτισει τα συγκεκριμενα σημεια, είναι κατι σαν κατειλημμενα.

Αυτο που γνωριζα ηταν ότι δεν πρεπει να αφηνουμε αδειες τις μπαταριες για μεγαλα χρονικα διαστηματα, όμως η ερευνα με διαψευδει.

Οποιος θελει να διαβασει περισσοτερα μπορει να δει εδώ :

http://en.miui.com/thread-4887296-1-1.html

 

Conclusion

 

Από την ωρα που ανακοινωθηκε το pocophone και η τιμη του ηταν πασιφανες ότι προκειται για ένα τηλεφωνο που θα είναι το πιο hot μεσα στο 2018.

Βεβαια η τιμη του Xiaomi mi 8 ηταν άλλη τοτε, τωρα εχει πεσει αρκετα..

Όμως αποτελει το κορυφαιο κινητο κατω των 300 ευρω, με τον Snapdragon 845 στα εντοσθια του.

Ναι αν και φανατικος του pocophone γνωριζω ότι ποτε δεν θα φτασει το pixel 3 σε φωτογραφια , ουτε καν θα πιασει το night mode του oneplus 6 και το αληθινο του Super slow motion, μιας που το πραγματικο του slow motion είναι 240fps, ακομα και με την beta εκδοση τα 960fps είναι interpolated , και χρηστες που δοκιμασαν την συγκεκριμενη εκδοση ειπαν ότι δεν είναι τοσο καλο το super slow motion 960 fps οσο ακουγεται…

To προβλημα με το Netflix θα λυθει συντομα από ότι διαβασα.

Μπορει να φτασει το pocophone ναυαρχιδες όπως το oneplus 6?

Χμμμ… όχι δεν νομιζω γιατι από μια ναυαρχιδα θες και καλη καμερα , αν όμως ειστε τυπος σαν και εμενα που του αρεσει η ταχυτητα του Snapdragon , ο ταχυτατος αποθηκευτικος χωρος και μια καλη αλλα όχι κορυφαια καμερα είναι αρκετη , τοτε το pocophone είναι μονοδρομος.

Συμβουλη μου για οποιον θα θελησει να παρει το pocophone είναι να αγορασει την εκδοση με τα 128GB λογω ταχυτητας του UFS 2.1.

Το pocophone το αγορασα από εδώ : https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009458338580.html

Ελπιζω οσο και προκατειλημμενος υπερ του pocophone ειμαι, να ημουν τιμιος οσον αφορα το review.

 

http://i68.tinypic.com/zlf7kw.jpghttp://i63.tinypic.com/e61y0p.jpghttp://i64.tinypic.com/2hnxu2q.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα όσοι είσαι με official dev είστε ευχαριστημένοι με την μπαταρία; Σε σχέση με την 10.0.6 που είχα πριν τελειώνει αρκετά γρήγορα η μπαταρία τώρα.
Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με τη μπαταρία, στο Miui forum μου είπε κάποιος ότι μετά το τελευταίο update, στις πρώτες 48 ώρες είχε battery drain, αλλά μετά ήρθε σε επίπεδα 8.1...
Huawei Nova 5T
Link to comment
Share on other sites

Εγώ κοντεύω εβδομάδα αλλά η μπαταρία δεν λέει πολύ γρήγορα τελειώνει.
Link to comment
Share on other sites

Στα γραπτα μυνηματα,κυριως οταν μου απαντουν σε ενα γραπτο μυνημα,γιατι βγαζει μονο το νουμερο και οχι το ονομα??Οταν στελνω εγω φαινεται κανονικα το ονομα....:worry:
Poco X3 nfc 6/128
Link to comment
Share on other sites

Review about Xiaomi Pocophone 6/64

 

http://i66.tinypic.com/rivprm.jpg

 

Το πολυαναμενομενο Xiaomi Pocophone ( 6GB Ram/64 Rom ) επεσε επιτελους στα χερια μου και είναι η ωρα να δουμε από κοντα τι μπορει να κανει.

Τιτλοι όπως one plus killer , best top budget phone και αλλοι διαφοροι , όπως επισης το γεγονος ότι το Xiaomi pocophone ηταν ένα από τα τηλεφωνα μαζι με το oneplus 6 και Xiaomi mi 8 που προωθηθηκαν περισσοτερο κατά την διαρκεια της Black Friday μας προϊδεαζουν για το τι προκειται να δουμε στο Review .

 

Hardware

 

Το Xiaomi Pocophone ερχεται εφοδιασμενο με τον 8-πυρηνο 64bit Snapdragon 845 o οποιος είναι χωρισμενος σε 2 διαφορετικες στοιβαδες χρονισμων : 4x2.8 GHz Kryo 385 + 4x1.8 GHz Kryo 385.

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης χρησιμοποιειται σε όλες τις smartphone ναυαρχιδες και αυτό από μονο του λεει πολλα.

Επισης διαθετει λανθανουσες μνημες Cache = L1 :32+32KB, L2 : 1.5MB, L3 :2MB και για την ιστορια η τεχνολογια κατασκευης του Chip είναι 10 nm (nanometer) και το instruction set που χρησιμοποιει είναι το ARMv8-A.

Δοκιμαστηκε στο γνωστο synthetic Benchmark Antutu πριν τα update και μετα τα update.

Ετσι θα δουμε ότι με την μαμα rom , όπως ηρθε δηλαδη από την Gearbest το Antutu μας εδειξε

συνολικο σκορ : 267.125 και μετα τα update το αντιστοιχο σκορ είναι : 288.149.

 

http://i64.tinypic.com/awsxs0.jpg

 

Πιο συγκεκριμενα βλεπουμε ότι δεν εγινε καμμια βελτιωση οσον αφορα την ταχυτητα της Cpu μιας και τα σκορ της Cpu είναι : 94.020 και 93.170.

Η διαφορα μετα τα update φανηκε στην Gpu δηλαδη το τσιπ που είναι υπευθυνο για τα γραφικα μας, και εκει βλεπουμε σκορ : 107.752 και μετα τα update το σκορ ανεβαινει αισθητα : 127.234.

Μιλαμε παντα για την Global official Rom και όχι καποια modified ( πειραγμενη).

H Gpu του Pocophone είναι η Qualcomm Adreno 630 χρονισμενη στα 710MHz.

 

http://i66.tinypic.com/15rfuxe.jpghttp://i66.tinypic.com/dn29eq.jpg

 

Οσον αφορα την μνημη Ram είναι μεγεθους 6GB τυπου LPDDR4X double channel και είναι χρονισμενη στα 1866 MHZ. Ότι καλυτερο κυκλοφορει.

Η εκδοση που εχω στα χερια μου είναι αυτή με τα 64GB αποθηκευτικου χωρου και φυσικα ένα κινητο σαν το pocophone που θελει να χτυπησει κορυφες δεν θα μπορουσε να μην διαθετει αποθηκευτικο χωρο UFS 2.1.

Εδώ χρησημοποιηθηκε το Androbench και μας εδειξε ταχυτητες : Sequential Read : 707.53 MB/s και Sequential Write : 156.3 MB/s.

 

http://i64.tinypic.com/m784t4.jpg

 

Κλασικα αυτος ο τυπος μνημης εχει παρα πολύ γρηγορο Read και μετριο Write, παρ’όλα αυτά τα 707.53 MB/s του Read είναι εντυπωσιακα και παραλληλα υπευθυνα στο να μην καθυστερησουν να ταϊσουν τον επεξεργαστη μας με δεδομενα οσο πιο γρηγορα γινεται.

Σιγουρα ενδιαμεσα αποθηκευτικου χωρου και επεξεργαστη υπαρχει η μνημη ram , αλλα οι ταχυτητες εκει είναι αστραπιαιες και για αυτό δεν γινεται λογος καν.

Προσωπικα να σας πω την αληθεια μετανιωσα που δεν αγορασα την εκδοση 6/128 μια που προκειται να κρατησω το κινητο για καιρο αλλα και επισης οι SD καρτες δεν πιανουν αυτές τις ταχυτητες ιδιαιτερα στο Read.

 

 

Screen

 

H Οθονη του Pocophone ειναι μεγεθους 6,18 ιντσων στην διαγωνιο της, τυπου IPS και η αναλυση της φτανει στα 1080 χ 2246 δινοντας μας ετσι ένα Aspect Ratio 18,7:9.

Η φωτεινοτητα της οθονης είναι αρκετα καλη πιο συγκεκριμενα είναι 500 cd/m2 , η αντιθεση της είναι 1500:1 όχι και ασχημα.. και το βαθος χρωματος είναι 24bit δηλαδη 16,7 εκατομμυρια χρωματα.

To form factor της οθονης σε συγκριση με το κυριως σωμα του Pocophone είναι 82,13%, μιας που η Xiaomi εχει βαλει bezels πανω και κατω της οθονης.

Καπου εδώ θα δουμε ότι η οθονη διαθετει το notch και εδώ σταματαει η λογικη ….αναρωτιεμαι για ποιον λογο περαν της μοδας εβαλε η Xiaomi notch αφου εχει αφησει Bezel πανω και κατω.

Θα το δεχομουν να βαλει notch σε μια οθονη που είναι bezel-less προκειμενου να αυξησει οσο περισσοτερο γινεται το Form Factor για λογους μαρκετιστικους ή εστω οπτικα ο χρηστης να βλεπει ολη την μπροστινη πλευρα του κινητου του σαν μια οθονη, αλλα αδυνατω να καταλαβω τον συνδυασμο notch με bezel πανω και κατω…μαλλον μοδα είναι θα περασει.

Παρ’όλα αυτά μου είναι πολύ ευκολο να καταλαβω γιατι το pocophone δεν διαθετει amoled screen και αυτό είναι το κοστος.

Στην προσπαθεια της Xiaomi να βγαλει ένα φτηνο αλλα δυνατο τηλεφωνο εγινε αυτή η θυσια. Το ηξερα πριν το αγορασω ηταν κατι που δεν με ενοχλουσε μιας που αυτό που με ενδιεφερε ηταν ο Snapdragon 845 και λιγο η καμερα και η μπαταρια.

Όμως η οθονη είναι πολύ καλη , ευδιακριτη και εχει μια ισορροπια σε χρωματα και sharpness.

 

Body and input/output

 

Το σωμα του Pocophone αποτελειται απο alluminium alloy και polycarbonate πλαστικο.

Το μεταλλικο πλαισιο του (Frame) δινει την αισθηση μιας δυνατης κατασκευης, στην δεξια πλευρα του θα βρουμε τα 2 ξεχωριστα κουμπια για την αυξομειωση του ηχου και το κουμπι On/Off , όλα Short distanced όπως μας εχει συνηθισει η Xiaomi.

Στην πανω πλευρα θα βρουμε την υποδοχη Audio jack 3.5mm και την οπη για το μικροφωνο όμως θα παρατηρησουμε ότι δεν υπαρχουν υπερυθρες όπως σε αλλα Xiaomi κινητα.

Στην αριστερη πλευρα θα βρουμε το Sim Tray το οποιο μπορει να δεχτει 2 καρτες Nano sim σε Dual stand mode ή εναλλακτικα μια Nano sim και μια micro Sd καρτα εως 256GB.

Στην κατω πλευρα θα βρουμε τις γρυλιες για το μικροφωνο και το ηχειο καθως και μια θυρα Type-C.

O ηχος του Pocophone είναι μετριος προς το καλο τιποτα το εξαιρετικο δηλαδη αλλα όχι και χαλια 8/10 θα ελεγα.

Το καπακι στην πισω πλευρα είναι φτιαγμενο από polycarbonate και φυσικα δεν είναι fingerprint magnet το οποιο ενοχλει πολλους γιατι θελει συνεχες καθαρισμα.

Από την άλλη εχω μια υποψια ότι μιας που το pocophone διαθετει Liquid cooling system και εχει πεσει πολύ διαφημιση σε αυτό, ισως να τοποθετηθηκε polycarbonate επειδη δεν κανει καλη απαγωγη θερμοτητας όπως πχ το αλουμινιο και ετσι το κινητο να φαινεται κρυο στο χερι ακομα και σε βαριες εφαρμογες.

Καχυποπτος??? Μπορει…

Επισης στην πισω πλευρα θα βρουμε τις διπλες καμερες και το Dual Led .

Ακριβως κατω από τις καμερες η Xiaomi τοποθετησε τον αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος , ο οποιος είναι μεν γρηγοροτατος αλλα ισως να μην βολευει και πολύ γιατι υπαρχει κινδυνος να ακουμπησουμε με το δαχτυλο τις καμερες και να τις λερωσουμε.

Aυτο λιγο στην αρχη μετα συνηθιζεις…δεν είναι και τοσο τραγικο…

Στο μπροστινο μερος της οθονης υπαρχει ένα notification led , όχι και τοσο ευδιακριτο τουλαχιστον για εμενα.

Bluetooth εχουμε 5αρι οποτε όι συνδεσεις μας με Bluetooth θα είναι γρηγορες.

 

Camera

 

To pocophone διαθετει 3 καμερες 2 πισω και μια μπροστα.

Εμφαση εχει δοθει στην μπροστινη καμερα 20 MP με τον αισθητηρα της Samsung S5K3T1 να εχει καλες επιδοσεις τοσο σε φωτογραφια οσο και σε βιντεο.

Το aperture size της Samsung είναι f/2 και με το χαμηλο μεγεθος των pixel μολις 0,9μm (μικρομετρα) η λεπτομερεια στην εικονα είναι εμφανης.

Η ανωτατη αναλυση εικονα που μπορει να καταγραψει είναι εως και 1920χ1080 FHD στα 30fps.

Επισης διαθετει Phase detection.

Οι 2 πισω καμερες είναι η Sony IMX363 Exmor RS 12 Mp και η Samsung S5K5E8 5Mp.

H Sony IMX363 Exmor RS είναι τυπου Cmos το διαφραγμα της είναι F/1.9 ενώ το pixel size είναι 1.400 µm.

Αλλα χαρακτηριστικα της είναι : ISO 100-1600 και Shutter speed 32-1/1000.

Διαθετει Digital image stabilization, face detection και μπορει να καταγραψει 4κ βιντεο στα 30fps.

Σε αργη κινηση είναι ικανη να καταγραψη βιντεο FHD εως και 240fps.

Παρ’όλα αυτά στο miui.com λεγανε για το update που θα εχει night mode και super slow motion 960fps, αλλα ακομα δεν ελαβα κατι τετοιο μιας που φημολογουνταν ότι θα λαβουμε την Rom Nightly 8.12.4 και ηδη σε Stable Rom το pocophone εχει κανει update OTA στην MIUI 10.1.3.0 .

Υπαρχει όμως σε closed beta για οποιον ενδιαφερεται .

Όμως αναφερθηκε ότι θα είναι ψευτο-960fps ,στην ουσια θα είναι 240fps μιας που σενσορες που διαθτουν το Super slow motion 960fps διαθετουν επισης super fast DRAM και ο αισθητηρας της sony που υπαρχει στο pocophone δεν διαθετει super fast DRAM.

Με τo τελευταιο update το software διαθετει πλεον Google Lens για αναγνωριση των αντικειμενων που προκειται να φωτογραφισουμε.

H Samsung S5K5E8 5Mp διαθετει διαφραγμα f/2.0 και pixels size 1.12μm (μικρομετρα).

Οι 2 καμερες συνοδευονται από Dual Led το οποιο είναι καλο αλλα αν ηταν λιγο πιο δυνατο θα επαιρνε αριστα.

Η ποιοτητα των φωτογραφιων κατά την διαρκεια της ημερας είναι περιπου στο 9-9,5/10, ενώ κατά την διαρκεια της νυχτας 8-8,5/10.

 

http://i66.tinypic.com/xofrib.jpghttp://i68.tinypic.com/30cc508.jpg

 

Operating System

 

To Xiaomi Pocopohone ηρθε με εγκατεστημενο το MIUI 9.6 (Android 8).στην συνεχεια πηρε 3 update με τελευταιο update το MIUI –V10.1.3.0 PEJMIFI (Android 9).

Αν μη τι άλλο στα δικα μου ματια βλεπω ότι η Xiaomi σμπρωχνει το pocophone οσο μπορει με γρηγορα updates προσπαθωντας να παρει τα ηνια από την Oneplus στο πιο top-Budget phone…με καποιες παραχωρησεις βεβαια.

Όμως είναι ακριβως ετσι τα πραγματα?

Πολλα bugs εχουν αναφερθει από χρηστες του Pocophone όπως γρηγορη αποφορτιση της μπαταριας , προβληματα του προγραμματος της καμερας όταν παει να αποθηκευσει σε Sd καρτα κτλπ.

Το καλο είναι ότι η Xiaomi προσπαθει να τα διορθωσει οσο πιο γρηγορα μπορει αλλα και παραλληλα αναβαθμιζει και το λειτουργικο…. Ιδωμεν..

 

http://i68.tinypic.com/35k31c5.jpghttp://i65.tinypic.com/121a5n9.jpg

 

Network+GPS

 

2G: GSM,GSM 1800MHz,GSM 1900MHz,GSM 850MHz,GSM 900MHz

3G: WCDMA B1 2100MHz,WCDMA B2 1900MHz,WCDMA B5 850MHz,WCDMA B8 900MHz

Network type: FDD-LTE,GSM,TDD-LTE,WCDMA

WIFI: 802.11a/b/g/n/ac wireless internet

Wireless Connectivity: 3G,4G,Bluetooth,GPS,GSM,WiFi

4G LTE: FDD B1 2100MHz,FDD B20 800MHz,FDD B3 1800MHz,FDD B5 850MHz,FDD B7 2600MHz,FDD B8 900MHz,TDD B38 2600MHz,TDD B40 2300MHz,TDD B41 2500MHz

Tracking/Positioning : GPS, A-GPS, GLONASS,BeiDou

 

Battery

 

Η μπαταρια του Xiaomi Pocopohone είναι μεγεθους 4000Mah Li-Po και ο φορτιστης που ερχεται με το τηλεφωνο μπορει να φορτισει με μεγιστο φορτιο 12 Volts / 1,5 Amperes=18watt.

Υποστηριζει το quick charge 3.0 .

Σε παλαιοτερα review εχω γραψει ότι το να φορτιζουμε αργα τις μπαταριες είναι καλο για την ζωη της μπαταριας, νεα ερευνα εχει δειξει ότι η αργη φορτιση ταλαιπωρει τις μπαταριες Λιθιου και ότι δεν πρεπει να φορτιζουμε το βραδυ καθως όταν φτανει η μπαταρια στο 100% λιγο λιγο αποφορτιζεται και ο φορτιστης κανει το λεγομενο trickle charge, οπου προσπαθει να φορτισει την μπαταρια στο 100% με μικρα φορτια.

Επισης η συγκεκριμενη ερευνα λεει να φορτιζουμε τις μπαταριες μας οποτε μπορουμε χωρις να περιμενουμε να φτασει στο 0-5%.

Αυτό μου φαινεται λογικο μιας που ξερουμε ότι αν αφησουμε μια μπαταρια αφορτιστη τα αδεια κελια της πιανουν κατι σαν «μακα» οπου μετα ο φορτιστης δεν μπορει να φορτισει τα συγκεκριμενα σημεια, είναι κατι σαν κατειλημμενα.

Αυτο που γνωριζα ηταν ότι δεν πρεπει να αφηνουμε αδειες τις μπαταριες για μεγαλα χρονικα διαστηματα, όμως η ερευνα με διαψευδει.

Οποιος θελει να διαβασει περισσοτερα μπορει να δει εδώ :

http://en.miui.com/thread-4887296-1-1.html

 

Conclusion

 

Από την ωρα που ανακοινωθηκε το pocophone και η τιμη του ηταν πασιφανες ότι προκειται για ένα τηλεφωνο που θα είναι το πιο hot μεσα στο 2018.

Βεβαια η τιμη του Xiaomi mi 8 ηταν άλλη τοτε, τωρα εχει πεσει αρκετα..

Όμως αποτελει το κορυφαιο κινητο κατω των 300 ευρω, με τον Snapdragon 845 στα εντοσθια του.

Ναι αν και φανατικος του pocophone γνωριζω ότι ποτε δεν θα φτασει το pixel 3 σε φωτογραφια , ουτε καν θα πιασει το night mode του oneplus 6 και το αληθινο του Super slow motion, μιας που το πραγματικο του slow motion είναι 240fps, ακομα και με την beta εκδοση τα 960fps είναι interpolated , και χρηστες που δοκιμασαν την συγκεκριμενη εκδοση ειπαν ότι δεν είναι τοσο καλο το super slow motion 960 fps οσο ακουγεται…

To προβλημα με το Netflix θα λυθει συντομα από ότι διαβασα.

Μπορει να φτασει το pocophone ναυαρχιδες όπως το oneplus 6?

Χμμμ… όχι δεν νομιζω γιατι από μια ναυαρχιδα θες και καλη καμερα , αν όμως ειστε τυπος σαν και εμενα που του αρεσει η ταχυτητα του Snapdragon , ο ταχυτατος αποθηκευτικος χωρος και μια καλη αλλα όχι κορυφαια καμερα είναι αρκετη , τοτε το pocophone είναι μονοδρομος.

Συμβουλη μου για οποιον θα θελησει να παρει το pocophone είναι να αγορασει την εκδοση με τα 128GB λογω ταχυτητας του UFS 2.1.

Το pocophone το αγορασα από εδώ : https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009458338580.html

Ελπιζω οσο και προκατειλημμενος υπερ του pocophone ειμαι, να ημουν τιμιος οσον αφορα το review.

 

http://i68.tinypic.com/zlf7kw.jpghttp://i63.tinypic.com/e61y0p.jpghttp://i64.tinypic.com/2hnxu2q.jpg

 

Επιλέγοντας Priority Line,γλιτώνεις τελωνείο αν θυμάμαι καλά....

Link to comment
Share on other sites

Στα γραπτα μυνηματα,κυριως οταν μου απαντουν σε ενα γραπτο μυνημα,γιατι βγαζει μονο το νουμερο και οχι το ονομα??Οταν στελνω εγω φαινεται κανονικα το ονομα....:worry:

Το ίδιο συνέβη και σ' εμένα. Γύρνα το Ελλάδα, κάνε επανεκκίνηση και θα είσαι εντάξει.

Εγώ το είχα βάλει Ινδία αν θυμάμαι καλά και δεν αναγνώριζε τον αποστολέα παρ' όλο που τον είχα στις επαφές μου.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία με την μπαταρία. Αφού εγκατέστησα την 10.1.3.0 κι έκανα factory reset, δοκίμασα την μπαταρία από 100% στο 0% και έβγαλε 49 ώρες και κάτι λεπτά, με 6 ώρες και 48 λεπτά οθόνη, ~12 ώρες/ημέρα ανοιχτά δεδομένα (4G), ~4ώρες/ ημέρα WiFi, ~12 ώρες/ημέρα Bluetooth, ~4 ώρες/ημέρα GPS (χρήση με maps και Runtastic) και περί τις 2 ώρες/ημέρα ομιλία. Η φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη στο να προσαρμόζεται αυτόματα, αλλά συνήθως εργάζομαι σε φωτεινούς χώρους (κυρίως εντός κτιρίων). Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό (ώστε να επιβαρύνεται η κατανάλωση λόγω επεξεργαστή). Αυτά τα ολίγα.
Link to comment
Share on other sites

 

Camera

 

Η ποιοτητα των φωτογραφιων κατά την διαρκεια της ημερας είναι περιπου στο 9-9,5/10, ενώ κατά την διαρκεια της νυχτας 8-8,5/10.

 

http://i66.tinypic.com/xofrib.jpghttp://i68.tinypic.com/30cc508.jpg

Πολύ καλές. Όλες στο αυτόματο ή έχεις πειράξει κάτι;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο συνέβη και σ' εμένα. Γύρνα το Ελλάδα, κάνε επανεκκίνηση και θα είσαι εντάξει.

Εγώ το είχα βάλει Ινδία αν θυμάμαι καλά και δεν αναγνώριζε τον αποστολέα παρ' όλο που τον είχα στις επαφές μου.

Ναι Ινδια το εχω για τα θεματα...Ευχαριστω φιλε μου....;)

Poco X3 nfc 6/128
Link to comment
Share on other sites

Μην είσαι γκρινιάρης.

Μόνο τις φωτό έβαλα. Παρεμπιπτόντως, καταπληκτικές φωτό.

Εγώ με τη στοκ, τέτοιες φωτό δεν έχω καταφέρει να τραβήξω ακόμα.

Τελικά επέστρεψα πάλι στον nova, αφενός για το double tap κι αφετέρου για την απόκρυψη του notch. Δε λέω να το συνηθίσω.

Καλύτερα έτσι....

09c8623a14cec318658751a8571a1566.jpg

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το προηγούμενο post που είχα γράψει, για Android 9 και μπαταρία...

 

Έσβησα τη συσκευή για περίπου ένα λεπτό. Την άναψα ξανά και όταν έφτασε περίπου στο 20% η μπαταρία, την έβαλα να φορτίσει. Όμως, το ξέχασα στο φορτιστή και γέμισε όλο το βράδυ. Μέχρι και το 50% έχω βγάλει 5h 53min. Νομίζω επέστρεψε στα φυσιολογικά για το Poco επίπεδα...

 

Edit: Πάντα με αρκετή χρήση, τόσο σε wifi όσο και σε 4g.

Huawei Nova 5T
Link to comment
Share on other sites

Επιλέγοντας Priority Line,γλιτώνεις τελωνείο αν θυμάμαι καλά....

 

ναι ετσι ακριβως. ουσιαστικα το ποσο που πληρωνεις για το priority line ειναι οι φοροι που πληρωνονται στην χωρα εισαγωγης.

 

Πολύ καλές. Όλες στο αυτόματο ή έχεις πειράξει κάτι;

 

ολες στο αυτοματο jimteo.

Δεν ειναι και τοσο καταπληκτικες Jim γιατι το να βγαλεις μια φωτο σε μια μεγαλη αναλυση και να την δεις σε μια μικρη οθονη με αναλυση ας πουμε 1920 χ 1080 παντα θα φαινεται καλυτερη απο οτι στην πραγματικοτητα ειναι , μονο οταν δεις την φωτογραφια στην πραγματικη αναλυση της καταλαβαινεις αν ειναι καλη φωτο ή σου κανει blur στο βαθος της φωτογραφιας ή σε low light.

Δεν ειμαι φωτογραφος για να στο εξηγησω πιο καθαρα.

Θα μου πεις ολα αυτα ειναι θεωριες και στην καθημερινοτητα μας τραβαμε φωτογραφιες τις βλεπουμε στο κινητο και ως εκει...και δεν θα εχεις αδικο.

αν εχεις ακουστα στα βιντεο πχ που τραβαει καποιος με 8κ καμερα και την ποσταρει στο youtube σε 4K γινεται το λεγομενο down sampling οπου στα 8K παιρνεις 4 pixel για καθε ενα pixel του 4Κ... αυτο κανει την εικονα πιο καθαρη με περισσοτερες λεπτομερειες.

τωρα απο 8Κ σε FHD η αναλογια ειναι 16 pixel προς 1.

κατι αναλογο γινεται και με τις φωτογραφιες οταν τις βλεπεις σε μικροτερη αναλυση απο οτι πραγματικα ειναι...ελπιζω να μην σε μπερδεψα :)

Edited by lefthedef2000
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σε ολους! Μιας και αναμένω το τηλέφωνο την αλλη εβδομαδα, το οποιο το παρήγγειλα απο το Banggood θελω να ρωτήσω οποιον εχει το κινητό ήδη, ποιες ειναι οι πρωτες κινησεις / εγκαταστασεις εφαρμογών κλπ που πρεπει να κανω για να γινει το κινητό τζετ! :p

 

πχ αν δεν εχει κάνει ήδη αναβάθμιση στo android pie, να του την κανω εγω!

εχω βρει εναν οδηγο που μετατρέπει το τηλεφωνο σε μια μινι έκδοση του pixel 3 με ρουταρισμα κλπ

εφαρμογες που πρεπει να κατεβασω για να βελτιωθεί (π.χ. κάμερα gcam κλπ)

 

και γενικα δηλαδη εναν συντομο οδηγο που μπορείτε να μου δώσετε ωστε να βελτιωθουν τα τρωτα σημεια του κινητού τα οποια επιδέχονται βελτίωση! :D

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σε ολους! Μιας και αναμένω το τηλέφωνο την αλλη εβδομαδα, το οποιο το παρήγγειλα απο το Banggood θελω να ρωτήσω οποιον εχει το κινητό ήδη, ποιες ειναι οι πρωτες κινησεις / εγκαταστασεις εφαρμογών κλπ που πρεπει να κανω για να γινει το κινητό τζετ! :p

 

πχ αν δεν εχει κάνει ήδη αναβάθμιση στo android pie, να του την κανω εγω!

εχω βρει εναν οδηγο που μετατρέπει το τηλεφωνο σε μια μινι έκδοση του pixel 3 με ρουταρισμα κλπ

εφαρμογες που πρεπει να κατεβασω για να βελτιωθεί (π.χ. κάμερα gcam κλπ)

 

και γενικα δηλαδη εναν συντομο οδηγο που μπορείτε να μου δώσετε ωστε να βελτιωθουν τα τρωτα σημεια του κινητού τα οποια επιδέχονται βελτίωση! :D

 

Το κινητό είναι τουρμπο απο μόνο του δεν χρειάζεται κάποια επέμβαση και σίγουρα τπτ απο το Pixel 3 κτλ Rom εννοω ...

Εγώ το άφησα με τo Pocolauncher και το μόνο ίσως που θες είναι μια συμβατη έκδοση gcam που έχει αναφερθεί απο άλλους δεκάδες φορές πριν .

Κατα τα άλλα η μπαταρία που λένε , σε εμένα βγάζει άνετα 2 μέρες ακόμη και 3 με απλή χρήση , σαφώς καλύτερο απο οτιδήποτε είχα εως τώρα .

Γενικα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα ! :):)

Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC

Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7

Link to comment
Share on other sites

Νέος κάτοχος κι εγώ της συσκευής

Έχει κάποια θέματα η rom από όσο βλέπω

Θέλει διορθώσεις

Από ήχο δεν λέει πολλά η συσκευή

Η οθόνη επίσης είναι οριακά καλή

Μοναδικό πλεονέκτημα αρχικά διακρίνω την μπαταρία η οποία δεν τελειώνει με τίποτα

 

Η MIUI παρατηρώ ότι είναι πολύ επιθετική με το κλείσιμο των εφαρμογών αν και η συσκευή έχει δυνατό hardware αλλά δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς αφού τα κλείνει όλα χωρίς να σε ρωτήσει

 

Κάτοχοι δηλαδή OnePlus συσκευών ανοίγουν εφαρμογές σήμερα και πάλι αύριο τις βρίσκουν έτσι όπως τις άφησαν

Εδώ βγαίνεις από κάποιες εφαρμογές και μετά μια ώρα είναι κλειστές χωρίς λόγο αφού ram υπάρχει άφθονη

Nokia 8800 Scirocco
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Poco F1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...