Inevar Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Έκανα και εγώ μόλις τώρα αυτή τη ρύθμιση που έστειλε ο φίλος από πάνω και περιμένω να δω βελτίωση στην μπαταρία. Να σημειωθεί πως μετά από κάθε επανεκκίνηση του κινητού χρειάζεται να πηγαίνει ο χρήστης εκεί και να ξανακάνει το ίδιο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Εγώ πάλι δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά. Μάλλον η μπαταρία έχει πρόβλημα καθώς το τηλ. το έχω πάνω από 2 χρόνια. Κρίμα γιατί κατά τα άλλα το τηλ. πάει πολύ καλά. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Και εγω ακριβώς δύο χρόνια το έχω κινητό...όμως νομίζω πως είδα διαφορά προς το καλύτερο με την τροποποίηση αυτή!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Να σημειωθεί πως μετά από κάθε επανεκκίνηση του κινητού χρειάζεται να πηγαίνει ο χρήστης εκεί και να ξανακάνει το ίδιο.Εγω δεν το κλείνω ποτέ οπότε δεν το παρατήρησα. Το έγραψα στο XDA όπου και άλλοι χρήστες είδαν διαφορά προς το καλύτερο. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Εγω δεν το κλείνω ποτέ οπότε δεν το παρατήρησα. Το έγραψα στο XDA όπου και άλλοι χρήστες είδαν διαφορά προς το καλύτερο. POCO F1Καλά μη νομίζεις ότι εγώ το κλείνω..μόνο το κλείνω οπότε θα χρειαστεί... Ευχαριστούμε για την πληροφορία πάντως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Το βράδυ το έβαλα για φόρτιση. Κατά τις 3 το έβγαλα από τη πρίζα και το πρωΐ γύρω στις 9:30 που ξύπνησα χωρίς να το αγγίξω καν η μπαταρία ήταν στο 85%. Τώρα με 2ώρες και 50 λεπτά οθόνης και μόνο χρήση wi fi, η μπαταρία είναι στο 40%. Στην εφαρμογή για την κατανάλωση εφαρμογών, το "Άλλα" δείχνει κατανάλωση 20%. Πλήρης απογοήτευση. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Κάτι σου τρώει την μπαταρία, δεν είναι νορμάλ αυτό. Εδω έκανα έναν οδηγό με κάποιες ρυθμίσεις που θα σε βοηθήσουν. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7820529 Δες το δικό μου από το πρωί με καλή χρήση και τηλέφωνο. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Κάτι σου τρώει την μπαταρία, δεν είναι νορμάλ αυτό. Εδω έκανα έναν οδηγό με κάποιες ρυθμίσεις που θα σε βοηθήσουν. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7820529 Δες το δικό μου από το πρωί με καλή χρήση και τηλέφωνο. POCO F1Καμία σχέση φίλε,αν είχα αυτές τις επιδόσεις θα ήμουν ευτυχής. Έχω κάνει δύο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα προσπαθήσω πάλι με αυτο που έστειλες πιο πάνω και θα δω. Στο "Αλλά" στη κατανάλωση πόσο σου γράφει εσένα? Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Δες τον οδηγό απο το xda + τα δικά μου. Αν είσαι σε miui 12 δες λίγο πιο πάνω έχω δώσει κάποιες ρυθμίσεις ακόμη. Επίσης δες στο YouTube Miui 12 battery fix drain. Το άλλα είναι στο 20%. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Δες τον οδηγό απο το xda + τα δικά μου. Αν είσαι σε miui 12 δες λίγο πιο πάνω έχω δώσει κάποιες ρυθμίσεις ακόμη. Επίσης δες στο YouTube Miui 12 battery fix drain. Το άλλα είναι στο 20%. POCO F1Φίλε μου το accu battery μου δείχνει τη μπαταρία στα 2350 mah. Μάλλον έχει πέσει η απόδοσή της. Οπότε ό,τι και να κάνω δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει. Μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετήσω το poco καθώς δε πρόκειται να ασχοληθώ με αλλαγές μπαταρίας κ.τ.λ. Μπορώ να συμβιβαστώ με χαμηλότερες επιδόσεις καθώς δε κάνω και κάτι extreme με το κινητό,αλλά η μπαταρία είναι πολύ σημαντικό θέμα για μένα. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Πλάκα κάνεις? Όλες αυτές η εφαρμογές είναι σαβούρες. Εμένα αν θυμάμαι καλά έγραφε 3500. Πρέπει να είσαι root για να δεις την πραγματική χωρητικότητα. To get the actual capacity of your battery Open terminal Type: cat /sys/class/power_supply/battery/charge_full If you have root access then check your actual battery capacity left POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Παιδια, εχω περασει Oxygen OS rom στο κινητο και η gcam μου κανει νερα στα βιντεο: κανει την καμερα να μαυριζει σε καθε εφαρμογη. Ξερει κανεις την τελευταια gcam? Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Παιδια, εχω περασει Oxygen OS rom στο κινητο και η gcam μου κανει νερα στα βιντεο: κανει την καμερα να μαυριζει σε καθε εφαρμογη. Ξερει κανεις την τελευταια gcam? διαλεξε απο δω https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/developers/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 σε ευχαριστω παρα πολυ! Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Δουλεύει κάποιος smarwatch με nfc για ανέπαφες συναλλαγές? Το έψαξα το θέμα μιας και η συσκευή δεν έχει nfc. Κάπου διάβασα για Micro SD με nfc αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν κάποιος έχει να προτείνει λύση. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Η μπαταρία 3-3,5 ώρες μου βγάζει μετά από δύο χρόνια κατοχής, έχει πρόβλημα θεωρώ. Βαριέμαι να του κάνω φορμάτ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Η μπαταρία 3-3,5 ώρες μου βγάζει μετά από δύο χρόνια κατοχής, έχει πρόβλημα θεωρώ. Βαριέμαι να του κάνω φορμάτ. Πόσο σου έβγαζε με φρέσκια μπαταρία; Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Πόσο σου έβγαζε με φρέσκια μπαταρία; 6- 7 ωρες εβγαζε Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Εμένα ακόμα τόσο βγάζει, 6 ώρες κατά μέσο όρο. Μήπως έχεις ενεργά την προσαρμογή και την αυτόματη προσαρμογή στο σκοτεινό θέμα; ρίχνουν πάρα πολύ την μπαταρία. Το έχουμε αναφέρει παραπάνω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Εγώ ξέρω ότι έκανα όσα προτείνατε μετά την αναβάθμιση σε miui 12 και παρ' όλα αυτά το κινητό έχει χάσει 20% σε μπαταρία! Εύχομαι να το λύσουν σε κάποια αναβάθμιση διότι είμαι τρομερά ικανοποιημένος από το εν λόγω κινητό και δεν θέλω να το αλλαξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Εμένα ακόμα τόσο βγάζει, 6 ώρες κατά μέσο όρο. Μήπως έχεις ενεργά την προσαρμογή και την αυτόματη προσαρμογή στο σκοτεινό θέμα; ρίχνουν πάρα πολύ την μπαταρία. Το έχουμε αναφέρει παραπάνω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το χρειάζομαι Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Καλημέρα σήμερα παρατήρησα ότι το VOLTE και VOWIFI έχουν χαθεί μετά την τελευταία ενημέρωση. Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Καλημέρα σήμερα παρατήρησα ότι το VOLTE και VOWIFI έχουν χαθεί μετά την τελευταία ενημέρωση. Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς; Εγώ μετά το update έκανα καπάκια factory reset και τα ενεργοποίησα κανονικα μέσω dialer μετά χωρίς πρόβλημα. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι σε κάποιες περιοχές στην Αττική το γυριζει σε 4G+ ενώ μέχρι πρότινος μόνο στο εξωτερικό είχα δει το +. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Καλημέρα σήμερα παρατήρησα ότι το VOLTE και VOWIFI έχουν χαθεί μετά την τελευταία ενημέρωση. Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς;Ti εννοεις με το "τελευταία" αναβάθμιση? Ποια έκδοση έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 ΕΈνα άλλο που παρατήρησα είναι ότι σε κάποιες περιοχές στην Αττική το γυριζει σε 4G+ ενώ μέχρι πρότινος μόνο στο εξωτερικό είχα δει το +.Πάροχος? POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts